Νέα

Γεμίσανε το άγαλμα του Τσε στην Αργεντινή με σβάστικες!!!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DUGUJAU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
"Την ίδια εποχή, τόσο το ΕΑΜ, όσο και ο ΕΔΕΣ έκαναν προσπάθειες να
προσεταιριστούν τμήματα του τσάμικου πληθυσμού και να περιορίσουν την
επιρροή της «Ξίλια». Για ευνόητους λόγους, αποτελέσματα έδωσε η πιο
πειστική πολιτική του ΕΑΜ. Σημαντικά ποσοστά Τσάμηδων, ειδικά από τις
περιοχές βόρεια του Καλαμά, οργανώθηκαν στο ΕΑΜ, ενώ ο ΕΛΑΣ δημιούργησε
ένα ολόκληρο τάγμα (το ΙΥ/15), από Τσάμηδες αντάρτες."

Ο.Κ. αυτο ειναι αποσπασμα απο συνεντευξη του Γιωργου Μαργαριτη.Λαθος μου,αλλα ομολογω οτι δεν γνωριζα την συγκροτηση Ταγματος Τσαμηδων απο τον ΕΛΑΣ.

Το αν αυτο αποτελει αποδειξη εθνικη μειοδοσιας απο πλευρας ΕΑΜ ειναι βεβαια κατι διαφορετικο και τουλαχιστον συζητησιμο.

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
eagle11.jpg

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
.

Συνημμένα

• eagle11.jpg
    eagle11.jpg
    93,6 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Tαπεινή μου άποψη είναι οτι Κομμουνισμός και Φασισμός είναι 2 όψεις του ΙΔΙΟΥ νομίσματος. Και το νόμισμα αυτό λέγεται "αν-ελευθερία" !

Δε θέλω να επεκταθώ ...
Όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε ! ;)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Tαπεινή μου άποψη είναι οτι Κομμουνισμός και Φασισμός είναι 2 όψεις του ΙΔΙΟΥ νομίσματος. Και το νόμισμα αυτό λέγεται "αν-ελευθερία" !

Δε θέλω να επεκταθώ ...
Όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε ! ;)
μην συγχέεις την ιδεολογία του κομουνισμού με αυτό που εφαρμόστηκε στην ΕΣΣΔ και ειδικά όπως διαμορφώθηκε μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο...

Επισκέπτης
μην συγχέεις την ιδεολογία του κομουνισμού με αυτό που εφαρμόστηκε στην ΕΣΣΔ και ειδικά όπως διαμορφώθηκε μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο...

Ωραία ...
Τότε να μην συγχέεις κι εσύ τη διδασκαλία του Χριστιανισμού  , με τους μετέπειτα Χριστιανούς και κληρικούς ... ;)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωραία ...
Τότε να μην συγχέεις κι εσύ τη διδασκαλία του Χριστιανισμού  , με τους μετέπειτα Χριστιανούς και κληρικούς ... ;)
εγώ προσωπικά δεν έχω κρίνει ποτέ το αν η ορθότητα της κάθε θρησκείας έχει σχέση με την συμπεριφορά των κληρικών.. από εκεί και πέρα το να πιστεύει κάποιος σε μια θρησκεία είναι δική του επιλογή το αν θα πιστεύει σε κάποια η όχι και αν πιστεύει ποια είναι αυτή..

Επισκέπτης
εγώ προσωπικά δεν έχω κρίνει ποτέ το αν η ορθότητα της κάθε θρησκείας έχει σχέση με την συμπεριφορά των κληρικών.. από εκεί και πέρα το να πιστεύει κάποιος σε μια θρησκεία είναι δική του επιλογή το αν θα πιστεύει σε κάποια η όχι και αν πιστεύει ποια είναι αυτή..
Γενικά αναφέρθηκα ...
Όχι για να το ακούσεις εσύ προσωπικά ... αλλά άλλοι !

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γενικά αναφέρθηκα ...
Όχι για να το ακούσεις εσύ προσωπικά ... αλλά άλλοι !
και βρήκες τον κατάλληλο τόπο να το κάνεις..
πες ένα ζήτημα που ανέβηκε εδώ και ξεκίνησε πολιτισμένα και τέλειωσε πολιτισμένα...

Επισκέπτης
H λευτερια ειναι σχολειο,
Η λευτερια ειναι σχολειο,
Και ποιος θα τη σπουδασει καλαματιανη,
Και ποιος θα τη σπουδασει ρουσα και ξανθη.

Πηγα και 'γω και σπουδασα,
Και βγηκα ενας ανταρτης καλαματιανη,
Και βγηκα ενας ανταρτης ρουσα και ξανθη.

Οτι κι αν ειχα τα 'δωσα,
Οτι κι αν ειχα τα 'δωσα,
Γονιους,γνωστους και φιλους καλαματιανη,
Γονιους,γνωστους και φιλους ρουσα και ξανθη.

Και πηρα το τουφεκι μου,
Και πηρα το τουφεκι μου,
Και στα βουνα μας βγηκα καλαματιανη,
Και στα βουνα μας βγηκα ρουσα και ξανθη.

Για να σκοτωσω Γερμανους,
Και Ελληνες φασιστες καλαματιανη,
Και Ελληνες φασιστες ρουσα και ξανθη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
H λευτερια ειναι σχολειο,
Η λευτερια ειναι σχολειο,
Και ποιος θα τη σπουδασει καλαματιανη,
Και ποιος θα τη σπουδασει ρουσα και ξανθη.

Και βγηκα ενας ανταρτης καλαματιανη,
Και βγηκα ενας ανταρτης ρουσα και ξανθη.

Οτι κι αν ειχα τα 'δωσα,
Οτι κι αν ειχα τα 'δωσα,
Γονιους,γνωστους και φιλους καλαματιανη,
Γονιους,γνωστους και φιλους ρουσα και ξανθη.

Και πηρα το τουφεκι μου,
Και πηρα το τουφεκι μου,
Και στα βουνα μας βγηκα καλαματιανη,
Και στα βουνα μας βγηκα ρουσα και ξανθη.

Και Ελληνες φασιστες καλαματιανη,
Και Ελληνες φασιστες ρουσα και ξανθη.

μην σκοτωσεις πολλους ομως

Επισκέπτης
Ειναι παλιο Μοραιτικο ανταρτικο,Ο Αριωνας ισως το γνωριζει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειναι παλιο Μοραιτικο ανταρτικο,Ο Αριωνας ισως το γνωριζει.

ωρε αντρες ανταρτες
εμπρος στα βηματα του φερθυ
οταν τους καθαρισετε να το κανετε με κονσερβοκουτια ;)
ειναι και της μοδας :2funny: :2funny:

Zutka Patka

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο κουμουνισμος εχει απαγορευτει δια νομου στην Ουγγαρια και προκειται και στην Τσεχια σε λιγο καιρο.

Επισης ο ναζισμος σε Πολωνια και Ρωσια ειναι πρωτος,λετε ολες αυτες οι χωρες του Πρωην Ανατολικου μπλοκ να ειναι τοσο χαζες?Ειχαν περασει τα καλα του κομμουνισμου για δεκαετιες...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Επισης ο ναζισμος σε Πολωνια και Ρωσια ειναι πρωτος,λετε ολες αυτες οι χωρες του Πρωην Ανατολικου μπλοκ να ειναι τοσο χαζες?Ειχαν περασει τα καλα του κομμουνισμου για δεκαετιες...
:idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Ο κουμουνισμος εχει απαγορευτει δια νομου στην Ουγγαρια και προκειται και στην Τσεχια σε λιγο καιρο.

Καλοκαιρι εχουμε,ζεστη κανει εδω στο Ελλαντα,συμβαινουν αυτα.

Κανε μερικα κρυα ντους φιλε και τρωγε ελαφρα,περαστικα σου ευχομαι...

Επισκέπτης
Παντως στη Ρωσια η ανοδος του φασιμου ειναι γεγονος. Σε καθε πολη υπαρχουν ομαδες νεο-ναζι skinhead με πολλα μελη που κανουν επιθεσεις, πολλες φορες με την ανοχη της αστυνομιας- σε μεταναστες, αριστερους και σε οσους καταγονται απο τις πρωην Σοβιετικες δημοκρατιες του Καυκασου. Στο internet κυκλοφορουν αρκετα video με τη δραση αυτων των ομαδων αλλα και την αντιδραση που δημιουργει η δραση τους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

νομιζω οτι και η χρηση του σφυροδρεπανου απαγορευεται δια νομου
το θεωρουν αντιστοιχο του ναζιστικου σταυρου
η λιθουνια και η εστονια το προτειναν αν δεν κανω λαθος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παντως στη Ρωσια η ανοδος του φασιμου ειναι γεγονος. Σε καθε πολη υπαρχουν ομαδες νεο-ναζι skinhead με πολλα μελη που κανουν επιθεσεις, πολλες φορες με την ανοχη της αστυνομιας- σε μεταναστες, αριστερους και σε οσους καταγονται απο τις πρωην Σοβιετικες δημοκρατιες του Καυκασου. Στο internet κυκλοφορουν αρκετα video με τη δραση αυτων των ομαδων αλλα και την αντιδραση που δημιουργει η δραση τους.

εχουν περιπου 90.000 μελη στην ρωσια
τα περισσοτερα στον κοσμο νομιζω

Zutka Patka

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλοκαιρι εχουμε,ζεστη κανει εδω στο Ελλαντα,συμβαινουν αυτα.

Κανε μερικα κρυα ντους φιλε και τρωγε ελαφρα,περαστικα σου ευχομαι...

Περαστικα?Χαχα?Τελος παντων εγω σου λεω με επιχειρηματα τι συμβαινει στις χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ.

Θα ηθελα να μου πει καποιος ή εσυ Supermouse που εχουμε κουμουνισμο σημερα?Και τι επιπτωσεις εχει?

Οι Κουβανοι περιμενουν να τους παρει το κυμα να ξεβραστουν στις ακτες του Miami.Που αν δεν ειχαν τα πουρα και το Havana Club θα ψοφαγαν απ'την πεινα.Οι Βορειοκορεατες το 2000 ετρωγαν ο ενας τον αλλο ζωντανο γιατι ειχαν καταστραφει οι σοδειες τους.Ζουν σε εικοσαωροφες πολυκατοικιες με τεταρτοκοσμικες συνθηκες και απιστευτη λογοκρισια(χειροτερη απο χουντα).
Α και ο Ουγκο Τσαβες το παιζει μαγκακος επειδη εχει τα πετρελαια αλλιως θα εγλυφε τον κωλο της Αμερικης.

Τελος να μην μιλησω οτι η οικονομικη κατασταση αυτων των τριων χωρων κανουν την Αλβανια να φαινεται Λουξεμβουργο μπροστα τους.

Δεν ειναι τυχαιο οτι ο κομουνισμος και η αναρχια ειναι τα καλυτερα πολιτευματα.Μιας και το ενα πρεσβευει την ισοτητα και το αλλο το να μην εχει κανενα μαλακα να σου κανει κουμαντο.Το θεμα ομως ειναι οτι και τα δυο κομματα δεν ισχυουν στην πραξη.

Η σοβιετικη ενωση και το ανατολικο μπλοκ επεσαν γιατι δεν μπορουσαν πλεον να ανταγωνιστουν την εξελιξη που διαγραφονταν στα τελη του 80 στον υπολοιπο κοσμο.

Αυτα ειναι γεγονοτα και αληθειες οποιος θελει τα αποδεχεται οι αλλοι ας νομιζουν οτι ζουν στο παρελθον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom