Νέα

Γεμίσαμε ψώνια και μα....κες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σωπα αγορι μου , σωπα  :babycry:
αρα εσυ παρε τον κλωνο σου το Βουδα και σταματα να σπαμαρεις στο site

Γεμισαμε αργοσχολο κοσμο με 10 χιλιαδες μηνυματα στην καθισια σας σε 5 μερες πολλοι απο εσας.

2 χρονια μετα και τωρα παταω τα 2000

Επισκέπτης
Και κατι ακομα.
Αμα θιγει το σαιτ αυτο το θρεντ δεν εχω κανενα προβλημα να σβηστει...
Το λεω ειλικρινα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν ασχολήσαι μαζί τους βρε χριστίδη...και πάπαλα....αλοίμονο αν παίρναμε σοβαρ'ά τον κάθε περίεργο....απλά χαλάνε τα πα΄ντα όπου ανακατεύονται..
Ενταξει σχετικο ειναι αυτο....
Οσο και να προσπαθεις να μην ασχοληθεις μερικες φορες σου μπαινουν με τρομερο θρασσος μες τη μυτη και....... :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κανω λαθος δηλαδη καπου?
βεβαια και κανεις λαθος....
Μιλας για ατομο που και εχει, και ξερει πως να  πει πολλα πραγματα!!!!!
Μαλλον εσυ δεν μπορεις να τον ...πιασεις :think: :think: :think: :think:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
To παραγαμησαν ορισμενοι με ιντριγκες,διπλα nicks και μαλακιες τετοιες.Απορω ρε πουστη...δουλειες δεν εχουν να ασχοληθουν???? :think:
γι αυτο που ειπε ο tomahok συμφωνω απολυτα,εχω υποψιες,εχω αποψεις αλλα δεν μπορω να κατηγορησω,μεσα παντως απ το site υπαρχουν και παδια που χαιρομαι να μιλαω μαζι τους,θα  σου πω ενα πραγμα λαλακ,καποτε μου χε πει ενα ατομο οτι ο κος παπουλιας δεν ηταν ο καλυτερος φιλος του αντρεα παπανδρεου αλλα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ του φιλος,παντως οπως και να χει μου αρεσει που ανοιξες αυτη τη συζητηση,τωρα αν υπαρχουν και ατομα που κανουν η' λενε πραγματα που δεν αρεσουν σε μενα,γιατι μονο για μενα μπορω να μιλησω,ας υπαρχουν

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε hristidis.
ας επανελθουμε στο θεμα μας τωρα παρακαλω :)
βεβαια και κανεις λαθος....
Μιλας για ατομο που και εχει, και ξερει πως να   πει πολλα πραγματα!!!!!
Μαλλον εσυ δεν μπορεις να τον ...πιασεις :think: :think: :think: :think:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κανω λαθος δηλαδη καπου?
εδω μιλαμε οτι το προβλημα ειναι η ελλειψη του χιουμορ και εσυ μιλας για καποιον που και εχει και αντιλαμβανεται το χιουμορ του αλλου!!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Καποια συγκεκριμενα ποστ θα μας βοηθουσαν να τοποθετηθουμε και εμεις. Μπορειτε να βαλετε?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
συμφωνω
οσοι δε δινουν πληροφοριες ,
ή δε συμβαλλουν στην τερψη των οφθαλμων
ανηκουν στην κατηγορια που αναφερει ο εκλεκτος συναδελφος λαλακ ;)

Σωστό.

Πάντως το να κάνεις copy/paste φωτογραφίες από ίντερνετ δεν μου φαίνεται αξιέπαινη δουλεία. Και εγώ έχω ανεβάσει πολλές φώτος στα διάφορα θρεντ που με ενδιαφέρουν, αλλά δεν θεωρώ ότι έκανα καμία ευεργεσία στην ιστοσελίδα. Όποιος θέλεις να δει γυμνό ή πορνό πάει στις ανάλογες ιστοσελίδες και τα βλέπει.

Αυτό που θεωρώ όμως πολύ σημαντικό είναι οι έγκυρες πληροφορίες για τον αγοραίο έρωτα στην Ελλάδα και τα updates από τα sex-trips στο εξωτερικό. Κυρίως το δεύτερο, μιας και ο κόσμος δεν είναι μόνο η Ελλάδα αλλά έχουμε «παγκοσμιοποιηθεί» και ταξιδεύουμε οι περισσότεροι πλέον πολύ συχνά.

Αφού το σύστημα του site είναι τέτοιο ώστε να επιβραβεύει όποιον λέει τις περισσότερες παπαριές για να φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη κίνηση, καλό θα ήταν κάποια μέλη που έχουν προσφέρει σημαντικότατες πληροφορίες να ανταμείβονται με τίτλους όπως «Τιμημένος» και άλλα. Ας υιοθετηθεί επιτέλους κάποιο μέτρο που να ευνοεί την ποιότητα των ποστ!

Επισκέπτης
Εδω δεν ξερεις σε ποιον να πεις κατι,πετας ενα ποστ σε καποιον και λες ποιος να κρυβεται απο πισω του,
λεει καποιος κατι απλο και το φιλτραρουμε λες  και  εθεσε μαθηματικη ασκηση.Τι ναι αυτα ρε?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εν πασει η περιπτωσει για να ειμαι ακομα περισσοτερο μεσα στο θεμα θα προτεινω μια λυση για το συγκεκριμενο θεμα.....
μηδενικη αντοχη με καιρια επεμβαση σε οποιον φαινεται καθαρα οτι συμμετεχει απλα για να βγαλει τα απωθημενα που πιθανον να εχει με καποιους ,και που τελικα εχει μοναδικο σκοπο να γαμησει γενικα το σαιτ!!!!!!!!
ολοι μπορουμε να καταλαβουμε ποτε καποιος απλα σε καποια φαση ξεφευγει(σε ολους εχει συμβει αυτο!!!!)και ποτε εχει αποκλειστικο στοχο να δημιουργησει προβλημα!!!!!!

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Μια λύση απλή θα ήταν εάν ο καθένας συμμετείχε σε ανάπτυξη θεμάτων όπου κατά τη γνώμη του θα έβρισκε ενδιαφέρον. Αν νομίζει ότι δεν τον ενδιάφέρει απλώς δεν παρεμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν επειδή διαφωνεί κάποιος με περιεχόμενο και ύφος μιας ενότητας. να παρεμβα΄νει και να την κάνει μουνί. Το ότι είναι κάτι για μένα μαλακία για κάποιον άλλον μπορεί να είναι εντελώς ενδιαφέρον. Αλοίμονο αν μπω εγώ και αρχίσω να κατηγορώ και να χαλώ την κουβέντα ή το μούντ της ενότητας.
Δόξα τω Θεό υπάρχουν δεκάδες θέματα (να μην γράψω εκατοντάδες). Ας διαλέξουμε ποιά μας κάνουν και ας συμμετέχουμε σ αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να το παίξουμε ξερόλες και κριτές των πάντων. Μπορεί σε μια ενότητα να μην ταιριάζουμε αλλά κάπου αλλού να ταιριάζουμε και να τα πούμε. Αν συμπεριφερθούμε έτσι, νομίζω πως όλα θα πάνε καλύτερα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εδω δεν ξερεις σε ποιον να πεις κατι,πετας ενα ποστ σε καποιον και λες ποιος να κρυβεται απο πισω του,
λεει καποιος κατι απλο και το φιλτραρουμε λες  και  εθεσε μαθηματικη ασκηση.Τι ναι αυτα ρε?
Ε  Λ  Λ  Α  Δ  Α  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ισως να εχουμε πελαγωσει απο τις πολλες πληροφοριες.
πιστευω ειναι στο χερι του καθενος να διασταυρωσει και να βρει αυτο που τον ενδιαφερει.
πορνο μπορειτε να δειτε πατωντας το εικονιδιο με τη γη κατω απο το αβαταρ μου.
βεβαια , εφοσον το μπουρδελα τεινει να γινει ποικιλης υλης,
αν δεν παρουν θεση οι δημιουργοι του, εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να λεμε τις αποψεις μας.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μια λύση απλή θα ήταν εάν ο καθένας συμμετείχε σε ανάπτυξη θεμάτων όπου κατά τη γνώμη του θα έβρισκε ενδιαφέρον. Αν νομίζει ότι δεν τον ενδιάφέρει απλώς δεν παρεμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν επειδή διαφωνεί κάποιος με περιεχόμενο και ύφος μιας ενότητας. να παρεμβα΄νει και να την κάνει μουνί. Το ότι είναι κάτι για μένα μαλακία για κάποιον άλλον μπορεί να είναι εντελώς ενδιαφέρον. Αλοίμονο αν μπω εγώ και αρχίσω να κατηγορώ και να χαλώ την κουβέντα ή το μούντ της ενότητας.
Δόξα τω Θεό υπάρχουν δεκάδες θέματα (να μην γράψω εκατοντάδες). Ας διαλέξουμε ποιά μας κάνουν και ας συμμετέχουμε σ αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να το παίξουμε ξερόλες και κριτές των πάντων. Μπορεί σε μια ενότητα να μην ταιριάζουμε αλλά κάπου αλλού να ταιριάζουμε και να τα πούμε. Αν συμπεριφερθούμε έτσι, νομίζω πως όλα θα πάνε καλύτερα.
απολυτα σωστο αδερφε αλλα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα. Οτι δεν εφαρμοζεται.....
Σε οποιον δεν αρεσει κατι μπαινει σαν ταυρος σε υαλοπολειο και γαμαει οποιους συμμετεχουν

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom