Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Για τον Τραμούλη :

Τραμούλη ο χυτοσίδηρος όπως ξέρεις είναι cast iron .

Οι Μεντεσέδες (hinges ) λοιπόν είναι από cast iron

Heavy Cast Iron Hinge for Doors, Vintage Iron Finish

Ειδικότερα οι μεντεσέδες βαρέος τύπου, όπως στις μεταλλικές πόρτες
αποθηκών εργοστασίων, είναι από χυτοσίδηρο ( cast iron )

Πολύ απλά διότι ο χυτοσίδηρος έχει μεγάλη αντοχή στη συμπίεση .
Στον εφελκυσμό δεν έχει τόση αντοχή, γι΄αυτό χαλάνε
πρώτα οι ΠΑΝΩ μεντεσέδες στις βαριές μεταλλικές πόρτες ,
αφού οι μεντεσέδες βαρέος τύπου είναι από χυτήριο, χυτοσίδηρο δλδ.

Αυτή ήταν ερώτηση σε εξετάσεις του ΤΕΕ .

Επί του θέματος : Τραμούλη εσύ δεν είσαι μπαϊ ;  :2funny: :2funny:

Γιατί προγκάς τον Λέγκολα ;  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
λαδάκη πές τιποτα ,

είμαι μεθυσμένος , είμαι κοντά 24ώρες ξύπνιος , έχω γυρίσει απο bar, στρίπ και μετάξι  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Χαχα,δηλαδή τι μας λες μωρή μεσόκοπη,απαίδευτη τρομπαρία?Πως θέλει να χεις ''κονέ'' για να καταγγείλεις κ να ζητήσεις τη δίωξη ενός ρατσιστή κ ομοφοβικού που δηλώνει γιατρός?Εγώ λέω με μια απλή καταγγελία ο κάθε ιατρικός σύλλογος θα ενδιαφερθεί όπως κ με τον νέο αντιρατσιστικό θα έχω κ πάτημα να σε τραβήξω δικαστικά.Κ trust me αγράμματη μαθουσάλα από τέλη Σεπτέμβρη ήδη 3 κυνηγάω έτσι.

Αυτές είναι ρε μπινέ οι αντιλήψεις σου?Μάθε μωρή αγράμματη γιατρέσσα να επιχειρηματολογείς διότι εδώ κάτι φληναφλήματα για ηθικές κ φόβητρα ακούσαμε,κοινωνικοποιήσου κ με καμιά άλλη φυλή πέρα από τις κολόγριες της γειτονιάς σου που είναι με το ευχέλαιο στο χέρι κ μετά κάνε μας κ κύρηγμα ρε απαίδευτε ομοφοβικέ κ κολορατσιστή καρκινόγερε της μιζέριας.
Κακό πούστη...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Άσε να πιθανολογήσω τις αντιλήψεις μιας μίζερης,απαίδευτης,μικροαστής,μεσόκοπης κ ρατσιστο-ομοφοβικής λινάτσας.Για πες μας ρε καναβάτσο οι ''ομοφυλόφιλοι'' που ξέρεις είναι μια χαρά μέχρι τη στιγμή που θα μιλάνε για τα δικαιώματα τους ε?Μήπως ρε κολόγερο όλοι οι ομοφυλόφιλοι στο αχυρένιο μπαζομένο υπόλειμα εγκεφάλου σου αίφνης γίνονται ''κακιασμένες πούστρες'' όταν αρχίσουν να μιλάνε με επιχειρήματα για την ισότητα τους?

Διότι εγώ ρε σούργελο γιατρίνα του έλεους τι είδα?Πως έγινα ''κακιασμένη πούστρα'' όταν σε τάπωσα συστηματικά σε όλα τα παπατζιλίκια που είπες στο παρόν νήμα.Μια επική επιχειρηματολογική ένδεια βασιζόμενη σε priviledges της ψώλας , σε ηθικά κυρήγματα και scaremongering ολκής.Να σου πω τι άλλο αντιλαμβάνομαι?Πως ακριβώς επειδή ο μικρόκοσμος σου και οι γιδοαντιλήψεις προκλήθηκαν με επιτυχία πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό  για αυτό είσαι ακόμα εδώ κ συμμετέχεις στο νήμα.Σου χτυπάει δόξα πατρί που οι οχυραντιλήψεις σου περί ομοφυλοφιλίας  καταρρέουν μωρή ομοφοβική τρόμπα κ μάλιστα από ''μια κακιασμένη πούστρα''.

Άκου κολόγερο της θανατίλας εσύ πέρα από το οτι είμαι χοντρός κ ''κακιασμένη πούστρα'' δεν έχεις κάτι να προσάψεις κ αυτό αντιδραστικά κ πάνω στη συνέχεια της επιχειρηματολογικής σου ένδειας το προσάπτεις έτσι για να πεις κάτι.Αντιθέτως αυτό που κάνει μπαμ κ σίγουρα όχι μόνο σε μένα είναι πως είσαι μια γνήσια απαρχαιωμένη λινάτσα με κάργα ομοφοβικές κ ρατσιστικές αντιληψείς.Αυτά τα ταχα μου δήθεν για το ότι δεν έχεις πρόβλημα με τους γκέι πες τα στην ασφάλεια του κολόσπιτου σου που μπορείς να βρείς κ ακροατήριο αλλά όχι κ στον δημόσιο διάλογο όπου έχεις να αντιμετωπίσεις έναν έμπειρο γκέι που ξέρει απο χιλιόμετρο να διακρίνει τα ομοφοβικές πουστάρες στην ψυχή.

Πάρτο απόφαση κολόγερο,αυτά που σου μάθαν στην στάνη σου για τους γκέι κ τις γκέι σχέσεις είναι παπάτζες grounded στα στερεότυπα κ την άγνοια.Τουλάχιστον εαν είσαι ανίκανος να ποστάρεις με στοιχειώδη επιχειρήματα στο νήμα κάτσε κ επιμορφώσου από όσα λέω.Αλλιώς μια σάπια ομοφοβική  κολόγρια θα παραμείνεις.

Χρόνια πολλά Λέγκω.
Είσαι σαφώς επηρεασμένος από το πνεύμα των γιορτών, με μια ευχή στο στόμα για όλο τον κόσμο.  :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Λεγκολα, ο πρωτος γαμος γκευ στην Φλοριντα:

rUSp2EU.jpg

Αναμενω σχολια. :coffee:

Επισκέπτης
Ε τι σχόλιο,μπράβο στη Φλόριντα.Να δούμε τι θα κάνουν κ οι Supremes από βδομάδα.Υπάρχει πιθανότητα το καλοκαίρι όλες οι ΗΠΑ να έχουν ισότητα στον γάμο.14 πολιτείες μας μένουν ακόμα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.752
Πόντοι
3.656

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τυπε τον λεγκολα τον ζηλευουν γιατι γαμαει συνεχεια με τον κωλο   :S
Μονο γι αυτο τυοε?Ειναι και ωραια γκομενα.Με τα μουσια της,με την κοιλια της.Τυπε σε μια συναντηση legola ιπποτη ποιος λες να γαμαει ποιον?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μονο γι αυτο τυοε?Ειναι και ωραια γκομενα.Με τα μουσια της,με την κοιλια της.Τυπε σε μια συναντηση legola ιπποτη ποιος λες να γαμαει ποιον?

και τους δύο ο πακιστανός...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το ψαρι ψηνεται κι απο τις δυο μεριές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom