Τεραστια αναγκη!
ΥΓ οποιος βαριεται να το διαβασει ολο, ας διαβασει τουλαχιστον μονο τον επιλογο.
πολλες σελιδες μικρε....θα παμε καπακι στον επιλογο
Τεραστια αναγκη!
ΥΓ οποιος βαριεται να το διαβασει ολο, ας διαβασει τουλαχιστον μονο τον επιλογο.
πολλες σελιδες μικρε....θα παμε καπακι στον επιλογο
Ανθρωποι ειναι και αυτοι οπως και εσυ και εγω,και εχουν καθε δικαιωμα στην ζωη.Δεν φταινε αυτοιΕγω παλι πιστευω οτι οποιος ειναι υπερ των πουστηδων, ειναι κρυφοπουστα.
Αυτο λεει και η λογικη.
Το λεει και ο Πλευρης.
Μπα?Ανθρωποι ειναι και αυτοι οπως και εσυ και εγω,και εχουν καθε δικαιωμα στην ζωη.Δεν φταινε αυτοι
που η φυση δυστυχως εκανε λαθος.Απλα δεν εχουν επιλογη.Ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωματα.
Τι μπα τυπε.Λες να ειναι απο επιλογη τους τιγκιταγκες;
Εγω παλι πιστευω οτι οποιος ειναι υπερ των πουστηδων, ειναι κρυφοπουστα.
Αυτο λεει και η λογικη.
Το λεει και ο Πλευρης.
Εγω παλι πιστευω οτι οποιος ειναι υπερ των πουστηδων, ειναι κρυφοπουστα.
Αυτο λεει και η λογικη.
Το λεει και ο Πλευρης.
Ναι. Επιλογή και μοδα.Τι μπα τυπε.Λες να ειναι απο επιλογη τους τιγκιταγκες;
Ορθόν. Το λογικο είναι να σου είναι αδιαφοροι.Mπα,συνήθως αυτοί που λένε ότι τους μισούν πολύ είναι κρυφοπούστηδες !! Το λένε και οι ψυχολόγοι..πχ.Χριστόδουλος,Νικολόπουλος κλπ.
E παλι μαλακιες λες.Δηλαδη εσυ θα μπορουσες να πας με εναν αντρα αν το επελεγες; :SΝαι. Επιλογή και μοδα.
Ποιος δεν εχει δικαιώματα? Οι ομοφυλοφιλοι? Πλακα κανουμε τωρα ετσι?Tι λέει ο εθνοφασίστας Σαμαράς ? Δεν θα τους δώσει δικαιώματα ?
Όχι βεβαια, αλλά τι εννοεις τωρα? Ότι ξαφνικα γεμισαμε πουστηδες επειδή αρχισε να κανει λαθη η φυση?E παλι μαλακιες λες.Δηλαδη εσυ θα μπορουσες να πας με εναν αντρα αν το επελεγες; :S
Ποιος δεν εχει δικαιώματα? Οι ομοφυλοφιλοι? Πλακα κανουμε τωρα ετσι?
Συμβίωση και γάμο εννοώ σύντροφε ! Δεν τον αφήνουν οι παπάδες ?
Όχι βεβαια, αλλά τι εννοεις τωρα? Ότι ξαφνικα γεμισαμε πουστηδες επειδή αρχισε να κανει λαθη η φυση?
Ναι. Επιλογή και μοδα.
Αρχιζω να πιστευω οτι δεν τρολαρεις και τις εννοεις τις βλακειες που πετας. :SΌχι βεβαια, αλλά τι εννοεις τωρα? Ότι ξαφνικα γεμισαμε πουστηδες επειδή αρχισε να κανει λαθη η φυση?
Γιατι να εχουν γαμο? Ο γαμος είναι εξ ορισμου μεταξυ ανδρα και γυναικας. Για συμφωνο συμβιωσης το συζητάμε.Συμβίωση και γάμο εννοώ σύντροφε ! Δεν τον αφήνουν οι παπάδες ?
Το ιδιο ακριβως αρχιζω να πιστευω κι εγω για σενα από τοτε που εγινες συριζα.Αρχιζω να πιστευω οτι δεν τρολαρεις και τις εννοεις τις βλακειες που πετας. :S