Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μεγάλος μαλάκας ο Γεωργιου. Κανει οτι τα ξερει ολα αλλα τα αρχιδια μου ξέρει.
Μονο για κατι μαφιες στην Ελλαδα ξερει και αυτα τα ξερει μισά.
Πριν το Εuro 2004 ελεγε οτι θα πατωσουμε. Ακριβως πριν απο ενα αγωνα των προκριματικων ειχε βγαλει τον Τσαρτα αχρηστο και στο ματς ηταν ο καλυτερος. Πριν το Μουντιαλ του 2002 ελεγε οτι θα το παρει η Αγγλια.
Ειναι για τον πουτσο ο ανθρωπος.
Ειχε παει σε ενα πρωιναδικο και να δειτε τι ελεγε ο ανθρωπος για τις γυναικες, το κερατο κτλ. Αν καποιον λεει τον κερατωσει η γυναικα του πρεπει να τη συγχωρεσει, αν παει να τον παρατησει να πεσει στα ποδια της και κατι τετοια.
Ειναι ντροπη για το αντρικο φυλο.
Μονο για να γελας αξιζει να τον δεις και οχι για πολυ.
Εμένα ο Γεωργίου μου αρέσει γιατί είναι αυθεντικός, όχι σαν κάτι άλλους που έχουν αναγάγει το ποδόσφαιρο σε `πυρινική φυσική' σχολιάζοντας με ύφος 1000 καρδυναλίων για το αν έκλασε ο Καστίγιο, χώρια αυτό που κάνουν με τον Νίνη (άκου νέος Σαραβάκος), Στο ευρο ο Γιώργος έκανε λάθος μόνο στο πόσο βαθμούς θα είχαμε στο τέλος (1έως0). Για τους ποδοσφαιριστές είχε απόλυτο δίκιο (εκτός Κατσουράνη και Γιαννακόπουλο) σιγά τον Τσάρτα τώρα και τον Δέλλα... Να πηγαίνουν στους ΠουΡουΠουδες να τους γλύφουν αν θέλουν.
γιατι ρε μεγαλε...εσυ πιστευες οτι στο euro θα περναγαμε εστω και την φαση των ομιλων?μην τρελλαθουμε τελειως....και μην τα λες οπως δεν εχουν αλλα οπως εχουν....δεν αμφισβητησε ποτε την ποδοσφαιρικη του ποιοτητα και καλλιτεχνια απλα λογω οτι στερουσε σε δυναμη και ταχυτητα τον ελεγε"μισοπλεμονο"...ασχετα αν σε αυτο διαφωνω γιατι δεν παιζουν μονο ρολο τα 2 τελευταια αλλα και η φαντασια για ενα δεκαρι.......τωρα πως τον εχετε βγαλει μαλακα εναν τυπο καφενοβειο που τον προσελαβε ο ΟΠΑΠ,γραφει σε 2 εφημεριδες και οι τηλεορασεις σφαζοντουσαν για να τον ενταξουν στο προγραμμα τους....δεν μπορω να καταλαβω....εμεις δηλ.ειμαστε πιο εξυπνοι?οχι τιποτα αλλο..για να ξερουμε τι λεμε...