Tonia Patidou
Cross
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2021
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Συνήθως μετά τις 16:00 και το βράδυ από 19:30… μέχρι κλείσιμο του πάρκουΤι ώρες παιζει σκηνικό στην πλατεία Δαβάκη? Από Δευτέρα θα μπορώ να ερθω
Ποτέ θα ξαναπάς ; Να σε παρτουζοσουμε ;Χθες μεσημερι στο Χαιδαρι πανω στα χαλασματα, με ακολουθησε ενας 60ρης απο το βανακι του κ τον περιμενα ετσι να με πηδηξει. Μουσατος ασπρομαλλης.. μακαρι να ειχε κι αλλους μουσατους γαμιαδες να με πηδανε στη σειρα
Τέτοιο κωλαρακι το σκίζω εγώ. Έλα p.m.αντρας bi/str8 γαμιας υγιης καθαρος που να τον ενδιαφερω? 25 αθηνα...
Ανεβαίνεις στο μονοπάτι και έχει κάτι σπιτάκια με λάστιχα μέσα.Είμαι στο πάρκιγκ στο Χαϊδάρι. Πώς ανεβαίνω στο δασάκι?
Ela re, hlikia sou ?Μετακομίζω καλλιθεα συντομα, στειλε μου πμ αν θες να τα πουμε γιατι εμενα ειναι καινουριο account και δεν μπορω να στειλω
Φίλε μου ανάλογα μεσημέρια εγώ πετυχαίνω πάντα αρκετό κόσμοΓενικά πότε είναι καλύτερα να πηγαίνεις? Εννοώ τι ώρες και μέρες
Μπορεί να πάω πιο αργάΛέω να πάω τώρα μια βόλτα από εκεί.κανεις πρόθυμος να βρεθούμε?
αφου νυχτωσει παιζει τιποτα στο Χαιδαρι ;; η μονο μερα ;Ανεβαίνεις στο μονοπάτι και έχει κάτι σπιτάκια με λάστιχα μέσα.