xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 512
- Πόντοι
- 81
Έχει και το βράδυ απλά θα σου συνιστούσα να μην πηγαίνεις νύχτα.εκει μαζεύει κάθε καρυδιάς καρύδι μέχρι γύφτους.αφου νυχτωσει παιζει τιποτα στο Χαιδαρι ;; η μονο μερα ;
Έχει και το βράδυ απλά θα σου συνιστούσα να μην πηγαίνεις νύχτα.εκει μαζεύει κάθε καρυδιάς καρύδι μέχρι γύφτους.αφου νυχτωσει παιζει τιποτα στο Χαιδαρι ;; η μονο μερα ;
Τυπε είναι ωραίο σημείο για κατούρημα εκεί στο Χαϊδάρι.Έχει και το βράδυ απλά θα σου συνιστούσα να μην πηγαίνεις νύχτα.εκει μαζεύει κάθε καρυδιάς καρύδι μέχρι γύφτους.
Άμα την βρίσκεις τυπε να πηγαίνεις για κατούρημα εσύΤυπε είναι ωραίο σημείο για κατούρημα εκεί στο Χαϊδάρι.
Πες του να προσέξει μόνο μην σκύψειΆμα την βρίσκεις τυπε να πηγαίνεις για κατούρημα εσύ
Στειλε μου π.μΘα πάω Τρίτση σήμερα το πρωί κατά τις 10.θα είναι κανένας εκεί να με αδειάσει
Αν κρίνω από όσα έχω δει στο xhamster, η Τονια είναι από τις καλύτερες!!!Χθες μεσημερι στο Χαιδαρι πανω στα χαλασματα, με ακολουθησε ενας 60ρης απο το βανακι του κ τον περιμενα ετσι να με πηδηξει. Μουσατος ασπρομαλλης.. μακαρι να ειχε κι αλλους μουσατους γαμιαδες να με πηδανε στη σειρα
Θα είσαι ντυμένη ;Πάρκο Τρίτσης σήμερα βραδάκι. Υπάρχει ενεργητικός
Αυτα ειναι γουστάρωΠάντως σήμερα το πρωί έγινε μια ψιλοπαρτουζιτσα.τσιμπουκωνα έναν ηλικιωμένο και ήρθε ένας γεματουλης τσιγγανακος και ρουφηξε και αυτός στο τέλος τα πήρε όλα ο τσιγγανακος
Η πλάκα είναι ότι ενώ ήμουν πεζός μου ζήτησαν ταυτότητα! Μετά ήρθε περιπολικό και τους μάζεψε... Χάζευα έναν νταλικέρη!Πέρασα σήμερα στις 5 το απόγευμα και βλέπω στην είσοδο 4 μηχανές της ομάδας Δίας.ψιλοψαρωσα λίγο γιατί είχαν σταματήσει ένα αυτοκίνητο και έκαναν έλεγχο για πολύ ώρα. Πήγα στην έξοδο άφησα το αυτοκίνητο μου και ανέβηκα στο δασάκι βρήκα έναν τύπο πολύ έξω καρδιά.περασα παρά πολύ καλά έχυσα και την έκανα.ωραιος τύπος πολύ γέλιο ευχάριστος σαν άνθρωπος
Γεια σου αν θες στείλε μου για σήμερα ή αύριοΠάρκο Τρίτσης σήμερα βραδάκι. Υπάρχει ενεργητικός