You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Κάτσε να βάλω αδιάβροχο, γαλότσες και να πάρω και umbrella, γιατί προβλέπω μπουγέλα και μπάνια σε λίγο....
Μαλλον θα σε περιλαβω με την μανικα μου
Επισκέπτης
Χa xa xa xa xa, θα μπορούσα να κολακευτώ, εάν τουλάχιστον έστεκαν αυτά που γράφεις
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,32304.540]Κολακεψου[/url] ελευθερα αγορινα μου.Δε σου το αφαιρει κανεις αυτο το δικαιωμα.Στο ιντερνετ ειμαστε...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ηρθανε και οι ενισχυσεις....
Επισκέπτης
ισως να εχουμε πελαγωσει απο τις πολλες πληροφοριες.
πιστευω ειναι στο χερι του καθενος να διασταυρωσει και να βρει αυτο που τον ενδιαφερει.
πορνο μπορειτε να δειτε πατωντας το εικονιδιο με τη γη κατω απο το αβαταρ μου.
βεβαια , εφοσον το μπουρδελα τεινει να γινει ποικιλης υλης,
αν δεν παρουν θεση οι δημιουργοι του, εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να λεμε τις αποψεις μας.
Δεν είναι οι πολλές πληροφορίες, αλλά το ότι μερικοί βαριούνται να ψάξουν το site με αποτέλεσμα να ανοίγουν νέα θέματα και πενταπλοσυζητούνται
αποψη μου ειναι οτι αν δεν δινετε σημασια ,καθολου ομως, σε αυτους που σας ενοχλουν καποια στιγμη θα βαρεθουν και θα σταματησουν.γενικως ατομα που βγαζουν τις κακιες και τη μικροψυχια τους στο ιντερνετ δεν αξιζει να ασχολεισαι καν.κι αφηστε τους να φτασουν και 5000 ποστ,στην τελικη μιλας μονο με οσους σε ευχαριστουν σαν παρεα
Και για να μείνουμε στο θέμα, πριν αρχίσω με τον Iblis να παίζουμε πάλι διαβολοπαρτίδες....
Όλοι γκρινιάζουν για συμπεριφορές κλπ...και ρε γμτ...ποτέ δεν λέει κανείς ότι ο τάδε έτσι και έτσι.
Όλοι στο φλου...συννεφάκια και σφυράμε κλέφτικα.
...είτε μιλάμε για νταβάδες ή κλώνους, οπαδούς, φασίστες, κομουνιστές κλπ κλπ κλπ.
Πείτε λοιπόν, ποιος ενοχλεί? ? ? ?
Μια καλή λύση είναι να δημιουργηθεί black list με άτομα τα οποία δημιουργούν πρόβληματα και ενοχλούν τους πάντες έτσι ώστε να κατονομάζονται και να αγνοούνται από τους υπόλοιπους. Αυτό βέβαια θα το κρίνουν οι mod.
Επισκέπτης
Αλλο ενα θρεντ καταληγει σε ιντριγκα .Και μετα μου λες εμενα γιατι γραφω στα <<κομμωτηρια που γαμας>> και στο <<εχεις pm>>
Κλασικο χαρακτηριστικο του Ελληνα.Κουραστηκα με τις μαλακιες παλι.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,32304.540]Κολακεψου[/url] ελευθερα αγορινα μου.Δε σου το αφαιρει κανεις αυτο το δικαιωμα.Στο ιντερνετ ειμαστε...
Δεν βγάζω νόημα ρε κολλητέ...τα links σου χτυπάνε και σε άσχετα μέρη.
Άσε με εμένα στην βλακεία μου, κάνε εσύ την σταυροφορία σου και όταν βρεις το χρυσό δισκοπότηρο, σφύρα και σε εμάς.
Τώρα όντως κολακεύομαι, ψάχνεις το forum να δεις πόση ώρα είμαι Online και πότε λέιπω εκτός Ελλάδος?
24/7 είμαι...στο λέω εγώ μπας και ασχοληθείς με τίποτα άλλο.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Τελικα ρε γιωργο ανοικεις στους μακακες η στα ψωνια?
Στα ψώνια.
Επισκέπτης
Δεν βγάζω νόημα ρε κολλητέ...τα links σου χτυπάνε και σε άσχετα μέρη.
Δε πειραζε Yorgare ειχα βγαλει εχω για σενα αρκετο καιρο πριν... ;)
Ολα καλα.
πολυ καλη παρατηρηση...
το θεμα ειναι να πουμε ποιοι δημιουργουν προβλημα επιμονως και γιατι...
Δεν είναι οι πολλές πληροφορίες, αλλά το ότι μερικοί βαριούνται να ψάξουν το site με αποτέλεσμα να ανοίγουν νέα θέματα και πενταπλοσυζητούνται
Μια καλή λύση είναι να δημιουργηθεί black list με άτομα τα οποία δημιουργούν πρόβληματα και ενοχλούν τους πάντες έτσι ώστε να κατονομάζονται και να αγνοούνται από τους υπόλοιπους. Αυτό βέβαια θα το κρίνουν οι mod.
Επισκέπτης
πολυ καλη παρατηρηση...
Φίλε Iblis, δεν μας ενδιαφέρει το γιατι δημιουργούν πρόβλημα (προφανώς λόγω ανωριμότητας, μαλακίας, κτλ) αλλά ποιοί είναι ώστε να μην τους δίνουμε σημασία
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Φιλιά στην παρέα όλη.. Για φανταστείτε λοιπόν εμένα να έχω περάσει μια υπέροχη μέρα να έχω φοβερή διάθεση και πολύ καλή ψυχολογία να μπαίνω στο μπουρδελα να μιλήσω με μερικά φιλαράκια μου και να βλέπω μια σελίδα βρισιές εναντίον μου και χωρίς λόγω... Έτσι γιατί τους κάπνισε να μπουν να ταράξουν μετρικούς και να τους ξεφτιλίζουν...
Τι ωραίο θέαμα και τι ωραία ψυχολογία που αποκτάς μετά αλλά πιστεύω όλοι σας θα το έχετε ζήση κατά κάποιον τρόπο εδώ μέσα....
Δεν καταλαβενω γιατί τα ψυχανωμαλα άτομα γουστάρουν απλά και μόνο να μπαίνουν εδώ μέσα για να στην λένε.... και μάλιστα χωρίς να σε γνωρίζουν...
Και αν ήμουν άλλη εδώ μέσα με τόσα που μου έχουν πει κατά καιρούς ούτε που θα ξαναέμπαινα...
Αλλά έχω πολύ καλά φιλαράκια όπως είστε όλοι εσείς γιατί ξερώ ότι με αγαπάτε και είμαι ακόμα εδώ... Έτσι να το νοιώθετε και εσείς... Όλοι μας εδώ έχουμε τους φίλους μας και στην πορεία θα κάνουμε πολύ περισσότερους και πολλές φορές από τσακωμό μπορεί να γίνει και μια πολύ καλή Φιλιά ποτέ δεν ξέρεις... Απλά εδώ μέσα μπαίνουν όλοι με τα προβλήματα τους και πολλές φορές επειδή δεν μπορούν να ξεθυμάνουν στο γκόμενο στη γκόμενα η στη δουλειά τους το κάνουν εδώ...
Αυτό θα υπάρχει πάντα.... Το θέμα είναι εμείς να κρατήσουμε το Χιούμορ μας και να μην αφήνουμε κανέναν να μας το πάρει.... Αυτά και πολλά Φιλιά στην όμορφη παρέα σας
Τι ωραίο θέαμα και τι ωραία ψυχολογία που αποκτάς μετά αλλά πιστεύω όλοι σας θα το έχετε ζήση κατά κάποιον τρόπο εδώ μέσα....
Δεν καταλαβενω γιατί τα ψυχανωμαλα άτομα γουστάρουν απλά και μόνο να μπαίνουν εδώ μέσα για να στην λένε.... και μάλιστα χωρίς να σε γνωρίζουν...
Και αν ήμουν άλλη εδώ μέσα με τόσα που μου έχουν πει κατά καιρούς ούτε που θα ξαναέμπαινα...
Αλλά έχω πολύ καλά φιλαράκια όπως είστε όλοι εσείς γιατί ξερώ ότι με αγαπάτε και είμαι ακόμα εδώ... Έτσι να το νοιώθετε και εσείς... Όλοι μας εδώ έχουμε τους φίλους μας και στην πορεία θα κάνουμε πολύ περισσότερους και πολλές φορές από τσακωμό μπορεί να γίνει και μια πολύ καλή Φιλιά ποτέ δεν ξέρεις... Απλά εδώ μέσα μπαίνουν όλοι με τα προβλήματα τους και πολλές φορές επειδή δεν μπορούν να ξεθυμάνουν στο γκόμενο στη γκόμενα η στη δουλειά τους το κάνουν εδώ...
Αυτό θα υπάρχει πάντα.... Το θέμα είναι εμείς να κρατήσουμε το Χιούμορ μας και να μην αφήνουμε κανέναν να μας το πάρει.... Αυτά και πολλά Φιλιά στην όμορφη παρέα σας
η καλητερη λυση ειναι στις μαλακιες που γραφει ο καθενας λογο κομπλεξισμου που εχει για να προκαλει να μην απανταει κανειςΦίλε Iblis, δεν μας ενδιαφέρει το γιατι δημιουργούν πρόβλημα (προφανώς λόγω ανωριμότητας, μαλακίας, κτλ) αλλά ποιοί είναι ώστε να μην τους δίνουμε σημασία
Επισκέπτης
φαινεται πως γεμισε....
το σαιτ απο μαλακες....
καποιοι το πηραν σοβαρα...
καποιοι εκαναν πλακες....
το σαιτ απο μαλακες....
εστω ας πουμε απλα ποιοι...
να δικαιολογησουμε τουλαστιχον τον τιτλο του τοπικ ;)
να δικαιολογησουμε τουλαστιχον τον τιτλο του τοπικ ;)
Φίλε Iblis, δεν μας ενδιαφέρει το γιατι δημιουργούν πρόβλημα (προφανώς λόγω ανωριμότητας, μαλακίας, κτλ) αλλά ποιοί είναι ώστε να μην τους δίνουμε σημασία
Επισκέπτης
η καλητερη λυση ειναι στις μαλακιες που γραφει ο καθενας λογο κομπλεξισμου που εχει για να προκαλει να μην απανταει κανεις
Silvia, όμως πρέπει να ξέρουμε ποιοί είναι, γιατί ο ανυποψίαστος θα συζητήσει σε ένα φόρουμ κάτι ο κομπλεξικός που δεν τον γνωρίζει ο ανυποψίαστος θα του την μπει, εκείνος θα απαντήσει, θα επέμβουν και οι υπόλοιποι και πάει λέγοντας - ατέρμων κύκλος δηλαδή. Το θέμα όλο είναι μια black list
αστα να πανε δεν αξιζει πλεον ουτε να το σηζηταμε...απλα τους αγνοουμε και συνεχιζουμεφαινεται πως γεμισε....
το σαιτ απο μαλακες....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.