Βράδυα που έχω πάει κυρίως δεν έχει κόσμο. Θα δοκιμάσω αύριο απόγευμα μετά τις 5.30 μπας και πετύχω κανέναν.Γίνονται φάσεις εκεί; μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις λεπτομέρειες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι εννοείς;Δουλεύει αυτό το σύστημα ενημέρωσης;
Που είσαι καύλα μου για πότε μπορείς;Ποιος θελει σήμερα να μου αδειάσει τα χυσια του; Στείλε pm
Χθες που πήγα πάντως είχε κόσμο. Πήγαιναν και έρχονταν σαφώς αλλά είχε. Κάποιοι δυστυχώς απλά στριφογυρνουσαν χωρίς να κάνουν κάτι.Βράδυα που έχω πάει κυρίως δεν έχει κόσμο. Θα δοκιμάσω αύριο απόγευμα μετά τις 5.30 μπας και πετύχω κανέναν.
Απορία.ολοι που πάτε Τρίτση Χαϊδάρι και αλλού δεν πάτε για να περάσετε καλά??? γιατί είστε οι περισσότεροι τόσο μαζεμένοι και σχεδόν φοβισμένοι???σε μια επίσκεψη μου στους χώρους αυτό είδα.και κάποιες φορές έχω φύγει άπραγος.ένα βράδυ ήταν ένας τύπος τον είχε πετάξει έξω και έδειχνε ακριβώς τι θέλει ούτε μπλα μπλα ούτε τίποτα.κατευθειαν πράξη
soza2021
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Αμήν... Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι!Απορία.ολοι που πάτε Τρίτση Χαϊδάρι και αλλού δεν πάτε για να περάσετε καλά??? γιατί είστε οι περισσότεροι τόσο μαζεμένοι και σχεδόν φοβισμένοι???σε μια επίσκεψη μου στους χώρους αυτό είδα.και κάποιες φορές έχω φύγει άπραγος.ένα βράδυ ήταν ένας τύπος τον είχε πετάξει έξω και έδειχνε ακριβώς τι θέλει ούτε μπλα μπλα ούτε τίποτα.κατευθειαν πράξη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα πάω κι εγώ για να δω...Χθες που πήγα πάντως είχε κόσμο. Πήγαιναν και έρχονταν σαφώς αλλά είχε. Κάποιοι δυστυχώς απλά στριφογυρνουσαν χωρίς να κάνουν κάτι.
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 341
- Πόντοι
- 21
γενικα υπαρχει φοβια φιλε ειναι ναι μεν λογικο αλλα εχεις δικιο θα επρεπε να ηταν πιο ξεκαθαρο το τοπιοΑπορία.ολοι που πάτε Τρίτση Χαϊδάρι και αλλού δεν πάτε για να περάσετε καλά??? γιατί είστε οι περισσότεροι τόσο μαζεμένοι και σχεδόν φοβισμένοι???σε μια επίσκεψη μου στους χώρους αυτό είδα.και κάποιες φορές έχω φύγει άπραγος.ένα βράδυ ήταν ένας τύπος τον είχε πετάξει έξω και έδειχνε ακριβώς τι θέλει ούτε μπλα μπλα ούτε τίποτα.κατευθειαν πράξη
Όλοι πάμε για ένα σκοπό και μόνο.ναι υπάρχει φοβία όμως μόνο αυτό μας έχει μείνει να περνάμε καλά.για εμένα έπρεπε να. Μαζεύονται όλοι και να γίνεται χαμός στην παρτουζα.χωρις κόμπλεξ και μαλακίες.η μήπως πάει κάποιος εκεί και φοβάται μήπως τον κρίνουν αρνητικά????όλοι για τον ίδιο λόγο πηγαίνουνγενικα υπαρχει φοβια φιλε ειναι ναι μεν λογικο αλλα εχεις δικιο θα επρεπε να ηταν πιο ξεκαθαρο το τοπιο
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 341
- Πόντοι
- 21
Για τον ίδιο λόγο αλλά άλλοι το κρύβουν άλλοι ντρέπονται γενικά υπάρχει αυτή η φοβία κι το «μάγκωνα» που αναφέρειςΌλοι πάμε για ένα σκοπό και μόνο.ναι υπάρχει φοβία όμως μόνο αυτό μας έχει μείνει να περνάμε καλά.για εμένα έπρεπε να. Μαζεύονται όλοι και να γίνεται χαμός στην παρτουζα.χωρις κόμπλεξ και μαλακίες.η μήπως πάει κάποιος εκεί και φοβάται μήπως τον κρίνουν αρνητικά????όλοι για τον ίδιο λόγο πηγαίνουν
Καλησπέρα στην παρέα
Ωραίο στήσιμο
Καλησπέρα στην παρέα
Ευχαριστώ θέλεις να το δεις από κοντάΩραίο στήσιμο
Πολλοί είναι έτσι όπως τους περιγράφετε, πηγαίνουν στις πιάτσες και δεν έχουν πρόθεση να κάνουν τίποτα, ή περιμένουν τον σούπερ καύλαρο για να παίξουν. Πάντως, παρ'όλα αυτά, έχω πάρει ωραίες πίπες σε πιάτσες. Τρίτση σήμερα έπιασε βροχή και έφυγα