Νέα

gay θεσσαλονικιη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gioulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
:helpplea:ανοίγω αυτο το θεμα έτσι ώστε να γνωριστουμε καλυτερα !να ανταλαξουμε αποψης να μοιραστούμε εμπειριες !!γνωσεις !στέκια ,να κλειστουν ραντεβου ,ποια πιστευεται οτι ειναι τα καλθτερα στεκια για να βρεις αθτο που ψαχνεις ,εξω,τοyαλετες,cinema

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Φίλε μου δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω σε αυτά τα θέματα εδώ στη Θεσσαλονίκη. Στο Βίλμα γίνεται παιχνίδι και σεξ και στο bluevision. Το Λαϊκόν δεν έχει πλέον την αίγλη του παρελθόντος. Υπάρχει και η σάουνα που λένε ότι παίζει πολύ σεξ, αλλά δυστυχώς δεν έχω πάει...

OP
OP
G

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
εχω παει
!βιλμα¨ πολυ παρακμιακα πραγματα γερους και ξενους,το καλο ,φαση πανω γινεται πολυ χυμα πιπες γαμησει κτλ.

λαικον΄ποιο πολυ σκοταδι εκει ,καμπινες αλλα εκει εχει π πολυ ξενουσ,και στην αιθουσα παιχνιδι πανω στον εξωστη,πιπα ομως εκει οχι γαμησει,
βιλμα δεν πηγα
,
bluevision αρκετα καλο καμπινες με πολλες τσοντες,στο υπογειο darkroom με πολλες φασεις εκει και γαμησει και πιπα !ηλικιες τα παντα

σαυνα¨ειναι να πετυχεις κοσμο ,καθημερινες οχι πολλα λογο τοθ 12 ευρου που εχει εισοδο !σαββατοκυριακο αρκετο κοσμο αλλα επιφοβα μην δεις κανενα γνωστο
τουαλετες οασθ φαση καμια πιπα
φαση και στην αριστοτελους απο πανω στην τουαλετα αλλα πρςτον εκλεισε ,για εργα,και δευτερον αρκετα βρωμικα

qazokmwsx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρετε μήπως αν στη Splash Sauna συχνάζουν άτομα 25 ετών και κάτω; Κι αν ναι, ποιες μέρες και ώρες κυρίως;

Επισκέπτης
θα παω σαλονικα για τριημερο την αλλη βδομαδα ξηγηθητε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom