Συνήθως δεν έχει κίνηση καθημερινά πρωί. Σαββατοκύριακο και αργίες πιο πολύ. Πάντως δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις !Το πρωί παίζουν φάσεις στο πάρκο Τρίτση;
Σήμερα πριν πάω για δουλειά, την έστησα στα παγκάκια στην είσοδο της Μπιμπιζα, μήπως περάσει κάποιος αριστερά στα δεντρακια, αλλά δεν είχε πολύ κίνηση...
Να ξαναπροσπαθήσω ή το πρωί δεν παίζει φάση εκεί; ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gamiasboy2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
στην ομονοια ξερετε για ψωνιστηρι αν υπαρχει κατι
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Πηγαινε και αμα επιβιωσης απο το ΓΚΕΤΟ μας λες...στην ομονοια ξερετε για ψωνιστηρι αν υπαρχει κατι
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.228
- Πόντοι
- 441
Είμαι 40 ετών παντρεμένος και ψάχνω να δοκιμάσω να πάρω πίπα.Το είχα κάνει πριν δύο χρόνια στα γρήγορα.Παιζει τίποτα
gamiasboy2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
μην με παρεξης δεν ξερω και θελω καινουριες εμπειρίες απλα θελω να μαθωΠηγαινε και αμα επιβιωσης απο το ΓΚΕΤΟ μας λες...
Ρε συ γιωργο απο το 20 που γράφτηκες ψαχνεις για πιπα, καλα ρε τέσσερα χρονιά τωρα τίποτα ξεραΐλαΕίμαι 40 ετών παντρεμένος και ψάχνω να δοκιμάσω να πάρω πίπα.Το είχα κάνει πριν δύο χρόνια στα γρήγορα.Παιζει τίποτα
old.school.cowboy79
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Παραμυθάς είναι και αυτός...Ρε συ γιωργο απο το 20 που γράφτηκες ψαχνεις για πιπα, καλα ρε τέσσερα χρονιά τωρα τίποτα ξεραΐλα
kostaji
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ αγάπη. Είχα καιρό να μπω στο forum. Μπορεί να το επισκεφθώ σήμερα να δω τι παίζει. Είναι ακριβώς από πάνω μουγεια σου αγαπη ! πατησια στο παρκο κλοναριδου η φιξ οπωσ το λενε φαση γινεται στο παλιο κτιριο που κανουν τωρα ανακαινηση απο πισω οχι απο την πλευρα τησ πατησιων υπαρχει μικρο κτιριο που εκει γαμανε τισ αραπινες ειναι ο γαμηστρωνα αν κατσεισ στα παγκακια εκει μετα τισ 11-12 ερχονται να γαμησουν κ μπορεισ να κανεισ φαση εκει !
sergio.iounios
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλημερα στην παρεα, ξερει κανεις να γινεται καπου παιχνιδι Αθηνων-Λαμιας. Δεν μιλαω για κοντα στην αθηνα αλλα σε σταση αμαξιων πιο εξω κτλ.
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά