Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.020
Πόντοι
25.467
οξυμωρο ειναι για το μυαλο σου, που βαζει τα παιδακια των ΝΤΟΠΙΩΝ παλαιστινιων με τα παιδακια των ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ισραηλινων.
ειναι σαν να μου λες αφου οι Γερμανοι (επισης μετα απο αδικη εισβολη οπως ακριβως ηταν αδικη η δημιουργια του κρατους του Ισραηλ) ειχαν το Παρισι και την Αθηνα το 1943, δικαιουνται να εχουν αυτα τα μερη για τα παιδακια τους οσο οι Γαλλοι και οι Ελληνες αντιστοιχα  :uglystupid: :uglystupid:

Να σας κάμνω μια ερώτηση;

Τον Δεκέμβριο του 2006, που ξέσπασε παλαιστινιακός εμφύλιος (μεταξύ "εντόπιων" υποστηρικτων της Χαμάς και "εντόπιων" υποστηρικτών της Φατάχ) δεν υπήρχαν εντόπια παιδάκια που σκοτώθηκαν; Και αν ναι (που είναι σίγουρο και διαπιστωμένο),  οι εντόποιοι είναι δικαιολογημένοι που τα σκοτώνουν;  

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
απο εκει που ηρθαν, ειναι υποχρεωμενοι οι παλαιστινιοι να τους ανεχτουν ή εμεις να τους λυσουμε το πραβλημα?
εγω θα τους εδινα δικαιο αν ηθελαν να κανουν κρατος μεικτο με αραβες στο ιρακ απο οπου ξεκινησε η ιστορια τους,
για τους τσιγγανους που να πανε πες μου εσυ? αν κυρητταν κρατος στην αιγυπτο επειδη τους λεμε γυφτους θα τους στηριζες ενω καταγονται απο Ινδια????

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

Τον Δεκέμβριο του 2006, που ξέσπασε παλαιστινιακός εμφύλιος (μεταξύ "εντόπιων" υποστηρικτων της Χαμάς και "εντόπιων" υποστηρικτών της Φατάχ) δεν υπήρχαν εντόπια παιδάκια που σκοτώθηκαν; Και αν ναι (που είναι σίγουρο και διαπιστωμένο),  οι εντόποιοι είναι δικαιολογημένοι που τα σκοτώνουν;  
εκει ειναι εμφυλιος και φυσικα ειμαι εναντιος σε καθε θανατο σε εμφυλιο, αλλα σε απελευθερωτικο πολεμο ειμαι υπερ

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
παντως μαγκες εγω επειδη κατεβαινω κατω..να ξερετε οτι περα απο τους πορωμενους κ των 2 πλευρων..στην Ιερουσαλημ αυτοι οι ανθρωποι ζουνε μαζι..κ οι περισσοτεροι σαναλλασσονται μαζι και στην καθημερινοτητα τους..η δε Ραμαλα ειναι σε αποσταση αναπνοης απο την Ιερουσαλημ....οπως επισης κ υπαρχουν κ Παλαιστινιοι που ειναι πολιτες του ισραηλ..

οσο για ολα τα αλλα..καποια στιγμη κ οι2 θα πρεπει να καταλαβουν οτι ο πολεμος δε βγαζει πουθενα κ οσο γινεται θα μετρανε κ οι 2 νεκρους..κ κανεις δεν θα εξολοθρευσει τον αλλον...πρεπει απλα να αναγνωριστει επισημο Παλαιστινιακο κρατος κ να ζησουν ειρηνικα ακομα κ αν δε γουσταρει ο ενας τη φατσα του αλλου....κ να ξερετε..οι περισσοτεροι κ απο τις 2 πλευρες το θελουν..απλα στον πολεμο επικρατουν παντα οι πιο ακραιοι...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.020
Πόντοι
25.467
εκει ειναι εμφυλιος και φυσικα ειμαι εναντιος σε καθε θανατο σε εμφυλιο, αλλα σε απελευθερωτικο πολεμο ειμαι υπερ

Συνεπώς αντιλαμβάνεστε, ότι ακόμα και οι ίδιοι οι παλαιστίνιοι δεν σέβονται τις ζωές των ίδιων τους των παιδιών.  Δεν ειναι λοιπόν λίγο υποκριτικό να κατηγορούν τους άλλους για παιδοκτόνους;

Αφού στην τελική, όλοι παιδοκτόνοι είναι.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Συνεπώς αντιλαμβάνεστε, ότι ακόμα και οι ίδιοι οι παλαιστίνιοι δεν σέβονται τις ζωές των ίδιων τους των παιδιών.  Δεν ειναι λοιπόν λίγο υποκριτικό να κατηγορούν τους άλλους για παιδοκτόνους;

Η τεχνη της σοφιστειας σε ολο της το μεγαλειο. :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

ωραια μαγκα αφου σου εκλεβαν τα προβατα και συγχωριανοι τι κατηγορεις τους αλλοδαπους κλεφτες? πολυ εξυπνο επιχειρημα.  :S  :s&m_1:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
απο εκει που ηρθαν, ειναι υποχρεωμενοι οι παλαιστινιοι να τους ανεχτουν ή εμεις να τους λυσουμε το πραβλημα?
εγω θα τους εδινα δικαιο αν ηθελαν να κανουν κρατος μεικτο με αραβες στο ιρακ απο οπου ξεκινησε η ιστορια τους,
για τους τσιγγανους που να πανε πες μου εσυ? αν κυρητταν κρατος στην αιγυπτο επειδη τους λεμε γυφτους θα τους στηριζες ενω καταγονται απο Ινδια????

ιστορικά από αυτή την περιοχή προέρχονται.  :grin:

άσε που ποτέ δεν σταμάτησαν αυτά τα εδάφη να κατοικούνται και από εβραίους. είπαμε, η παρουσία τους εκεί είναι διαχρονική και σε βάθος χιλιάδων χρόνων.

όλα τα άλλα για τσιγγάνους δεν υπάρχει λόγος να απαντηθούν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.020
Πόντοι
25.467
ωραια μαγκα αφου σου εκλεβαν τα προβατα και συγχωριανοι τι κατηγορεις τους αλλοδαπους κλεφτες? πολυ εξυπνο επιχειρημα.  :S  :s&m_1:

Δηλαδή μου προτείνετε να παραβλεψω τις κλοπές των συγχωριανών και να λάβω υπ΄οψιν μου μόνο τις κλοπές των αλλοδαπών. Μεγαλύτερος στουθοκαμηλισμός από αυτό που γράφετε υπάρχει;  

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

άσε που ποτέ δεν σταμάτησαν αυτά τα εδάφη να κατοικούνται και από εβραίους. είπαμε, η παρουσία τους εκεί είναι διαχρονική και σε βάθος χιλιάδων χρόνων.

μεγα φαουλ ιστορικα συμφωνα με τους ιδιους τους εβραιους πρωτοηρθαν απο την μεσοποταμια μετα το 2.000 π.χ με τον αβρααμ αρχηγο κλπ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

αυτο δεν δικαιολογει καμια ιδρυση κρατους ειδικα οταν εισαι μειοψηφια  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

σαφώς και δεν μας νοιάζει για αυτά τα παιδάκια όπως και δεν μας νοιάζει για τους άμαχους που σκοτώνει η ίδια η Χαμάς (είπαμε, μόνο το 20% των ρουκετών βρίσκει στόχο, οι υπόλοιπες πέφτουν εντός Γάζας...), όπως και δεν μας νοιάζουν τα παιδάκια στη Συρία, στο Ιράκ, στην Αφρική κλπ. Αν δεν τα σκοτώνει εβραίος, δεν έχουν την ίδια αξία.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Άγιε ξεφύγαμε πολύ εδώ μέσα κι έχει χαθεί το βασικό θέμα, το οποίο είναι τα ίδια τα παιδιά που διαμελίζονται καθημερινά.
Τα υπόλοιπα είναι για να γράφει ο καθένας τη μαλακία του κι ενίοτε να βγάζει τη σκατοψυχιά του.
Όποιος μπορεί να κάνει κάτι για τον κόσμο που υποφέρει, ας το κάνει, ανάλογες δράσεις και συλλογικότητες υπάρχουν σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν τις εξυπναδίτσες, το γκουγκλ σέρτσινγκ και τη σκατοψυχιά κι ας έχουν την κατάληξη που τους αξίζει.
Αυτά και τέλος..

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Δηλαδή μου προτείνετε να παραβλεψω τις κλοπές των συγχωριανών και να λάβω υπ΄οψιν μου μόνο τις κλοπές των αλλοδαπών. Μεγαλύτερος στουθοκαμηλισμός από αυτό που γράφετε υπάρχει;  
δεν ειπα τετοιο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
να καταδικαστουν οι συγχωριανοι κλεφτες=να μπουν φυλακη οι εγκληματιες του εμφυλιου
ΚΑΙ
να καταδικαστουν οι αλλοδαποι κλεφτες=ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.020
Πόντοι
25.467
Άγιε ξεφύγαμε πολύ εδώ μέσα κι έχει χαθεί το βασικό θέμα, το οποίο είναι τα ίδια τα παιδιά που διαμελίζονται καθημερινά.
Τα υπόλοιπα είναι για να γράφει ο καθένας τη μαλακία του κι ενίοτε να βγάζει τη σκατοψυχιά του.
Όποιος μπορεί να κάνει κάτι για τον κόσμο που υποφέρει, ας το κάνει, ανάλογες δράσεις και συλλογικότητες υπάρχουν σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν τις εξυπναδίτσες, το γκουγκλ σέρτσινγκ και τη σκατοψυχιά κι ας έχουν την κατάληξη που τους αξίζει.
Αυτά και τέλος..

Ακριβώς αυτό!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom