Νέα

Γεωργίου/αστεία τηλεφωνήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 2arcoudi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μακάρι  να  ήμασταν  κι  εμείς  κατά  τέτοιον  τρόπο  μαλάκες  vaso.  Τη  γυναίκα  του  την  έχεις δει;

To παιδί του ξέρετε τι έχει τραβήξει και τι τραβάνε ο ίδιος και η γυναίκα του?
Να πω την αμαρτία μου, μου έχει λείψει από την τουβούλα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
φιλε Andras37Athina δεν ειναι μονο ελληνικο φαινομενο ουτε ειναι ελληνικο καν , εινα ενας τυπος φαιδρων ατομων οπως αυτοι που ανεφερες απλα , καλα αυτος ο χιμπατζης ο παυλοπουλος τι πραγμα ειναι αυτο , αλλα και κατι κατσαροι , σκουντηδες και το κακο συναπαντημα τα ιδια σκατα ειναι οι ιδιοι μαλακες , ακριβως γιαυτο γουσταρω τον γεωργιου γιατι τα λεει για μενα οταν τα περνω οπως και αυτος , για θυμησου το λογιδριο για τον καπουτζιδη και την eurovison εκει ανασανα και λυθηκα στα γελια παραλληλα.

Και  όλοι αυτοί  είναι  και  σοβαροφανείς

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
To παιδί του ξέρετε τι έχει τραβήξει και τι τραβάνε ο ίδιος και η γυναίκα του?
Να πω την αμαρτία μου, μου έχει λείψει από την τουβούλα.
Εννοούσα  τη  δεύτερη  γυναίκα  του,  pel .

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Ο Γεωργιου ειναι ενας  ημιμαθης , καφενοβιος, streetwise. Τυποι σαν αυτον καλυτερα να μην υπαρχουν στα media παρα να υπαρχουν. Δυστυχως ομως φρουτα σαν αυτον ευδοκιμουν διοτι υπαρχει μεγαλο κοινο που ειτε ταυτιζεται , ειτε απλα τον γουσταρει.
Το 2000 , στο Συδνευ, ο Κεντερης παιρνει χρυσο. Την αλλη μερα στο Φιλαθλ(ι)ο , ο Γεωργιου γραφει οτι αυτο ειναι χρυσο , με κεφαλαίο Χ , με την αξια του, με τον τσαμπουκα του, και μπαινει στη διαδικασια να πει οτι αυτο το μεταλιο τον συγκινει διοτι ειναι ανωτερο απ του Δημα του Αλβανου (εξηγωντας οτι ο Ελληναρας Γεωργιου δεν μπορει να ταυτιστει με τυπο σαν το Δημα, ενω με τον Κεντερη μπορει), και ανωτερο επισης απ της Πατουλιδου , το οποιο θεωρει γιαλαντζι, επειδη επεσε η αντιπαλος της 20 μτρα πριν το τερμα.
Οταν λοιπον ενας ανθρωπος την επομενη του μεταλιου του Κεντερη, μπαινει στην (αρρωστημενη) λογικη να συγκρινει το μεταλλιο αυτο , με αλλα προγενεστερα, ποσο μαλλον για τους συγκεκριμενους λογους, κατ εμε ειναι αθλιος.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο Γεωργιου ειναι ενας  ημιμαθης , καφενοβιος, streetwise. Τυποι σαν αυτον καλυτερα να μην υπαρχουν στα media παρα να υπαρχουν. Δυστυχως ομως φρουτα σαν αυτον ευδοκιμουν διοτι υπαρχει μεγαλο κοινο που ειτε ταυτιζεται , ειτε απλα τον γουσταρει.
Το 2000 , στο Συδνευ, ο Κεντερης παιρνει χρυσο. Την αλλη μερα στο Φιλαθλ(ι)ο , ο Γεωργιου γραφει οτι αυτο ειναι χρυσο , με κεφαλαίο Χ , με την αξια του, με τον τσαμπουκα του, και μπαινει στη διαδικασια να πει οτι αυτο το μεταλιο τον συγκινει διοτι ειναι ανωτερο απ του Δημα του Αλβανου (εξηγωντας οτι ο Ελληναρας Γεωργιου δεν μπορει να ταυτιστει με τυπο σαν το Δημα, ενω με τον Κεντερη μπορει), και ανωτερο επισης απ της Πατουλιδου , το οποιο θεωρει γιαλαντζι, επειδη επεσε η αντιπαλος της 20 μτρα πριν το τερμα.
Οταν λοιπον ενας ανθρωπος την επομενη του μεταλιου του Κεντερη, μπαινει στην (αρρωστημενη) λογικη να συγκρινει το μεταλλιο αυτο , με αλλα προγενεστερα, ποσο μαλλον για τους συγκεκριμενους λογους, κατ εμε ειναι αθλιος.

Φίλε  όταν  πάει  η  γλώσσα  σου  ροδάνι  και σχολιάζεις  τα  πάντα,  θα  πεις  και  μαλακίες.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Α
Εννοούσα  τη  δεύτερη  γυναίκα  του,   pel .

Δεν την έχω δει!
Παιδιά δεν λέει κανείς ότι τον θέλει και για κολλητό του. Απλά βραδάκια Κυριακής πριν πας για ύπνο, έβλεπες τον γεωργίου σου και γέλαγες ανώδυνα.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ε και γω το χρυσό του Κεντέρη το χάρηκα περισσότερο από της Πατουλίδου, για τον Δήμα δεν λέω γιατί το παιδί είναι παλικάρι και αθληταράς. Αλλά μόλις πέρναγε ο Κεντέρης τους βιονικούς έναν έναν, μουρλαθήκαμε. Τρομερή εμπειρία!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
γιατι ρε μεγαλε...εσυ πιστευες οτι στο euro θα περναγαμε εστω και την φαση των ομιλων?μην τρελλαθουμε τελειως....και μην τα λες οπως δεν εχουν αλλα οπως εχουν....δεν αμφισβητησε ποτε την ποδοσφαιρικη του ποιοτητα και καλλιτεχνια απλα λογω οτι στερουσε σε δυναμη και ταχυτητα τον ελεγε"μισοπλεμονο"...ασχετα αν σε αυτο διαφωνω γιατι δεν παιζουν μονο ρολο τα 2 τελευταια αλλα και η φαντασια για ενα δεκαρι.......τωρα πως τον εχετε βγαλει μαλακα εναν τυπο καφενοβειο που τον προσελαβε ο ΟΠΑΠ,γραφει σε 2 εφημεριδες και οι τηλεορασεις σφαζοντουσαν για να τον ενταξουν στο προγραμμα τους....δεν μπορω να καταλαβω....εμεις δηλ.ειμαστε πιο εξυπνοι?οχι τιποτα αλλο..για να ξερουμε τι λεμε...

1ον. Εγω προσωπικά περίμενα να περασει η Ελλάδα στους 8, γιατι ειχα παρακολουθησει τα προκριματικα και ειχα δει οτι μπορει η Ελλάδα με αυτον τον ομιλο να περάσει. Δεν περιμενα να χάσει από τη Ρωσία. Αν θυμασαι επισης στο προηγουμενο μουντιαλ η Γαλια ηταν απιστευτα χαλια και συνεχισε να ειναι μεχρι το Εuro. Και αυτην περιμενα να την περασουμε, αλλα οχι τοσο ευκολα. Μη συγκρινετε τη Γαλια του 2004 με αυτην του 98-2000-2006.
Εκει που εμεινα μαλακας ηταν με τη Τσεχια που δεν το περιμενα με τιποτα (εκτος απο πεναλτι).

Εμενα με ενοχλει στον Γεωργιου που κανει οτι τα ξερει ολα ενω πιστευω οτι στα εξωτερικα ειναι πολυ πισω. Εγινε γνωστος γιατι εχει χιουμορ και λεει ωραιες ατακες, οχι γιατι ειναι ο θεος της δημοσιογραφιας. Αν και πιστευω οτι γνωριζει τα της Ελλαδας, κυριως το παρασκηνιο.
Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη (τον εβλεπα αρκετα παλιοτερα).
Παντως αν ηταν εξυπνος δεν θα ηταν εκει που ειναι τωρα. Εξυπνος ειναι ο Χατζηνικολαου και ο Μακης. Εξυπνος ειναι αυτος που πλασαρει ακριβα τον εαυτο του. Και μη μου πεις οτι δε θα ηθελε ο Γεωργιου να γινει μεγαλοδημοσιογραφος. Δε μπορει γιατι ειναι αγραμματος και το μυαλο του το εχει στις θεωριες συνομωσιας.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ε και γω το χρυσό του Κεντέρη το χάρηκα περισσότερο από της Πατουλίδου, για τον Δήμα δεν λέω γιατί το παιδί είναι παλικάρι και αθληταράς. Αλλά μόλις πέρναγε ο Κεντέρης τους βιονικούς έναν έναν, μουρλαθήκαμε. Τρομερή εμπειρία!

Φιλε τετοια ηδονη που ενιωσα θα το θυμαμαι μεχρι να πεθανω.
Κριμα τον βλακα που τα χαλασε ολα. ΘΑ εμενε στην ιστορια ως ο μεγαλυτερος Έλληνας αθλητης όλων των εποχών
Εγω στεναχωρηθηκα πολυ......

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Ρε φιλε peloponisie, μην μπαινεις στο τριπακι. Το ζητουμενο δεν ειναι να αξιολογησουμε ποιο χρυσο ειναι καλυτερο απ τ αλλο. Εκει ειναι η ολη ουσια της μαλακιας του Γεωργιου. οτι αναφερεται σε πραγματα μη συγκρισιμα. Και στο κατω κατω , γιατι περιμενει να παρει χρυσο ο Κεντερης , για να ριξει χολη και λασπη στους προγενεστερους. Το 92 που ητανε ο "πονηρος" ο Γεωργιου να βγει και να κραξει , οτι το μεταλιο της Πατουλιδου ειναι μουφα ?
Anyway, κλασσικος τσαμπα μαγκας ειν ο φαφουτης

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
οτι ειναι ο Ψωμιαδης στη πολιτικη ειναι ο Γεωργιου στην αθλητικη δημοσιογραφια.....
αν εξαφανιστει το ειδος μονο ωφελη θα εχει η κοινωνια!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δεν μπαίνω στο τριπάκι ρε συ. Απλά από όλα όσα έχω δει, μου έχουν μείνει αποτυπωμένα, η κούρσα του Κεντέρη και το χάλκινο του Πύρρου το 04. Σαν στιγμές εννοώ.

Όσο για τον Γεωργίου, ναι είναι ξυπνητζής κλπ κλπ αλλά δεν του δίνω βάση ώστε να με ενοχλούν αυτά που λέει. Από το να τρώω στη μάπα την κλάρα π.χ. καλλίτερα να γελάσω λίγο με Γεωργίου.

Επισκέπτης
Εγώ θεωρώ ότι μάλλον ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα για το ποδόσφαιρο από κάτι άλλους αθλητικογράφους. Και μην τον κατακρίνετε για τον τρόπο που τα λέει. Όταν όλες οι εκπομπές τους είναι μεταμεσονύχτιες φανταστείτε σε τι σόι φιλάθλους απευθύνεται (δεν ξέρω για εσάς αλλά κι εγώ ασχολούμαι πολύ με το ποδόσφαιρο και μου αρέσει, ωστόσο δεν θα κάτσω μέχρι τις 1-2 το πρωί να βλέπω αθλητικές εκπομπές καθημερινή που την επόμενη μέρα έχω να σηκωθώ στις 07:00!).

Όσο για το Euro που του την πέσανε όλοι, έχω να πω τα εξής:

1. Ποιός πίστευε ότι η Ελλάδα θα το σηκώσει? ΚΑΝΕΙΣ!
2. Ποιός πίστευε ότι η Ελλάδα θα περάσει έστω και την πρώτη φάση? ΚΑΝΕΙΣ!
3. Ποιός πίστευε ότι η Ελλάδα θα κάνει έστω και μία νίκη? ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ (κι αυτοί ελπίζοντας!).

Εν γένει, δεν νομίζω ότι είναι χειρότερος από τα σούργελα που κυκλοφορούν στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτό που μου την δίνει είναι ότι εμείς οι Ελληναράδες πάντα έχουμε τα "αρχίδια" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) να κρίνουμε ΜΟΝΟ κατόπιν εορτής ή ΜΟΝΟ εκ του ασφαλούς.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Τον Γωργίου μόνο ημιμαθή μπορείς να τον πεις, και επίπεδο έχει όταν το θέλει και την γλώσσα καλά την χειρίζεται και όταν ακούει κανένα `ελληνικό΄ τα παίρνει στο κρανίο και και έχει γνώσεις σε άλλα πράγματα όπως την μουσική.
Το θέμα είναι άλλο, κάνει κάποια εκπομπή κάπου εγώ είμαι από Πάτρα και τον άκουγα πέρσι στον ΑΛΦΑ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγω ειχα παίξει στο στόιχημα οτι η Ελλάδα θα χάσει στον τελικό..το στοίχημα το έπαιξα αρχές Μαη...Δεν λέω οτι περίμενα οτι θα το σηκώσουμε ομως ένιωθα οτι θα πηγαίναμε καλά..
Αλλα η εμπάθεια του τότε με συγκλόνισε..
Παντως ειναι πολυ μπαλαδόφατσα,ξερει το τόπι οσο ελάχιστοι και ειναι ΠΟΛΥ αδικημένος απο την ελλάδα..Επίσης εχει προσφέρει πολλα διαμορφώνοντας και βοηθώντας στην ανάπλαση του χαρακτήρα ενος νέου..Πολυ καλύτερος απο τον Μυλωνά που ήθελε όλους να τους κάνει μουνοδουλάκηδες..Ροκ κ μπάλα απο το 94 με Γεωργίου...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οτι κ να πειτε ο Γεωργίου έχει κάνει απίστευτες εκπομπές. Είδικα από τα πρώτα χρόνια του Σπριντ FM μαζί με Μπαζίνα, Καραγιαννίδη, Κολοκοτρόνη κ τον συγχωρεμένο τον Σιέμπη τρελές ατάκες τρελό γέλιο κ ΜΠΑΛΑ. Και το οτι είναι τόσο καλός στην δουλειά του φαίνεται κ από το ακροατήριο και το κυριότερο είναι οτι την αγαπάει αυτήν τη δουλειά. Βολευτείτε τώρα με τον Πουρουπού κ τα άλλα φλωράκια που δεν ξέρουν εαν η μπάλα εχει αέρα ή πανί...

OP
OP
2

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εαν διαβαζε ο γεωργιου ολα τα παραπανω θα ελεγε..... (δειτε το βιντεο!!!)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Οτι κ να πειτε ο Γεωργίου έχει κάνει απίστευτες εκπομπές. Είδικα από τα πρώτα χρόνια του Σπριντ FM μαζί με Μπαζίνα, Καραγιαννίδη, Κολοκοτρόνη κ τον συγχωρεμένο τον Σιέμπη τρελές ατάκες τρελό γέλιο κ ΜΠΑΛΑ. Και το οτι είναι τόσο καλός στην δουλειά του φαίνεται κ από το ακροατήριο και το κυριότερο είναι οτι την αγαπάει αυτήν τη δουλειά. Βολευτείτε τώρα με τον Πουρουπού κ τα άλλα φλωράκια που δεν ξέρουν εαν η μπάλα εχει αέρα ή πανί...

γεια στο στομα σου.!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom