You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Μην μπλεξης με τετοιες φαρες γιατι δεν σε βλεπω καλα!Παιδιά ξέρετε που παίζουν Σύριοι Πακιστανοί κλπ ; Επίσης σκέφτηκα να προσεγγίσω στην Ομόνοια είναι οκ ή θα αρχίσουν να μου πετάνε πέτρες ;
Ομονοια=Γκετο εδω και πολυ καιρο...
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Τριτση παντως κατι εχει.
Κυριακη βραδυ κατα τις 21:00,ειχε 5-6 ατομα και επαιξα με 2...
Κυριακη βραδυ κατα τις 21:00,ειχε 5-6 ατομα και επαιξα με 2...
Δηλαδή ;Μην μπλεξης με τετοιες φαρες γιατι δεν σε βλεπω καλα!
Ομονοια=Γκετο εδω και πολυ καιρο...
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Τι δηλαδη ρε φυλε.Εσυ που ζεις ξεχνας σε ποια χωρα εισαι!!!!Δηλαδή ;
Ε ναι αλλά οι Πακιστανοί για 10€ γιατί να μην το κάνουν ; Άλλωστε στα μπουρδέλα τους απαγορεύουν την είσοδο και γ@μανε κάτι γριές μόνο.. οπότε θα το δουν ως ξελάφρωμαΤι δηλαδη ρε φυλε.Εσυ που ζεις ξεχνας σε ποια χωρα εισαι!!!!
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Ασε που ολοι αυτη βρομανε και ζεχνουν!!!Σου εχει τυχη σε μετρο η λεοφορειο να ειναι κοντα σου...Ε ναι αλλά οι Πακιστανοί για 10€ γιατί να μην το κάνουν ; Άλλωστε στα μπουρδέλα τους απαγορεύουν την είσοδο και γ@μανε κάτι γριές μόνο.. οπότε θα το δουν ως ξελάφρωμα
Ετσυ κι αλλιως θα κανεις οτι νομηζης...
Μα ναι θα είναι τέλεια η φάση της ξεφτυλας.... Να σου πιέζει το κεφάλι κ@υλωμενος Πακιστανός στη βρώμικη ψωλή του...Ασε που ολοι αυτη βρομανε και ζεχνουν!!!Σου εχει τυχη σε μετρο η λεοφορειο να ειναι κοντα σου...
Ετσυ κι αλλιως θα κανεις οτι νομηζης...
poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
καλημέρα. μπορεί κάποιος ήρωας να κάνει μια ενημέρωση/επικαιροποίηση με τις ενεργές και πιο πολυσύχναστες πιάτσες αυτή την περίοδο;
scork
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα, σε ποιο σημείο στο Σύνταγμα είναι οι τουαλέτες; Και τι ώρες κυρίως παίζουν φάσεις…;Καλησπέρα.
Στον χώρο στις τουαλέτες στο Σύνταγμα έχει κάποιον εργαζόμενο που είναι εκεί όλη την ώρα ή υπάρχει πιο ελεύθερη κατάσταση;.
Σκέφτομαι να πάω αύριο.
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Την προηγουμενη Πεμπτη,στο παρκινγκ στο Χαιδαρι κατα τις 21:00,ειχε αρκετο κοσμο και εκανα καλη φαση με 5 ατομα.
Γενικα εχει κοσμο...
Γενικα εχει κοσμο...
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Τη λέτε που να πάω το βράδυ Χαϊδάρι ή σε αυτό το καινούριο που άκουσα στο Καραϊσκάκη πάντως έχω δίψα πολλή !!!!
Τελευταία τροποποίηση:
alexispap1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έλα ΧαϊδάριΤη λέτε που να πάω το βράδυ Χαϊδάρι ή σε αυτό το καινούριο που άκουσα στο Καραϊσκάκη πάντως έχω δίψα πολλή !!!!
BottomAgori24
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2020
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Καβλιαρηδες το βράδυ θα βρίσκομαι Ζάππειο. Οποίος γουστάρει περνάει να του τα πιω
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 341
- Πόντοι
- 21
Χαϊδάρι να γίνει χαμόςΤη λέτε που να πάω το βράδυ Χαϊδάρι ή σε αυτό το καινούριο που άκουσα στο Καραϊσκάκη πάντως έχω δίψα πολλή !!!!
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
Στο Χαιδάρι ρε παιδιά γίνεται ποτέ χαμός ? όσες φορές πάω όλοι γυροφέρνουν και τίποτα δεν κάνουν...μήπως υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σημείο που γίνεται το παιχνίδι και δεν το ξέρω εγώ ?? πάω συνήθως χαμηλά μόλις μπούμε στο δάσος από το πάρκινγκ να έχει και λιγο κόσμο μπας και κάτσει παρτούζα αλλά τίποτα...όλοι με ένα κινητό...απίστευτοΧαϊδάρι να γίνει χαμός