Johnnybtm94
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ξερετε μερος που να εχει μαυρους που να γινεται φαση; που συχναζουν;
Στην πλατεια της Ομονοιας (κυριως γυρω απο τα Hondo's) θα βρεις αρκετους σκουροχρωμους αλλοδαπους... ειναι γνωστη πιτσα και εχει κινηση σχεδον ολες τις ωρες της ημεραςΞέρει κανείς που μαζεύονται πακιστανοί, ινδοί, μαύροι και γενικά άτομα σκούρου χρώματος;
Οκ, thanx. Zητούν λεφτά ή υπάρχουν άτομα που το κάνουν και τσάμπα;Στην πλατεια της Ομονοιας (κυριως γυρω απο τα Hondo's) θα βρεις αρκετους σκουροχρωμους αλλοδαπους... ειναι γνωστη πιτσα και εχει κινηση σχεδον ολες τις ωρες της ημερας
που γίνονται φάσεις ρε παιδιά Βεϊκου; Δεν το έχω ανακαλύψει αυτόΒεικου που ακριβώς είναι η πιάτσα; Μπήκα με το αμαξι σε μια αλάνα αριστερά από την ΕΥΔΑΠ, σωστός;
Σχεδον ολοι οι αλλοδαποι (ειδικα οι νεαροι) το εχουν σαν επαγγελμα και ζητουν χρηματα - και απ' οσο εχω ακουσει, μπορει να γινουν επικινδυνοι αν καποιος προσπαθησει να τους κοροϊδεψει στο οικονομικο κομματι (πχ να τους δωσει λιγοτερα χρηματα απο τα συμφωνηθεντα). Δες το ρεπορταζ για τους εκδιδομενους αντρες στην Ομονοια. Γενικα χρειαζεται ιδιαιτερα μεγαλη προσοχη στις σεξουαλικες συναναστροφες με αλλοδαπουςΟκ, thanx. Zητούν λεφτά ή υπάρχουν άτομα που το κάνουν και τσάμπα;
Κάτσε στα παγκάκια μέσα στην είσοδο...Έκανα μία βόλτα χθες από πάρκο Τρίτση που διαβάζω διάφορα. Εμεινα 1-1,5 ώρα και στο μπροστά πάρκινγκ και στο πίσω(Μπιμπιζα) και το μόνο που είδα ήταν στρέιτ ζευγάρια να κάνουν φάσεις στα αυτοκίνητα τους. Γύρισα άπραγος...
Βράδυ πήγα. 10-11. Στην κέντρική είσοδο λες ή από πίσω στην Μπιμπιζα;Κάτσε στα παγκάκια μέσα στην είσοδο...
Μπα εκατσα κανα μισαωρο και εφυγα με την πουτσα καγκελοΕίσαι ακόμα εκεί φίλε; Βρήκες τίποτα;
Θες μασάζ σε ζευγάρι ( γυναίκα - άντρα) που να είναι gay ??Καλησπέρα σας. Λάθος νήμα αλλά δεν έχω βρει το κατάλληλο. Θέλω ένα αγοράκι για μασάζ σε ζευγάρι που να είναι δικός μας .(αν ξέρετε το σωστό πείτε μου ) Ευχαριστώ πολύ
Θέλεις να σας καρφώσει και τους δύο ή γενικα να αλληλοκαρφωθείτε;;; ;)Έχω κοπέλα πολύ open mind , ξέρει ότι είμαι bi, οπότε κάποιον που να είναι bi και αυτός . Έχω δει ένα μασάζ στο kane sex που λέει man to man και σε ζευγάρι ( γράφει ότι απευθύνεται σε gay κοινό , αλλά έχω στείλει μήνυμα κ δεν το έχουν δει- απαντήσει. Σε πιάτσες δύσκολο να βρεις κάποιον που να είναι κ για γυναίκα , συν ότι για πιάτσα δεν θα ψυθεί η δικιά μου. Κάτι αλλά γραφεία που βλέπω λένε μόνο για γυναίκα οι άντρες.