Νέα

Γεμίσαμε ψώνια και μα....κες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
ειναι σαιτ για πολλους...
μα λιγοι εδω αξιζουν....
εχει τραβελια και κακους...
εχει κι αλλους που βριζουν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Silvia, όμως πρέπει να ξέρουμε ποιοί είναι, γιατί ο ανυποψίαστος θα συζητήσει σε ένα φόρουμ κάτι ο κομπλεξικός που δεν τον γνωρίζει ο ανυποψίαστος θα του την μπει,  εκείνος θα απαντήσει, θα επέμβουν και οι υπόλοιποι και πάει λέγοντας - ατέρμων κύκλος δηλαδή. Το θέμα όλο είναι μια black list

στην μπλακ λιστ πρεπει να μπει μονο ο φερθυ και οι κλωνοι του

Επισκέπτης
εμεις μυαλο ομως εχουμε...
κανεναν δε χαλαμε...
κι αν μας τη μπει κανεις μετα...
απλως τον αγαπαμε...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Silvia, όμως πρέπει να ξέρουμε ποιοί είναι, γιατί ο ανυποψίαστος θα συζητήσει σε ένα φόρουμ κάτι ο κομπλεξικός που δεν τον γνωρίζει ο ανυποψίαστος θα του την μπει,  εκείνος θα απαντήσει, θα επέμβουν και οι υπόλοιποι και πάει λέγοντας - ατέρμων κύκλος δηλαδή. Το θέμα όλο είναι μια black list
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο...ας φτιαξει λοιπον καποιος μια λιστα και να προσθετουμε μεσα τα ονοματα απο τους πυροβολιμενους :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
το don frye τι τον εβαλες ρε,βαλε τον emelianenko fedor

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φιλιά στην παρέα όλη..  Για φανταστείτε λοιπόν εμένα να έχω περάσει μια υπέροχη μέρα να έχω φοβερή διάθεση και πολύ καλή ψυχολογία να μπαίνω στο μπουρδελα να μιλήσω με μερικά φιλαράκια μου και να βλέπω μια σελίδα βρισιές εναντίον μου και χωρίς λόγω... Έτσι γιατί τους κάπνισε να μπουν να ταράξουν μετρικούς και να τους ξεφτιλίζουν...
Τι ωραίο θέαμα και τι ωραία ψυχολογία που αποκτάς μετά αλλά πιστεύω όλοι σας θα το έχετε ζήση κατά κάποιον τρόπο εδώ μέσα....
Δεν καταλαβενω γιατί τα ψυχανωμαλα άτομα γουστάρουν απλά και μόνο να μπαίνουν εδώ μέσα για να στην λένε.... και μάλιστα χωρίς να σε γνωρίζουν...
Και αν ήμουν άλλη εδώ μέσα με τόσα που μου έχουν πει κατά καιρούς ούτε που θα ξαναέμπαινα...
Αλλά έχω πολύ καλά φιλαράκια όπως είστε όλοι εσείς γιατί ξερώ ότι με αγαπάτε και είμαι ακόμα εδώ...  Έτσι να το νοιώθετε και εσείς... Όλοι μας εδώ έχουμε τους φίλους μας και στην πορεία θα κάνουμε πολύ περισσότερους και πολλές φορές από τσακωμό μπορεί να γίνει και μια πολύ καλή Φιλιά ποτέ δεν ξέρεις... Απλά εδώ μέσα μπαίνουν όλοι με τα προβλήματα τους και πολλές φορές επειδή δεν μπορούν να ξεθυμάνουν στο γκόμενο στη γκόμενα η στη δουλειά τους το κάνουν εδώ...
Αυτό θα υπάρχει πάντα.... Το θέμα είναι εμείς να κρατήσουμε το Χιούμορ μας και να μην αφήνουμε κανέναν να μας το πάρει.... Αυτά και πολλά Φιλιά στην όμορφη παρέα σας
Αυτο ακριβως ειναι.....εγω σε πληροφορω εχω παρακολουθησει σχεδον ολα τα σχετικα με τρανς θρεντ ετσι απο περιεργεια,αλλα επειδη δεν εχω σχεση με το αθλημα απλα δεν μπαινω να πω τιποτα.....
Τι να κανω να μπω και να βριζω για να κανω το κομματι μου???....
Σεβομαι αυτους που γουσταρουν τα συγκεκριμενα θρεντ και δεν ειναι αναγκη να τα γαμισω ...
και πολλοι αλλοι αν δεν εχουν να πουν κατι παρακολουθουν απλα και δεν μπαινουν.....
Με τους αλλους τους ψυχαναγκασμενους ειναι το προβλημα!!!!!!
Πολλα θρεντ παρακολουθω οπως τα σιτι τουρ,της ταιλανδης κλπ.Αλλα δεν μπαινω αφου δεν εχω να πω κατι!!!!!!!

Επισκέπτης
εστω ας πουμε απλα ποιοι...
να δικαιολογησουμε τουλαστιχον τον τιτλο του τοπικ  ;)

Γουσταρεις για ιντρικα ρε μπαγασουλη! :2funny: :2funny: :2funny:

Απλα τους αγνοεις αυτο ειναι το καλυτερο και το πιο σωστο.
Το λαθος ειναι οτι τους πετυχαινεις συνεχως μπροστα σου...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο ακριβως ειναι.....εγω σε πληροφορω εχω παρακολουθησει σχεδον ολα τα σχετικα με τρανς θρεντ ετσι απο περιεργεια,αλλα επειδη δεν εχω σχεση με το αθλημα απλα δεν μπαινω να πω τιποτα.....
Τι να κανω να μπω και να βριζω για να κανω το κομματι μου???....
Σεβομαι αυτους που γουσταρουν τα συγκεκριμενα θρεντ και δεν ειναι αναγκη να τα γαμισω ...
και πολλοι αλλοι αν δεν εχουν να πουν κατι παρακολουθουν απλα και δεν μπαινουν.....
Με τους αλλους τους ψυχαναγκασμενους ειναι το προβλημα!!!!!!
Πολλα θρεντ παρακολουθω οπως τα σιτι τουρ,της ταιλανδης κλπ.Αλλα δεν μπαινω αφου δεν εχω να πω κατι!!!!!!!
μην ξεχνας ομως οτι πολλοι θα ηθελαν να συμετεχουν στο θρεντ με τα τραβελια αλλα δεν το κανουν γιατι θα τους πλακωσουν στα βρισιδια.....ξερεις ποσοι υπαρχουν που γουσταρουν και απλα δεν συμετεχουν για αυτο το λογο?

Επισκέπτης
οποιος τον ιαμβο κατεχει...
εγω του βρισκω στεκι...
πουστης τραβελι και στρειτ θρου...
αντε και να ειν και ζαμανφου...

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
:shit: :shit: :shit:ο κωλος πουστρακια ειναι μονο για αυτην την δουλεια. :shit: :shit:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φιλε λαλακ
δεν ειναι ιντριγκα να πεις οτι ο ταδε δεινα με ενοχλει για αυτον το λογο.
ειναι μαγκια να το πεις αυτο εξω απο τα δοντια.
πες λοιπον ποιους εννοεις ψωνια και ποιους μακακες,
διοτι εσυ ανοιξες τη συζητηση οπως και να εχει.
ολοκληρωσε τεσπα αυτο που αρχισες και ασε τις γαλιφιες.
φιλικα :)
Γουσταρεις για ιντρικα ρε μπαγασουλη! :2funny: :2funny: :2funny:

Απλα τους αγνοεις αυτο ειναι το καλυτερο και το πιο σωστο.
Το λαθος ειναι οτι τους πετυχαινεις συνεχως μπροστα σου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποιοι ειναι οι κλωνοι του?
μονο νικ που μας ενοχλουν θα λεμε εδω!

ο φεθρυ σιγουρα θα εχει κλωνο
ειναι τοσο  :jerking:
πιθανος μπορει να ειναι ο αριων
και αυτος στην μπλακ λιστ
που λεει κ η αντζελα

Επισκέπτης
κομπλεξικοι πολλοι υπαρχουν...
που θα θελαν να τα χουν....
μεγαλα τα αρχιδια....
μα εχουν μπιχλιμπιδια...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom