Νέα

γεωργιανεs στο σεχ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πες μου,τόσες πληροφορίες πως τις συλλέγεις(μιλάω για την νοοτροπία του κάθε λαού ;))...??

:dunno: :dunno:

εσυ  δεν  θελεις  να  πεισ την γνωμη σου για τις γεωργιανες ?  δεν  εχεις  γνωρισει καμμια ?    :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

που  εισαι  μωρο μου εσυ ?  μου  ελειψες  :-*

που να είμαι εδώ και εκεί τρέχω σε πολλά μήπως και προλάβω :grin:

εσυ   δεν  θελεις  να  πεισ την γνωμη σου για τις γεωργιανες ?   δεν  εχεις  γνωρισει καμμια ?     :tooth:

θέλεις να ακούσεις την γνώμη μου....??

κάτι έχω γνωρίσει και εγώ,αλλά οι εντυπώσεις μου δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές :-

:tooth::tooth:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
xalia ειναι καλυτερα να τιν παιξω μονος μου :bigdick: :bigdick: :bigdick:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

ναταν μονο το ξυλο , καλα θα ηταν.    θα τις καθαρισουν (  δεν σηκωνουν τετοια οι γεωργιανοι ).        γενικα  οι γεωργιανες  δεν ειναι  ξεκωλα  σαν  πολλες  αλλες  αλλοδαπες αλλων  εθνικοτητων.     η κοινωνια  τους  ειναι κλειστη  και  παραδοσιακη  στην οικογενεια  και στον αντρα ( και μαθαινουν  απο μικρες  να  τα  τηρουν  και να τα εφαρμοζουν ).    ειναι πιστες  στον  αντρα  και τον υπολογιζουν.     ακομη  ο  θεσμος  της  παρθενιας  τηρειται  σε  παρα πολυ  υψηλο  επιπεδο .( σχεδον  κανενας γεωργιανος  δεν παντρευεται καποια που δεν ειναι παρθενα .  (τωρα τι γινεται και τις  χωριζουν μετα ,  αλλο καπελο )      

εχω ενα θεμα τωρα που τρεχει φιλος-παραδοξως δεν ζηταει λεφτα- κ δεν εχω ορεξη να μπλεξω σε μαλακιες μπλιετ για γαμησακια της πλακας.καλυτερα να μου ζηρησει λεφτα να εχω το κεφαλι μου ησυχο!
να το τρεξω λες η θα γινει του ρωσοποντιου..??

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εχω ενα θεμα τωρα που τρεχει φιλος-παραδοξως δεν ζηταει λεφτα- κ δεν εχω ορεξη να μπλεξω σε μαλακιες μπλιετ για γαμησακια της πλακας.καλυτερα να μου ζηρησει λεφτα να εχω το κεφαλι μου ησυχο!
να το τρεξω λες η θα γινει του ρωσοποντιου..??

δεν παιζουν  αυτοι.    για το δικο σου το καλο ,  αν  ειναι παντρεμενη  μεινε μακρια  ( δεν  εχει  σημασια  αν ζηταει  λεφτα  η  οχι ).

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
τον εχω δει του τυπο, ησυχος ειναι, απο την αλλη κολοτριβεται η δικια του, αλλα δεν αξιζει κ γω ετσι λεω...να παει να γαμηθει το παλιοαλλοδαπο!

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
ποια  ηταν η μαρκελα  ?  απο   studio ?   για θυμισε μου   :-* :-*    
Μεγ. Αλεξάνδρου~Κων/πόλεως 92Α, Βριλησού. 36_36Α... πριν τον Οκτώβρη σταμάτησε...
παλιότερα ήταν στον όμιλο Κασσάνδρας με άλλο καλλιτεχνικό...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...επισης ειναι πολυ θρησκες ,και μιλανε μια απο τις πιο κακοηχες γλωσσες που εχω ακουσει ,το δε αλφαβητο τους μοιαζει κατι μεταξυ ινδικα λαι ισραηλιτικα , ο ξανθιες γεωργιανες ειναι συνηθως ομορφες σε αντιθεση με τις μελαχροινες...

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
...επισης ειναι πολυ θρησκες ,και μιλανε μια απο τις πιο κακοηχες γλωσσες που εχω ακουσει ,το δε αλφαβητο τους μοιαζει κατι μεταξυ ινδικα λαι ισραηλιτικα , ο ξανθιες γεωργιανες ειναι συνηθως ομορφες σε αντιθεση με τις μελαχροινες...
επιβεβαιώνω...

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

σωστα τα λες.           πιστευουν   παρα  πολυ  στον  θεο.    στον  αγοραιο  ερωτα   υπαρχουν   λιγες.      πολυ   δυσκολη   γλωσσα   και  τρομερα  δυσκολο  το  αλφαβητο.   ναι  ,  οι ξανθουλες  ειναι   πιο  νοστιμες  απο τις μελαχροινες.    ειναι ομως καβλιαρες  οι  ατιμες  και  στον   αντρα  του  κανουν  ολα  τα  κεφια.      

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
 σωστα τα λες.           πιστευουν   παρα  πολυ  στον  θεο.    στον  αγοραιο  ερωτα   υπαρχουν   λιγες.      πολυ   δυσκολη   γλωσσα   και  τρομερα  δυσκολο  το  αλφαβητο.   ναι  ,  οι ξανθουλες  ειναι   πιο  νοστιμες  απο τις μελαχροινες.    ειναι ομως καβλιαρες  οι  ατιμες  και  στον   αντρα  του  κανουν  ολα  τα  κεφια.      

γιατί τύπε και οι μελαγχρινές έχουν την χάρη τους,ειδικά αν έχουν και γαλανά ματάκια τότε....... :cum: :cum:

;) :grin: :grin:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
γιατί τύπε και οι μελαγχρινές έχουν την χάρη τους,ειδικά αν έχουν και γαλανά ματάκια τότε....... :cum: :cum:

;) :grin: :grin:

σωστο και αυτο.    ειχα ξεχασει τον συγκεκριμενο  συνδυασμο  ,  γιατι  στις  γεωργιανες  σπανιζει.   

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

σωστο και αυτο.    ειχα ξεχασει τον συγκεκριμενο   συνδυασμο  ,   γιατι  στις  γεωργιανες   σπανιζει.   

τύπε,το ξέρεις είμαι λάτρης των σπάνιων περιπτώσεων :cheesy: :sunglasses:

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
ρε που πάτε να μπλέξετε με Γεωργιανές ???

Γεωργιανός ήταν και ο Στάλιν και είδατε πόσους έσφαξε.

... μακριά από δω !!!!

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
να γαμησουμε βασικα θελουμε..ανοιγουμε τους οριζοντες μας, δεν περιοριζομαστε απο ρατσιστικες διακρισεις κ εστιαζουμε στις ανησυχιες μας.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ρε που πάτε να μπλέξετε με Γεωργιανές ???

Γεωργιανός ήταν και ο Στάλιν και είδατε πόσους έσφαξε.

... μακριά από δω !!!!

η αλήθεια είναι πως οι Γεωργιανοί είναι πολύ  σκληρή σαν άνθρωποι και έχουν και από της πιο επικίνδυνες μαφίες
αλλα οι γυναίκες τους είναι από της πιο άσχημες
σε σημείο που ελάχιστες είναι αξιογάμιτες

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η αλήθεια είναι πως οι Γεωργιανοί είναι πολύ  σκληρή σαν άνθρωποι και έχουν και από της πιο επικίνδυνες μαφίες
αλλα οι γυναίκες τους είναι από της πιο άσχημες
σε σημείο που ελάχιστες είναι αξιογάμιτες

δεν ειναι ΜΟΝΟ ασχημες...ειναι παρα πολυ ΑΣΧΗΜΕΣ!!!!

πλην ελαχιστων παρα πολυ ελαχιστων εξαιρεσεων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom