You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
πεστα πεστα
νομιζουν οτι αν γινουν μοντ θα μπαναρουν οποιον δεν τους αρεσει...
Είχα γκόμενα moderator (στην τηλεόραση) και ξέρω τι τραβάνε...μακριά από εμάς αυτά!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
πεστα πεστα
Άσε γιατί τελικά, αυτή η γκόμενα με μπάναρε/έστειλε με τον χειρότερο τρόπο!
Επισκέπτης
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο λαλακ ηταν σαφης(η κανω λαθος??? )
Το ανοιξε γιατι τον ενοχλουν ''συγκεκριμενα''ατομα με ''συγκεκριμενο''τροπο δρασης....
Τωρα και αυτα που λες ειναι σωστα αλλα αμα αυτοι που τα κανουν δεν ειναι''ψυχανωμαλοι''
δεν ενοχλουν τοσο!!!!!!!
Mε ενοχλουν και καποια συγκεκριμμενα ατομα φιλε hristidis αλλα τωρα τελευταια εχει παραγινει το κακο με τους τυφλοποντικες ρε!
Μιλαμε δε τους προλαβαινω.......
bitches r bitches m8 ;)
Άσε γιατί τελικά, αυτή η γκόμενα με μπάναρε/έστειλε με τον χειρότερο τρόπο!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Και για να μείνουμε στο θέμα, πριν αρχίσω με τον Iblis να παίζουμε πάλι διαβολοπαρτίδες....
Όλοι γκρινιάζουν για συμπεριφορές κλπ...και ρε γμτ...ποτέ δεν λέει κανείς ότι ο τάδε έτσι και έτσι.
Όλοι στο φλου...συννεφάκια και σφυράμε κλέφτικα.
...είτε μιλάμε για νταβάδες ή κλώνους, οπαδούς, φασίστες, κομουνιστές κλπ κλπ κλπ.
Πείτε λοιπόν, ποιος ενοχλεί? ? ? ?
Όλοι γκρινιάζουν για συμπεριφορές κλπ...και ρε γμτ...ποτέ δεν λέει κανείς ότι ο τάδε έτσι και έτσι.
...είτε μιλάμε για νταβάδες ή κλώνους, οπαδούς, φασίστες, κομουνιστές κλπ κλπ κλπ.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Τώρα πλάκα μου κάνεις? Ποιος κόσμος καίγεται? Σοβαρολογείτε?
......and I feel fine.
α) νταβάδες
β) κλώνοι
γ) πολιτικά βρισίδια
δ) οπαδικά βρισίδια
ε) θρησκευτικά
Και τέλος:
Όπως ισχύει έξω στην ζωή (άλλο που πολλοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμη), εδώ μέσα πολύ περισσότερο:
ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.534
- Πόντοι
- 606
Εμενα πχ με ενοχλει ο τυπος που εμφανιστηκε νωριτερα με nick ΣΤΑΥΡΟΣ51 και ελεγε κατι παπαριες.Που θες εγω να ξερω ποιος ειναι??(γιατι σιγουρα καποιος ειναι).Τι να κανω??Ολη την ωρα κεντες και τρειανταμιες?????Και για να μείνουμε στο θέμα, πριν αρχίσω με τον Iblis να παίζουμε πάλι διαβολοπαρτίδες....
Επισκέπτης
Άκου ο κόσμος καίγεται. Σε ζηλέυω πραγματικά, πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένος εάν αυτό είναι τόσο σημαντικό πρόβλημα για σένα. Πραγματικά το λέω....δεν ειρωνεύομαι.
Ειμαι πολυ ευτυχισμενος Yorgo και γι αυτο θελω να περναω καλα οποτε μπαινω εδω μεσα(εξαλλου γι αυτο μπαινω περα απο το να χαζευω κανα μουνακι)
Ειλικρινα και γω με τα καλυτερα αισθηματα σε ζηλευα οταν ησουν ολη μερα μεσα στο σαιτ τις μερες που ελειψες στο εξωτερικο(για ψυχαγωγια αν δεν κανω λαθος)ενω εγω εμπαινα στο σαιτ απο το καμινι της Αθηνας
Πραγματικα το λεω δε το ειρωνευομαι Yorgo
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ
Όπως λέει και ένας μεγάλος γνώστης διαδικτυακών καταστάσεων.....
...τα fora στηριζονται μεν σε μερικά, πολύ λίγα, ελάχιστα (μετρημένα στο ένα χέρι) παλιά μέλη (myself excluded)....
... ΑΛΛΑ επιβιώνουν μέσα από την ανακύκλωση και το νέο αίμα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ειλικρινα και γω με τα καλυτερα αισθηματα σε ζηλευα οταν ησουν ολη μερα μεσα στο σαιτ τις μερες που ελειψες στο εξωτερικο(για ψυχαγωγια αν δεν κανω λαθος)ενω εγω εμπαινα στο σαιτ απο το καμινι της Αθηνας
Πραγματικα το λεω δε το ειρωνευομαι Yorgo
Έχω και σκιές που με παρακολουθούνε? Εντελώς σοβαρά όμως...
paragogara
Εμενα πχ με ενοχλει ο τυπος που εμφανιστηκε νωριτερα με nick ΣΤΑΥΡΟΣ51 και ελεγε κατι παπαριες.Που θες εγω να ξερω ποιος ειναι??(γιατι σιγουρα καποιος ειναι).Τι να κανω??Ολη την ωρα κεντες και τρειανταμιες?????
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εμενα πχ με ενοχλει ο τυπος που εμφανιστηκε νωριτερα με nick ΣΤΑΥΡΟΣ51 και ελεγε κατι παπαριες.Που θες εγω να ξερω ποιος ειναι??(γιατι σιγουρα καποιος ειναι).Τι να κανω??Ολη την ωρα κεντες και τρειανταμιες?????
Ωραίο παράδειγμα βρήκες... Ειδικά κάποιον που τον έστειλαν σε dt από την ώρα που μπήκε.
Εκτός του ότι πρόλαβε και ενόχλησε (μέγιστε trance, πάλι έγραψες), τι καλύτερη απόδειξη ότι οι μηχανισμοί του site δουλεύουν άψογα?
Επισκέπτης
Έχω και σκιές που με παρακολουθούνε? Εντελώς σοβαρά όμως...
Μην κολακευεσαι φιλε Yorgo...
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.534
- Πόντοι
- 606
Yorgo τη μια λες πως κανεις πλακα και ειμαστε στο internet(και μου αρεσεις) και μετα αρχιζεις αυτα τα παλιος και νεος και μου τα χαλαςΌπως λέει και ένας μεγάλος γνώστης διαδικτυακών καταστάσεων.....
...τα fora στηριζονται μεν σε μερικά, πολύ λίγα, ελάχιστα (μετρημένα στο ένα χέρι) παλιά μέλη (myself excluded)....
... ΑΛΛΑ επιβιώνουν μέσα από την ανακύκλωση και το νέο αίμα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Yorgo τη μια λες πως κανεις πλακα και ειμαστε στο internet(και μου αρεσεις) και μετα αρχιζεις αυτα τα παλιος και νεος και μου τα χαλας
Έχετε πρόβλημα αντίληψης μου φαίνεται, ξαναδιάβασε τι έγραψα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μην κολακευεσαι φιλε Yorgo...
Χa xa xa xa xa, θα μπορούσα να κολακευτώ, εάν τουλάχιστον έστεκαν αυτά που γράφεις, αλλά δυστυχώς, σποντίτσες πετάς και δεν μιλάς καθαρά, οπότε...κρίμα γιατί πάνω που πήρα μερικούς πόντους....προσγειώθηκα. Με έβαλες σε σκέψεις βλέπεις, πόσο έμπαινα όσο έλειπα...και τελικά ήταν πολύ λίγο. Τζίφος...δεν με παρακολουθούσες τελικά.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.