Poustraki39athens .
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Πάρκο Τρίτση κάποιος ενεργητικός....
Βαλε αγγελία κάτι θα βρεις.. αλλιώς φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ και κατέβα Καραϊσκάκη η Φιλαδέλφεια η στο τσακιρ κεφυ ΟακαΠου βρίσκω τέτοιους άντρες αθήνα να με πατήσουν κάτω να με λιωσουνε
man, σε νιωθω , οι αντρικες καυλες ειναι ανελεητες ειτε ρουφας καυλι ειτε μουνι. αλλά το κομμάτι της φάσης που φτιαχνομαστε εδώ είναι ότι συνυπάρχουν κάποια γούστα στη φωλιά των μουνάκηδων και κωλομπαράδων. φάση, πηγαινες μπουρδελοτσαρκα φυλης με κολλητους , περναγατε καλα, και εκανες καιτα δικα σου μετα πριν μαζι, οπως κατσει. δηλαδη, με μια φραση, πουτσα ριχνουν τα παιδια εδω. αν τους πας σε φαπα και κλωτσια μας γαμησες. χαχαχαχα. τι ποδια και τετοια. άλλο κοινό. και δεν φανταζεσε με τι καλη διαθεση στο λεω. ..αλλά προσαρμοζομαστε δεν τους το χαλαμε.... εκτος αν μας καυλωνει το κραξιμο. οπότε πάσο. αλλά εδω καρφωνουν. ειναι σαν παιζεις μπλακ τζακ καινα σου κατσει κινεζος διπλα σου. εφυγες. γενικα εδωσεσ ινφο για φαση και βοηθησες. κομπλε.Που βρίσκω τέτοιους άντρες αθήνα να με πατήσουν κάτω να με λιωσουνε
,Εσείς είχατε το τζιπ?Χαϊδάρι προχτές κατα τις 3 παρα τα ξημερώματα γυρνώντας απο διακοπές σταματήσαμε για κατούρημα εκει. Ειχε 2 αυτοκίνητα με τους οδηγούς μεσα να ψάχνονται. Σκέφτηκα να μείνω για φαση αλλα λογω κούρασης την κάναμε
όποιος είναι μόνο ενεργητικός να στείλει π.μ, θέλω να γίνω γκόμενα και γκόμενά του!
Ενδιαφέρομαι που να σου στείλωΨάχνω κάνα φίλο/φίλους 18 εκ. και πάνω για Σάββατο απόγευμα-βράδυ να με ξεσκίσει οποίος ενδιαφέρεται ας μου στείλει.
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα και εγώ δεν ξέρω πως να σου στείλωΕνδιαφέρομαι που να σου στείλω
Μια απο τα ιδια ;)Στείλε μου προσωπικό μήνυμα και εγώ δεν ξέρω πως να σου στείλω
Παιδιά δεν βρίσκω τα προσωπικά μηνύματα. Άμα είναι πείτε μου πως σας λένε σε κάποιο σοσιαλ και τα λέμε από εκείΜια απο τα ιδια ;)