Kablomenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Χαϊδάρι που παίζει;Χαϊδάρι νεκρά τώρα 3-4 αυτοκίνητα
Αλλά δεν παίζει καμία φάση
Χαϊδάρι που παίζει;Χαϊδάρι νεκρά τώρα 3-4 αυτοκίνητα
Αλλά δεν παίζει καμία φάση
όταν είσαι έτοιμη στείλε
Και ποιο είναι το γνωστό σημείο?για να μάθουμε και μεις καμία καβατζα.....Για να ξερετε οσον αφορα το Παρκο Τριτση, τα σκηνικα που εχω πετυχει εγω ειναι κυριως απο τις 2 το μεσημερι και μετα τις καθημερινες και μεχρι να νυχτωσει μεσα στο παρκο στο γνωστο σημειο. Σαββατοκυριακο μπορεις να βρεις και πιο νωρις το πρωι κοσμο αλλα ειναι δυσκολο γιατι γενικα εχει οικογενειες με παιδια και ειναι καπως....
Δεν απευθύνεται σε gay αλλα από τις τιμές και μόνο πρέπει να είσαι πολύ χαζός να πιστεύεις ότι θα κάνεις μόνο μασάζ...σορυ κιόλας χαχαχαΝα σας ρωτήσω ... Το man to man κάτοικον μασάζ , Απευθύνεται σε gay? Όποιος γνωρίζει ...
www.gay-massage.gr
Που είναι αυτό το πάρκινγκ ;Ανταποκριση απο Τριτση.2 ατομα βρηκα το μεσημερι και παιξαμε λιγο
Αντιθετα στο παρκινγκ στο Χαϊδαρι,16:00-18:30,ειχε πολυ κοσμο.
Στα γνωστα σπιτακια εκανα πολλες και ομαδικες φασεις.
.
18:30 που εφυγα,ειχε περισσοτερα αμαξια,αλλα δεν μπορουσα να κατσω και αλλο...
Που ακριβώς είναι αυτό ρε μάγκες;Ώρα 12.30 Χαϊδάρι στο πάρκινγκ. Δεν υπάρχει ψυχή παιδιά κρίμα
Ανεβαίνοντας από Ελευσίνα για Αθήναολις περάσεις την γέφυρα που πάει σχιστό Πειραιά μετά από 1 χιλιόμετρο έχει ένα πάρκινγκ.εκει θα δεις αυτοκίνητα και κατεβαίνουν στο δασάκι και γίνονται φάσειςΠου ακριβώς είναι αυτό ρε μάγκες;
eyxaristwΑνεβαίνοντας από Ελευσίνα για Αθήναολις περάσεις την γέφυρα που πάει σχιστό Πειραιά μετά από 1 χιλιόμετρο έχει ένα πάρκινγκ.εκει θα δεις αυτοκίνητα και κατεβαίνουν στο δασάκι και γίνονται φάσεις
Παιρνας από Χαϊδάρι ;Κάπιος γειά φάση... Είμαι cross παθητικος