Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 815K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Παιδιά ξέρετε που παίζουν Σύριοι Πακιστανοί κλπ ; Επίσης σκέφτηκα να προσεγγίσω στην Ομόνοια είναι οκ ή θα αρχίσουν να μου πετάνε πέτρες ;

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
391
Πόντοι
21
Παιδιά ξέρετε που παίζουν Σύριοι Πακιστανοί κλπ ; Επίσης σκέφτηκα να προσεγγίσω στην Ομόνοια είναι οκ ή θα αρχίσουν να μου πετάνε πέτρες ;
Μην μπλεξης με τετοιες φαρες γιατι δεν σε βλεπω καλα!
Ομονοια=Γκετο εδω και πολυ καιρο...

Felsala

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Πώς πάω στην πιάτσα στο Χαϊδάρι ; Κι αν πάω πρωί πρωί θα έχει τίποτα ?

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Τι δηλαδη ρε φυλε.Εσυ που ζεις ξεχνας σε ποια χωρα εισαι!!!!
Ε ναι αλλά οι Πακιστανοί για 10€ γιατί να μην το κάνουν ; Άλλωστε στα μπουρδέλα τους απαγορεύουν την είσοδο και γ@μανε κάτι γριές μόνο.. οπότε θα το δουν ως ξελάφρωμα

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
391
Πόντοι
21
Ε ναι αλλά οι Πακιστανοί για 10€ γιατί να μην το κάνουν ; Άλλωστε στα μπουρδέλα τους απαγορεύουν την είσοδο και γ@μανε κάτι γριές μόνο.. οπότε θα το δουν ως ξελάφρωμα
Ασε που ολοι αυτη βρομανε και ζεχνουν!!!Σου εχει τυχη σε μετρο η λεοφορειο να ειναι κοντα σου...
Ετσυ κι αλλιως θα κανεις οτι νομηζης...

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Ασε που ολοι αυτη βρομανε και ζεχνουν!!!Σου εχει τυχη σε μετρο η λεοφορειο να ειναι κοντα σου...
Ετσυ κι αλλιως θα κανεις οτι νομηζης...
Μα ναι θα είναι τέλεια η φάση της ξεφτυλας.... Να σου πιέζει το κεφάλι κ@υλωμενος Πακιστανός στη βρώμικη ψωλή του...

neo-melos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Στον χώρο στις τουαλέτες στο Σύνταγμα έχει κάποιον εργαζόμενο που είναι εκεί όλη την ώρα ή υπάρχει πιο ελεύθερη κατάσταση;.
Σκέφτομαι να πάω αύριο.

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
καλημέρα. μπορεί κάποιος ήρωας να κάνει μια ενημέρωση/επικαιροποίηση με τις ενεργές και πιο πολυσύχναστες πιάτσες αυτή την περίοδο;

scork

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2018
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Στον χώρο στις τουαλέτες στο Σύνταγμα έχει κάποιον εργαζόμενο που είναι εκεί όλη την ώρα ή υπάρχει πιο ελεύθερη κατάσταση;.
Σκέφτομαι να πάω αύριο.
Καλησπέρα, σε ποιο σημείο στο Σύνταγμα είναι οι τουαλέτες; Και τι ώρες κυρίως παίζουν φάσεις…;

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Σκαραμαγκα προς Δαφνί παίζει τίποτα τώρα ;

Pathitikos-27

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
Την προηγουμενη Πεμπτη,στο παρκινγκ στο Χαιδαρι κατα τις 21:00,ειχε αρκετο κοσμο και εκανα καλη φαση με 5 ατομα.
Γενικα εχει κοσμο...

TransloverGreek

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
210
Πόντοι
20
Τη λέτε που να πάω το βράδυ Χαϊδάρι ή σε αυτό το καινούριο που άκουσα στο Καραϊσκάκη πάντως έχω δίψα πολλή !!!!
IMG_20230630_084120.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

BottomAgori24

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
30
Πόντοι
0
Καβλιαρηδες το βράδυ θα βρίσκομαι Ζάππειο. Οποίος γουστάρει περνάει να του τα πιω

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
319
Πόντοι
21
Χαϊδάρι να γίνει χαμός
Στο Χαιδάρι ρε παιδιά γίνεται ποτέ χαμός ? όσες φορές πάω όλοι γυροφέρνουν και τίποτα δεν κάνουν...μήπως υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σημείο που γίνεται το παιχνίδι και δεν το ξέρω εγώ ?? πάω συνήθως χαμηλά μόλις μπούμε στο δάσος από το πάρκινγκ να έχει και λιγο κόσμο μπας και κάτσει παρτούζα αλλά τίποτα...όλοι με ένα κινητό...απίστευτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom