Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οριστε.
Οτι λεγαν οι βρωμοπουστες, τωρα τα λενε και οι κτηνοβατες!

Διαβασε και εσυ και ολοι οι φιλοπουστες(η κρυφοφουστες δεν ειμαι ακομα σιγουρος), προοδευτικοι θολοκουλτουριαρηδες που μιλατε για φυσιολογικοτητες και δικαιωματα κλπ κλπ.

Εχουν ηδη οικους ανοχης με ζωα και σε λιγο καιρο θα παντρευονται και αυτοι με τις γιδες τους.
Αντε καλους απογονους και εδω!

Μπέμπα...σε λίγο θα σου πουν ότι βρίζεις,λόγω του ότι έχεις λανθάνουσα/καταπιεσμένη ομοφυλοφιλία...
Μην ασχολείσαι ρε μύστη,άσε να παντρευτούν...να τελειώνει το θέμα... :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να σε ρωτησω κατι;Το να πληρωνεις καποια για να κανεις σεξ μαζι της,το θεωρεις φυσιολογικο;
Το να την γαμας απο τον κωλο το θεωρεις φυσιολογικο;Και αυτο ανωμαλο ειναι,αν το παρεις απο την δικη σου
σκοπια.
Πες μας εσυ κατι που θεωρεις μη φυσιολογικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο Προεδρος των κτηνοβατων λεει οτι λατρευει τα ζωα και ιδιαιτερα τα σκυλια και εχει σχεση εδω και καιρο με ενα Λυκοσκυλο το οποιο το υπεραγαπαει. Ισχυριζεται οτι το σεξ γινεται με τη συναινεση του σκυλου.

Επισης λεει οτι λατρευει και τις φοραδες αλλα αποφευγει να πηγαινει μαζι τους διοτι ο κινδυνος να τις ερωτευτει παραφορα, ειναι πολυ μεγαλος!
Επισης ισχυριζεται οτι ειναι φυσιολογικοτατος, οτι η φυση τον επλασε ετσι!
Το τι είναι φυσιολογικο και τι όχι, δεν το καθοριζει ο καθενας για τον εαυτο του, αλλά η πλειοψηφικη κοινωνικη αντιληψη.
Οσο κι αν καποιος θεωρει φυσιολογικο να γαμαει δεκάχρονα, η πλειοψηφικη κοινωνικη αντιληψη λεει ότι είναι εγκλημα.
Εγω ας πουμε, θεωρω ότι μονο η ετεροφυλοφιλικη σχεση είναι φυσιολογικη, επειδή μονο δυο ατομα του αντιθετου φυλου μπορουν να κανουν σεξ.
Σεξ δεν μπορουν να κανουν οι ομοφυλοφιλοι, ουτε οι λεσβιες.
Αντιθέτως προσφευγουν σε "υποκαταστατο" σεξ, όπως είναι η πρωκτικη επαφη και τα τριψιματα, αντιστοίχως.
Αν καποιος δεν θεωρει φυσιολογικη μονο την επαφη που γινεται με την ενωση ανδρικου και γυναικειου γεννητικου οργανου, αλλά θεωρει φυσιολογικη και την εισοδο του πεους στο εντερο, δεν εχω άλλο επιχειρημα. Απλα καπου τα επιχειρηματα τελειωνουν και κραταει ο καθενας την αποψη του.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το τι είναι φυσιολογικο και τι όχι, δεν το καθοριζει ο καθενας για τον εαυτο του, αλλά η πλειοψηφικη κοινωνικη αντιληψη.
Οσο κι αν καποιος θεωρει φυσιολογικο να γαμαει δεκάχρονα, η πλειοψηφικη κοινωνικη αντιληψη λεει ότι είναι εγκλημα.
Εγω ας πουμε, θεωρω ότι μονο η ετεροφυλοφιλικη σχεση είναι φυσιολογικη, επειδή μονο δυο ατομα του αντιθετου φυλου μπορουν να κανουν σεξ.
Αντιθέτως προσφευγουν σε "υποκαταστατο" σεξ, όπως είναι η πρωκτικη επαφη και τα τριψιματα, αντιστοίχως.
Αν καποιος δεν θεωρει φυσιολογικη μονο την επαφη που γινεται με την ενωση ανδρικου και γυναικειου γεννητικου οργανου, αλλά θεωρει φυσιολογικη και την εισοδο του πεους στο εντερο, δεν εχω άλλο επιχειρημα. Απλα καπου τα επιχειρηματα τελειωνουν και κραταει ο καθενας την αποψη του.

τυπε αν κανουμε αυτα με γυναικα ειμαστε ανωμαλοι δηλαδη?

:S :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οτιδηποτε γινεται μεταξυ ΑΝΔΡΑ και ΓΥΝΑΙΚΑΣ ειναι ΟΚ.
Εαν ειναι ανωμαλια το πρωκτικο σεξ, τοτε ανωμαλια ειναι και τα τσιμπουκια, τα γλυφομουνια τα γλωσσοφιλα κλπ.

Οι ανωμαλιες ξεκινανε απο τη στιγμη που σε διεγειρει σεξουαλικα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Δηλαδη αν η γυναικα παρει μια πλαστικη πουτσα και στην χωσει στο κωλο,θα το θεωρησεις ΟΚ.Εσυ το λες.
Εσυ μονος σου ειπες οτι θεωρεις ανωμαλια την ομοφυλοφιλια επειδη δεν γινεται αναπαραγωγη.Και σε ρωταω,
με τα γλωσσοφιλα,τα τσιμπουκια,τα γλυφομουνια,το πρωκτικο γινεται αναπαραγωγη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δηλαδη αν η γυναικα παρει μια πλαστικη πουτσα και στην χωσει στο κωλο,θα το θεωρησεις ΟΚ.Εσυ το λες.
Εσυ μονος σου ειπες οτι θεωρεις ανωμαλια την ομοφυλοφιλια επειδη δεν γινεται αναπαραγωγη.Και σε ρωταω,
με τα γλωσσοφιλα,τα τσιμπουκια,τα γλυφομουνια,το πρωκτικο γινεται αναπαραγωγη;
Γιατι μπλέκεις τα σεξουαλικα παιχνίδια με τη σεξουαλικη επαφη?

Επισκέπτης
Εχεις δικιο μυστη.
Απο δω και περα θα γινω και εγω προοδευτικος φιλοπουστας  :rockon:
ΝΑΙ στο γαμο πουστηδων και υιοθεσια παιδιων!.
ΝΑΙ στο σεξ με ζωα!
ΝΑΙ  και στο γαμο μεταξυ ζωοφιλων με ζωα καθως και υιοθεσια παιδιων και απο αυτους!
ΝΑΙ στο γαμο εγγονου με τη γιαγια του!
και πολλα αλλα...

Αι σιχτηρ πια με τους αμορφωτους ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ που κατακρινουν τετοια φυσιολογικοτατα φαινομενα  :S

ναι ρε μαλακα χαλαρα ρε  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και οταν εγω ελεγα οτι δεν θεωρω ανωμαλια το πρωκτικο γιατι ελεγες οτι λεω μαλακιες;Τωρα εσυ λες το ιδιο.Οτι δεν το θεωρεις φυσιολογικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και οταν εγω ελεγα οτι δεν θεωρω ανωμαλια το πρωκτικο γιατι ελεγες οτι λεω μαλακιες;Τωρα εσυ λες το ιδιο.Οτι δεν το θεωρεις φυσιολογικο.
Ειπαμε είναι ένα σεξουαλικο παιχνιδι. Υποκαταστατο σεξουαλικης επαφης. Αρα οι ομοφυλοφιλοι δεν μπορουν να εχουν πραγματικη σεξουαλικη επαφη. Τοσο απλο είναι. Αρα ΔΕΝ είναι φυσιολογικο να είναι ζευγαρι δυο ατομα ιδιου φύλου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχεις δικιο μυστη.
ΝΑΙ στο σεξ με ζωα!
ΝΑΙ  και στο γαμο μεταξυ ζωοφιλων με ζωα καθως και υιοθεσια παιδιων και απο αυτους!
και πολλα αλλα...

Αι σιχτηρ πια με τους αμορφωτους ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ που κατακρινουν τετοια φυσιολογικοτατα φαινομενα  :S
Αδελφε εγω τα θεωρω ΟΛΑ ανωμαλιες.Οτιδηποτε δεν εχει σχεση με πουτσα και μουνι.
Οι πουστηδες στα αρχιδια μου αν παντρευτουν,δεν θελω ομως να υιοθετουν παιδια,και δεν θελω
να προκαλουν την κοινωνια οπως κατι τυποι σαν το Ψινακη.Οι υπολοιποι που λες,ζωοφιλοι,παιδεραστες,θελουν κρεμασμα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχεις δικιο μυστη.
ΝΑΙ στο σεξ με ζωα!
και πολλα αλλα...

:)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειπαμε είναι ένα σεξουαλικο παιχνιδι. Υποκαταστατο σεξουαλικης επαφης. Αρα οι ομοφυλοφιλοι δεν μπορουν να εχουν πραγματικη σεξουαλικη επαφη. Τοσο απλο είναι. Αρα ΔΕΝ είναι φυσιολογικο να είναι ζευγαρι δυο ατομα ιδιου φύλου.
Αρα το να σε στραπονιασει μια θα το θεωρησεις φυσιολογικο μιας και ειναι στο σεξουαλικο παιχνιδι.
Οκ καταλαβαμε,παμε παρακατω.Και φυσικα δεν μπορουν να εχουν πραγματικη σεξουαλικη επαφη οι ομοφυλοφιλοι ΚΑΙ
φυσικα δεν ειναι φυσιολογικη η πρωκτικη επαφη,κανεις δεν λεει το αντιθετο.Ειτε σε ετεροφιλα ατομα ειτε σε ατομα του ιδιου φυλου.Συμφωνουμε Αλεξ.

Επισκέπτης
οι πουστηδες αν υιοθετησουν και ειναι σωστοι θα το αφησουν ελευθερο το παιδι να διαλεξει τι θελει ετσι λεω να μη το προκαταβαλουν αυτο θα ειναι πουστια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ειστε ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ κυριε! Ντροπη σας!  :woldman:
Ρατσιστης είναι αυτος που θεωρει ότι δεν πρεπει να εχουν ισα δικαιώματα καποια ατομα λογω φυλου, εθνικότητας, χρωματος, θρησκειας, αντιληψεων κλπ.
Εγω δεν εχω αυτην την αντιληψη.
Ας πουμε αν δεν μου αρεσουν οι μαύρες, δεν είναι ρατσισμος, δεν θεωρω ότι πρεπει να εχουν λιγοτερα δικαιώματα. Θεμα προτιμησεων είναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αρα το να σε στραπονιασει μια θα το θεωρησεις φυσιολογικο μιας και ειναι στο σεξουαλικο παιχνιδι.
Οκ καταλαβαμε,παμε παρακατω.Και φυσικα δεν μπορουν να εχουν πραγματικη σεξουαλικη επαφη οι ομοφυλοφιλοι ΚΑΙ
φυσικα δεν ειναι φυσιολογικη η πρωκτικη επαφη,κανεις δεν λεει το αντιθετο.Ειτε σε ετεροφιλα ατομα ειτε σε ατομα του ιδιου φυλου.Συμφωνουμε Αλεξ.
Εγω δεν είμαι φαν του πρωκτικου ετσι κι αλλιως.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οι πουστηδες αν υιοθετησουν και ειναι σωστοι θα το αφησουν ελευθερο το παιδι να διαλεξει τι θελει ετσι λεω να μη το προκαταβαλουν αυτο θα ειναι πουστια
Να μην υιοθετησουν.Απλα πραγματα.Θελουν να παντρευονται;Ας παντρευονται.Αφου η φυση ομως δεν μπορει να τους δωσει παιδια,να μην τους δινει η πολιτεια.

Επισκέπτης
Να μην υιοθετησουν.Απλα πραγματα.Θελουν να παντρευονται;Ας παντρευονται.Αφου η φυση ομως δεν μπορει να τους δωσει παιδια,να μην τους δινει η πολιτεια.

συμφωνω αλλα βρισκουν τροπους τα πουστρακια να κανουν παιδια πληρωνουν γυναικες να τεκνοποιουν με εξωσωματικη θελουν να γινουν μανες αλαξανε οι καιροι φιλε ολα γινοντε

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ειμαι υπερ του να παντρευονται κ' να υιοθετουν και παιδια.
(Σιγουρα καλυτερο απ' τη μεση ελληνικη οικογενεια...)

Μονο desavantage: Οι επικρισεις των απολιτιστων γειτονων και των, ακομα πιο απολιτιστων, παιδιων τους στο σχολειο.

Αλλα τι να γινει?
Καποιοι πρεπει να την "πληρωσουν" για να παει η κοινωνια μπροστα.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ειμαι υπερ του να παντρευονται κ' να υιοθετουν και παιδια.
(Σιγουρα καλυτερο απ' τη μεση ελληνικη οικογενεια...)

Μονο desavantage: Οι επικρισεις των απολιτιστων γειτονων και των, ακομα πιο απολιτιστων, παιδιων τους στο σχολειο.

Αλλα τι να γινει?
Καποιοι πρεπει να την "πληρωσουν" για να παει η κοινωνια μπροστα.

Γιατι προεξοφλεις οτι ειναι καλυτερο απο τη μεση ελληνικη οικογενεια?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom