Επισκέπτης
ειναι σαιτ για πολλους...
μα λιγοι εδω αξιζουν....
εχει τραβελια και κακους...
εχει κι αλλους που βριζουν...
μα λιγοι εδω αξιζουν....
Silvia, όμως πρέπει να ξέρουμε ποιοί είναι, γιατί ο ανυποψίαστος θα συζητήσει σε ένα φόρουμ κάτι ο κομπλεξικός που δεν τον γνωρίζει ο ανυποψίαστος θα του την μπει, εκείνος θα απαντήσει, θα επέμβουν και οι υπόλοιποι και πάει λέγοντας - ατέρμων κύκλος δηλαδή. Το θέμα όλο είναι μια black list
ειναι σαιτ για πολλους...
μα λιγοι εδω αξιζουν....
στην μπλακ λιστ πρεπει να μπει μονο ο φερθυ και οι κλωνοι του
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο...ας φτιαξει λοιπον καποιος μια λιστα και να προσθετουμε μεσα τα ονοματα απο τους πυροβολιμενουςSilvia, όμως πρέπει να ξέρουμε ποιοί είναι, γιατί ο ανυποψίαστος θα συζητήσει σε ένα φόρουμ κάτι ο κομπλεξικός που δεν τον γνωρίζει ο ανυποψίαστος θα του την μπει, εκείνος θα απαντήσει, θα επέμβουν και οι υπόλοιποι και πάει λέγοντας - ατέρμων κύκλος δηλαδή. Το θέμα όλο είναι μια black list
Αυτο ακριβως ειναι.....εγω σε πληροφορω εχω παρακολουθησει σχεδον ολα τα σχετικα με τρανς θρεντ ετσι απο περιεργεια,αλλα επειδη δεν εχω σχεση με το αθλημα απλα δεν μπαινω να πω τιποτα.....Φιλιά στην παρέα όλη.. Για φανταστείτε λοιπόν εμένα να έχω περάσει μια υπέροχη μέρα να έχω φοβερή διάθεση και πολύ καλή ψυχολογία να μπαίνω στο μπουρδελα να μιλήσω με μερικά φιλαράκια μου και να βλέπω μια σελίδα βρισιές εναντίον μου και χωρίς λόγω... Έτσι γιατί τους κάπνισε να μπουν να ταράξουν μετρικούς και να τους ξεφτιλίζουν...
Τι ωραίο θέαμα και τι ωραία ψυχολογία που αποκτάς μετά αλλά πιστεύω όλοι σας θα το έχετε ζήση κατά κάποιον τρόπο εδώ μέσα....
Δεν καταλαβενω γιατί τα ψυχανωμαλα άτομα γουστάρουν απλά και μόνο να μπαίνουν εδώ μέσα για να στην λένε.... και μάλιστα χωρίς να σε γνωρίζουν...
Και αν ήμουν άλλη εδώ μέσα με τόσα που μου έχουν πει κατά καιρούς ούτε που θα ξαναέμπαινα...
Αλλά έχω πολύ καλά φιλαράκια όπως είστε όλοι εσείς γιατί ξερώ ότι με αγαπάτε και είμαι ακόμα εδώ... Έτσι να το νοιώθετε και εσείς... Όλοι μας εδώ έχουμε τους φίλους μας και στην πορεία θα κάνουμε πολύ περισσότερους και πολλές φορές από τσακωμό μπορεί να γίνει και μια πολύ καλή Φιλιά ποτέ δεν ξέρεις... Απλά εδώ μέσα μπαίνουν όλοι με τα προβλήματα τους και πολλές φορές επειδή δεν μπορούν να ξεθυμάνουν στο γκόμενο στη γκόμενα η στη δουλειά τους το κάνουν εδώ...
Αυτό θα υπάρχει πάντα.... Το θέμα είναι εμείς να κρατήσουμε το Χιούμορ μας και να μην αφήνουμε κανέναν να μας το πάρει.... Αυτά και πολλά Φιλιά στην όμορφη παρέα σας
εστω ας πουμε απλα ποιοι...
να δικαιολογησουμε τουλαστιχον τον τιτλο του τοπικ ;)
το don frye τι τον εβαλες ρε,βαλε τον emelianenko fedor
μην ξεχνας ομως οτι πολλοι θα ηθελαν να συμετεχουν στο θρεντ με τα τραβελια αλλα δεν το κανουν γιατι θα τους πλακωσουν στα βρισιδια.....ξερεις ποσοι υπαρχουν που γουσταρουν και απλα δεν συμετεχουν για αυτο το λογο?Αυτο ακριβως ειναι.....εγω σε πληροφορω εχω παρακολουθησει σχεδον ολα τα σχετικα με τρανς θρεντ ετσι απο περιεργεια,αλλα επειδη δεν εχω σχεση με το αθλημα απλα δεν μπαινω να πω τιποτα.....
Τι να κανω να μπω και να βριζω για να κανω το κομματι μου???....
Σεβομαι αυτους που γουσταρουν τα συγκεκριμενα θρεντ και δεν ειναι αναγκη να τα γαμισω ...
και πολλοι αλλοι αν δεν εχουν να πουν κατι παρακολουθουν απλα και δεν μπαινουν.....
Με τους αλλους τους ψυχαναγκασμενους ειναι το προβλημα!!!!!!
Πολλα θρεντ παρακολουθω οπως τα σιτι τουρ,της ταιλανδης κλπ.Αλλα δεν μπαινω αφου δεν εχω να πω κατι!!!!!!!
Γουσταρεις για ιντρικα ρε μπαγασουλη!
Απλα τους αγνοεις αυτο ειναι το καλυτερο και το πιο σωστο.
Το λαθος ειναι οτι τους πετυχαινεις συνεχως μπροστα σου...
στο μουστακι?ειναι μουστακιας ρε και μου μοιαζει
ποιοι ειναι οι κλωνοι του?
μονο νικ που μας ενοχλουν θα λεμε εδω!
στο μουστακι?
ο κωλος πουστρακια ειναι μονο για αυτην την δουλεια.
κομπλεξικοι πολλοι υπαρχουν...
που θα θελαν να τα χουν....
μεγαλα τα αρχιδια....
μα εχουν μπιχλιμπιδια...