Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.076
- Πόντοι
- 1.686
και εγω αυτο ειπα τυπε
Πάρε μια Ρωσίδα , σαν επιβράβευση !
Кристина Якимова
( στο νηματοθέτη ,επιτρέπεται να βάζει και διαφημίσεις )
και εγω αυτο ειπα τυπε
αυτη θελει γαμο τυπε?
Кристина Якимова
Τυπε ο ντιλερ σου σου πουλαει ληγμενα. Αλλαξε τον.Tsambo, μήπως είσαι ο γιαννάκης που δεν έριξε την ελενίτσα και του έμεινε απωθημένο; Ο γιαννάκης που "δεν πήγαινε με τα πόδια ούτε ως το περίπτερο να πάρει τσιγάρα, και έπαιρνε πάντα το αμάξι"; Ο γιαννάκης που το αγαπημένο του χρώμα ήταν το μαύρο; Ο ψηλός;
Το άβατάρ σου πολύ μου τον θυμίζει... Γιάννη; Εσύ; Το κόλλημα με τη Φινλανδία, επίσης γνωστό μου φαίνεται!
Τυπε ο ντιλερ σου σου πουλαει ληγμενα. Αλλαξε τον.
Κι ουτε με κανεναν αλλον γκευ παγκοσμιως. Ειλικρινα ποιος γκευ θα καθοταν να συζητησει με καποιον που εγραψε οτι δεν υπαρχει καποια επιστημονικη αποδειξη οτι η ομοφυλοφιλια δεν ειναι ψυχικη ασθενεια??? Θα πρεπει να του εχουν φυτρωσει 2-3 φωτοστεφανα πρωτα... Οποτε αστο κι εσυ.
Кристина Якимова
Tsambo, μήπως είσαι ο γιαννάκης που δεν έριξε την ελενίτσα και του έμεινε απωθημένο; Ο γιαννάκης που "δεν πήγαινε με τα πόδια ούτε ως το περίπτερο να πάρει τσιγάρα, και έπαιρνε πάντα το αμάξι"; Ο γιαννάκης που το αγαπημένο του χρώμα ήταν το μαύρο; Ο ψηλός;
Το άβατάρ σου πολύ μου τον θυμίζει... Γιάννη; Εσύ; Το κόλλημα με τη Φινλανδία, επίσης γνωστό μου φαίνεται!
Кристина Якимова
Αυτά είναι. Σιγά μήν θαυμάζουμε σάν τό σώμα πούχουμε. Απ τό άλλο θέλουμε. Δώσε Ρωσίδια!
Εξάλλου για το θέμα των παιδιών,ποιός γαμεί μωρέ τι συλλογικά σας έχει μάθει η κοινωνική συντήρηση.Στο δικό μου μυαλό τα παιδιά πρωτίστως θέλουν αγάπη κ ένα σταθερό περιβάλλον
Πάντως εγώ αυτόν τον πατέρα κ γιο παρακάτω θα ψηνόμουν να τους παντρέψω.Φαίνεται ότι το γουστάρουν αυτό που κάνουν εξάλλου κ κάνει μπάμ πως είναι αληθινό ζευγάρι πατέρα-γιού που ξεκολιάζονται ακραία.Enjoy
Λέγκολα, δηλαδή αν ήσουν παπάς ή δήμαρχος, θα με πάντρευες με την ανηψιά μου ή την ξαδέρφη μου;
Σιγά που θα μουν παπάς.Αν ήμουν όμως δήμαρχος.Ε, ρε γλέντια!
Προφανώς κ θα άφηνα κάθε πολιτή/πολίτες ικανής ηλικίας να δώσουν συναίνεση να παντρευτούν ανεξαρτήτως της μεταξύ τους σχέσης.Στα κάπακια θα έβγαινα στα παράθυρα κ θα τα κανα πουτάνα διασύροντας τον κάθε Άνθιμο ,την κάθε θεούσα κ κάθε πολιτικάντζη της δεκάρας που παίζει με τα ατομικά δικαιώματα στο βωμό της ανάσυρσης των συντηριτικών κοινωνικών αντανακλαστικών.Θα άφηνα τον τύπο να με κρατάει συνέχεια στη δημοσιότητα έτσι καθώς θα έκανα ρόμπα τον κάθε συντηρητικό παρατρεχάμενο στα πάνελ.Θα τους προκαλούσα να καταφεύγουν σε εξαντλητικές νομικές διαδικασίες για να ανατρέψουν τις άδειες που θα έδινα κ θα άνοιγα συνεχώς τα ίδια μέτωπα με την πρώτη ευκαιρία πρόθυμων πολιτών.
Βασικά μη σου πω οτι με τέτοιο προεκλογικό μότο κ πρόγραμμα θα κατέβαινα.
ωραία πράγματα…. φαντάζομαι όμως ότι θα αναλάμβανες και το κόστος της νοσηλείας και φροντίδας ενός παιδιού με προβλήματα υγείας που τυχόν προέκυπτε από έναν αιμομικτικό γάμο…
καλά αυτό με τα ''προβλήματα υγείας'' από αιμομικτικές σχέσεις παίζει να είναι το πιο τράτζικ urban legend όλων των εποχών.Αδέρφια κ πρώτα ξαδέρφια γαμιόσαντε κάργα στις δυναστείες ,βασιλείες κ βασίλεια ώστε να συνεχίσουν το reign τους χωρίς εξωτερικές παρεμβολές με τα παιδιά τους να κάνουν μερικούς από τους πιο γνωστούς μονάρχες του κόσμου.
καλά αυτό με τα ''προβλήματα υγείας'' από αιμομικτικές σχέσεις παίζει να είναι το πιο τράτζικ urban legend όλων των εποχών.Αδέρφια κ πρώτα ξαδέρφια γαμιόσαντε κάργα στις δυναστείες ,βασιλείες κ βασίλεια ώστε να συνεχίσουν το reign τους χωρίς εξωτερικές παρεμβολές με τα παιδιά τους να κάνουν μερικούς από τους πιο γνωστούς μονάρχες του κόσμου.