Επισκέπτης
γιατι ο Πακιστανος λειπει εδω και 2 βδομαδες.
Μπα αγκαλίτσα μέχρι πριν 2 ώρες ήμασταν.
γιατι ο Πακιστανος λειπει εδω και 2 βδομαδες.
Εγω δεν το νιωσα καν παντως!!!Τιποτα δεν κερδισες απο την συνυπαρξη,συνευρεση?
Ωχ μανα μου.Μπα αγκαλίτσα μέχρι πριν 2 ώρες ήμασταν.
Και μετα ξυπνησες οπισθοπορτα?Μπα αγκαλίτσα μέχρι πριν 2 ώρες ήμασταν.
Μπα αγκαλίτσα μέχρι πριν 2 ώρες ήμασταν.
Αν δεν απαντηθει αυτο το ποστ ο alex δεν θα εχει λογο υπαρξης σ αυτο το forumΕγω δεν το νιωσα καν παντως!!!
ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧ Ρε δεν εχετε το θεο σαςΑν δεν απαντηθει αυτο το ποστ ο alex δεν θα εχει λογο υπαρξης σ αυτο το forum
Βορειοελλαδιτικο θαρρώ
Εσενα παρεθεσα, οχι τον Αλεξ ;)Αν δεν απαντηθει αυτο το ποστ ο alex δεν θα εχει λογο υπαρξης σ αυτο το forum
Oχι τυπε τον εστειλε στην Αμερικη για να ψηφισει στις ελληνικες εκλογες.Τυχαια δινουν οι Αμερικανοι διαφορα 14% ?τωρα τον έστειλες να κολλήσει αφίσσες ??
Oχι τυπε τον εστειλε στην Αμερικη για να ψηφισει στις ελληνικες εκλογες.Τυχαια δινουν οι Αμερικανοι διαφορα 14% ?
Δεν εχω κανένα απολύτως θέμα με τους ομοφυλόφιλους!Εντωμεταξύ εσύ μωρή φλόμπα αυτό το ότι σιγοντάρεις την ομοφοβία των τρόλ χτυπάει άσχημα.Αλλά να μου πεις οι γυναίκες στο ελλάντα είστε επαρκώς χειραφετημένες οπότε δεν γαμιέται ας πάμε με το ομοφοβικό μπούγιο ε?
Ποιαν ειπες φλόμπα τύπε?Εντωμεταξύ εσύ μωρή φλόμπα αυτό το ότι σιγοντάρεις την ομοφοβία των τρόλ χτυπάει άσχημα.Αλλά να μου πεις οι γυναίκες στο ελλάντα είστε επαρκώς χειραφετημένες οπότε δεν γαμιέται ας πάμε με το ομοφοβικό μπούγιο ε?
Ναι αλλα η συνευρεση δεν εγινε με μενα.Εσενα παρεθεσα, οχι τον Αλεξ ;)
Ακριβώς!!!Ναι αλλα η συνευρεση δεν εγινε με μενα.
Ποιαν ειπες φλόμπα τύπε?
Με ενοχλει ό,τι προσβάλει την αισθητική και την αντίληψη μου.
K δεν ενοχλεί ας πούμε την αισθητική σου που 3-4 καργιόλες κάνουν hijack τα νήματα με συνεχόμενα ομοφοβικά τρολαρίσματα ε?
Γαμώ την την αντίληψη σου φιλενάδα.Ακόμα κ η θηλυκιά σκύλα μου σου ρίχνει σε αυτόν τον τομέα.