Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ούτε μπορεί να αντιληφθεί την φρίκη να ακούει σειρήνες κάθε τρεις και λίγο και να είναι υποχρεωμένος να τρέχει σε καταφύγια για να προστατέψει τη ζωή του.  ;)
να επιστρεψει τοτε στην αμερικη και την ευρωπη και αν θελει να κανει αγωνα για να επιστρεψει στην πιο παλια του πατριδα που ειναι αλλου και οχι στην παλαιστινη που ξερουμε ολοι ποτε ηρθαν και πως ειναι μεταγενεστεροι εκει  :s&m_1:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ακριβως αν ειναι μια φορα κακο οτι παλαιστινιοι ευθυνονται για θανατους αμαχων (λες και εχουν αεροπορια, ναυυτικο, τεθωρακισμενα για να τα βαλουν με τον εισβολεα Ιραηλ)
φαντασου ποσο πιο ενοχο ειναι εν ετει 2014 να προκαλει το κρατος του ισραηλ τοσους αμαχους νεκρους.
εσυ δεχεσαι την δικαιολογια του τρουμαν οτι ριξαμε τις ατομικες βομβες για να μην πεθανουν στο μετωπο αμερικανοι στρατιωτες? αν την δεχεσαι να μην μας το παιζεις ομως και ανθρωπιστης και σεβομενους αμαχους κλπ

Τι λες; επειδή δεν έχει άλλη 'εναλλακτική' (αεροπλάνα, ναυτικό κλπ) η Χαμάς δικαιολογείται να χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινη ασπίδα; Αυτό φίλε μου είναι αναγνωρισμένο παγκοσμίως ως έγκλημα πολέμου. Κάνεις και καμία δικαιολογία δεν νομιμοποιεί κάτι τέτοιο.

Από την άλλη τι κάνει το Ισραήλ; Στοχεύει με χειρουργικά χτυπήματα περιοχές και συντεταγμένες από τις οποίες βλέπει ότι εκτοξεύονται ρουκέτες ή υπάρχουν τούνελ και μάλιστα προειδοποιεί τηλεφωνικά για τα χτυπήματα χάνοντας και το στοιχείο που αιφνιδιασμού. Σαφώς και γίνονται λάθη και όσο 'έξυπνα' όπλα και να έχεις, σίγουρα θα πεθάνουν και άμαχοι. Ποτέ και σε κανέναν πόλεμο δεν σκοτώθηκαν μόνο στρατιώτες. Αυτή είναι η φύση του πολέμου και όταν προκαλείς έναν ισχυρότερο εχθρό και τον εξωθείς σε πόλεμο είσαι προετοιμασμένος και για θάνατο αμάχων. Πόσο μάλλον όταν τους χρησιμοποιείς ως ασπίδα.

Ρε συ, δεν το βλέπεις; Την Χαμάς την συμφέρει να σκοτώνονται παιδάκια. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ!

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
ακριβως αν ειναι μια φορα κακο οτι παλαιστινιοι ευθυνονται για θανατους αμαχων (λες και εχουν αεροπορια, ναυυτικο, τεθωρακισμενα για να τα βαλουν με τον εισβολεα Ιραηλ)
φαντασου ποσο πιο ενοχο ειναι εν ετει 2014 να προκαλει το κρατος του ισραηλ τοσους αμαχους νεκρους.
εσυ δεχεσαι την δικαιολογια του τρουμαν οτι ριξαμε τις ατομικες βομβες για να μην πεθανουν
στο μετωπο αμερικανοι στρατιωτες? αν την δεχεσαι να μην μας το παιζεις ομως και ανθρωπιστης και σεβομενους αμαχους κλπ

Τυπε εγω οχι μονο την δεχομαι, αλλα και δηλωνω πως αν ημουν στη θεση του κι εγω θα εκανα το ίδιο.
Στον πολεμο υποχρεουσαι να σεβεσαι τις ζωες των αντιπαλων σου, αλλα υποχρεουσαι πολυ περισσοτερο να φροντιζεις για τις ζωες των δικων σου πρωτιστως!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τι λες; επειδή δεν έχει άλλη 'εναλλακτική' (αεροπλάνα, ναυτικό κλπ) η Χαμάς δικαιολογείται να χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινη ασπίδα; Αυτό φίλε μου είναι αναγνωρισμένο παγκοσμίως ως έγκλημα πολέμου. Κάνεις και καμία δικαιολογία δεν νομιμοποιεί κάτι τέτοιο.

Από την άλλη τι κάνει το Ισραήλ; Στοχεύει με χειρουργικά χτυπήματα περιοχές και συντεταγμένες από τις οποίες βλέπει ότι εκτοξεύονται ρουκέτες ή υπάρχουν τούνελ και μάλιστα προειδοποιεί τηλεφωνικά για τα χτυπήματα χάνοντας και το στοιχείο που αιφνιδιασμού. Σαφώς και γίνονται λάθη και όσο 'έξυπνα' όπλα και να έχεις, σίγουρα θα πεθάνουν και άμαχοι. Ποτέ και σε κανέναν πόλεμο δεν σκοτώθηκαν μόνο στρατιώτες. Αυτή είναι η φύση του πολέμου και όταν προκαλείς έναν ισχυρότερο εχθρό και τον εξωθείς σε πόλεμο είσαι προετοιμασμένος και για θάνατο αμάχων. Πόσο μάλλον όταν τους χρησιμοποιείς ως ασπίδα.

Ρε συ, δεν το βλέπεις; Την Χαμάς την συμφέρει να σκοτώνονται παιδάκια. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ!
αν δεν ερχοταν ΑΔΙΚΑ να φυτευθει κρατος του Ισραηλ σε εκεινη την γη δεν θα συνεβαιναν ολα αυτα,
πρωταιτιος ειναι ο εισβολεας και εσυ μου κατηγορεις τον αμυνομενο για τον τροπο που αμυνεται!!!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τι σχεση εχει το οικονομικο ρε? αυτο ειναι το θεμα? ας ειναι ελευθερη η παλαιστινη και ας ειναι παμφτωχοι δικαιωμα τους ειναι. και να ειναι μπουνταλαδες και να μην μπορουν να προοδευσουν δικαιωμα τους ειναι. και το κυριοτερο δικαιωμα τους ειναι να αμυνονται για να εξαφανισουν το κρατος του ισραηλ που εισεβαλε στην χωρα τους πριν 70 χρονια χωρις κανενα δικιο (ουτε 5% δεν ειχαν κατοικους εβραιους και ιστορικα οι εβραιοι ειναι μεταγενεστεροι)

Καταλαβαινεις πως ειναι οξυμωρο απο τη μια να λες α) δικαιωμα τους να προσπαθουν να εξαφανισουν το κρατος του Ισραηλ οπου και εκει υπαρχουν παιδακια, και απο την αλλη β) να σκουζεις επειδη οι Αραβες συστηματικα αποτυγχανουν στην προσπαθεια τους αυτη και να υποστηριζεις πως το Ισραηλ δεν εχει το ιδιο δικαιωμα που αναγνωρισες στους Παλαιστινιους.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τυπε εγω οχι μονο την δεχομαι, αλλα και δηλωνω πως αν ημουν στη θεση τους κι εγω θα εκανα το ίδιο. Στον πολεμο υποχρεουσαι να σεβεσαι τις ζωες των αντιπαλων σου, αλλά υποχρεουσαι πολυ περισσοτερο να φροντιζεις για τις ζωες των δικων σου πρωτιστως!
αρα τι παραπονιεσαι που η χαμας σκοτωνει αμαχους ισραηλινους ή αμαχους παλαιστινιους? πηγαινε κανε τους κυρηγμα αν θες. σε σχεση με το ισραηλ παντως παντα δικιο θα εχει και οι δυο σκοτωνουν αμαχους αλλα το ισραηλ ειναι εισβολεας και η παλαιστινη σε αμυνα.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
αν δεν ερχοταν ΑΔΙΚΑ να φυτευθει κρατος του Ισραηλ σε εκεινη την γη δεν θα συνεβαιναν ολα αυτα,
πρωταιτιος ειναι ο εισβολεας και εσυ μου κατηγορεις τον αμυνομενο για τον τροπο που αμυνεται!!!!!

Καθόλου άδικα. Η παρουσία εβραίων στα συγκεκριμένα εδάφη είναι διαχρονική και σε βάθος χιλιάδων χρόνων.

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36

Τίποτα άλλο από εμένα.....
Φασίστες, λαμόγια, καρεκλοκεύνταυροι, κηφίνες συνεχίστε να αυτοχέζεστε μεταξύ σας!!!!!

Το κοκκινο ειναι αυτο που τα επιανε για να βαλει διαφημισεις των φαρμακαδων? Για θυμισε μου!
Ε, βεβαια θα εχει περισσευμα σε φαρμακα. :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Καταλαβαινεις πως ειναι οξυμωρο απο τη μια να λες α) δικαιωμα τους να προσπαθουν να εξαφανισουν το κρατος του Ισραηλ οπου και εκει υπαρχουν παιδακια, και απο την αλλη β) να σκουζεις επειδη οι Αραβες συστηματικα αποτυγχανουν στην προσπαθεια τους αυτη και να υποστηριζεις πως το Ισραηλ δεν εχει το ιδιο δικαιωμα που αναγνωρισες στους Παλαιστινιους.
οξυμωρο ειναι για το μυαλο σου, που βαζει τα παιδακια των ΝΤΟΠΙΩΝ παλαιστινιων με τα παιδακια των ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ισραηλινων.
ειναι σαν να μου λες αφου οι Γερμανοι (επισης μετα απο αδικη εισβολη οπως ακριβως ηταν αδικη η δημιουργια του κρατους του Ισραηλ) ειχαν το Παρισι και την Αθηνα το 1943, δικαιουνται να εχουν αυτα τα μερη για τα παιδακια τους οσο οι Γαλλοι και οι Ελληνες αντιστοιχα  :uglystupid: :uglystupid:

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
αρα τι παραπονιεσαι που η χαμας σκοτωνει αμαχους ισραηλινους ή αμαχους παλαιστινιους? πηγαινε κανε τους κυρηγμα αν θες. σε σχεση με το ισραηλ παντως παντα δικιο θα εχει και οι δυο σκοτωνουν αμαχους αλλα το ισραηλ ειναι εισβολεας και η παλαιστινη σε αμυνα.

Ρε παπαρα ο Ρουσβελτ και η Αμερικη κοιμωταν ησυχοι και πηγαν μια ωραια Κυριακη πρωι οι Γιαπωνεζοι και βομβαρδισαν υπουλα το Περλ Χαρμπορ.
Για να κερδισουν αυτον τον πολεμο που ξεκινησαν οι αντιπαλοι τους ειχαν εκατομμυρια νεκρους! Θα επρεπε να εχουν κι αλλους επειδη οι βλαμμενοι, ενω ο πολεμος ειχε χαθει, ειχαν διακυρηξει μη παραδοση και πολεμο μεχρι το τελευταιο λαγουμι?
Εσυ αν τι ειχες τις βομβες να μην τις εριχνες! Ο οποισδήποτε απο τους τοτε αντιμαχομενους τις ειχε, θα τις εριχνε παντως!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Καθόλου άδικα. Η παρουσία εβραίων στα συγκεκριμένα εδάφη είναι διαχρονική και σε βάθος χιλιάδων χρόνων.
ρε ξυδη με δουλευεις???
αν εχεις 5% σε μια περιοχη και στην δικη σου εκδοχη της ιστοριας καταλαβες αυτην την γη απο τους παλαιστινιους οταν πρωτοηρθες (πχ κατελαβες την Ιερουσαλημ που εχτισαν οι παλαιστινιοι με τον Δαβιδ και δεν το αρνεισαι το εχεις εθνικη εορτη) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ??????? αν κανεις πλακα πες το να γελασουμε τουλαχιστον

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ρε ξυδη με δουλευεις???
αν εχεις 5% σε μια περιοχη και στην δικη σου εκδοχη της ιστοριας καταλαβες αυτην την γη απο τους παλαιστινιους οταν πρωτοηρθες (πχ κατελαβες την Ιερουσαλημ που εχτισαν οι παλαιστινιοι με τον Δαβιδ και δεν το αρνεισαι το εχεις εθνικη εορτη) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ??????? αν κανεις πλακα πες το να γελασουμε τουλαχιστον

δεν σε καταλαβαίνω.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ρε παπαρα ο Ρουσβελτ και η Αμερικη κοιμωταν ησυχοι και πηγαν μια ωραια Κυριακη πρωι οι Γιαπωνεζοι και βομβαρδισαν υπουλα το Περλ Χαρμπορ.
Για να κερδισουν αυτον τον πολεμο που ξεκινησαν οι αντιπαλοι τους ειχαν εκατομμυρια νεκρους! Θα επρεπε να εχουν κι αλλους επειδη οι βλαμμενοι, ενω ο πολεμος ειχε χαθει, ειχαν διακυρηξει μη παραδοση και πολεμο μεχρι το τελευταιο λαγουμι?
Εσυ αν τι ειχες τις βομβες να μην τις εριχνες! Ο οποισδήποτε απο τους τοτε αντιμαχομενους τις ειχε, θα τις εριχνε παντως!
χαιρομαι λοιπον μολις αναγνωρισες ποσο δικιο εχουν οι παλαιστινιοι που δεχτηκαν πρωτοι εισβολη απο τους ισραηλινους(ιαπωνες) και πολεμουν μη σταματοντας παρα τα αμαχα θυματα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
οξυμωρο ειναι για το μυαλο σου, που βαζει τα παιδακια των ΝΤΟΠΙΩΝ παλαιστινιων με τα παιδακια των ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ισραηλινων.
ειναι σαν να μου λες αφου οι Γερμανοι (επισης μετα απο αδικη εισβολη οπως ακριβως ηταν αδικη η δημιουργια του κρατους του Ισραηλ) ειχαν το Παρισι και την Αθηνα το 1943, δικαιουνται να εχουν αυτα τα μερη για τα παιδακια τους οσο οι Γαλλοι και οι Ελληνες αντιστοιχα  :uglystupid: :uglystupid:

Ναι, επειδη στο δικο μου το μυαλο ολα τα παιδια ειναι το ιδιο. Ωραια ηθικη εχεις, δηλαδη τα παιδια των Εβραιων ας σκοτωνονται  :jerking:  οτι να ναι. Εχεις μπλεξει τη στρατιωτικη κατοχη με τον εποικισμο, τα εχεις κανει ολα σαλατα στην κεφαλα σου.

Και εχεις πει οτι εισαι και δασκαλος, δες κατι μυαλα που διδασκουν τα παιδια μας...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δεν σε καταλαβαίνω.
ξυδη αν δεν καταλαβαινεις εχεις χαμηλη νοημοσυνη
θα στο πω ξανα αααααααπλα
οταν ιδρυθηκε το κρατος του Ισραηλ ποιοι ηταν περισσοτεροι οι 90 αραβες ή οι 5 εβραιοι?
ποιοι ηταν παλιοτεροι οι εβραιοι που ειναι εκει 4.000 χρονια ή οι αραβες που ειναι εκει πανω απο 5.000 χρονια?
και μου λες δικαιουνται κρατος οι εβραιοι εκει περα??????

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ναι, επειδη στο δικο μου το μυαλο ολα τα παιδια ειναι το ιδιο. Ωραια ηθικη εχεις, δηλαδη τα παιδια των Εβραιων ας σκοτωνονται  :jerking:  οτι να ναι. Εχεις μπλεξει τη στρατιωτικη κατοχη με τον εποικισμο, τα εχεις κανει ολα σαλατα στην κεφαλα σου.

Και εχεις πει οτι εισαι και δασκαλος, δες κατι μυαλα που διδασκουν τα παιδια μας...
ρε  :jerking: αυτο καταλαβες? η ζωη των παιδιων του ισραηλ ως ανθρωποι που ειναι και αυτοι ειναι σεβαστη ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ και να αφησουν την παλαιστινη ελευθερη. βρες μου εσυ εναν ειρηνικο τροπο και ειμαι μαζι σου

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Προσωπικα παραδινομαι! Η βλακεια ειναι ανικητη, ακομα περισσοτερο δε αν συνοδευεται απο φανατισμο...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ρε  :jerking: αυτο καταλαβες? η ζωη των παιδιων του ισραηλ ως ανθρωποι που ειναι και αυτοι ειναι σεβαστη ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ και να αφησουν την παλαιστινη ελευθερη. βρες μου εσυ εναν ειρηνικο τροπο και ειμαι μαζι σου

και που να πάνε;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
θυμιζεις τζωννυ64 οταν δεν ειχε πλεον επιχειρημα μου κοτσαρε χειρωνομια