Επισκέπτης
Το σβησα...πες μας τη θρησκεία σου τώρα !
η θρησκεία των παππούδων μου και των παππούδων τους και των παππούδων τους κλπ
Το σβησα...πες μας τη θρησκεία σου τώρα !
η θρησκεία των παππούδων μου και των παππούδων τους και των παππούδων τους κλπ
Μέσα έπεσα ! Ελληνοορθόδος είσαι λοιπόν ή αλλιώς Ελληναράς...
? ? ? :S
Μέσα έπεσα ! Ελληνοορθόδος είσαι λοιπόν ή αλλιώς Ελληναράς...
Τί δεν καταλαβαίνεις μωρέ κι εσύ;
"Ομοφυλόφιλος" είναι θέμα επιλογής σεξουαλικού συντρόφου του ίδιου φύλου.
Το "πούστης" αναφέρεται με την ευρύτερη απαξιωτική έννοια αυτού που δεν είναι εν τάξει και θα στην φέρει στην πρώτη ευκαιρία, θα "σου παίξει πουστιά".
Ενδέχεται να υπάρχουν και ετροφυλόφιλοι "πούστηδες" μ' αυτήν την έννοια, αλλά η πείρα μας έχει δείξει πως ελέχιστοι ομοφυλόφιλοι έχουν κατορθώσει να μην είναι!
Σε καμία περίπτωση βεβαίως ο συγκεκριμένος "κύριος" (χάνουν κι οι λέξεις την σημασία τους!), ο οποίος και αποτελεί τον ορισμό του ΠΟΥΣΤΗ!!!
Καλά ρε παίχτη κι εγώ είμαι δεξιός και άθεος! Σε μπερδεύει αυτό πουθενά στα στερεότυπά σου;
Kαλά δεν είναι όλοι γκεϊ Βαλλιανάτοι και Χατζηστεφάνου,υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι...
Όχι δε λέω για σένα...εγώ απεχθάνομαι αυτούς τους πολύ σκοταδιστές και μισσαλόδοξους που κατά 90 % είναι και ορθόδοξοι.Είναι μια κουλτούρα που απεχθάνομαι.Άποψή μου...
Όχι δε λέω για σένα...εγώ απεχθάνομαι αυτούς τους πολύ σκοταδιστές και μισσαλόδοξους που κατά 90 % είναι και ορθόδοξοι.Είναι μια κουλτούρα που απεχθάνομαι.Άποψή μου...
Κατι τετοια γραφεις καμια φορα, και σκέφτομαι ότι επρεπε να ειμαστε συμμαχοι και όχι να τρωγόμαστεαυτές οι έννοιες είναι πολύ σχετικές να ξέρεις όπως και η έννοια της προόδου, όταν ο άνθρωπος σταματήσει να βάζει όρια δεν θα γίνει θεός όπως λένε αλλά θα τον πάρει ο διάολος
Για μενα όχι. Το "δεξιος" είναι "οικονομικη" εννοια. Το πώς εχει συνδεθεί με την θρησκοληψια είναι ένα άλλο παραμυθι.Καλά ρε παίχτη κι εγώ είμαι δεξιός και άθεος! Σε μπερδεύει αυτό πουθενά στα στερεότυπά σου;
Καλά ο Χατζηστεφάνου είναι νούμερο και μάλλον και για τα σίδερα!
Ο Βαλιανάτος έχει γίνει τελευταία με την αρρώστια του λίγο επιτηδευμένος, παλιά όμως έλεγε πολύ λογικά πράγματα.
Ας πούμε τέτοιες μπαρούφες σαν τον "δικό" μας δεν θα τις έλεγε ποτέ!
Για μενα όχι. Το "δεξιος" είναι "οικονομικη" εννοια. Το πώς εχει συνδεθεί με την θρησκοληψια είναι ένα άλλο παραμυθι.
Για μενα όχι. Το "δεξιος" είναι "οικονομικη" εννοια. Το πώς εχει συνδεθεί με την θρησκοληψια είναι ένα άλλο παραμυθι.
Ο Βαλλιανάτος είναι μέγιστο καθίκι.Εξαιτίας του έφυγα από τη Φιλελεύθερη Συμμαχία και τελικά καλώς έπραξα γιατί το κόμμα έχει γίνει πλέον ακραίο γκρουπούσκουλο...
πως αλλιώς θα σαλαγούσατε το ποίμνιον?
Έλα τώρα! Εσείς κι άν έχετε την δική σας "θρησκεία"! ;)