Αυτό ακριβός σου είπα και εγώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάς για γενικές αλλεργίες εφόσον δεν κολλάνε.. μισογυνεις? ότι να'ναι είσαι κοπελιά..Έγραψα γενικά για αλλεργίες, δεν το πήγα ειδικά,πέραν τούτου τι διάλογο να κάνω με μισογυνη,αμέσως να με κραξεις; Χαζός είσαι εσύ άντε πρωί πρωί!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γεώργιος Τράγκας - Γνώμες, απόψεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 998
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Όλος ο κύκλος σου στο Σωτηρία την βγάζει.εκτός από το ίδιο το νοσοκομείο που όποιος και να πάει να το δει από κοντά θα καταλάβει. έχω στον κύκλο μου 7 γνωστους με ενδονοσοκομιακα μικροβια σε περίοδο 3 μηνών.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα ειπες όλα.Αν παρακαλουσε να εμβολιαστει ένα χρόνο τι έκανε;
Αν ήταν υποστηρικτής των εμβολίων στις εκπομπές του γιατί υποστήριζε με σθένος πως ο κορονοιος είναι μια γρίπη.
Τα ίδια του τα λόγια γυρισαν μπουμεραγκ. Αναφέρει σε εκπομπή του αν κολλήσουμε κορονοιο δεν θα πεθανουμε και κατηγορεί τα ΜΜΕ για πλυση εγκεφαλου αλλά ο ίδιος δεν έκανε κατά τα αλλά. Υποστηρικτής ή αρνητής λίγη σημασία έχει. Αν θελεις να κάνεις το εμβόλιο το κάνεις και ο γιατρός σου λέει και τον τροπο οποίο προβλημα κι αν έχεις. Όλα τα αλλά είναι παραμυθια. Όπως παραμυθια είναι αυτά που έλεγε και παραμυθια είναι αυτά που λέει ο εκπροσωπος του
Ναι δεν είχα τι να κάνω και είπα να φτιάξω παραμύθι για τους παντογνώστες του BOU..Κατάλαβα. Μαλακίες λες.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
βαρα εκει μια βελόνα ρε 70ρη τραγκα να πουμε...δε θα προλάβεις αλλωστε να εχεις παρενέργειες απο το εμβόλιο (και αν θα ειχες) RIP
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Δεν ειχε εμπιστοσυνη στη pfizer φιλε.ο ίδιος ο γιατρός του λέει οτι τον παρακαλούσε να εμβολιαστεί και αυτός ήταν κατά του εμβολίου, κι εσύ λες τα δικά σου
Παντως στο βιαγκρα ειχε
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.077
- Πόντοι
- 3.556
ριπ στον τραγκαρο το αρχιλαμογιο να πουμε
κραταω 2 σκηνικα φορ δε λοβινγκ μεμορι να πουμε
μια εξομολογηση του τραγκα σε μια εκπομπη τοτε που ειχε βγει στην λιστα λαγκαρντ και ελεγε για τα αφροδησια που ειχε περασει
και ενα σκετσακι του μητσικωστα που εκανε τηλεπαραθυρο και ελεγε δακρυζει η εικονα του γιωργου τραγκα, και ειχε μια εικονα του τραγκα παγωμενη που πεφτανε κατι δακρυα
κραταω 2 σκηνικα φορ δε λοβινγκ μεμορι να πουμε
μια εξομολογηση του τραγκα σε μια εκπομπη τοτε που ειχε βγει στην λιστα λαγκαρντ και ελεγε για τα αφροδησια που ειχε περασει
και ενα σκετσακι του μητσικωστα που εκανε τηλεπαραθυρο και ελεγε δακρυζει η εικονα του γιωργου τραγκα, και ειχε μια εικονα του τραγκα παγωμενη που πεφτανε κατι δακρυα
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.077
- Πόντοι
- 3.556
τυπε μην δινεις σημασια ετσι κανει η ετσι. μπαινει στ νηματα μπαχαλευει και μολισ στραβωσει το κλιμα την πουλευει υπερανω σε φαση ειμαι του μπιζιΑυτό ακριβός σου είπα και εγώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάς για γενικές αλλεργίες εφόσον δεν κολλάνε.. μισογυνεις? ότι να'ναι είσαι κοπελιά..
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Όνομα ή ινστα χήρας?ε΄να σκασμό λεφτα είχε ο πούστης !! θα ζησει η χηρα με χρυσα κουτάλια
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.327
- Πόντοι
- 6.056
θα το βαλεις πολλες φορες ακομα? νταξει το ειδαμε
"Δημοσιογράφος" του κώλου. Δημαγωγός, λαικιστής , καθοδηγητής ευηκοων σανοφαγων η Λειτουργικα Αναλφαβητων (οπως ειδα να γραφει με τακτ ο Αγιος) που ειχε την δύναμη να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και εκβιαστής επιχειρηματιών που αν δεν του τα εσκαγες θα σε έκανε ρομπα στα ερτζιανά (για αυτο εχει τουβλωσει εκατομυρια και τον κυναγανε εφοριες κλπ}. Και για το τέλος η επιβαιβεωση οτι Karma is a Bitch.
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.487
Είπε ο χαζός του χωριού...το τρολ μάλλον.. μην αγχώνεσαι, αποφεύγω διάλογο με ηλίθιους σαν εσένα.. γι αυτό μου μπαίνεις ,επειδή σε γράφω όποτε μιλάς για μένα..???τυπε μην δινεις σημασια ετσι κανει η ετσι. μπαινει στ νηματα μπαχαλευει και μολισ στραβωσει το κλιμα την πουλευει υπερανω σε φαση ειμαι του μπιζι
ΥΓ θα λέω την άποψή μου όπου γουστάρω και όποτε γουστάρω και στο μ@υνι μου εσύ και όμοιοι σου μπαχαλακηδες,άντε γεια τώρα, έχω δουλειά
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.327
- Πόντοι
- 6.056
πλακα κανει μωρε αλλα θα το ακουσεις και αυτο απο καποιους στανταρΤο κλασσικο παραδειγμα του μαλακα στο ιντερνετ που ποτε δεν πρεπει να ερθεις σε αντιπαραθεση.
Συνεχισε τρομπα . Καλα το πας .
nikolakis66
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 855
- Πόντοι
- 376
μην ασχολεισαι. τρολ του κερατα. μια υπερ μια κατα το κανει για να προκαλεσει καυγαΤο κλασσικο παραδειγμα του μαλακα στο ιντερνετ που ποτε δεν πρεπει να ερθεις σε αντιπαραθεση.
Συνεχισε τρομπα . Καλα το πας .
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Τύποι ξέρουμε τι ώρα έχει εκπομπή ο Τράγκας σήμερα ν' ακούσουμε τι θα πει για τον θάνατο του...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις