Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.093
Πόντοι
1.686
Χαρήτε τον μαλακοπίτουρα υπουργό σας

Πηγή: Guardian: Ο Αθανασίου είναι ομοφοβικός -Συντάσσεται με την άποψη της Χρυσής Αυγής

| iefimerida.gr

Τι λες βρε τρόμπα, που είναι ομοφοβικός ο Αθανασίου .
Ένα σωρό γκέϋ δικαστές έχει κολλητούς ,τρόμπα. :2funny: :2funny:

Απλά σαν δικαστής ξέρει οικογενειακό δίκαιο και
καταλαβαίνει ότι ο γάμος είναι η προστασία των παιδιών και
η προστασία της εγκύου γυναίκας .

ΔΕΝ είναι η προστασία...της μονιμότητας του γαμησιού, δύο ενηλίκων .
Γαμιούνται δύο ενήλικοι ; Στ' αρχίδια μας .Να πάνε να γαμηθούν .

Αγαπιούνται δύο ενήλικοι ; Στ'αρχίδια μας ,δουλειά δική τους είναι.
Μόνο τα παιδιά αφορούν την κοινωνία, διότι τα παιδιά ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία
των γονέων, και επίσης η έγκυος γυναίκα χρειάζεται προστασία από τη κοινωνία.

ΔΕΝ είναι ο γάμος προστασία ...της σεξουαλικής σχέσης των ενηλίκων .
Αυτό αφορά ΜΟΝΟ αυτούς τους ενήλικες .

Ο Κάμερον για να πάρει ψήφους λεει διάφορα σοφίσματα, για να τον
ψηφίσει το γκέτο των γκέύ στην Αγγλία, που είναι ισχυρό !  :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε ρε πάγαινε παρα πέρα , που θα πουλάς σοφιστειες.
Ξέρω αρκετους γκέϋ ,και το έχουμε συζητήσει το θέμα και δεν
τους ενδιαφέρει ο γάμος, μόνο εσένα σε ενδιαφέρει για να φας
την κληρονομιά κανενός γκέϋ γέρου ! :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ολο μαλ,,ιες λεει ο νταννυς.. :jerking: :jerking: :jerking:
τι θες δηλ ρε μαλ,,,να κανουν ιοθεσιες οι αδερφες να γινει βιομηχανια πουστηδων,σορρυ ,χομο, ο γαμος ομοφυλογιλων? :birdman:
αειστοδιαλο ολο μαλλ,,ιες,,,χαζεψες.. :rolleyes:
μη ομοφοβικε... :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Τι λες βρε τρόμπα, που είναι ομοφοβικός ο Αθανασίου .

Ξέρω αρκετους γκέϋ ,και το έχουμε συζητήσει το θέμα και δεν
τους ενδιαφέρει ο γάμος

Μωρή τραβατρόμπα ολκής σύρε μάθε ανάγνωση πρώτα που ο Αθανασίου έγινε παγκοσμίως ρόμπα με τις παπαρίες του που μας είπε κιόλας για τη σύμβαση ανθρωπίνων δικαιώματων.λολ

Δε ξέρω τι μπάζα γκέι ξέρεις αλλά για τπτ ενοχικές καργιόλες που τους αρκεί το πήδημα στο κρυφό τις κόβω.Η Ελληνική LGBT κοινότητα στην πλειοψηφία της θέλει τη θέσπιση του γάμου κ σε μας.

Όπως σας τα είπα ομοφοβικά απολιφάδια.Δεν έχετε κανένα μα κανένα priviledge επειδή απλά γουστάρετε γυναίκες.Η ισότητα δεν είναι αλα κάρτ να πούμε.Δε ξέρω τι σας ταίσαν στις ομοφοβικές στάνες σας αλλά το γεγονός πως κάποιοι στρέητ μπορούν να κάνουν παιδιά δεν είναι επιχείρημα για τον αποκλεισμό μας από τον γάμο.Όπως σίγουρα δεν είναι φληναφήματα ολκής γύρω από κοινωνικές κ ηθικές επιταγές.Να τις μετρήσουμε τις ηθικές να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη.

Ομοφοβικοί κ αγραμμάτοι καρκίνοι του ντουνιά πάρτε το απόφαση όσο ζείτε στη συντήριση κ στις ομοφοβικές μεσαιωνικές αντιλήψεις τόσο εμείς θα σας γαμάμε τα πρέκια για να ξυπνήσετε σε απλές έννοιες όπως αυτή της ουσιαστικής ισότητας.Στη γκέι ψώλα μου επειδή κάποιοι γαμάνε μουνιά,εγώ γαμάω άντρες να πούμε κ επειδή είμαι κ πολύ λαρτζ θα σας αφήσω να βράζετε στο ζουμί σας όταν θα επιτύχουμε την επέκταση κ σε μας.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
λεγκω θες να ντυθεις νυφουλα δηλαδη ? :helpplea:
γγ του ΟΣΕ-Ομοφοβικοι Στρειτ Ελλασωνας

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

Πηγή: Guardian: Ο Αθανασίου είναι ομοφοβικός -Συντάσσεται με την άποψη της Χρυσής Αυγής

| iefimerida.gr
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Και εγώ που τον είχα ακούσει τον Αθανασίου έχασα πάσα ιδέα γιατί μου ήταν και συμπαθής! Αλλά εκεί είναι που χάνεις εσύ το δίκιο σου και πολλοί άλλοι που βρίσκετε υποστήριξη από τον Σύριζα αλλά όμως σας "εκμεταλλεύεται" για καιροσκοπισμό! ;)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656
Μωρή τραβατρόμπα ολκής σύρε μάθε ανάγνωση πρώτα που ο Αθανασίου έγινε παγκοσμίως ρόμπα με τις παπαρίες του που μας είπε κιόλας για τη σύμβαση ανθρωπίνων δικαιώματων.λολ

Δε ξέρω τι μπάζα γκέι ξέρεις αλλά για τπτ ενοχικές καργιόλες που τους αρκεί το πήδημα στο κρυφό τις κόβω.Η Ελληνική LGBT κοινότητα στην πλειοψηφία της θέλει τη θέσπιση του γάμου κ σε μας.

Όπως σας τα είπα ομοφοβικά απολιφάδια.Δεν έχετε κανένα μα κανένα priviledge επειδή απλά γουστάρετε γυναίκες.Η ισότητα δεν είναι αλα κάρτ να πούμε.Δε ξέρω τι σας ταίσαν στις ομοφοβικές στάνες σας αλλά το γεγονός πως κάποιοι στρέητ μπορούν να κάνουν παιδιά δεν είναι επιχείρημα για τον αποκλεισμό μας από τον γάμο.Όπως σίγουρα δεν είναι φληναφήματα ολκής γύρω από κοινωνικές κ ηθικές επιταγές.Να τις μετρήσουμε τις ηθικές να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη.

Ομοφοβικοί κ αγραμμάτοι καρκίνοι του ντουνιά πάρτε το απόφαση όσο ζείτε στη συντήριση κ στις ομοφοβικές μεσαιωνικές αντιλήψεις τόσο εμείς θα σας γαμάμε τα πρέκια για να ξυπνήσετε σε απλές έννοιες όπως αυτή της ουσιαστικής ισότητας.Στη γκέι ψώλα μου επειδή κάποιοι γαμάνε μουνιά,εγώ γαμάω άντρες να πούμε κ επειδή είμαι κ πολύ λαρτζ θα σας αφήσω να βράζετε στο ζουμί σας όταν θα επιτύχουμε την επέκταση κ σε μας.

τυπε μηπως κανεις παρεα τωρα τελευταια με τον ιπποτη;  :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

| iefimerida.gr
ο αρθρογραφος δεν ειναι ουδετερος. η κωλαρα του ειναι πιο ανοιχτη κι απο την αμυνα του βαζελου. δεν τα λες ολα

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...να πω την αποψη μου και εγω....βασικα θα την διατιπωσω με ερωτημα....γιατι να με νοιαζει εμενα που εχω επιλεξει την σεξουαλικη μου ζωη και ξερω τι μου αρεσει,το τι κανουν 2 ενηλικες με κοινη σηνενεση..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
...να πω την αποψη μου και εγω....βασικα θα την διατιπωσω με ερωτημα....γιατι να με νοιαζει εμενα που εχω επιλεξει την σεξουαλικη μου ζωη και ξερω τι μου αρεσει,το τι κανουν 2 ενηλικες με κοινη σηνενεση..
δε συζηταμε ακριβως αυτο. στην προσωπικη τους ζωη ας κανουν οτι θελουν. και το κεφαλι τους στον τοιχο ας χτυπησουν. εδω συζηταμε για ναυτο που θελουν να κανουν στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ζωη εξευτελιζοντας ενα παναρχαιο θεσμο, το γαμο.

Επισκέπτης
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Και εγώ που τον είχα ακούσει τον Αθανασίου έχασα πάσα ιδέα γιατί μου ήταν και συμπαθής! Αλλά εκεί είναι που χάνεις εσύ το δίκιο σου και πολλοί άλλοι που βρίσκετε υποστήριξη από τον Σύριζα αλλά όμως σας "εκμεταλλεύεται" για καιροσκοπισμό! ;)

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κ είναι το πιο pro-gay κόμμα όλων των εποχών στην ιστορία του Ελληνικού κοινοβουλευτισμού.Έχει ταχτεί υπέρ του γάμου σύμφωνα με το τμήμα δικαιώματων του ήδη από το 2004.Έχει καταθέσει τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για πλήρη κ ουσιαστική υποστήριξη των LGBT κ έχει σταθεί κινηματικά στα αιτήματα μας από τη πρώτη μέρα που ενήργησε ως συντεταγμένος πολιτικός σχηματισμός.Ξεπερνάει κάθε άλλο πολιτικό σχηματισμό στην πληρότητα των θέσεων του απέναντι στους Έλληνες LGBT.Πέραν τούτου από την αρχή του γκέι ακτιβισμού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λείψει ούτε μια φορά από ούτε μια  pro-gay εκδήλωση. Αδυνατώ να θυμηθώ κάποια φορά που εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν μας είχαν συμπαρασταθεί.

Από κει κ πέρα όμως σιγά μην υποστηρίζω εγώ προσωπικά τον ΣΥΡΙΖΑ στη βάση μόνο των pro-gay θέσεων του.Ιδεολογικά ανέκαθεν ανήκα στην κινηματική κ ριζοσπαστική αριστερά κ οι θέσεις του για τα γκέι ζητήματα αν κ απείρως σημαντικές δεν αποτελούν τον μοναδικό λόγο που τον υποστηρίζω στη παρούσα φάση.Για μένα είναι βαθειά πολιτική επιλογή η συνάσπιση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ κ η πολιτική για γκέι ζητήματα είναι μόλις μια σταγόνα μπροστά στα οποία θεωρώ πως διακυβεύονται για τον τόπο.

Δε ξέρω τι κάνουν άλλοι γκέι.Ετερογενής ομάδα είμαστε.Έχει κ δεξιές καργιόλες που είναι γκέι έχει κ κρυφές ενοχικές κ όλα τα χει ο μπαχτσές.Ούτε μιλάω εξ ονόματος όλων των γκέι.Σίγουρα όμως αρκετοί  LGBT θεωρούν το ΣΥΡΙΖΑ έναν αξιόπιστο σύμμαχο.Το τι θα πράξει ή δε θα πράξει μένει να το δούμε.Αλλά δε θα τον κρίνω μόνο στη βάση της γκέι πολιτικής του.Για τπτ μπάζα τύπου όπου φυσάει ο άνεμος αυτά.Για μένα η αριστερά ανέκαθεν ήταν ο φυσικός πολιτικός κ ιδεολογικός χώρος μου.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
λεγκω βαλε φωτο με νυφικο να αποφασισουμε στην πραξη  :rockon:

Συνημμένα

• igla8_Azis.jpg
    igla8_Azis.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 20

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
δε συζηταμε ακριβως αυτο. στην προσωπικη τους ζωη ας κανουν οτι θελουν. και το κεφαλι τους στον τοιχο ας χτυπησουν. εδω συζηταμε για ναυτο που θελουν να κανουν στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ζωη εξευτελιζοντας ενα παναρχαιο θεσμο, το γαμο.
να εξευτελισουν τον γαμο; ρε πουλι εδω το κερατο παει τεζα γκαζι και η παρτουζα και εσι  μιλας για την βιτρινα;

Επισκέπτης

Κ γω σου λέω πως απεναντίας θα τον ισχυροποιήσει το θεσμό του γάμου η επέκταση του κ σε μας.Ειδικά σε μια περίοδο όπου αυτός φθείνει παγκοσμίως το να δίνεις ισότητα σε ένα γκρουπ το οποίο συστηματικά κ με ακραίο τρόπο έχει δεχτεί από τις μεγαλύτερες επιθέσεις στη πορεία της ανθρώπινης ιστορίας συμβάλει στη κοινωνική δικαιόσυνη αν μη τι άλλο.Πέραν τούτου θα διασφαλίσει κοινωνικά την ισαξία κ των δικών μας σχέσεων ενώ θα προστατεύσει κοινωνικά κ ηθικά τα παιδιά τα οποία ήδη μεγαλώνουν από γκέι συντρόφους.Ενώ θα είναι εφαλτήριο για την καταβαράθρωση της εμετικής ομοφοβίας από την οποία ζέχνει το σκυλολόι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αντιθετως θα αποτελειωσει το θεσμο του γαμου που ηδη περναει κριση λογω ηθικης καταπτωσης και οικονομικων προβληματων στη δυτικη κοινωνια. θα τον κανει απο θεσμο σε κριση μια καρικατουρα. και θα αποτελεσει το προσταδιο για το απολυτο αισχος και ονειδος , την υιοθεσια παιδιων απο γκευ ζευγαρια.

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Κ γω σου λέω πως απεναντίας θα τον ισχυροποιήσει το θεσμό του γάμου η επέκταση του κ σε μας.Ειδικά σε μια περίοδο όπου αυτός φθείνει παγκοσμίως το να δίνεις ισότητα σε ένα γκρουπ το οποίο συστηματικά κ με ακραίο τρόπο έχει δεχτεί από τις μεγαλύτερες επιθέσεις στη πορεία της ανθρώπινης ιστορίας συμβάλει στη κοινωνική δικαιόσυνη αν μη τι άλλο.Πέραν τούτου θα διασφαλίσει κοινωνικά την ισαξία κ των δικών μας σχέσεων ενώ θα προστατεύσει κοινωνικά κ ηθικά τα παιδιά τα οποία ήδη μεγαλώνουν από γκέι συντρόφους.Ενώ θα είναι εφαλτήριο για την καταβαράθρωση της εμετικής ομοφοβίας από την οποία ζέχνει το σκυλολόι.
καλα ολα αυτα που  λες ρε καβλιαρη , αν και δεν καταλαβενω πως θα προκιψουν αλλα δεν εχει σημασια....εγω λεω πως τα πραγματα αλαζουν και οι ανθρωποι αν δεν αλλαξουν μιαλα παντα θα δυσκολευονται με τετοιες ιδεες...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
θα γεμισουμε λουγκρες με πακιστανους γαμπρους ρε λεγκω...σαν την ολλανδια θα καταντησουμε δηλαδη?αν παντρευεστε μεταξυ σας,μονο ελληνες  :grin:
μονο  να το δουμε  :grin:,,αλλα θα μαζεψετε ολο το πακισταν για κλαρινογαμπρους,,ελεος,, :helpplea:

Επισκέπτης
αντιθετως θα αποτελειωσει το θεσμο του γαμου που ηδη περναει κριση λογω ηθικης καταπτωσης και οικονομικων προβληματων στη δυτικη κοινωνια. θα τον κανει απο θεσμο σε κριση μια καρικατουρα. και θα αποτελεσει το προσταδιο για το απολυτο αισχος και ονειδος , την υιοθεσια παιδιων απο γκευ ζευγαρια.

Εγώ πάντως δε βλέπω να σταματούν να παντρεύονται οι στρέητ στις χώρες που ήδη ο γκέι γάμος ισχύει.Οι συνωμοτικές παπάτζες για το τέλος του κόσμου κ λοιπά γίδικα είναι για λαικίστριες δευτεράτζες.Δε μας αφορούν αυτά.Εμείς πιστεύουμε πως είναι θέμα κοινωνικής ισότητας κ εν τέλει κ κοινωνικής δικαιοσύνης η επιτέλους ισάξια αντιμετώπιση μας.Η ηθική κατάπτωση συνίσταται στο να αφήνουμε την ομοφοβία να θερίζει ζωές κ όχι να απλώνουμε το χέρι μας σε μια ομάδα ανθρώπων μας η οποία ιστορικά έχει κατατροπωθεί ,εξευτελιστεί κ απανθρωποποιηθεί σε κάθε στροφή.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εισαι υπερ του να υιοθετησουν ενα μωρο μια εγχειρισμενη και μια αχειρουργητη τρανσεξουαλ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom