Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πες τα ρε αρχηγέ διότι ο τύπος πάει να μας τρελάνει!
Και βέβαια το παιδί κάποιος βλάκας σύζυγος το είχε φορτωθεί, δεν είχε βγει κανείς να παραδεχθεί πως την πηδούσε ο αδερφός της ή ο πατέρας της, άσχετα αν ολόκληρο το χωριό το συζητούσε ως ενδεχόμενο. ;)
Βλακας ο ανδρας που μεγαλωνει ανιδιοτελως ξενο παιδι, το οποιο εχει και μια καποια νοητικη/σωματικη υστερηση οποτε πιθανοτατα δε θα ειναι (και πολυ) οικονομικα ανεξαρτητο ουτε ως ενηλικας? Ημαρτον!!! :priest:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Βλακας ο ανδρας που μεγαλωνει ανιδιοτελως ξενο παιδι, το οποιο εχει και μια καποια νοητικη/σωματικη υστερηση οποτε πιθανοτατα δε θα ειναι (και πολυ) οικονομικα ανεξαρτητο ουτε ως ενηλικας? Ημαρτον!!! :priest:
Αυτό που κάνεις λέγεται ''στρεψοδικία'',ή κοινώς,''η μπάλα στην κερκίδα!'' Για αιμομιξία συζητάμε,όχι για την κοινωνική και την οικογενειακή πρόνοια...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αυτό που κάνεις λέγεται ''στρεψοδικία'',ή κοινώς,''η μπάλα στην κερκίδα!'' Για αιμομιξία συζητάμε,όχι για την κοινωνική και την οικογενειακή πρόνοια...
Δηλαδη ρε τυπε με κατηγορεις οτι ειμαι off topic που μιλατε για αιμομιξια στο θρεντ του γαμου των γκευ? :think: Με απαξιωσες τυπε τελειως. :-

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Βλάκας επειδή πιθανότατα νομίζει πως είναι δικό του, παίχτη! ;)

Κατά τα λοιπά συνέχισε να υποστηρίζεις τον γελοίο που μας έδειξε Ο ΙΔΙΟΣ για ποιό λόγο θέλει να δεχθεί να του δώσει παιδί η κοινωνία και η πολιτεία, για να δείχνεις "προοδευτικός" και "υπεράνω". Ο μόνο έμεινες αν το πρόσεξες.

Εκτός βέβαια αν σε αφορά κι εσένα το ζήτημα, οπότε έχεις κάθε λόγο! :)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Κατά τα λοιπά συνέχισε να υποστηρίζεις τον γελοίο που μας έδειξε Ο ΙΔΙΟΣ για ποιό λόγο θέλει να δεχθεί να του δώσει παιδί η κοινωνία και η πολιτεία, για να δείχνεις "προοδευτικός" και "υπεράνω". Ο μόνο έμεινες αν το πρόσεξες.

Εκτός βέβαια αν σε αφορά κι εσένα το ζήτημα, οπότε έχεις κάθε λόγο! :)
Καλη προσπαθεια να απαξιωσεις τα γραφόμενά μου με γενικευσεις, αλλα δε θα πιασει σε νοημονες. Πρεπει να προσπαθησεις πολυ περισσοτερο την επομενη φορα. ;)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
O...Ελληνοορθόδος υπουργός του Σαμαρά Αθανασίου απέκλεισε το γάμο και τρενάρει και τη συμβίωση και δήλωσε ότι είναι και θέμα θρησκείας !
  Ζήτω η Ελληνική ημι-θεοκρατία !    :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Καλη προσπαθεια να απαξιωσεις τα γραφόμενά μου με γενικευσεις, αλλα δε θα πιασει σε νοημονες. Πρεπει να προσπαθησεις πολυ περισσοτερο την επομενη φορα. ;)
Ότι νά ναι!

Εσύ απαντάς με γενικεύσεις και μας τα έχεις επίσης πρήξει στην μπαρούφα, σαν τον "πόνο" που μας μοίρασε η Φινλανδία, επειδή έβγαλε ξέρω κι εγώ ποια μαλακία νόμο.
Προσωπικά παίχτη πόνο θα νιώσω μόνο όταν βγάλουν νόμο στην Ελλάδα που θα με αναγκάζει να πηδιέμαι κι εγώ υποχρεωτικά, εσύ βέβαια μπορεί και να το βρίσκεις "προχωρημένο"! :)
Αλλιώς στ' αρχίδια μου οι μαλακίες νόμοι της κάθε Φινλανδίας.

Άντε για! Με κούρασες κι εσύ με τις ανοησίες και τις εμμονές σου...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
O... Ελληνοορθόδος υπουργός του Σαμαρά Αθανασίου απέκλεισε το γάμο και τρενάρει και τη συμβίωση και δήλωσε ότι είναι και θέμα θρησκείας ! Ζήτω η Ελληνική ημι-θεοκρατία !    :grin:

Τον γάμο ορθώς τον απέκλεισε, το σύμφωνο συμβίωσης κακώς το τραινάρει...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Εγώ είμαι υπέρ και του γάμου αλλά πρώτα πρέπει να γίνει η συμβίωση ωστέ να ωριμάσουν περισσότερο οι συνθήκες και η κοινωνία.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο γαμος των ομοφυλοφιλων ειναι passe. πλεον λεμε ναι και στην κηδεια των ομοφυλοφιλων. ζητω το ειτζ.

Επισκέπτης
O...Ελληνοορθόδος υπουργός του Σαμαρά Αθανασίου απέκλεισε το γάμο και τρενάρει και τη συμβίωση και δήλωσε ότι είναι και θέμα θρησκείας !
  Ζήτω η Ελληνική ημι-θεοκρατία !    :grin:

έκανε και κάτι καλό αυτός ο πουλημένος σκατάς :thumbsup:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Δεν με ενδιαφερει καθολου αν μπορουν να παντρευονται ή οχι.. ας κανουν οτι θελουν..χεστηκα κιολας....
Σε καμια περιπτωση ομως δεν θελω να εχουν το δικαιωμα να υιοθετησουν παιδια... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!!!...

Επισκέπτης

Μωρή μπουκωμένη κυράτσα ακόμα να ξεσκαρτάρει ο εγκέφαλος?Δε σου φτάνει πόσο ρόμπα σε χω κάνει θες κ άλλο?χαχα

Στη βάση ποιων λογικών επιχειρημάτων σωστά τον αποκλείει?Μέχρι αυτή τη στιγμή ούτε ένα λογικό επιχείρημα μας έδωσες για τον αποκλεισμό μας.Αρχικά κάτι παπάτζες είπες για το πόσο δήθεν οι LGBT στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζουν διακρίσεις για σε ταπώσω στο φτερό,στη συνέχεια κάτι κυρήγματα περί ηθικής κ κοινωνικών επιταγών για σου υπενθυμίσω πως τα φληναφλήματα σου για κοινωνικο αυτοματισμό βάση πολυγαμίας κ αιμομιξίας έχουν τόση διαλογική αξία όσο η κάθε τελειωμένη πουτάνα της φυλής.Ακόμα όμως να μας δώσεις ένα συγκροτημένο κ λογικό επιχείρημα για τους λόγους που αποκλειόμαστε.Μόνο μαλακίες ημιμάθιας για τους γκέι ακούω κ κάτι ηθικοπλαστικές παπαρίες για τις κρατούσες ηθικές κ κοινωνικές νόρμες ακούω.

Πάντως ξαναπροσφέρομαι να σε δροσίσω με κανα πηχτό μπας κ σου ρθει η επιφοίτηση να επιχειρηματολογήσεις.Έλα ρέ καραμήτρο πες μας να μάθουμε γιατί είναι ''μαξιμαλιστικές απαιτήσεις'' το αυτονόητο.Έτσι για να ευθυμίσουμε άλλη μια.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Γελοία αδερφάρα στο έχω ξαναπεί πως οι ομοφυλόφιλοι δεν με ενοχλούν αλλά οι πούστηδες με ενοχλούν και πολύ!
Κι εσύ είσαι κακιά τελειωμένη ΠΟΥΣΤΑΡΑ που σου αξίζει ψάρι στον χοντρό σου κώλο και μόνον!
Με το να μιλάει κανένας μαζί σου μάλλον το επίπεδό του ρίχνει, στο διάολο από δω!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γελοία αδερφάρα στο έχω ξαναπεί πως οι ομοφυλόφιλοι δεν με ενοχλούν αλλά οι πούστηδες με ενοχλούν και πολύ!
Κι εσύ είσαι κακιά τελειωμένη ΠΟΥΣΤΑΡΑ που σου αξίζει ψάρι στον χοντρό σου κώλο και μόνον!
Με το να μιλάει κανένας μαζί σου μάλλον το επίπεδό του ρίχνει, στο διάολο από δω!

?  ?  ?  :S

Επισκέπτης
Μωρή μπουκωμένη κυράτσα ακόμα να ξεσκαρτάρει ο εγκέφαλος?Δε σου φτάνει πόσο ρόμπα σε χω κάνει θες κ άλλο?χαχα

Στη βάση ποιων λογικών επιχειρημάτων σωστά τον αποκλείει?Μέχρι αυτή τη στιγμή ούτε ένα λογικό επιχείρημα μας έδωσες για τον αποκλεισμό μας.Αρχικά κάτι παπάτζες είπες για το πόσο δήθεν οι LGBT στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζουν διακρίσεις για σε ταπώσω στο φτερό,στη συνέχεια κάτι κυρήγματα περί ηθικής κ κοινωνικών επιταγών για σου υπενθυμίσω πως τα φληναφλήματα σου για κοινωνικο αυτοματισμό βάση πολυγαμίας κ αιμομιξίας έχουν τόση διαλογική αξία όσο η κάθε τελειωμένη πουτάνα της φυλής.Ακόμα όμως να μας δώσεις ένα συγκροτημένο κ λογικό επιχείρημα για τους λόγους που αποκλειόμαστε.Μόνο μαλακίες ημιμάθιας για τους γκέι ακούω κ κάτι ηθικοπλαστικές παπαρίες για τις κρατούσες ηθικές κ κοινωνικές νόρμες ακούω.

Πάντως ξαναπροσφέρομαι να σε δροσίσω με κανα πηχτό μπας κ σου ρθει η επιφοίτηση να επιχειρηματολογήσεις.Έλα ρέ καραμήτρο πες μας να μάθουμε γιατί είναι ''μαξιμαλιστικές απαιτήσεις'' το αυτονόητο.Έτσι για να ευθυμίσουμε άλλη μια.

γιατί θα είναι η πρώτη υποχώρηση, μετά θα ζητήσετε να υιοθετήσετε, στο τέλος θα ζητήσετε να μας γαμήσετε, θα παίξετε πουστιά είναι σίγουρο φίλε γι'αυτό δεν πρέπει να σας γίνει το χατήρι ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom