wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τυπε εισαι αναχρονιστικος,σκοταδιστης και αντιπροσωπος.
Τι σου βρηκα??Και νεοδημοκρατης.
Τυπε εισαι αναχρονιστικος,σκοταδιστης και αντιπροσωπος.
Τι σου βρηκα??Και νεοδημοκρατης.
Τωρα ειναι που μπηκες στο ματι του legoliαρη.Και νεοδημοκρατης.
Το οτι ειναι αντιπροσωπος μηπως?Τι σου βρηκα??
Τωρα ειναι που μπηκες στο ματι του legoliαρη.
Μπα το αναχρονιστικος, σκοταδιστης με εξαπτει!!!!Το οτι ειναι αντιπροσωπος μηπως?
τον μακρυτσούτσουνο μην ξεχνιομαστε!!!μπααα... ο λεγκόλας μάλλον στον κώλο του τον θέλει ....
Ειναι επικινδυνος τωρα ο πουστης γιατι ο Πακιστανος λειπει εδω και 2 βδομαδες.Τον εστειλε στο Συριζα να κανει αφισοκολλησεις.μπααα... ο λεγκόλας μάλλον στον κώλο του τον θέλει ....
Τωρα καταλαβα τι του βρισκεις.Βλεπεις εδω τι του σερνουνε,κι αυτο σε διεγειρει(την φαντασια?τιποτε αλλο?δεν ξερω).Μπα το αναχρονιστικος, σκοταδιστης με εξαπτει!!!!
Αμα ηταν ετσι θα γουσταρα κ τον λεγκολα!!Τωρα καταλαβα τι του βρισκεις.Βλεπεις εδω τι του σερνουνε,κι αυτο σε διεγειρει(την φαντασια?τιποτε αλλο?δεν ξερω).
Τύπε εγω γιατι πιστευα οτι οι πακιστανοι ειναι ΠΑΣΟΚΕιναι επικινδυνος τωρα ο πουστης γιατι ο Πακιστανος λειπει εδω και 2 βδομαδες.Τον εστειλε στο Συριζα να κανει αφισοκολλησεις.
Τυπε στη φαντασια εχεις μεινει? Δεν μας παρακολουθεις.Τωρα καταλαβα τι του βρισκεις.Βλεπεις εδω τι του σερνουνε,κι αυτο σε διεγειρει(την φαντασια?τιποτε αλλο?δεν ξερω).
Ειναι και το μονο σημειο του που θα μπω.Τωρα ειναι που μπηκες στο ματι του legoliαρη.
Ειναι και το μονο σημειο του που θα μπω.
Μα τον legola δεν του σερνουμε τιποτα.Αυτουνου του τριβεται ο κωλος αλλα εμεις τον σεβομαστε.Εχει και 2 masters αφου.Αμα ηταν ετσι θα γουσταρα κ τον λεγκολα!!
Αυτο το "αφου" στο τελος της φρασης δεν εχω αντιληφθει τι ειναι.Μα τον legola δεν του σερνουμε τιποτα.Αυτουνου του τριβεται ο κωλος αλλα εμεις τον σεβομαστε.Εχει και 2 masters αφου.
Ε τυπε την μια καμερα που ειχα για παρακολουθηση την εδωσα στον Χαικαλη για να καταγραψει την δωροδοκια.Σορρυ αλλα προεχει η πατριδα.Τυπε στη φαντασια εχεις μεινει? Δεν μας παρακολουθεις.
Τυπε σε πιανω αδιαβαστο.Αργκω.Αυτο το "αφου" στο τελος της φρασης δεν εχω αντιληφθει τι ειναι.
Μαγκιά ή διαλεκτος βορειας ελλαδας?
Βορειοελλαδιτικο θαρρώΑυτο το "αφου" στο τελος της φρασης δεν εχω αντιληφθει τι ειναι.
Μαγκιά ή διαλεκτος βορειας ελλαδας?
Βορειοελλαδιτικο θαρρώ
Τυπε σε πιανω αδιαβαστο.Αργκω.
Τιποτα δεν κερδισες απο την συνυπαρξη,συνευρεση?