Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Βασικά ξέρεις τι, ακόμα κ να υποθέσω πως οι προθέσεις σου είναι ειλικρινείς ώστε να εξετάσω το επιχείρημα σου στα merits του δεν βάζεις πρώτα κ μπροστά το θέμα της ισότητας.Της ουσιαστικής ισότητας που συνεχίζω να λέω.Δεν γνωρίζω από την ενασχόληση μου αλλά κ από την επιστημονική μου κατάρτιση ούτε μισό civil rights movement το οποίο απέτυχε επειδή η κοινωνία ήταν ανέτοιμη να το δεχτεί.Αντιθέτως πρόταξαν μπροστά το ζητούμενο κάθε ευνομούμενης κοινωνίας το οποίο είναι η ισότητα κ πέτυχαν την νίκη με μοναδικό μέσω τον αγώνα.

Στην Αμερική των 60's για να σου θέσω ένα αντίστοιχο παράδειγμα πόση ήταν η υποστήριξη των διαφυλετικών γάμων από την κοινωνία όταν αυτός έγινε νόμιμος?Το 1967 λοιπόν που έγινε νόμιμος ο γάμος μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών φυλετικών backgrounds η υποστήριξη δεν ήταν ούτε στο 25% από το γενικό κοινό.Έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος της δεκαετίας του 90 ώστε τα polls να μας δείξουν οριακή πλειοψηφία.

Σύμφωνα με το σκεπτικό σου λοιπόν θα έπρεπε αγαπημένα ετερόφυλα ζευγάρια που είχαν ζήσει δεκαετίες μαζί να περιμένουν την λαική ετυμηγορία μετά από 30-40 χρόνια?Κοίτα η πραγματικότητα είναι πως από κάπου πρέπει να αρχίσουμε.Καταννοώ πως στο δικό σου μυαλό (όπως κ στο μυαλό του μέσου Ελληνα) το θέμα της ισότητας μας είναι κάτι νέο.Κινηματικά εδώ κ μισό αιώνα προσπαθούμε να περάσουμε το θέμα του γάμου μας στις κοινωνίες.Ενώ συμφωνώ πως σίγουρα το να έχουμε την λαική υποστήριξη με το μέρος είναι κρίσιμος παράγωντας αμφιβάλω ότι θα πρέπει να είναι ο καθοριστικός για την επιτυχή απαίτηση της ισότιμης αντιμετώπισης μας από την πολιτεία θεσμικά.

Η αλήθεια μάγκα μου όπως είπα  είναι πως από κάπου πρέπει να αρχίσουμε.Ως πολιτική διαδικασία υποθέτω κ γω έτσι θα γίνει κ στην Ελλάδα.Πρώτα θα έρθει το σύμφωνο (πολύ σύντομα νομίζω μέσα στο 2015 καθώς εκκρεμεί η καταδικαστική απόφαση από το Ευρωπαικό Δικαστήριο) κ στην συνέχεια θα έχουμε τον γάμο.Αυτό όμως είναι ένα κομμάτι της πολιτικής διαδικασίας.

Από την στιγμή λοιπόν που λες πως κ συ ο ίδιος αντιλαμβάνεσαι τις διακρίσεις εναντίον μας γιατί δεν καταννοείς το δια ταύτα που σου θέτω.Το ζήτημα της ισότητας.Πέρα από την θεσμική διαδικασία εσύ ή εγώ  εφόσον αντιλαμβάνομαστε οτι τίθεται ουσιαστικό θέμα μη ισότιμης μεταχείρισης πως θα πρέπει να αντιδράσουμε?Σιγοντάροντας το δόγμα ''ίσος αλλά βασικά ο καθένας χώρια'' ή θα παλέψω για να γίνει πραγματικότητα η επίτευξη της ισότητας?

Εξάλλου το είπα κ σε περασμένο ποστ.Όσο υπάρχει για τους μεν ο γάμος κ για τους δε το σύμφωνο (ή τπτ όπως είναι τώρα η κατάσταση στην Ελλάδα) τόσο στο μυαλό του κάθε καμμένου θα σιγοντάρεται το μήνυμα πως οι γκέι πολίτες της χώρες είναι κατώτεροι ,less than κ μη άξιοι.Δε γίνεσαι απλά φορέας την ίδιας ανισότητας την οποία λες πως αντιλαμβάνεσαι με το να προμοτάρεις κάτι το οποίο  effectively μας κρατάει ακριβώς ντε φάκτο όμηρους σε αυτή την παράλογη διακριτική μεταχείριση?

Είναι φαρισαικό ρε συ μάστορα απλά αυτό που μου ζητάς να κάνω.Αυτό που κάνεις κ εσύ δλδ.

Eιναι πραγματι ειλικρινεις οι προθεσεις μου. Η ισοτητα δεν αναφερεται γιατι το θεωρω αυτονοητο

Πιστευω οτι τα cvil right movements πετυχαινουν οταν εχουν να εξυπηρετησουν βαθυτερες πολιτιστικες αναγκες, για παραδειγμα το φεμινιστικο κινημα πετυχε τοτε και οχι παλαιοτερα γιατι ηταν η εποχη που η βιομηχανια ειχε ανθισει, η καταναλωση ειχε παρει πρωτη θεση μεσα στις ανθρωπινες αξιες, και το ανθρωπινο εργατικο δυναμικο ηθελε λιγο αυγατισμα για να αυξησθει η παραγωγη. Συνθηκες οι οποιες δεν υπηρχαν επι λυσιστρατης ας πουμε. Η απελευθερωση των μαυρων στον νοτο ειχε αναλογα κοινωνικοπολιτικα ερισματα ενω το ιδανικο της ελευθεριας υπηρχε μονο στο μυαλο του κοπαδιου.

Oι γαμοι μεταξυ διαφορετικων φυλων εκτος του οτι ειναι κατι αλλο απο αυτο που λεμε, νομιμοποιηθηκαν το 67 στην αμερικη. Στην ευρωπη και στην ασια υπηρχε απο τον μεσαιωνα. Πιστευω οτι ο λογος της καθυστερησης οφειλεται στην κοινωνικοπολιτικη κατασταση που εκανε τον αμερικανικο πολιτισμο να ευδοκιμησει (σκλαβοι, μεταναστες) καθως και σε λαθος χειρισμους της κυβερνησης μετα τον αμερικανικο εμφυλιο τα οποια καλλιεργησαν το μισος στην διαφορετικοτητα (ΚΚΚ πχ)

Για να ξαναρθω στο θεμα της ισοτητας το οποιο το θεωρω πολυ σημαντικο, θελω να πω οτι για μενα δεν υφισταται τετοιο θεμα. Το θεμα ομως που υφισταται ειναι οτι δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο γκεη οικογενειας ετσι ωστε να εχουμε μια ξεκαθαρη εικονα του πως τα τεκνα αυτης μπορουν να ειναι κοινωνικα συμβατοι, με τα τωρινα δεδομενα βεβαια. Πως μεγαλωνει ενα παιδι με δυο μπαμπαδες η δυο μαμαδες? Θα ειναι υγιες ψυχολογικα? θα ειναι λειτουργικος? τι κοινωνικες αλλαγες θα φερει αυτο? Οι συμμαθητες του θα το αποδεχτουν η θα το κοροιδευουν ετσι ωστε να πρεπει καπως να το προστατεψω? Δεν ειναι το εμποδιο η ισοτητα για μενα, ειναι η ελλειψη επιστημονικων αποδειξεων.

ΥΓ δεν το εχω αναφερει αλλα ειμαι εναντιον του γαμου ετσι κι αλλιως :cheesy:

Επισκέπτης
Για να ξαναρθω στο θεμα της ισοτητας το οποιο το θεωρω πολυ σημαντικο, θελω να πω οτι για μενα δεν υφισταται τετοιο θεμα. Το θεμα ομως που υφισταται ειναι οτι δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο γκεη οικογενειας ετσι ωστε να εχουμε μια ξεκαθαρη εικονα του πως τα τεκνα αυτης μπορουν να ειναι κοινωνικα συμβατοι, με τα τωρινα δεδομενα βεβαια. Πως μεγαλωνει ενα παιδι με δυο μπαμπαδες η δυο μαμαδες? Θα ειναι υγιες ψυχολογικα? θα ειναι λειτουργικος? τι κοινωνικες αλλαγες θα φερει αυτο? Οι συμμαθητες του θα το αποδεχτουν η θα το κοροιδευουν ετσι ωστε να πρεπει καπως να το προστατεψω? Δεν ειναι το εμποδιο η ισοτητα για μενα, ειναι η ελλειψη επιστημονικων αποδειξεων.

Αυτό όμως θα το δουν οι έρευνες οι οποίες θα κάνουν τη δουλειά. τουςΔες πχ τι λένε όλοι μεινστρημ συλλόγοι ψυχολόγων,παιδιάτρων κοκ στη Δύση για το θέμα.Ταυτόχρονα δεν μπορούν όμως αυτά να σταθούν ανάχωμα στο ζητούμενο κ δεδομένο της ισότητας.Ούτε να μιλάμε με όρους δώσε πρώτα αποδείξεις επιστημονικές κ μετά βγες έξω να παλέψεις για την ισότητα.Δεν νομίζω να έγινε έτσι ποτέ κ σε κανένα κίνημα είτε της αριστεράς είτε γενικότερα το κοσμικών δικαιωμάτων.

Κ αν λες οτι σε ενδιαφέρει η ισότητα γνήσια είναι τουλάχιστον φαρισαικό το δόγμα υποστήριξη υπό προυποθέσεις.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αυτό όμως θα το δουν οι έρευνες οι οποίες θα κάνουν τη δουλειά. τουςΔες πχ τι λένε όλοι μεινστρημ συλλόγοι ψυχολόγων,παιδιάτρων κοκ στη Δύση για το θέμα.Ταυτόχρονα δεν μπορούν όμως αυτά να σταθούν ανάχωμα στο ζητούμενο κ δεδομένο της ισότητας.Ούτε να μιλάμε με όρους δώσε πρώτα αποδείξεις επιστημονικές κ μετά βγες έξω να παλέψεις για την ισότητα.Δεν νομίζω να έγινε έτσι ποτέ κ σε κανένα κίνημα είτε της αριστεράς είτε γενικότερα το κοσμικών δικαιωμάτων.

Κ αν λες οτι σε ενδιαφέρει η ισότητα γνήσια είναι τουλάχιστον φαρισαικό το δόγμα υποστήριξη υπό προυποθέσεις.
ρε τυπε, παρτο αποφαση...τζαμπα πηγε η προκαταβολη που εδωσες για το νυφικο, νυφουλα δε θα ντυθεις ποτε!  τα παραπονα σου στη μοδιστρα  :birdman:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ζουν τοσα εκατονταδες εκατομμυρια ανθρωποι σε χωρες με νομιμη την υιοθεσια απο ατομα του ιδιου φυλου που δημιουργειται ηδη και υπαρχει ηδη ιστορικο προηγουμενο για την αναπτυξη και αποδοχη του παιδιου. Οσο για τις "επιστημονικες ερευνες", το google scholar ειναι ο φιλος σου!

Εννοειται βεβαια οτι το Ελλαδισταν εχει τουλαχιστον μισο αιωνα μπροστα του στο δρομο προς την υιοθεσια απο ατομα του ιδιου φυλου.

Επισκέπτης
Ζουν τοσα εκατονταδες εκατομμυρια ανθρωποι σε χωρες με νομιμη την υιοθεσια απο ατομα του ιδιου φυλου που δημιουργειται ηδη και υπαρχει ηδη ιστορικο προηγουμενο για την αναπτυξη και αποδοχη του παιδιου. Οσο για τις "επιστημονικες ερευνες", το google scholar ειναι ο φιλος σου!

Εννοειται βεβαια οτι το Ελλαδισταν εχει τουλαχιστον μισο αιωνα μπροστα του στο δρομο προς την υιοθεσια απο ατομα του ιδιου φυλου.

βέβαια, το ελλαδιστάν μια ζωή αντιγραφή της δύσης, ό,τι κάνουν οι δυτικοί είναι πρόοδος, να το κάνουμε κι εμείς αμέσως οπωσδήποτε

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

ναι ρε ειμαστε υπαναπτυκτοι που δεν εχουμε φιαξει μπουρδελα με σκυλους και δεν επιτρεπουμε να γαμαει ο πατερας την κορη  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ζουν τοσα εκατονταδες εκατομμυρια ανθρωποι σε χωρες με νομιμη την υιοθεσια απο ατομα του ιδιου φυλου που δημιουργειται ηδη και υπαρχει ηδη ιστορικο προηγουμενο για την αναπτυξη και αποδοχη του παιδιου.

Καλά για την ανάπτυξη του παιδιού μέσα στην γκέι οικογένεια δεν ασχολήται πλέον η μεινστρημ επιστημονική κοινότητα.Αναγνωρίζουν οτι είναι προκαταλήψεις κ λοιπές κουλαμάρες ανυπόστατες περί προτύπων κοκ.Για την αποδοχή του παιδιού όμως τίθεται θέμα σε ομοφοβικές κοινωνίες.Σίγουρα ο σχολικός εκφοβισμός είναι ζήτημα κ εκεί οι δράσεις του γκέι κινήματος στοχεύουν στην επιμόρφωση της ανεκτικότητας από το σχολείο.

Απλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να αποτελεί προυπόθεση για το πως ή εαν θα δώσουμε την ισότητα.Καθώς η κοινωνική κανονικοποίηση της ομοφυλοφιλίας θα αυξάνεται είναι επόμενο πως οι στάσεις θα αλλάξουν.Αλλιώς αιωνίως κ αενάως θα μέναμε εγκλωβισμένοι σε λογικές τύπου ''μα ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι σαν κοινωνία'' υποδαυλίζοντας για χρόνια την ανισότητα που υφίστανται τα γκρουπ ανοιχτά σε διακρίσεις.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Λυπαμαι τυπε, το θεωρω πολυ σοβαρο για να πειστω με ελαχιστα χρονια ερευνας οταν αφορα κατι την ανθρωπινη συμπεριφορα, ουτε ειμαι σιγουρος πως υπαρχει κοινη επιστημονικη θεωρια και δεν λεει ο καθενας τα δικα του για 15 λεπτα διασημοτητας

Δεν ειναι υποστηριξη με προυποθεσεις, προς το παρον το συγκεκριμενο κομματι δεν το υποστηριζω :- Και δεν το βλεπω σαν μη αποδοχη της ισοτητας αλλα περισσοτερο σαν φοβο κοινωνικου προβληματος. Για την ελλαδα δεν μιλαμε?

Αν θες, εσυ η ο τσαμπο βαλτε κανα λινκ που να θεωρειτε αξιοπιστο γιατι στο γκουγκλ υπαρχουν πολλες αποψεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν κρυβεται η μουνοπανια ουτε ουτε με παρομοιωσεις της ψωλης (για να ειμαι και on topic) ουτε με πλακιτσα της πουτσας. Εσεις εκτιθεστε. Συνεχιστε. ;)

εμένα να δείς… τρέχω να πάρω τα αντικαταθλιπτικά μου….

Επισκέπτης
Λυπαμαι τυπε, το θεωρω πολυ σοβαρο για να πειστω με ελαχιστα χρονια ερευνας οταν αφορα κατι την ανθρωπινη συμπεριφορα, ουτε ειμαι σιγουρος πως υπαρχει κοινη επιστημονικη θεωρια και δεν λεει ο καθενας τα δικα του για 15 λεπτα διασημοτητας

Δηλαδή μας λες οτι θες να πετύχει η επιστημονική κοινότητα consensus ώστε να πεις πως υποστηρίζεις τον γάμο για ομόφυλα ζευγάρια?χαχαχαχα

Τι φαρισαικές παπάτζες είναι αυτές ρε ψηλέ?Πότε έχουμε στην επιστήμη απόλυτη συμφωνία μεταξύ επιστημόνων για να την αποκτήσουμε τώρα κ ειδικά σε ένα τόσο πολοτικό κ πολιτικοποιημένο ζήτημα?Δουλευόμαστε ψιλό γαζί?

Όσο για την  ποιοτική έρευνα ρε ψηλέ.Δε θα την κάνω εγώ για πάρτη σου.Σου είπα πως να ψαχτείς κ να επιμοφωθείς.Το δια ταύτα δεν πιάνεις.Ότι η λογική σου είναι διάτριτη κ είναι ακριβώς εκείνη η οποία ποτέ δεν θα επέλυε ούτε μισό κοινωνικό θέμα κρατώντας αιώνια τα disadvantaged groups σε καθεστώς ανισότητας.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ναι ρε ειμαστε υπαναπτυκτοι που δεν εχουμε φιαξει μπουρδελα με σκυλους και δεν επιτρεπουμε να γαμαει ο πατερας την κορη  :jerking: :jerking: :jerking:
Το επιχειρημα του "δεν εχω τι να πω, οποτε πεταω μια μπαρουφα". Σοβαρα ρε τυπε τωρα δεν καταλαβαινεις οτι η μπαρουφα που γραφεις απλα ενισχυει τη θεση μου? Σε ντουβαρια μιλαω? Τεσπα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή μας λες οτι θες να πετύχει η επιστημονική κοινότητα consensus ώστε να πεις πως υποστηρίζεις τον γάμο για ομόφυλα ζευγάρια?Τι φαρισαικές παπάτζες είναι αυτές ρε ψηλέ?Πότε έχουμε στην επιστήμη απόλυτη συμφωνία μεταξύ επιστημόνων για να την αποκτήσουμε τώρα κ ειδικά σε ένα τόσο πολοτικό κ πολιτικοποιημένο ζήτημα?Δουλευόμαστε ψιλό γαζί?

Όσο για την  ποιοτική έρευνα ρε ψηλέ.Δε θα την κάνω εγώ για πάρτη σου.Σου είπα πως να ψαχτείς κ να επιμοφωθείς.Το δια ταύτα δεν πιάνεις.Ότι η λογική σου είναι διάτριτη κ είναι ακριβώς εκείνη η οποία ποτέ δεν θα επέλυε ούτε μισό κοινωνικό θέμα κρατώντας αιώνια τα disadvantaged groups σε καθεστώς ανισότητας.

Δεν ειπα τιποτα τετοιο, ειπα αν θες βαλε κανα λινκ να διαβασουμε και αφου το διασταυρωσω θα εχω μια καλυτερη ιδεα του τι γινεται.Δεν εννοουσα συσσωμη την επιστημονικη κοινοτητα, αλλα πιστευω οτι για να μιλας με τοση σιγουρια θα εχουν ευρεια επιστημονικη αποδοχη αυτες οι θεωριες. Εγω δεν βρηκα κατι που να με πειθει. Eιδα επιτρεπεται σε 16 χωρες οχι σε ολες ουτε καν στο 1/5, ειδα οτι στην αμερικη υπαρχει μεγαλη αντιδικια για το θεμα, ειδα οτι η αμερικανικη ψυχολογικη εταιρια επιτρεπει την υιοθεσια γιατι δεν υπαρχουν ενδειξεις οτι κανει κακο στα παιδια (λες και εχει μεγαλωσει κανενα να δουμε).

Με το φτωχο μυαλο μου βλεπω οτι επιστημονικα το θεμα, προς το παρον τουλαχιστον, ειναι μαλλον αμφιλεγομενο

Και επειδη εχω ασχοληθει παλαιοτερα με κατι σχετικο, μου θυμιζει λιγο τα σκηνικα που ειχαν γινει στις αρχες των 70ς και βγηκε η ομοφυλοφιλια απο το dsm, σταματησε δηλαδη να θεωρηται διαταραχη. Τοτε η αμερικανικη ψυχιατρικη εταιρια την εβγαλε απο το βιβλιο (dsm Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) oχι γιατι εγινε καποιο επιστημονικο μπρεηκθρου αλλα γιατι οι γκεη διαδηλωναν εξω απο τα γραφεια τους κατα χιλιαδες.

Επισκέπτης
Και επειδη εχω ασχοληθει παλαιοτερα με ενα σχετικο θεμα, μου θυμιζει λιγο τα σκηνικα που ειχαν γινει στις αρχες των 70ς και βγηκε η ομοφυλοφιλια απο το dsm, σταματησε δηλαδη να θεωρηται διαταραχη. Τοτε η αμερικανικη ψυχιατρικη εταιρια την εβγαλε απο το βιβλιο (dsm Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) oχι γιατι εγινε καποιο επιστημονικο μπρεηκθρου αλλα γιατι οι γκεη διαδηλωναν εξω απο τα γραφεια τους κατα χιλιαδες.

Να σου πω κ ακριβώς από που διαβάζεις αυτές τις μαλακίες?Είτε από κανα δευτερό-τριτο μπλογκ εν ελλάδι είτε από κάνενα επίσημα χαρακτηρισμένο hate group από Αμερική.Δώσε μου την πηγή κ αν μπορέσεις να την βρεις αυτή τη μαλάκια από κάπου πρωτογενός αξιόπιστα να μου τρυπήσεις την μύτη.Εφόσον λες ότι έχεις ασχοληθεί τότε θα ήξερες πως η APA αναφέρει ρητά στο μεταναλυτικό κομμάτι της πως η αφαίρεση έγινε μόνο  εξ αφορμής των εμπειρικών στοιχείων για την ομοφυλοφιλία κ μάλιστα το λέει κ verbatim.Ίσως πρέπει να μάθεις να κάνεις πρώτα έρευνα κ μετά να ακούς τι λέει ο κάθε Πλεύρης στο μπλογκ του? λολ

Όπως κ να χει η ουσία είναι πως η λογική σου είναι κουλή.Ειδικά σε ένα τόσο πολιτικοποιημένο κ πολοτικό ζήτημα είναι επόμενο πως θα έχουμε στρατευμένη έρευνα από όλες τις πλευρές.Προφανώς θα έχουμε αμφιλεγόμενες κ αμφίβολης ποιότητας έρευνας από όλα τα στρατόπεδα.Είναι σα να ζητάγες πριν 60 χρόνια ερευνητικό consensus ή ''ευρεία επιστημονική απήχηση'' πως οι μαύροι δεν ελέφαντες να πούμε.Η ίδια ακατάληπτη φαρισαική δικαιολογία των πιο τελειωμένων θρησκοσυντηριτικών παπάρων.Το μόνο που έχει κάποια βάση είναι ο σχολικός εκφοβισμός κ εκεί η απάντηση προφανώς κ δεν είναι ''περιμένω πρώτα να εξαφανιστεί το bullying κ μετά θα δώσω δικαιώματα για γκέι γάμο''

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Να σου πω κ ακριβώς από που διαβάζεις αυτές τις μαλακίες?Είτε από κανα δευτερό-τριτο μπλογκ εν ελλάδι είτε από κάνενα επίσημα χαρακτηρισμένο hate group από Αμερική.Δώσε μου την πηγή κ αν μπορέσεις να την βρεις αυτή τη μαλάκια από κάπου πρωτογενός αξιόπιστα να μου τρυπήσεις την μύτη.Εφόσον λες ότι έχεις ασχοληθεί τότε θα ήξερες πως η APA αναφέρει ρητά στο μεταναλυτικό κομμάτι της πως η αφαίρεση έγινε μόνο  εξ αφορμής των εμπειρικών στοιχείων για την ομοφυλοφιλία κ μάλιστα το λέει κ verbatim.Ίσως πρέπει να μάθεις να κάνεις πρώτα έρευνα κ μετά να ακούς τι λέει ο κάθε Πλεύρης στο μπλογκ του? λολ

Βασικα το εχει η και η wiki :grin:
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Diagnostic_and_Statistical_Manual_of_Mental_Disorders#DSM-II_.281968.29[/url]
εκει που λεει seventh printing

Όπως κ να χει η ουσία είναι πως η λογική σου είναι κουλή.Ειδικά σε ένα τόσο πολιτικοποιημένο κ πολοτικό ζήτημα είναι επόμενο πως θα έχουμε στρατευμένη έρευνα από όλες τις πλευρές.Προφανώς θα έχουμε αμφιλεγόμενες κ αμφίβολης ποιότητας έρευνας από όλα τα στρατόπεδα.Είναι σα να ζητάγες πριν 60 χρόνια ερευνητικό consensus ή ''ευρεία επιστημονική απήχηση'' πως οι μαύροι δεν ελέφαντες να πούμε.Η ίδια ακατάληπτη φαρισαική δικαιολογία των πιο τελειωμένων θρησκοσυντηριτικών παπάρων.Το μόνο που έχει κάποια βάση είναι ο σχολικός εκφοβισμός κ εκεί η απάντηση προφανώς κ δεν είναι ''περιμένω πρώτα να εξαφανιστεί το bullying κ μετά θα δώσω δικαιώματα για γκέι γάμο''

Ρε μεγαλε μας εχεις πρηξει τα @@ την μια η λογικη μου ειναι κουλη και διατρητη, την αλλη οι αποψεις μου φαρισαικες δεν πας να γαμηθεις στην τελικη? Αντε με την ευχη μου :priest:

Για παιδι ξαναελα σε 50 χρονια :rockon:

Επισκέπτης

H wiki ε??χαχα

μισό να της κάνω edit κ γω στο φτερό τότε.

Ρε μάστορα ανάγνωση ξέρεις?Τα Αγγλικά σου φτάνουν πέρα από το lower ?Από που ακριβώς συνάγεις πως λόγω της διαδήλωσης που αναφέρει το λινκ πως η ομοφυλοφιλία αφαιρέθηκε  για αυτό τον λόγο?

Presented with data from researchers such as Alfred Kinsey and Evelyn Hooker, the seventh printing of the DSM-II, in 1974, no longer listed homosexuality as a category of disorder

Τσίμπα τα 3 μου ρε ψηλέ κ κράτα τις φαρισαικές παπαρίες σου για τα γίδια που ενδιαφέρονται.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
H wiki ε??χαχα

μισό να της κάνω edit κ γω στο φτερό τότε.

Ρε μάστορα ανάγνωση ξέρεις?Τα Αγγλικά σου φτάνουν πέρα από το lower ?Από που ακριβώς συνάγεις πως λόγω της διαδήλωσης που αναφέρει το λινκ πως η ομοφυλοφιλία αφαιρέθηκε  για αυτό τον λόγο?

Τσίμπα τα 3 μου ρε ψηλέ κ κράτα τις φαρισαικές παπαρίες σου για τα γίδια που ενδιαφέρονται.

καλα ψαξε να δεις τι πως που περασε δες και τα data του κινσευ και ελα να μου πεις
οι γκευ καναν τυχαια τα παρεηντ στην ΑPA ε? ηταν συμπτωση...Δεν υπηρχαν πιεσεις καθολου...
Τεσπα ειναι μεγαλη και ενδιαφερουσα κουβεντα που οπωσδηποτε δεν θα μπορουσα να την κανω μαζι σου

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τεσπα ειναι μεγαλη και ενδιαφερουσα κουβεντα που οπωσδηποτε δεν θα μπορουσα να την κανω μαζι σου
Κι ουτε με κανεναν αλλον γκευ παγκοσμιως. Ειλικρινα ποιος γκευ θα καθοταν να συζητησει με καποιον που εγραψε οτι δεν υπαρχει καποια επιστημονικη αποδειξη οτι η ομοφυλοφιλια δεν ειναι ψυχικη ασθενεια??? Θα πρεπει να του εχουν φυτρωσει 2-3 φωτοστεφανα πρωτα... Οποτε αστο κι εσυ.

Επισκέπτης

E φυσικά δεν θα μπορούσες να την κάνεις μαζί μου.Είμαι αρκετά ενημερωμένος ωστέ να ακούω παπατζιλίκια θεωρίες συνομοσίας .Με τπτ μπάζα εκεί του άμεσου περίγυρου σου μπορείς να χεις τύχη.

A κ με τον χίτη της γειτόνιας σου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.078
Πόντοι
1.686
Ο Γάμος είναι ένας συντηρητικός θεσμός .
Στη Σκανδιναβία ,περισσότερο από το 50 % των Σκανδιναβών νέων μητέρων
είναι ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ !

Η ΠΡΟΟΔΟΣ είναι να καταργηθεί ο Γάμος .

ΔΕΝ είναι πρόοδος να επεκταθεί ο συντηρητικός θεσμός...
και στους ομοφυλόφιλους .

Φυσικά υπάρχει λόγος που οι γκέϋ θέλουν " γάμο " .Για να
πληρώνουμε τις ασφαλιστικές εισφορές των γαμιάδων τους ,
να έχουν φορολογικές ελαφρύνσεις που θα τις επιβαρύνονται
οι εργαζόμενοι ,να παίρνουν σύνταξη οι Πάκηδες γαμιάδες
διότι κουράστηκαν να ξεκωλιάζουν τους γκέϋ για χρόνια κτλ.  :2funny: :2funny: :2funny:

Θα πουν ,τότε να μην παίρνουν συντάξεις κάτι ανατολικές που
παντρεύονται γέρους .ΝΑΙ ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !
Να δουλεύουν στα μπουρδελάκια, που μου θέλουν σύνταξη !  :2funny:

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ούτε πονηρές ανατολικές, ούτε γκέϋ να κάνουν αλλαξοκωλιές.
Να τις κάνουν δωρεάν !  :2funny:

%CE%B4%CE%B5%CE%BD%2B%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD%CF%89.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom