Νέα

Γεμίσανε το άγαλμα του Τσε στην Αργεντινή με σβάστικες!!!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DUGUJAU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καταμεσης της Αχαρνων, τριγυρω στα μπουρδελα,
επηγανε τα απλυτα σπιτι για να νοικιασουν.
Βρηκανε βιλα τρομερη με κηπο και πισινα
τζακουζι σπα και πλει ρουμ μπαμπουινο σαλονι.

Μπουρδελο το εκανανε, σκατο το εγεμισαν,
φασινα δεν επιανανε και αραχτοι οπως ηταν
πινανε ολημερις το βραδυ κατουρουσαν

Μα ξαφνικα ενα πρωι τους κοπηκε το ρευμα
λεφτα στη δεη δε δινανε γιατι που να τα βρουνε
κινουν και πανε κατα κει και κανουν φασαρια,
τους πιανουν απο το γιακα και τους κολαν στον τοιχο
Κι ευθυς το ρευμα ερχεται και αναψανε τα φωτα

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε μπορεις να μας πεις ποια ειναι η θεση των αναρχικων και αν ποτε την εχουν παρουσιασει με λογικο τροπο?

Δεν αντιλεγω οτι αρκετοι μπορει να μη ξερουν καν ποιος ειναι ο bakunin απο την αλλη ολες τις επαναστασεις τις εκανε ο αμορφωτος λαος στους δρομους οχι αυτοι που ειχαν διαβασει μια βιβλιοθηκη ολοκληρη.Θα μου πεις αλλες εποχες τοτε και δεν υπηρχαν οι δυνατοτητες για "μελετη" αλλα και παλι σημερα πιστευω οτι το ιδιο δικιο που εχει καποιος γνωστης των πραγματων να αντιδρασει το ιδιο εχει και ο αγροτης κτλ.

υ.γ. να ποιοι ειναι οι χρυσαυγιτες

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Καταμεσης της Αχαρνων, τριγυρω στα μπουρδελα,
επηγανε τα απλυτα σπιτι για να νοικιασουν.
Βρηκανε βιλα τρομερη με κηπο και πισινα
τζακουζι σπα και πλει ρουμ μπαμπουινο σαλονι.

Μπουρδελο το εκανανε, σκατο το εγεμισαν,
φασινα δεν επιανανε και αραχτοι οπως ηταν
πινανε ολημερις το βραδυ κατουρουσαν

Μα ξαφνικα ενα πρωι τους κοπηκε το ρευμα
λεφτα στη δεη δε δινανε γιατι που να τα βρουνε
κινουν και πανε κατα κει και κανουν φασαρια,
τους πιανουν απο το γιακα και τους κολαν στον τοιχο
Κι ευθυς το ρευμα ερχεται και αναψανε τα φωτα
Και για αλλη μια φορα δεν γνωριζεται την τυφλα σας και εκφερεται γνωμη.Ιδεα δεν εχετε τι γινεται στις καταληψεις μεσα οσο για την πιπιλα που μασατε περι απλησιας και τα συναφι σας εχουν κανει γραφικους.Δεν θα κατσω να αναλυσω το τι προσφερουν οι καταληψεις
γιατι πολυ απλα φορατε παροπιδες σαν καλα ρομποτακια και κοιτατε μονο αυτο που σας εχουν διδαξει.

Επισκέπτης
Οι διαρροες που εγιναν στις πανελληνιες μαθευτικαν,δε θα ηταν λογικο να μαθευτουν και στο πανεπιστημειο?Αν και ελαχιστοι καθηγητες μπορει να το κανουν,ελαχιστοι ομως..
Για το αλλο με το μεταπτυχιακο δε μου κανει εντυπωση,γνωστα καθικια με συμφεροντα οι καθηγητες..

το εχω ξαναπει τι μου εχει συμβει αλλα μαλλον ολοι νομιζαν οτι λεω μαλακιες...
το 2005 εδωσα πανελλαδικες,στο μαθημα της εκθεσης 5 λεπτα πριν μπουμε στις αιθουσες γυριζει φιλος μου κ μου λεει θα πεσει αυτο,το οποιο ηταν εκτος υλης το θεμα,του λεω λες μαλακιες ειναι εκτος υλης,μου λεει κατσε κ θα δεις,κ οντως ηταν αυτο το θεμα...ο καθηγητης του ηταν στην επιτροπη,κ του ειχε πει ποιο θα προτεινει,κ τελικα επεσε αυτο...το ξερει κανενας???αρχιδια...πολλα γινονται στην ζουλα μελμπρογκ αλλα ειναι τοσα πολλα που εχουμε χασει την μπαλα...

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Δεν αντιλεγω οτι αρκετοι μπορει να μη ξερουν καν ποιος ειναι ο bakunin απο την αλλη ολες τις επαναστασεις τις εκανε ο αμορφωτος λαος στους δρομους οχι αυτοι που ειχαν διαβασει μια βιβλιοθηκη ολοκληρη.Θα μου πεις αλλες εποχες τοτε και δεν υπηρχαν οι δυνατοτητες για "μελετη" αλλα και παλι σημερα πιστευω οτι το ιδιο δικιο που εχει καποιος γνωστης των πραγματων να αντιδρασει το ιδιο εχει και ο αγροτης κτλ.

υ.γ. να ποιοι ειναι οι χρυσαυγιτες
Φιλτατοι!!!!! Την ανατροπή της εξουσίας για την εδρεωση μιας άλλης εξουσίας την διακυρήτουν οι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και όχι οι ΑΑΝΑΡΧΙΚΟΙ..... οι Αναρχικοι (όχι τα λαμόγια των Εξαρχείων) διακυρήτουν κοινωνία στην οποία δεν υπάρχει ανάγκη για "Αρχή" οποιουδήποτε είδους!!!!

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
οι απλυτοι αναρχικοι λεχριτες
βρωμικοι ποντικοι
ονειρα βλεπουν για τεμπελια,
αραλικι και ναρκωτικα
πιωμα και κουτουραδες.

Μα τοκαναν πολιτικη φιλοσοφια τρομερη
επανασταση απ τις λιγες.
τον κοσμο λεει θα φτιαξουνε
με το χαμο, την τρελα, την αγραματωσυνη
τον εκφυλισμο και την μαυρη τους τρυφλα.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παλης ξεκινημα νεοι αγωνες

[youtube=425,350]GqDnI-SO5ME[/youtube]

Αμαν
[youtube=425,350]2dlN-uT24NU[/youtube]

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Και για αλλη μια φορα δεν γνωριζεται την τυφλα σας και εκφερεται γνωμη.Ιδεα δεν εχετε τι γινεται στις καταληψεις μεσα οσο για την πιπιλα που μασατε περι απλησιας και τα συναφι σας εχουν κανει γραφικους.Δεν θα κατσω να αναλυσω το τι προσφερουν οι καταληψεις
γιατι πολυ απλα φορατε παροπιδες σαν καλα ρομποτακια και κοιτατε μονο αυτο που σας εχουν διδαξει.

Δηλαδή φίλε μου για να καταλάβω εσύ είσαι υπέρ των καταλήψεων...Δηλαδή που έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια; άλλαξε κάτι; εμπόδισαν κάτι;

Οσο για το άπλυτοι....δεν είναι;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Pantera και τα μυαλα στα καγκελα ρε μαλακες  :rockon:

Αναρχικοι, δεξιοι, φασιστες, αριστεροι και τα αρχιδια μου κουνιουνται.

Ολοι οι ιδιοι καριοληδες ειστε  :rockon: :rockon: :rockon:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή φίλε μου για να καταλάβω εσύ είσαι υπέρ των καταλήψεων...Δηλαδή που έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια; άλλαξε κάτι; εμπόδισαν κάτι;

Οσο για το άπλυτοι....δεν είναι;

Οχι οι περισσοτεροι δεν ειναι απλυτοι εκτος αν τους μπερδευεις με τους αστεγους, δεν σε αδικω ομως γιατι σου φαινονται ολοι ιδιοι.
Στις καταληψεις γινονται προβολες ταινιων με πολιτικο ή κοινωνικο περιεχομενο,συζητησεις, συναυλιες κτλ.Αν θεωρεις την ενημερωση  αχρηστη και περιττη τοτε ναι οι καταληψεις δεν προσφερουν τιποτα.

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Οχι οι περισσοτεροι δεν ειναι απλυτοι εκτος αν τους μπερδευεις με τους αστεγους, δεν σε αδικω ομως γιατι σου φαινονται ολοι ιδιοι.
Στις καταληψεις γινονται προβολες ταινιων με πολιτικο ή κοινωνικο περιεχομενο,συζητησεις, συναυλιες κτλ.Αν θεωρεις την ενημερωση  αχρηστη και περιττη τοτε ναι οι καταληψεις δεν προσφερουν τιποτα.
Α!!!! για αυτό νευριάσανε με το Ρεύμα!!!!! τους κόπηκε η προβολή του "ημερολόγια μιας μοτοσυκλέτας" στη μέση!!!!

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Στις καταληψεις γινονται προβολες ταινιων με πολιτικο ή κοινωνικο περιεχομενο,συζητησεις, συναυλιες κτλ.Αν θεωρεις την ενημερωση  αχρηστη και περιττη τοτε ναι οι καταληψεις δεν προσφερουν τιποτα.

δηλαδή ο σκοπός εκτός από τον "αγώνα" είναι και η ενημέρωση; Ειλικρινά δεν το ήξερα αυτό.....

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδή ο σκοπός εκτός από τον "αγώνα" είναι και η ενημέρωση; Ειλικρινά δεν το ήξερα αυτό.....

Δεν ηξερες δεν ρωταγες?Και ενημερωση γινεται και ολα γινονται συν του οτι σε τετοιες εκδηλωσεις δεν πανε τα ρουφιανακια γιατι δεν εχει μπαχαλα να κανουν μαλακιες.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παλαιότερα θα ασχολιόμουν με το θρεντ

Αλλα ακόμα δεν ειναι ξεκάθαρος σε μένα ο ρόλος του χρήστη που άνοιξε το θρεντ. Και ποιο είναι το άλλο του νικ.

Τέτοια προβοκατόρικα θρεντς πλεον μάλλον με ωθούν ακόμα περισσότερο εκτός σαιτ

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Αλλα ακόμα δεν ειναι ξεκάθαρος σε μένα ο ρόλος του χρήστη που άνοιξε το θρεντ. Και ποιο είναι το άλλο του νικ.

Τέτοια προβοκατόρικα θρεντς πλεον μάλλον με απωθούν ακόμα περισσότερο εκτός σαιτ

Εγω το διασκεδαζω παντως.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Τέτοια προβοκατόρικα θρεντς πλεον μάλλον με ωθούν ακόμα περισσότερο εκτός σαιτ
Εnforcer συμφωνω με ερευνιτικος εν μερη, απο την αλλη δεν γουσταρω που ολο και περισσοτερο σβαστιγκες και κατι τετοια περνανε στο χαβαλε.
Εσυ ομως θα γινεις κουμπαρος ξεχασες? ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εnforcer συμφωνω με ερευνιτικος εν μερη, απο την αλλη δεν γουσταρω που ολο και περισσοτερο σβαστιγκες και κατι τετοια περνανε στο χαβαλε.
Εσυ ομως θα γινεις κουμπαρος ξεχασες? ;)

Stabit το θέμα κουμπάρος έχει σφραγιστεί με μπετό αρμέ. Τα διαδικαστικά θέλω να δούμε λίγο καθώς και το θέμα των προσκεκλημένων

Οσο για τις σβάστικες, όταν αυτές έρχονται απο χρήστη με το φλωρικο νικ Prada Devil εντάξει, δεν έχουν καμμία αξία.

Ο φασισμός και το μίσος είναι η ιδεολογία των αποτυχημένων της ζωής. Δείχνω κατανόηση (μεχρι ενα σημείο).

Ασε που δεν ξέρουμε και το σκοπό που ποστάρουν εδω μέσα ορισμένοι - δε μου αρέσει να γίνομαι πιόνι στο ανέβασμα της δημοτικότητας κανενος σαιτ.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δωσε και σωσε!!!Παμε ολοι μαζι σε μια παραλια, βαλε στον κωλο λαδι.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom