Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Τί δεν καταλαβαίνεις μωρέ κι εσύ;
"Ομοφυλόφιλος" είναι θέμα επιλογής σεξουαλικού συντρόφου του ίδιου φύλου.
Το "πούστης" αναφέρεται με την ευρύτερη απαξιωτική έννοια αυτού που δεν είναι εν τάξει και θα στην φέρει στην πρώτη ευκαιρία, θα "σου παίξει πουστιά".
Ενδέχεται να υπάρχουν και ετροφυλόφιλοι "πούστηδες" μ' αυτήν την έννοια, αλλά η πείρα μας έχει δείξει πως ελάχιστοι ομοφυλόφιλοι έχουν κατορθώσει να μην είναι!
Σε καμία περίπτωση βεβαίως ο συγκεκριμένος "κύριος" (χάνουν κι οι λέξεις την σημασία τους!), ο οποίος και αποτελεί τον ορισμό του ΠΟΥΣΤΗ!!!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τί δεν καταλαβαίνεις μωρέ κι εσύ;
"Ομοφυλόφιλος" είναι θέμα επιλογής σεξουαλικού συντρόφου του ίδιου φύλου.
Το "πούστης" αναφέρεται με την ευρύτερη απαξιωτική έννοια αυτού που δεν είναι εν τάξει και θα στην φέρει στην πρώτη ευκαιρία, θα "σου παίξει πουστιά".
Ενδέχεται να υπάρχουν και ετροφυλόφιλοι "πούστηδες" μ' αυτήν την έννοια, αλλά η πείρα μας έχει δείξει πως ελέχιστοι ομοφυλόφιλοι έχουν κατορθώσει να μην είναι!
Σε καμία περίπτωση βεβαίως ο συγκεκριμένος "κύριος" (χάνουν κι οι λέξεις την σημασία τους!), ο οποίος και αποτελεί τον ορισμό του ΠΟΥΣΤΗ!!!

Kαλά δεν είναι όλοι γκεϊ Βαλλιανάτοι και Χατζηστεφάνου,υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Καλά ρε παίχτη κι εγώ είμαι δεξιός και άθεος! Σε μπερδεύει αυτό πουθενά στα στερεότυπά σου;

Όχι δε λέω για σένα...εγώ απεχθάνομαι αυτούς τους πολύ σκοταδιστές και μισσαλόδοξους που κατά 90 % είναι και ορθόδοξοι.Είναι μια κουλτούρα που απεχθάνομαι.Άποψή μου...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Kαλά δεν είναι όλοι γκεϊ Βαλλιανάτοι και Χατζηστεφάνου,υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι...

Καλά ο Χατζηστεφάνου είναι νούμερο και μάλλον και για τα σίδερα!

Ο Βαλιανάτος έχει γίνει τελευταία με την αρρώστια του λίγο επιτηδευμένος, παλιά όμως έλεγε πολύ λογικά πράγματα.
Ας πούμε τέτοιες μπαρούφες σαν τον "δικό" μας δεν θα τις έλεγε ποτέ!

Επισκέπτης
Όχι δε λέω για σένα...εγώ απεχθάνομαι αυτούς τους πολύ σκοταδιστές και μισσαλόδοξους που κατά 90 % είναι και ορθόδοξοι.Είναι μια κουλτούρα που απεχθάνομαι.Άποψή μου...

αυτές οι έννοιες είναι πολύ σχετικές να ξέρεις όπως και η έννοια της προόδου, όταν ο άνθρωπος σταματήσει να βάζει όρια δεν θα γίνει θεός όπως λένε αλλά θα τον πάρει ο διάολος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Όσοι είναι φανατικοί είναι όντως σκοταδιστές όπως όλοι οι φανατικοί, ας πούμε κι οι gay. ;)

Όσοι πιστεύουν απλά επειδή έτσι έμαθαν ή επειδή αυτό τους βοηθάει δεν νομίζω να είναι κατ' ανάγκην...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτές οι έννοιες είναι πολύ σχετικές να ξέρεις όπως και η έννοια της προόδου, όταν ο άνθρωπος σταματήσει να βάζει όρια δεν θα γίνει θεός όπως λένε αλλά θα τον πάρει ο διάολος
Κατι τετοια γραφεις καμια φορα, και σκέφτομαι ότι επρεπε να ειμαστε συμμαχοι και όχι να τρωγόμαστε  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλά ρε παίχτη κι εγώ είμαι δεξιός και άθεος! Σε μπερδεύει αυτό πουθενά στα στερεότυπά σου;
Για μενα όχι. Το "δεξιος" είναι "οικονομικη" εννοια. Το πώς εχει συνδεθεί με την θρησκοληψια είναι ένα άλλο παραμυθι.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Καλά ο Χατζηστεφάνου είναι νούμερο και μάλλον και για τα σίδερα!

Ο Βαλιανάτος έχει γίνει τελευταία με την αρρώστια του λίγο επιτηδευμένος, παλιά όμως έλεγε πολύ λογικά πράγματα.
Ας πούμε τέτοιες μπαρούφες σαν τον "δικό" μας δεν θα τις έλεγε ποτέ!

Ο Βαλλιανάτος είναι μέγιστο καθίκι.Εξαιτίας του έφυγα από τη Φιλελεύθερη Συμμαχία και τελικά καλώς έπραξα γιατί το κόμμα έχει γίνει πλέον ακραίο γκρουπούσκουλο...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Νομίζω ότι κατά πλειοψηφία οι δεξιοί είναι πιο κοντά στη θρησκεία.Δεν λέω βέβαια ότι όλοι όσοι πιστεύον είναι σκοταδιστές,αλλά το 90 % των σκοταδιστών είναι υπερήφανοι ορθόδοξοι

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ο Βαλλιανάτος είναι μέγιστο καθίκι.Εξαιτίας του έφυγα από τη Φιλελεύθερη Συμμαχία και τελικά καλώς έπραξα γιατί το κόμμα έχει γίνει πλέον ακραίο γκρουπούσκουλο...

Πιθανότατα έχεις δίκιο πως είναι καθίκι για να το λες αφού τον ξέρεις, αλλά επιμένω πως είναι αρκετά ξύπνιος για να μην λέει τέτοιες μπαρούφες.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το πρόβλημα πάντως δεν πρέπει να είναι οι γκεϊ αλλά οι φεμινίστριες. Στην Ελλάδα δεν έχουμε φανατικές φεμινίστριες-οπότε δεν κινδυνεύουμε να γίνουμε Σουηδία όπου φοβάσαι να πεις ότι σου αρέσουν οι γυναίκες- και το πρόβλημα είναι μόνο η εκκλησία που προσπαθεί να επιβάλλεται στο κράτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom