Γεια χαρα που εισαιΦίλε δεν έχω γαμιθει ακόμα αλλά θα ήθελα αν είσαι έμπειρος με νορμάλ εργαλείο θα χαρώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mikext
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2017
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
ΠειραιάΓεια χαρα που εισαι
Tzeni cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2021
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Κάπιος ενεργητικός γαμιας για στενό κωλαράκι με σεχυ εσώρουχα Αθήνα σε καβαντζα το βράδυ
Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 167
- Πόντοι
- 0
To Τριτση ειναι ανοιχτο και το βραδυ για παιχνιδι?
Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 167
- Πόντοι
- 0
Παιζει παιχνιδι αλλα μεσα στα δεντρα που γινονται οι φασεις εχει παντου σκουπιδια .. δυστυχως δεν καθαριζουνΠρδιον Άρεως έχει πάει κανείς τελευταία ;
Πήγα κ Εγω σήμερα κατά τις 5 αλλά ψιχάλιζε .. είδα δυο τύπους γύρω στα 50+ στα σημεία που φαινόταν ότι γίνονται φάσεις αλλά δυστυχώς ήταν Κυριακή κ ειχε πολύ κόσμο οικογένειες κλπ όποτε δεν ξέρω αν γίνεται δουλειά έτσι .. ίσως καθημερινές καλύτεραΣτο πάρκο Τρίτση πέρασα ένα βράδυ αργά.ειδα ωραίες καβαντζες που έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά.ομως αργά δεν υπήρχε κανείς.μεχρι τι ώρα παίζει κόσμος?
Θες να παμε μαζί να καθαρίσουμε κ μετά να με γαμησεις κιόλας ;Παιζει παιχνιδι αλλα μεσα στα δεντρα που γινονται οι φασεις εχει παντου σκουπιδια .. δυστυχως δεν καθαριζουν
christaras19831983
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Θα υπαρχει κανεις στο τριτση τεταρτη κατα τις 16.00 να με αδειασει?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε περιμενε να καθαρισει ο τυπος κκφρει και πας μετα.Καλημέρα παιδιά κανείς για βράδυ Τρίτση? Και άμα αξίζει?
pipes_vers_27
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Παιδιά είμαι καινούργιος εδώ, χωρίς πολλές εμπειρίες αλλά με φοβερές καύλες. Πήγα Άλσος Ιλισίων χτες μεσημέρι αλλά νέκρα! Γουδή ή Τρίτση παίζει τίποτα αυτές τις μέρες; Γενικά γράψτε αν γίνεται κάπου ωραία φάση τελευταία. Έχω τρελές καύλες για αμοιβαία γλειψίματα παντού και τσιμπούκια (και ομαδικά). Είμαι πρωτάρης αλλά επιπλέον αν κανονίσουμε με κάποιον και θέλει τον γαμάω αλλά και η τρύπα μου στη διάθεσή του.
pipes_vers_27
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Απόψε αν κανείς ενδιαφέρεται μπορώ να είμαι Άλσος Ιλισίων ή πανεπιστημιούπολη στο γήπεδο που τρέχουν κοντά στην πύλη. Υ.Γ. Ο pathitikos_27, που με έχει καυλώσει άσχημα με τα μηνύματά του, πηγαίνει Τρίτση ακόμα στο γνωστό μέρος που λέει;
Αν εισαι ψωλαρας κανονίζουμεΘα υπαρχει κανεις στο τριτση τεταρτη κατα τις 16.00 να με αδειασει?
Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 167
- Πόντοι
- 0