papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.631
- Πόντοι
- 27.261
Αν το είχε κάνει θα ζούσε. Τώρα, εκεί που βρίσκεται, τα 100 εκατομμύρια δεν αξίζουν μία.Μάλλον τον καταράστηκε το Μητσοτακέικο
Πάντως να το παραδεχθουμε, συνεπής στάθηκε σ' αυτά που έλεγε, δεν το κανε το μπολι
Αυτό ο Θεός το ξερει, γιατί είχε υποκείμενα, καμποσοι έφυγαν που το χαν κανειΑν το είχε κάνει θα ζούσε. Τώρα, εκεί που βρίσκεται, τα 100 εκατομμύρια δεν αξίζουν μία.
Νέος θυμίζει Χλαπατσα από της Ελλάδος τα παιδιά !!!
Πολύ ελάχιστοι έφυγαν που το είχαν κάνει. Είμαι στο χώρο και ξέρω. Κατά βάση, δεν ξέρω ούτε έναν. Όσον αφορά τα λεφτά, ήταν τρισμέγιστος ηλίθιος, γιατί εκεί που είναι τώρα δε μπορεί να τα αξιοποιήσει και σίγουρα δε μπορεί να επισκεφτει τα ακίνητά του στο Μονακό και το Μαϊάμι. Ο Τράγκας δεν ήξερε τι είναι σημαντικό στη ζωή. Δηλαδή, είχε βγάλει, έστω με μίζες, 100 εκατομμύρια και είχε πιάσει τα 70 και ακόμα λύσσαγε στα διάφορα media; Πότε σκόπευε να χαρεί τους κόπους του; Στην επόμενη ζωή;Αυτό ο Θεός το ξερει, γιατί είχε υποκείμενα, καμποσοι έφυγαν που το χαν κανει
Γιατί τυπε, εγω σε άκουσα κι έχω κανειΜόνο εσύ δε λες να ψοφήσεις ρε χρυσαύγουλο. Μέχρι και ο κορονοϊός σιχαίνεται να σας ακουμπήσει.
Στα 70 βρέφος ακόμα αφού φόραγε παμπερς, τι νομίζεις ήταν εκείνοι οι κεραυνοί στις εισαγωγές της εκπομπής, πορδιτσες τσισακια κακακια με echo.Πολύ ελάχιστοι έφυγαν που το είχαν κάνει. Είμαι στο χώρο και ξέρω. Κατά βάση, δεν ξέρω ούτε έναν. Όσον αφορά τα λεφτά, ήταν τρισμέγιστος ηλίθιος, γιατί εκεί που είναι τώρα δε μπορεί να τα αξιοποιήσει και σίγουρα δε μπορεί να επισκεφτει τα ακίνητά του στο Μονακό και το Μαϊάμι. Ο Τράγκας δεν ήξερε τι είναι σημαντικό στη ζωή. Δηλαδή, είχε βγάλει, έστω με μίζες, 100 εκατομμύρια και είχε πιάσει τα 70 και ακόμα λύσσαγε στα διάφορα media; Πότε σκόπευε να χαρεί τους κόπους του; Στην επόμενη ζωή;
Είχε παει Αμερική πριν την ίδρυση του κόμματος, μπορεί να δάγκωσε μερικους ομογενείς κι από κειΤραγκας ηταν πασιγνωστο οτι εκβιαζε και τα επερνε απο ολους.
Οποιος ειναι παλιος θυμαται παντοτε σε προεκλογικες περιοδους το πως εσφαζε τους προηγουμενους και εγλυφε τους επομενους.
Για οποιον ειναι προσεκτικος παρατηρητης ηταν πασιφανες τι εκανε.
Ακομα και το 2015 χωθηκε με Συριζα. Τη θυμαμαι σαν τωρα την ολη στρατιγικη που ακολουθουσε.
30 χρονια Καραμανλικος τα ετρωγε και απο αριστερα και απο δεξια
Το προφανες λαθος του ηταν οτι στα 70 του ειχε ακομα τοσο εγωισμο που δε δεχοταν οτι δε μετραει ακομα, ηθελε να κανει κομμα, να παει κοντρα στο Μητσοτακη, αντιεμβολιαστης, δραχμολαγνος, αντιμνημονιακος.
Είχε παει Αμερική πριν την ίδρυση του κόμματος, μπορεί να δάγκωσε μερικους ομογενείς κι από κει
Νέα παιδια δουλευαν γι αυτον και δεν τους πληρωνε
Παρ'όλα αυτά ακουγονταν κάθε πρωι στα περισσότερα ταξι
Αφού ήταν αγράμματος, λαϊκιστής του κερατά και τρισμέγιστος μαλάκας. Άρα για ποιο εμβόλιο μιλάμε;Πολύ ελάχιστοι έφυγαν που το είχαν κάνει. Είμαι στο χώρο και ξέρω. Κατά βάση, δεν ξέρω ούτε έναν. Όσον αφορά τα λεφτά, ήταν τρισμέγιστος ηλίθιος, γιατί εκεί που είναι τώρα δε μπορεί να τα αξιοποιήσει και σίγουρα δε μπορεί να επισκεφτει τα ακίνητά του στο Μονακό και το Μαϊάμι. Ο Τράγκας δεν ήξερε τι είναι σημαντικό στη ζωή. Δηλαδή, είχε βγάλει, έστω με μίζες, 100 εκατομμύρια και είχε πιάσει τα 70 και ακόμα λύσσαγε στα διάφορα media; Πότε σκόπευε να χαρεί τους κόπους του; Στην επόμενη ζωή;
Ορίστε. Συμφωνεί και ο Admin.Να πούμε ότι EAM=Ένας Ανυπέρβλητος Μαλάκας εδώ.
Σου κάνει εντύπωση; Κάποιος που είναι μουνόπανο, είναι σε όλα. Όχι μόνο σε ένα.Αν και μιλάμε για πεθαμένο άνθρωπο, μιλάμε για έναν από τους χειρότερους εκβιαστες που είχε γραμμένο στα μητρώα της η ΕΣΥΕΑ.
Και χείριστος εργοδότης και σκατανθρωπος.
Έχει δουλέψει συγγενικό μου πρόσωπο μαζί του και έφτυσε το γάλα της μάνας του.
Σίχαμα πραγματικά.
Δεν ξέρω εάν ακόμα και ο Θεός έχει το κουράγιο να τον συγχωρέσει...