Νέα

Γεμίσανε το άγαλμα του Τσε στην Αργεντινή με σβάστικες!!!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DUGUJAU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εντάξει αλλα μήν μας πρήζετε συνέχει με τον τσε ρε kommies.

Επισκέπτης
Περαστικα?Χαχα?Τελος παντων εγω σου λεω με επιχειρηματα τι συμβαινει στις χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ.

Θα ηθελα να μου πει καποιος ή εσυ Supermouse που εχουμε κουμουνισμο σημερα?Και τι επιπτωσεις εχει?

Οι Κουβανοι περιμενουν να τους παρει το κυμα να ξεβραστουν στις ακτες του Miami.Που αν δεν ειχαν τα πουρα και το Havana Club θα ψοφαγαν απ'την πεινα.Οι Βορειοκορεατες το 2000 ετρωγαν ο ενας τον αλλο ζωντανο γιατι ειχαν καταστραφει οι σοδειες τους.Ζουν σε εικοσαωροφες πολυκατοικιες με τεταρτοκοσμικες συνθηκες και απιστευτη λογοκρισια(χειροτερη απο χουντα).
Α και ο Ουγκο Τσαβες το παιζει μαγκακος επειδη εχει τα πετρελαια αλλιως θα εγλυφε τον κωλο της Αμερικης.

Τελος να μην μιλησω οτι η οικονομικη κατασταση αυτων των τριων χωρων κανουν την Αλβανια να φαινεται Λουξεμβουργο μπροστα τους.

Δεν ειναι τυχαιο οτι ο κομουνισμος και η αναρχια ειναι τα καλυτερα πολιτευματα.Μιας και το ενα πρεσβευει την ισοτητα και το αλλο το να μην εχει κανενα μαλακα να σου κανει κουμαντο.Το θεμα ομως ειναι οτι και τα δυο κομματα δεν ισχυουν στην πραξη.

Η σοβιετικη ενωση και το ανατολικο μπλοκ επεσαν γιατι δεν μπορουσαν πλεον να ανταγωνιστουν την εξελιξη που διαγραφονταν στα τελη του 80 στον υπολοιπο κοσμο.

Αυτα ειναι γεγονοτα και αληθειες οποιος θελει τα αποδεχεται οι αλλοι ας νομιζουν οτι ζουν στο παρελθον.
Βασικα η ενσταση μου ειναι για το"επιχειρημα"σου οτι ο Ναζισμος ειναι,λες,πρωτη δυναμη στην Ρωσια και την Πολωνια,γιατι αυτες οι δυο χωρες δεν ειναι,λες,χαζες.Ετσι το εγραψες.

Στην Ρωσια πραγματι ο φασισμος γνωρισε μια ανθηση στην διαρκεια της χαοτικης προεδριας Γελτσιν,τωρα ο Πουτιν παιζει το χαρτι του Ρωσικου εθνικισμου πιο εξυπνα απο οτι επιχειρησε ο βλαξ(οπως ολοι οι φασιστες βεβαια)Ζιρινοφσκι.Ευτυχως για αυτην την χωρα η κατασταση ειναι λιγο καλυτερη τα δυο-τρια τελευταια χρονια.

Στην Πολωνια εχουν ακροδεξιο προεδρο αλλα απεχουν αρκετα απο ενα Ναζιστικο καθεστως.Ποτε δεν ξερεις βεβαια με την κριση που εχει ενσκυψει.Για Τσεχια,Ουγγαρια δεν το γνωριζω αν απαγορεψαν τα εκει ΚΚ αλλα δεν θα ηταν και απιθανο,παροτι οι δυο αυτες χωρες(και κυριως η Ουγγαρια)την ειχαν καλυτερα απο ολες τις υπολοιπες επι αν-υπαρκτου.

Για τις βαλτικες χωρες που αναφερει ο αρσενικος εκει ειναι μια αλλη φαση,και βλεπουν την φορα παρτιδα συμπραξη με τους Ναζι το '41-'45 σαν και καλα αντισταση στον Ρωσικο ιμπεριαλισμο.Αποκατεστησαν τους πρωην SS(μιλαμε για χωρες μελη της ΕΕ,ετσι?),και καταπιεζουν αγρια την Ρωσικη μειονοτητα κυριως στην Εσθονια.

Αυτα για την πρωην Σοβιετια,απο τα λιγα που ξερω.Για τα υπολοιπα καθεστωτα που αναφερεις σου απαντω(πολυ συνοπτικα ομως,και χοντρικα)οτι,οσον αφορα εμενα τουλαχιστον,δεν τα θεωρω κομμουνιστικα η εστω σοσιαλιστικα και η προθεση μου να συμμαχησω με τον διαβολο ειναι ανυπαρκτη σε καθε περιπτωση.

Μια ακομη απαντηση για το ποιος ειναι ο κυριος λογος που κατερευσε η ΕΣΣΔ:Κυριως γιατι ενω ειχε ενα ΑΕΠ που υπολογιζοταν στο 1/4(η και λιγοτερο)του Αμερικανικου κοντραρε τις ΗΠΑ στα ισα σε θεματα εξοπλισμων,πολεμικης ερευνας,στηριζε χωρες απο τις οποιες δεν ειχε κανενα οφελος κλπ.κλπ.Επι Ρηγκαν οι Αμερικανοι την προκαλεσαν σε εναν ακομη εντατικοτερο γυρο εξοπλισμων που κυριολεκτικα ξετιναξε την ηδη εξουθενωμενη τοτε Σοβιετια(παλι μιλαω πολυ χοντρικα).

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όταν ήμουν φοιτητής ήμουν οργανωμένος στα ΕΑΑΚ (κοινώς εξωκοινοβουλευτικοί αριστεροί όλων των αποχρώσεων, από σταλίνες μέχρι αναρχοαυτόνομους) και ξόδεψα πολύ φαιά ουσία και χρόνο διαβάζοντας και αντιδικώντας για το ποιος "έχει δίκιο".

Εδώ διαβάζω για πολλοστή φορά τα γνωστά επιχειρήματα των μεν και των δε. Τώρα όμως που βρίσκομαι πια εκτός πανεπιστημιακού ασύλου, στην πραγματική ζούγκλα, δεν έχω τη διάθεση να συμμετάσχω σε τέτοιες φάσεις. Το θεωρώ ανούσιο.

Όμως έχω κατασταλάξει σε κάτι: σε τελική ανάλυση, είναι πρώτα συναισθηματισμός και ύστερα θέμα λογικής η ιδεολογική ταυτότητα του καθενός. Και επειδή στην πάλη συναισθήματος-λογικής στο τέλος πάντα κερδίζει το συναίσθημα, τα ιδεολογικά ζητήματα ποτέ δεν μπορούν να αναλυθούν με τη λογική.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυξάνονται αυτοί που δεν έχουν καμία ιδεολογία και καυχώνται μάλιστα για αυτό. Κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, γιατί ακόμη και τότε είναι οπαδοί μιας ιδεολογίας, αυτής του απαξιωτικού και μηδενιστικού ατομικισμού. Είναι θλιβερό, γιατί και αυτό αποτελεί στοιχείο συναισθηματικής ένδειας και αναπηρίας. Μπαίνουμε στην κρεατομηχανή και νιώθουμε περήφανοι. Νιώθουμε ελεύθεροι μες στις αλυσίδες μας.

Τέλος, παραμένω αριστερός για τον απλούστατο λόγο ότι συναισθηματικά ποτέ δεν μπόρεσα να γίνω φιλοτομαριστής, να κοιτάξω μόνο την πάρτη μου και να είμαι με το μέρος της οποιαδήποτε Εξουσίας. 

Casual_Style_

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
9 σελιδες θεμα και η εικονα με το αγαλμα του τσεκεβαρα με Σβάστικες δεν την εχουμε δει ακομα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom