Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Χαχα,δηλαδή τι μας λες μωρή μεσόκοπη,απαίδευτη τρομπαρία?Πως θέλει να χεις ''κονέ'' για να καταγγείλεις κ να ζητήσεις τη δίωξη ενός ρατσιστή κ ομοφοβικού που δηλώνει γιατρός?Εγώ λέω με μια απλή καταγγελία ο κάθε ιατρικός σύλλογος θα ενδιαφερθεί όπως κ με τον νέο αντιρατσιστικό θα έχω κ πάτημα να σε τραβήξω δικαστικά.Κ trust me αγράμματη μαθουσάλα από τέλη Σεπτέμβρη ήδη 3 κυνηγάω έτσι.

Αυτές είναι ρε μπινέ οι αντιλήψεις σου?Μάθε μωρή αγράμματη γιατρέσσα να επιχειρηματολογείς διότι εδώ κάτι φληναφλήματα για ηθικές κ φόβητρα ακούσαμε,κοινωνικοποιήσου κ με καμιά άλλη φυλή πέρα από τις κολόγριες της γειτονιάς σου που είναι με το ευχέλαιο στο χέρι κ μετά κάνε μας κ κύρηγμα ρε απαίδευτε ομοφοβικέ κ κολορατσιστή καρκινόγερε της μιζέριας.

Eνω εσυ εισαι ολο αγαπη και αλληλεγγυη ! αχ τι καλος ανθρωπος θαυμάστε τον!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Χαχα,δηλαδή τι μας λες μωρή μεσόκοπη,απαίδευτη τρομπαρία?Πως θέλει να χεις ''κονέ'' για να καταγγείλεις κ να ζητήσεις τη δίωξη ενός ρατσιστή κ ομοφοβικού που δηλώνει γιατρός?Εγώ λέω με μια απλή καταγγελία ο κάθε ιατρικός σύλλογος θα ενδιαφερθεί όπως κ με τον νέο αντιρατσιστικό θα έχω κ πάτημα να σε τραβήξω δικαστικά.Κ trust me αγράμματη μαθουσάλα από τέλη Σεπτέμβρη ήδη 3 κυνηγάω έτσι.

Αυτές είναι ρε μπινέ οι αντιλήψεις σου?Μάθε μωρή αγράμματη γιατρέσσα να επιχειρηματολογείς διότι εδώ κάτι φληναφλήματα για ηθικές κ φόβητρα ακούσαμε,κοινωνικοποιήσου κ με καμιά άλλη φυλή πέρα από τις κολόγριες της γειτονιάς σου που είναι με το ευχέλαιο στο χέρι κ μετά κάνε μας κ κύρηγμα ρε απαίδευτε ομοφοβικέ κ κολορατσιστή καρκινόγερε της μιζέριας.
Τουλαχιστον μαθε πρωτα ορθογραφια και μετα πες καποιον αγραμματο!!!

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τουλαχιστον μαθε πρωτα ορθογραφια και μετα πες καποιον αγραμματο!!!
Τυπισα εχει 2 masters μην τον αμφισβητεις.Το πρωτο το πηρε απο το πανεπιστημιο του Ισλαμαμπαντ:Πακιστανικες ψωλες και επιδραση στον εγκεφαλο του ανθρωπου.Το δευτερο απο το πανεπιστημιο της Καμπουλ :Ο εσωτερικος κοσμος μιας κακιασμενης και συμπλεγματικης αδερφης.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ποια δίωξη ρε πυροβολημένε θα ζητήσεις με ποια διάταξη;
Σε βαρέθηκα με τις μαλακίες που μας φλόμωσες και δεν σκοπεύω να αντιπαρατεθώ άλλο μαζί σου. Στην αρχή είναι διασκεδαστικό αλλά μετά γίνεται κουραστικό.

Κι όχι επειδή φοβάμαι μην με πουν ομοφοβικό ή ρατσιστή, αλλά δεν είμαι τίποτα από τα δύο. Στο έχω ξαναπεί πως έχω ομοφυλόφιλους στο στενό οικογενειακό μου περιβάλον που είναι μια χαρά άνθρωποι.
Αντιπούστης είμαι όμως και αν θέλω να αποκαλώ τους Πάκηδες έτσι ή Πακιστανούς όπως γουστάρω θα το κάνω!

Τό όνομά μου φυσικά και δεν θα στο πω, εξ άλλου η ανωνυμία είναι κανόνας του σάιτ, αλλά μπορείς να με καταγγείλεις γι αυτά τα φοβερά μου εγκλήματα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να ψάξουν να με βρουν από την Ι.Ρ. μου. Να πέσει το γέλιο της αρκούδας εκεί που θα πας να με καταγγείλεις.

Άμε και στο διάολο τώρα βλαμμένε!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τυπισα εχει 2 masters μην τον αμφισβητεις.Το πρωτο το πηρε απο το πανεπιστημιο του Ισλαμαμπαντ:Πακιστανικες ψωλες και επιδραση στον εγκεφαλο του ανθρωπου.Το δευτερο απο το πανεπιστημιο της Καμπουλ :Ο εσωτερικος κοσμος μιας κακιασμενης και συμπλεγματικης αδερφης.
Αλλιώς τι θα μου κανει??  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Το ανέκδοτο με τον πούστη γάιδαρο το ξερετε??  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αλλιως θα αρχιζει να σε στολιζει με κοσμητικα επιθετα,παρα τις επιμονες συστασεις του ψυχιατρου,για αποβολη του αγχους απο την μη ευρεση ψωλης και δη Πακιστανικης.Και αν σε πιασει στο στομα του,πιστεψε με τυπισα ειναι μεγαλυτερο και απο του Λιλα την κωλοτρυπιδα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.752
Πόντοι
3.656
Ο Σταμάτης είναι μια χαρά παιδί ρε σύ! Σοβαρά τώρα, τον ξέρω καλά.
Μου την είχε πέσει στα ίσα στο ντέλο, του είχα πει πως δεν και πάλι ευγενικός παρέμεινε.

Αυτή εδώ η πούστρα είναι πολύ κακιασμένη. Πιθανότατα επειδή είναι χοντρός και άσχημος και δεν βρίσκει Έλληνες να τον γαμάνε παρά μόνο πάκηδες...

μηπως καμια μερα φοραγες παραλλαγη τυπε;   :S

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αλλιως θα αρχιζει να σε στολιζει με κοσμητικα επιθετα,παρα τις επιμονες συστασεις του ψυχιατρου,για αποβολη του αγχους απο την μη ευρεση ψωλης και δη Πακιστανικης.Και αν σε πιασει στο στομα του,πιστεψε με τυπισα ειναι μεγαλυτερο και απο του Λιλα την κωλοτρυπιδα.
Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια  ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τυπισα πεστο αλλα να ξερεις ο legolas πουστης ειναι γαιδαρος δεν ειναι.
Μια φορά κάποιος που ήθελε να αγοράσει εναν γάιδαρο βλέπει μια αγγελία "Πωλείται Γάιδαρος 50,00€". Αμέσως έσπευσε να τον αγοράσει. Αφου έκλεισε η συμφωνία ο αγοραστής ρωτάει τον πωλητή:
- μα καλά γιατι τον πουλάς τόσο φθηνά?
- φίλε ο Γάιδαρος είναι τεφαρίκι πράμα αλλά έχει ένα μειονέκτημα... είναι πούστης....
-και τι με νοιάζει λεει ο αγοραστής.
Απο την πρώτη μέρα ξεκίνησε ο αγοραστής να χρησιμοποιήσει τον γάιδαρο. Τον φόρτωσε μέχρι πάνω ξύλα....αλλά ο γάιδαρος δεν κουνιόταν ρούπι... Μόλις τον ξεφόρτωνε ο γάιδαρος έτρεχε σαν ελάφι!!!
Αμέσως τηλεφώνησε στον πωλητή
- καλά ρε μεγάλε, τι γάιδαρο μου πούλησες, όταν τον φορτώνω δεν κουνιέται, μόλις τον ξεφορτώσω τρέχει σαν τρελός!
- Αααα δικιέ μου εγω σε ενήμερωσα, ο γάιδαρος είναι πούστης.... τι περιμένεις απο εναν πούστη?  :grin:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Ροουζ γιατι τα βαζεις με τον γκει λεγκολας; Σε ενοχλει που ειναι μια λιγοτερη ψωλη στην αγορα; Μια που υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσες να φας;  :tits2:  :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ροουζ γιατι τα βαζεις με τον γκει λεγκολας; Σε ενοχλει που ειναι μια λιγοτερη ψωλη στην αγορα; Μια που υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσες να φας;  :tits2:  :2funny:
Οχι, με ενοχλεί ο τρόπος του.
Ειμαι καλυμμένη από  :bigdick:, δεν χρειαζεται να ανησυχείς!!!

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μια φορά κάποιος που ήθελε να αγοράσει εναν γάιδαρο βλέπει μια αγγελία "Πωλείται Γάιδαρος 50,00€". Αμέσως έσπευσε να τον αγοράσει. Αφου έκλεισε η συμφωνία ο αγοραστής ρωτάει τον πωλητή:
- μα καλά γιατι τον πουλάς τόσο φθηνά?
- φίλε ο Γάιδαρος είναι τεφαρίκι πράμα αλλά έχει ένα μειονέκτημα... είναι πούστης....
-και τι με νοιάζει λεει ο αγοραστής.
Απο την πρώτη μέρα ξεκίνησε ο αγοραστής να χρησιμοποιήσει τον γάιδαρο. Τον φόρτωσε μέχρι πάνω ξύλα....αλλά ο γάιδαρος δεν κουνιόταν ρούπι... Μόλις τον ξεφόρτωνε ο γάιδαρος έτρεχε σαν ελάφι!!!
Αμέσως τηλεφώνησε στον πωλητή
- καλά ρε μεγάλε, τι γάιδαρο μου πούλησες, όταν τον φορτώνω δεν κουνιέται, μόλις τον ξεφορτώσω τρέχει σαν τρελός!
- Αααα δικιέ μου εγω σε ενήμερωσα, ο γάιδαρος είναι πούστης.... τι περιμένεις απο εναν πούστη?  :grin:
Τυπισα το ανεκδοτο αφορουσε εναν γαιδαρο που ηταν πουστης,και οχι εναν πουστη που ηταν γαιδαρος.Αρα καμμια σχεση με τον legola φανταζομαι.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τυπισα το ανεκδοτο αφορουσε εναν γαιδαρο που ηταν πουστης,και οχι εναν πουστη που ηταν γαιδαρος.Αρα καμμια σχεση με τον legola φανταζομαι.
Το επιμύθιο κράτα μόνο και φυσικά όχι μονο κυριολεκτικά!!!  ;)

Επισκέπτης
Κι όχι επειδή φοβάμαι μην με πουν ομοφοβικό ή ρατσιστή, αλλά δεν είμαι τίποτα από τα δύο. Στο έχω ξαναπεί πως έχω ομοφυλόφιλους στο στενό οικογενειακό μου περιβάλον που είναι μια χαρά άνθρωποι.

Άσε να πιθανολογήσω τις αντιλήψεις μιας μίζερης,απαίδευτης,μικροαστής,μεσόκοπης κ ρατσιστο-ομοφοβικής λινάτσας.Για πες μας ρε καναβάτσο οι ''ομοφυλόφιλοι'' που ξέρεις είναι μια χαρά μέχρι τη στιγμή που θα μιλάνε για τα δικαιώματα τους ε?Μήπως ρε κολόγερο όλοι οι ομοφυλόφιλοι στο αχυρένιο μπαζομένο υπόλειμα εγκεφάλου σου αίφνης γίνονται ''κακιασμένες πούστρες'' όταν αρχίσουν να μιλάνε με επιχειρήματα για την ισότητα τους?

Διότι εγώ ρε σούργελο γιατρίνα του έλεους τι είδα?Πως έγινα ''κακιασμένη πούστρα'' όταν σε τάπωσα συστηματικά σε όλα τα παπατζιλίκια που είπες στο παρόν νήμα.Μια επική επιχειρηματολογική ένδεια βασιζόμενη σε priviledges της ψώλας , σε ηθικά κυρήγματα και scaremongering ολκής.Να σου πω τι άλλο αντιλαμβάνομαι?Πως ακριβώς επειδή ο μικρόκοσμος σου και οι γιδοαντιλήψεις προκλήθηκαν με επιτυχία πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό  για αυτό είσαι ακόμα εδώ κ συμμετέχεις στο νήμα.Σου χτυπάει δόξα πατρί που οι οχυραντιλήψεις σου περί ομοφυλοφιλίας  καταρρέουν μωρή ομοφοβική τρόμπα κ μάλιστα από ''μια κακιασμένη πούστρα''.

Άκου κολόγερο της θανατίλας εσύ πέρα από το οτι είμαι χοντρός κ ''κακιασμένη πούστρα'' δεν έχεις κάτι να προσάψεις κ αυτό αντιδραστικά κ πάνω στη συνέχεια της επιχειρηματολογικής σου ένδειας το προσάπτεις έτσι για να πεις κάτι.Αντιθέτως αυτό που κάνει μπαμ κ σίγουρα όχι μόνο σε μένα είναι πως είσαι μια γνήσια απαρχαιωμένη λινάτσα με κάργα ομοφοβικές κ ρατσιστικές αντιληψείς.Αυτά τα ταχα μου δήθεν για το ότι δεν έχεις πρόβλημα με τους γκέι πες τα στην ασφάλεια του κολόσπιτου σου που μπορείς να βρείς κ ακροατήριο αλλά όχι κ στον δημόσιο διάλογο όπου έχεις να αντιμετωπίσεις έναν έμπειρο γκέι που ξέρει απο χιλιόμετρο να διακρίνει τα ομοφοβικές πουστάρες στην ψυχή.

Πάρτο απόφαση κολόγερο,αυτά που σου μάθαν στην στάνη σου για τους γκέι κ τις γκέι σχέσεις είναι παπάτζες grounded στα στερεότυπα κ την άγνοια.Τουλάχιστον εαν είσαι ανίκανος να ποστάρεις με στοιχειώδη επιχειρήματα στο νήμα κάτσε κ επιμορφώσου από όσα λέω.Αλλιώς μια σάπια ομοφοβική  κολόγρια θα παραμείνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom