Διαγραμμένο μέλος 248264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
στην ομονοια ξερετε για ψωνιστηρι αν υπαρχει κατι
Πηγαινε και αμα επιβιωσης απο το ΓΚΕΤΟ μας λες...στην ομονοια ξερετε για ψωνιστηρι αν υπαρχει κατι
μην με παρεξης δεν ξερω και θελω καινουριες εμπειρίες απλα θελω να μαθωΠηγαινε και αμα επιβιωσης απο το ΓΚΕΤΟ μας λες...
Ρε συ γιωργο απο το 20 που γράφτηκες ψαχνεις για πιπα, καλα ρε τέσσερα χρονιά τωρα τίποτα ξεραΐλαΕίμαι 40 ετών παντρεμένος και ψάχνω να δοκιμάσω να πάρω πίπα.Το είχα κάνει πριν δύο χρόνια στα γρήγορα.Παιζει τίποτα
Παραμυθάς είναι και αυτός...Ρε συ γιωργο απο το 20 που γράφτηκες ψαχνεις για πιπα, καλα ρε τέσσερα χρονιά τωρα τίποτα ξεραΐλα
Σε ευχαριστώ αγάπη. Είχα καιρό να μπω στο forum. Μπορεί να το επισκεφθώ σήμερα να δω τι παίζει. Είναι ακριβώς από πάνω μουγεια σου αγαπη ! πατησια στο παρκο κλοναριδου η φιξ οπωσ το λενε φαση γινεται στο παλιο κτιριο που κανουν τωρα ανακαινηση απο πισω οχι απο την πλευρα τησ πατησιων υπαρχει μικρο κτιριο που εκει γαμανε τισ αραπινες ειναι ο γαμηστρωνα αν κατσεισ στα παγκακια εκει μετα τισ 11-12 ερχονται να γαμησουν κ μπορεισ να κανεισ φαση εκει !
Καλησπέρα για τι ώρες μιλάς?Το MART το ξέρετε στην Καζαντζάκη?? Θέλω να ξανά στηθω εκεί Κ είχα δει ότι πάνε αρκετοί Κ πηδάνε Κ δίνουν Κ τσιμπούκια,είναι καλό σημείο ,έχει εμπειρία κάποιος στην Πέτρου Ράλλη
Να πάμε μαζί αν θες!στην ομονοια ξερετε για ψωνιστηρι αν υπαρχει κατι
me too...Είμαι 40 ετών παντρεμένος και ψάχνω να δοκιμάσω να πάρω πίπα.Το είχα κάνει πριν δύο χρόνια στα γρήγορα.Παιζει τίποτα
που παιζει;Να πάμε μαζί αν θες!
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα αν θέλεις καλέ!!που παιζει;