τρελλό θρέντ...εύγε..ακου και την ιστορία μου τώρα για να σου κάνω σεφτέ στο ωραίο σου θρεντάκι(είναι και πολύ πρόσφατη εμπειρια).Προχθές το απόγευμα ήμουν γλυφάδα στην μπιφτεκούπολη και πήρα μια πέρκα ψητή με αρακά και μούσλι απο κορν φλέικς(ιδιαίτερη συνταγή του καταστημάτος με γλυκόξινη σαλάτα)και καθώς κάθομαι με το έτερο ήμισυ λοιπόν και τρώμε αρχίζει αυτή να χέζεται πάνω της ασταμάτητα χωρίς να μπεί στη διαδικασία να σηκωθεί να πάει τουαλετα γιατί συνειδητοποίησε ότι δεν προλάβαινε.Έτσι λοιπόν ξερνάω και την περκα(τον αρακά και τα μούσλι τα κατούρησα τα ξημερώματα) που μολις ειχα φάει πάνω στο διπλανό τραπέζι γιατί δεν γούσταρα να λερώσω το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ(ετσι ειναι η ιδιοσυγκρασία μου,παρτάκιας),φωνάζω το γκαρσόνι για το λογαριασμό και του χώνω ένα μπουκέτο έτσι γιατί απο την όλη φάση ήμουν τσαντισμένος.Βάζω τη γκόμενα να πληρώσει(ετσι ειναι η ιδιοσυγκρασία μου,παρτάκιας)και της λεω να παρει ταξί γιατί χεσμένη δε τη βάζω μεσα..Μου λεει αυτή "άντε γαμήσου καριόλη που θα αφήσεις τη χεσμένη γυναίκα που σε συνοδεύει στο δρόμο" και τότε την αρχίζω στις μπάτσες(έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου,παρτάκιας),ματώνει και την γδύνω επί τόπου έξω απο τα έβερεστ σε κοινή θέα να της σκίσω τα βάρδουλα!!έστω και χεσμένη,εκείνη την ώρα δεν επικοινωνούσα ούτε με το πάγκρεας ούτε με τον σπλήνα μου(υπήρχε πρόβλημα ενδοεπικοινωνίας)και την γαμάω απο κωλο χεσμένη βρίζοντάς χυδαία μπροστά στο κόσμο που όλως περιέργως κοιτούσε χωρίς αμηχανία...και με εξίταρε,με έφτιαξε το γεγονός αυτό.Η Πουτανίτσα έκλαιγε σα μωρό κοριτσάκι που της στέρησε η μαμάκα το μεσημεριανό βραστό μπρόκολο με στρείδια.Έτσι επειδή με τσάντισε το κλάμα της φώναξα 2 πιτσιρίκια με σκέιμπορντ και τους έδωσα από 200 ευρώ στο καθένα να την γαμήσουν και αυτοί χεσμενη.Μου αρνήθηκαν γιατί τα μαλακισμένα σιχαινόντουσαν και έτσι τα πήδηξα εγώ απο τη τσαντίλα μου και τους πήρα και ότι λεφτά είχαν πάνω τους+ότι τιυς μαύρισα στο ξύλο με ένα κορμό πλατάνου που βρήκα εκεί δίπλα στη λίμνη βουλιαγμένης).Το τέλος εδόθη την επόμενη μέρα όπου την πήρε ο γιατρός μου να την ειδοποιήσει ότι παίρνω διαζύγιο.Ο δικηγόρος μου είπε πάντως ότι για τη διάρροια έφταιγε η κάπαρη στα λαδερά που είχε πάρει και να μην ειμαι τοσο αδικος μαζί της.Τον πλάκωσα και αυτόν τον μαλακα στις μπουνιες(γιατί ετσι ειναι η ιδιοσυγκρασία μου) και πήγα στα kfc γλυφάδας να φάω με μια άλλη πουτάνα που νταραβερίζομαι...