Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ΝΤΑΝΝΥ?ΣΥΡΙΖΑΙΟς??βρε δεν παντρεύεστε ... τι μας κόφτει εξάλλου......
ΝΤΑΝΝΥ?ΣΥΡΙΖΑΙΟς??βρε δεν παντρεύεστε ... τι μας κόφτει εξάλλου......
Εντωμεταξύ ξανα χτύπησε ο σέρλοκ ο οποίος μάλιστα υποτίθεται είχε κάποτε ασχοληθεί με το ζήτημα.Τσίμπα AAP κ το σε βάθος χρόνου meta-analysis που θίγεις παραπάνω κ ξαναπέρνα
ΝΤΑΝΝΥ?ΣΥΡΙΖΑΙΟς??
φυσικά το άρθρο αυτό δεν λέει τίποτε...
Τυπε μην το σκεφτεσαι.Τους βλεπουν ολους με τα δικα τους τα γυαλια.Και ο ιπποτης ολους πουστηδες τους βλεπει.Τουλαχιστον εκεινος ειναι και ευγενικος.Αυτη η κακασχημη συμπλεγματικη γρια,ειναι αφηνιασμενη.Δικαιολογημενα εν μερει γιατι εχει πολλα στον ντουρβα της.Πρεπει να αγωνιστει για τα δικαιωματα των γκει(σεβαστο μεχρι εδω),θελει μεσα στα δικαιωματα να μπορει να εχει και παιδι(αν ειναι δυνατον,ο legolas με παιδι),και θελει να παρουν και την ελληνικη ιθαγενεια ολοι οι λαθρομεταναστες Πακιστανοι και Αφγανοι,για να μην εχει τραβηγματα με τα χαρτια του γαμου.Καταλαβαινεις.Τύπε γιατί αναφέρεσαι σε όλους στο θηλυκό γένος;
Το βρίσκεις υποτιμητικό ας πούμε ή το κάνεις για οικειότητα, πως είμασε φιλενάδες και καλά;
Τυπε μην το σκεφτεσαι.Τους βλεπουν ολους με τα δικα τους τα γυαλια.Και ο ιπποτης ολους πουστηδες τους βλεπει.Τουλαχιστον εκεινος ειναι και ευγενικος.Αυτη η κακασχημη συμπλεγματικη γρια,ειναι αφηνιασμενη.Δικαιολογημενα εν μερει γιατι εχει πολλα στον ντουρβα της.Πρεπει να αγωνιστει για τα δικαιωματα των γκει(σεβαστο μεχρι εδω),θελει μεσα στα δικαιωματα να μπορει να εχει και παιδι(αν ειναι δυνατον,ο legolas με παιδι),και θελει να παρουν και την ελληνικη ιθαγενεια ολοι οι λαθρομεταναστες Πακιστανοι και Αφγανοι,για να μην εχει τραβηγματα με τα χαρτια του γαμου.Καταλαβαινεις.
Τυπε μην το σκεφτεσαι.Τους βλεπουν ολους με τα δικα τους τα γυαλια.Και ο ιπποτης ολους πουστηδες τους βλεπει.Τουλαχιστον εκεινος ειναι και ευγενικος.Αυτη η κακασχημη συμπλεγματικη γρια,ειναι αφηνιασμενη.Δικαιολογημενα εν μερει γιατι εχει πολλα στον ντουρβα της.Πρεπει να αγωνιστει για τα δικαιωματα των γκει(σεβαστο μεχρι εδω),θελει μεσα στα δικαιωματα να μπορει να εχει και παιδι(αν ειναι δυνατον,ο legolas με παιδι),και θελει να παρουν και την ελληνικη ιθαγενεια ολοι οι λαθρομεταναστες Πακιστανοι και Αφγανοι,για να μην εχει τραβηγματα με τα χαρτια του γαμου.Καταλαβαινεις.
Πιθανότατα επειδή είναι χοντρός και άσχημος και δεν βρίσκει Έλληνες να τον γαμάνε παρά μόνο πάκηδες...
33 εισαι αλλα απο τα πολλα ξεκωλιασματα εχεις γερασει τυπισσα.Την αξια σου ως γονεα οντως δεν μπορω να την κρινω εγω.Μπορει να την κρινει ολος ο υπολοιπος κοσμος που σε βλεπει απεγνωσμενα να ζητας απεγνωσμενα Πακικες ψωλες.Για το master μονο σου το εγραψες στην προσπαθεια σου να αποδειξεις οτι δεν εισαι απλως ενα ακομα αμορφωτο γιδι.Καταρχήν 33 είμαι ,αν είμαι εγώ γρια τότε εσύ τι είσαι?Δεύτερον ποιός θα κρίνει ρε τραβατρόμπα την αξία μου ως γονέα?Εσυ?που από τότε που μου κάνεις reply σε ποστ μόνο τη λέξη μάστερ ξέρεις να λες?Η κάθε θρησκόληπτη καραπουτανάρα που ζει για να κάνει ευχέλαιο?Επιπρόσθετα μωρή απαίδευτη νούλα τι παραπάνω έχει η κάθε αγγάμητη στερημένη καργιόλα όταν μπορεί να κάνει νόμιμη την κάθε παράνομα διαμένουσα πουτανάρα Ουκρανέζα που γνώρισε σε κανά μπουρδέλο μέσω ενός γάμου?Οτι δλδ η δική μου σχέση είναι λιγότερο σημαντική επειδή μεταξύ 2 αντρών?Στη στάνη σου τραβοτρόμπα,στη γιδοστάνη σου για άχυρα.
Αρα μην μασας με πουστρας λογια και κακοπουστας τα μοιρολογια.Ο Σταμάτης είναι μια χαρά παιδί ρε σύ! Σοβαρά τώρα, τον ξέρω καλά.
Μου την είχε πέσει στα ίσα στο ντέλο, του είχα πει πως δεν και πάλι ευγενικός παρέμεινε.
Αυτή εδώ η πούστρα είναι πολύ κακιασμένη. Πιθανότατα επειδή είναι χοντρός και άσχημος και δεν βρίσκει Έλληνες να τον γαμάνε παρά μόνο πάκηδες...
33 εισαι αλλα απο τα πολλα ξεκωλιασματα εχεις γερασει τυπισσα.Την αξια σου ως γονεα οντως δεν μπορω να την κρινω εγω.Μπορει να την κρινει ολος ο υπολοιπος κοσμος που σε βλεπει απεγνωσμενα να ζητας απεγνωσμενα Πακικες ψωλες.Για το master μονο σου το εγραψες στην προσπαθεια σου να αποδειξεις οτι δεν εισαι απλως ενα ακομα αμορφωτο γιδι.
Και τελος μην με λες τραβατρομπα,γιατι ειναι κατοχυρωμενο αλλου.Και πιο τελος οσο και να χτυπας τον κωλο σου (μαλλον οσο και να στον ξεσχιζουν ηθελα να πω),στην υπογα σου θα μενεις.
Τυπισα αν εσυ εισαι μορφωμενη τοτε εγω θα σου βρω κανα Πακιστανο να σου ρεγουλαρει την σουφρα.Αλλα να σου πω τι εισαι?Μια αμορφωτη και συμπλεγματικη κωλοπουστα που απο την ελλειψη πουτσας εχει κακιωσει σε σημειο βλακειας.Και αλλοι πουστηδες υπαρχουν εδω.Σε τετοιο σημειο ηλιθιοτητας καμμια ομως.Απο την ελλειψη σπερματος εχεις τυφλωθει.Δεν θα επιχειρηματολογησω μαζι σου γιατι δεν το αξιζεις.Γραφεις δυο προτασεις και οι 3 ειναι μεσα στο βρισιμο και στην απαξιωση.Μεχρι να το παρεις αλλιως,ετσι θα σε αντιμετωπιζω.Χαιρετισματα στον Πακιστανο.Δλδ ρε τραβατρόμπα η ηθική εξαρτάται από τι κάνεις στο κρεβάτι?Για πες μας ,μην είμαι κ τεντυ μποις τελικά κ καταδικαστώ ηθικά από τις καθωσπρέπει συμπλεγματικές του ντουνιά.Μάθε πρώτα να γράφεις καμιά λέξη πέρα από τα copy paste replies κ μετά θα δούμε εαν μπορείς να μπεις στην επιχειρηματολογία.
Λέγκολα εγώ δεν ξέρω αν οι Πακιστανικές φωλές είναι καλύτερες από τις Ελληνικές κι ούτε με νοιάζει, αλλά Πακιστανή γκόμενα που με ενδιαφέρουν οι γυναίκες δεν έχω πετύχει της προκοπής.
Χαιρετισματα στον Πακιστανο.
Λέγκολα εγώ δεν ξέρω αν οι Πακιστανικές φωλές είναι καλύτερες από τις Ελληνικές κι ούτε με νοιάζει, αλλά Πακιστανή γκόμενα που με ενδιαφέρουν οι γυναίκες δεν έχω πετύχει της προκοπής.
Όπα μωρή,αίφνης τα ''πάκης'' ''πάκηκες'' κτλ γίναν ''Πακιστανικές''.Ίσα ρε ρατσιστικό μεσόκοπο τρομπόνι.Πίστεψε με κάτι τέτοιες ρατσιστικές κ ομοφοβικές καργιόλες εκεί έξω τις κάνω να τρέχουν.Στείλε το όνομα σου μωρή σε πμ κ αν ξανα δεις την πόρτα ιατρικού συλλόγου γίνομαι κ στρέητ.
Tυπε δεν ειδες που ενδιαφερθηκε να δει τι κανει η πουτσα μου?.Ενα αμορφωτος και κακασχημος πουστης ειναι που η ελλειψη πουτσας στην σουφρα του τον εχει κακιωσει.Legoliαρη ξυπνα τον Πακιστανο να σου δωσει την δοση, να σου πεσει το ζαχαρο.Τσου μωρή κακιά πουστάρα που θα με φοβερίσεις κι όλας! Ποιος νομίζεις πως είσαι κι έχεις τέτοια κονέ ρε νούμερο;
Μια θλιβερή αδερφή είσαι που εκλιπαρεί να την γαμήσουν σ΄ ένα σάιτ κατ' εξοχήν φαλοκρατικό κι αντί να φας καμιά πούτσα όλο φτυσίδια τρως καημένε.
Αξιολύπητος είσαι, αλλά τα θέλεις και τ' ακούς! Μάλλον σε φτιάχνουν τα μπηνελίκια...
Ποιος νομίζεις πως είσαι κι έχεις τέτοια κονέ ρε νούμερο;