kostas _1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 137
- Πόντοι
- 0
Κολαρα....Όρος Αιγάλεω τώρα...
Κολαρα....Όρος Αιγάλεω τώρα...
Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι απλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμαΓειά σας κάποιος ενεργητικός με καλή πρόταση υπάρχει
Ενδιαφέρομαι και γω για παππούδες, ηλικιωμένους 60+. Ποιά είναι τα μέρη που είναι σε πλειοψηφία; Παρκα, σινεμά κλπΚαλησπερα.
Εχω διαβασει ψαχνοντας στο ιντερνετ οτι στο πεδιο του αρεως και
στον εθνικο κηπο γινεται ψωνηστηρι.
Μπορει να μου πει καποιος σε ποιο σημειο ακριβως γινεται το παιχνιδι και
με ποιον τροπο;
π.χ. καθομαι σε καποιο παγκακι και περιμενω να με πλησιασει καποιος;
κοιτας εντονα καποιον και περιμενεις ανταποκριση;
με ποιον τροπο κανεις σινιαλο και γνωστοποιεις σε καποιον που σου αρεσει
οτι ψαχνεσαι;
ειναι γενικα επικινδυνα να παει καποιος νεαρος (18 χρονων) μονος του στο
πεδιο του αρεως ή στον εθνικο κηπο; ποιες ωρες ειναι καλες και ασφαλεις
για να παει καποιος;
στις δημοσιες τουαλετες εχω διαβασει επισης οτι γινονται φασεις.
αν ξερει καποιος ας πει σε ποιες τουαλετες (κυριως στο κεντρο της αθηνας)
εχει παει προσφατα και υπαρχει κινηση. ποιες ωρες ειναι οι καλυτερες;
επισης καποιος μου ειπε για τα κτελ κηφισου οτι παλαιοτερα επαιζαν φασεις.
εχει παει κανεις προσφατα εκει; σε ποια σημεια γινονται φασεις;
Εχω ερθει προσφατα στην Αθηνα για σπουδες και δεν την γνωριζω καλα ακομη.
Επισης ειμαι εντελως απειρος και συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις...
Παρακαλω να απαντησουν μονο ατομα που γνωριζουν και μονο επι του θεματος.
όταν είσαι έτοιμη στείλεΘελει κάνεις πιπα τωρα.... ?
προσπαθω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα αλλα δεν μπορω. υποθετω επειδη εισαι καινουργιο μελος και δεν εχεις αρκετες δημοσιευσειςΕνδιαφέρομαι και γω για παππούδες, ηλικιωμένους 60+. Ποιά είναι τα μέρη που είναι σε πλειοψηφία; Παρκα, σινεμά κλπ
Λαμβάνω κανονικά μηνύματα. Δημοσιεύσεις δεν μπορώ ακόμα να κανωπροσπαθω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα αλλα δεν μπορω. υποθετω επειδη εισαι καινουργιο μελος και δεν εχεις αρκετες δημοσιευσεις
Έχεις Twitter?προσπαθω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα αλλα δεν μπορω. υποθετω επειδη εισαι καινουργιο μελος και δεν εχεις αρκετες δημοσιευσεις
καλημερα, δεν αναφερομουν σε εσενα αλλα σε αλλο χρηστηΛαμβάνω κανονικά μηνύματα. Δημοσιεύσεις δεν μπορώ ακόμα να κανω
Σε εμένα ήρθε ειδοποίηση πάντως.. καλημέρακαλημερα, δεν αναφερομουν σε εσενα αλλα σε αλλο χρηστη
Και ανοιχτοχέρης! Ωραίος....Γυρίζω με το αμάξι γυμνός σε πιάτσες και γαμάω τη τρύπα μου.. θες να με πάρεις έτσι; Δίνω κωλο αρκεί να είσαι ανοιχτοχερης και με αντοχές ..
μια ρωσιδα που πηδαω κανει κλισμα με το σπιραλ του ντουζ, ξεβιδωνει απο μπροστα το τηλεφωνο το βαζει στην τρυπα ενοιγη το νερο και βγαινουν ολα, και νερα και η μερεντα.Μια ερώτηση παιδιά .ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να είσαι καθαρός πίσω? Τροφές κλίσμα τι κάνετε εσείς?