πες μου,τόσες πληροφορίες πως τις συλλέγεις(μιλάω για την νοοτροπία του κάθε λαού ;))...??
που εισαι μωρο μου εσυ ? μου ελειψες :-*
πες μου,τόσες πληροφορίες πως τις συλλέγεις(μιλάω για την νοοτροπία του κάθε λαού ;))...??
που εισαι μωρο μου εσυ ? μου ελειψες :-*
εσυ δεν θελεις να πεισ την γνωμη σου για τις γεωργιανες ? δεν εχεις γνωρισει καμμια ?
ναταν μονο το ξυλο , καλα θα ηταν. θα τις καθαρισουν ( δεν σηκωνουν τετοια οι γεωργιανοι ). γενικα οι γεωργιανες δεν ειναι ξεκωλα σαν πολλες αλλες αλλοδαπες αλλων εθνικοτητων. η κοινωνια τους ειναι κλειστη και παραδοσιακη στην οικογενεια και στον αντρα ( και μαθαινουν απο μικρες να τα τηρουν και να τα εφαρμοζουν ). ειναι πιστες στον αντρα και τον υπολογιζουν. ακομη ο θεσμος της παρθενιας τηρειται σε παρα πολυ υψηλο επιπεδο .( σχεδον κανενας γεωργιανος δεν παντρευεται καποια που δεν ειναι παρθενα . (τωρα τι γινεται και τις χωριζουν μετα , αλλο καπελο )
εχω ενα θεμα τωρα που τρεχει φιλος-παραδοξως δεν ζηταει λεφτα- κ δεν εχω ορεξη να μπλεξω σε μαλακιες μπλιετ για γαμησακια της πλακας.καλυτερα να μου ζηρησει λεφτα να εχω το κεφαλι μου ησυχο!
να το τρεξω λες η θα γινει του ρωσοποντιου..??
Μεγ. Αλεξάνδρου~Κων/πόλεως 92Α, Βριλησού. 36_36Α... πριν τον Οκτώβρη σταμάτησε...ποια ηταν η μαρκελα ? απο studio ? για θυμισε μου :-* :-*
επιβεβαιώνω......επισης ειναι πολυ θρησκες ,και μιλανε μια απο τις πιο κακοηχες γλωσσες που εχω ακουσει ,το δε αλφαβητο τους μοιαζει κατι μεταξυ ινδικα λαι ισραηλιτικα , ο ξανθιες γεωργιανες ειναι συνηθως ομορφες σε αντιθεση με τις μελαχροινες...
...επισης ειναι πολυ θρησκες ,και μιλανε μια απο τις πιο κακοηχες γλωσσες που εχω ακουσει ,το δε αλφαβητο τους μοιαζει κατι μεταξυ ινδικα λαι ισραηλιτικα , ο ξανθιες γεωργιανες ειναι συνηθως ομορφες σε αντιθεση με τις μελαχροινες...
σωστα τα λες. πιστευουν παρα πολυ στον θεο. στον αγοραιο ερωτα υπαρχουν λιγες. πολυ δυσκολη γλωσσα και τρομερα δυσκολο το αλφαβητο. ναι , οι ξανθουλες ειναι πιο νοστιμες απο τις μελαχροινες. ειναι ομως καβλιαρες οι ατιμες και στον αντρα του κανουν ολα τα κεφια.
γιατί τύπε και οι μελαγχρινές έχουν την χάρη τους,ειδικά αν έχουν και γαλανά ματάκια τότε.......
;)
σωστο και αυτο. ειχα ξεχασει τον συγκεκριμενο συνδυασμο , γιατι στις γεωργιανες σπανιζει.
ρε που πάτε να μπλέξετε με Γεωργιανές ???
Γεωργιανός ήταν και ο Στάλιν και είδατε πόσους έσφαξε.
... μακριά από δω !!!!
η αλήθεια είναι πως οι Γεωργιανοί είναι πολύ σκληρή σαν άνθρωποι και έχουν και από της πιο επικίνδυνες μαφίες
αλλα οι γυναίκες τους είναι από της πιο άσχημες
σε σημείο που ελάχιστες είναι αξιογάμιτες
να γαμησουμε βασικα θελουμε..ανοιγουμε τους οριζοντες μας, δεν περιοριζομαστε απο ρατσιστικες διακρισεις κ εστιαζουμε στις ανησυχιες μας.