KeewayHawai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ενδιαφέρομαι και εγω !!
ο φίλος σου την τριζει την οπισθεν?φιλος μου τα χε μπλεξει με γερμανιδα 55 ετων χωρισμενη και ηρθε ελλαδα τουριστρια τοτε και τα χε με το φιλο μου 12 μερες.το τι ανωμαλια του βγαλε στο κρεβατι δεν λεγεται καταπινε σπερματα ουρα γλειφοκωλαδες του κανε του χωνε δαχτυλα στον κωλο τον γαμησε με στραπον του ζητησε τριο και ο φιλος δεν δεχτηκε και μετα του πρωτεινε να βρουν αδεσποτο σκυλι για να το κανουν.ο φιλος μου 12 μερες εχασε το φως του τον ξεζουμισε πρεπει να ταν νυμφομανης ελεγε αφου δεν μπορουσε άλλο να τη γαμησει και αυτή εχωνε μπανανα στο μουνι και την εβρισκε και ο φιλος μου διπλα στο κρεβατι ημιλυποθημος.
σιγα σιγα πλησιαζει το σαβατοκυριακο και μπορει καποιος τελικα να δωσει μια χρησιμη πληροφορια...
ξαναλεω , αν ξερει κανεις ελληνικη σελιδα μονο για ενηλικους, για γνωρημια, Sex, flirt, swingersclub κλπ.
για το adultfriendfinder που μου εστειλε καποιος, χωρις να πληρωνεις δεν κανεις τιποτα , σιγα να μην πληρωσει ο ελληναρας εκει....
μην μου στελνεται μηνυματα , δεν προκειται να κανω κονε...
ρε πουστη μου τοσο δυσκολο ειναι, εκανα λιγο ψαξιμο και δεν βρηκα τιποτα
πριν καμια 10 χρονια που ημουν ακομη Ελλαδα ειχα βρει ενα, τωρα δεν το θυμαμαι.
όχι τυπε η γερμανιδα τον ξεπαρθενιασε από πισω.ο φίλος σου την τριζει την οπισθεν?
τυπε νομιζω οτι το θεμα αυτο μπορει να παει καλα το σκ,να βαλουμε τα δυνατα μας ολοι,εχει τις προυποθεσεις :S :S :Sτυπε ειναι η φανερη η προσπαθεια σου να φτιαξεις ενα ποπ θεμα για το σαββατοκυριακο αλλα πεφτεις σε λαθος περιοδο, εχουν πεσει καυτα θεματα τον τελευταιο καιρο και υπαρχει κορεσμος.
σου προτεινω να το διαγραψεις και να επιστρεψεις εκ νεου καποια αλλη στιγμη οταν καλοκαιριασει με μια καλητερη ιστορια.
διοτι το στορι της γιαγιας που διψαει για σπερμα δεν πουλαει πολυ, δηλαδη φαντασου το μεγιστο 10 σελιδες νημα θα γινει.
τυπε νομιζω οτι το θεμα αυτο μπορει να παει καλα το σκ,να βαλουμε τα δυνατα μας ολοι,εχει τις προυποθεσεις :S :S :S
τυπε κερδισε ο καλυτερος :S :S :Sδυστηχως τυπε η ριξη πρωκτου μας το εφαγε!
τυπε κερδισε ο καλυτερος :S :S :S
Έχει λιώσει στο μεροκάματο.Νομίζω ότι είναι Ολλανδός ο μαύρος.
Έχει λιώσει στο μεροκάματο.
Ίσως να είναι αλληλέγγυα και ψυχοπονιάρα αλλά μόνο για έγχρωμους και ισλαμιστές.Η κοπέλα μάλλον είναι του μεροκάματου. Easy come , easy go !
Και μετά απο τους ευρωπαίους θα ζητάνε γαλλικά με πιάνο και Ε9!