You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
και μέσα στο δασάκι που κυκλοφορούν φάση πολύ πολύ σπάνια να γίνει… απορώ γιατί πάνε όλοι αυτοί , τι περιμένουν να γίνει φάση prive σε ανοιχτό χώρο ;;Πήγα Χαϊδάρι όντως πολλά αυτοκίνητα και φάση καμία.
prothymos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Πηγα χτες απογευμα
Ο κοσμος δυσαναλογα λιγος σε σχεση με τα παρκαρισμενα οχηματα
Ειναι και ιδιαιτερος χωρος βεβαια, τεραστιος και το παιχνιδι γινεται παντου
Δεν ειναι σαν το Ζαππειο πχ, οπου ξερεις πανω κατω τις πιατσες και ο κοσμος μαζευεται
Στο Χαϊδαρι ολοι σκορπισμενοι
Καλα περασα παντως
Ο κοσμος δυσαναλογα λιγος σε σχεση με τα παρκαρισμενα οχηματα
Ειναι και ιδιαιτερος χωρος βεβαια, τεραστιος και το παιχνιδι γινεται παντου
Δεν ειναι σαν το Ζαππειο πχ, οπου ξερεις πανω κατω τις πιατσες και ο κοσμος μαζευεται
Στο Χαϊδαρι ολοι σκορπισμενοι
Καλα περασα παντως
DeliverasBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πεδίον Άρεως στο πάρκο και Ζάππειο Αγία Φωτεινή από όσο ξέρω γίνεται παιχνίδι στο κέντρο.Για Χαϊδάρι ξέρω κάτι που είδα όταν ήμουν φαντάρος το 14 αλλά για άλλες περιοχές Αθήνα κέντρο τι παίζει
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
αν θελει οποιοσδήποτε να γαμησει … να δωσει πιπα… να χυσει… να ξεφτυλισει… γυρω στις 9 θα ειμαι χαιδαρι… ας στειλει εδω μηνυμα
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
σήμερα το απογευματακι λεω να παω παλι χαιδαρι… με σουπερ κοντο σορτς και ετοιμος να ξεγυμνωθώ και να με παρτουζωσουν οσοι γουσταρουν… οι ενδιαφερόμενοι να στειλουν μηνυμα στο inbox.. δεχομαι τα ΠΑΝΤΑ
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 341
- Πόντοι
- 21
Ελπίζω να χει καιρό καλό μόνοσήμερα το απογευματακι λεω να παω παλι χαιδαρι… με σουπερ κοντο σορτς και ετοιμος να ξεγυμνωθώ και να με παρτουζωσουν οσοι γουσταρουν… οι ενδιαφερόμενοι να στειλουν μηνυμα στο inbox.. δεχομαι τα ΠΑΝΤΑ
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
θα εισαι εκει;;Ελπίζω να χει καιρό καλό μόνο
Poustraki39athens .
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Παθητικό αγόρι με στριγκακι στο στενό κωλαρακι του αναζητά ενεργητικό για παιχνίδι πάρκο Τρίτση