Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ακριβώς!!!
Αστειάκι ήταν καλο μου!!!
Ενταξει τυπισα μου ο alex βγαινει αλωβητος απο καθε τυχον κριτικη.Αληθεια τι σε φταει ο legoliαρης και τον βριζεις?Δεν φτανει που ψαχνει πουτσο με το φαναρι σαν τον Διογενη θα τον βριζεις και απο πανω/

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
K δεν ενοχλεί ας πούμε την αισθητική σου που  3-4 καργιόλες κάνουν hijack τα νήματα με συνεχόμενα ομοφοβικά τρολαρίσματα ε?

Γαμώ την την αντίληψη σου φιλενάδα.Ακόμα κ η θηλυκιά σκύλα μου σου ρίχνει σε αυτόν τον τομέα.
Γιναμε κ φιλεναδες!!!
Ηδη με 4 ποστ που ανταλλαξαμε με εχεις επιβεβαιώσει, αν δεν το καταλαβες ακομη....  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
K δεν ενοχλεί ας πούμε την αισθητική σου που  3-4 καργιόλες κάνουν hijack τα νήματα με συνεχόμενα ομοφοβικά τρολαρίσματα ε?

Γαμώ  την αντίληψη σου φιλενάδα.Ακόμα κ η θηλυκιά σκύλα μου σου ρίχνει σε αυτόν τον τομέα.
Τύπε η φλομπα ειναι κατοχος αρσενικου σκυλου, μπορει να γινετε συμπεθέρια  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιναμε κ φιλεναδες!!!
Ηδη με 4 ποστ που ανταλλαξαμε με εχεις επιβεβαιώσει, αν δεν το καταλαβες ακομη....  ;)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑ
Τελικα η οθονη δεν τη γλυτωσε...
Ρε αφηστε με να κοιμηθω...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Γαμώ  την αντίληψη σου φιλενάδα.Ακόμα κ η θηλυκιά σκύλα μου σου ρίχνει σε αυτόν τον τομέα.
Τυπε εκτος απο τα masters ξερεις και αγγλικα?Γιατι εχω ενα κυπραιικο γαιδουρι,σε περιπτωση που αισθανθεις μοναξια να μπορεσετε να...συζητησετε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εν τω μεταξυ ο πελατης κοιμαται ησυχος οτι η δικηγορος του προετοιμαζεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν ο δικαστής είναι σερνικός θα του δείξει λίγο βζί και μπούτι και καθάρισε την δίκη η ρόζυ...

Επισκέπτης
Γιναμε κ φιλεναδες!!!

Ναι γιατί ήθελε πολύ προσπάθεια να ''σε επιβεβαιώσω'' σύμφωνα  πάντα με το σιγοντάρισμα που βλέπω πως κάνεις στα ομοφοβικά τράγια.

Αλλά να μου πεις τι ανάγκη έχεις.Ζεις σε μια κοινωνία που ως γυναίκα είσαι κορώνα στο κεφάλι των αντρών.Κόκκινα χαλιά κ τα συναφή.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι γιατί ήθελε πολύ προσπάθεια να ''σε επιβεβαιώσω'' σύμφωνα  πάντα με το σιγοντάρισμα που βλέπω πως κάνεις στα ομοφοβικά τράγια.

Αλλά να μου πεις τι ανάγκη έχεις.Ζεις σε μια κοινωνία που ως γυναίκα είσαι κορώνα στο κεφάλι των αντρών.Κόκκινα χαλιά κ τα συναφή.
Θα ηθελες και σενα να σε βαλουμε κορωνα στο κεφαλι μας?Η θα προτιμουσες κανα Πακιστανο εραστη?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τι να κάνουμε παίκτη μου... οι αρχαίοι λέγανε ότι το μουνί σέρνει καράβι... δεν λέγανε για τον κώλο...

τράβα μια βόλτα καζαμπλάνκα μεριά και ξαναέλα...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τι να κάνουμε παίκτη μου... οι αρχαίοι λέγανε ότι το μουνί σέρνει καράβι... δεν λέγανε για τον κώλο...

τράβα μια βόλτα καζαμπλάνκα μεριά και ξαναέλα...
Δεν τους μπορει τους Μαροκινους τυπε.Εχει εκδηλωσει τις προτιμησεις του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom