Τεραστια αναγκη!![]()
ΥΓ οποιος βαριεται να το διαβασει ολο, ας διαβασει τουλαχιστον μονο τον επιλογο.![]()
πολλες σελιδες μικρε....θα παμε καπακι στον επιλογο
Τεραστια αναγκη!![]()
ΥΓ οποιος βαριεται να το διαβασει ολο, ας διαβασει τουλαχιστον μονο τον επιλογο.![]()
πολλες σελιδες μικρε....θα παμε καπακι στον επιλογο![]()
Ανθρωποι ειναι και αυτοι οπως και εσυ και εγω,και εχουν καθε δικαιωμα στην ζωη.Δεν φταινε αυτοιΕγω παλι πιστευω οτι οποιος ειναι υπερ των πουστηδων, ειναι κρυφοπουστα.
Αυτο λεει και η λογικη.
Το λεει και ο Πλευρης.![]()
Μπα?Ανθρωποι ειναι και αυτοι οπως και εσυ και εγω,και εχουν καθε δικαιωμα στην ζωη.Δεν φταινε αυτοι
που η φυση δυστυχως εκανε λαθος.Απλα δεν εχουν επιλογη.Ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωματα.
Τι μπα τυπε.Λες να ειναι απο επιλογη τους τιγκιταγκες;
Εγω παλι πιστευω οτι οποιος ειναι υπερ των πουστηδων, ειναι κρυφοπουστα.
Αυτο λεει και η λογικη.
Εγω παλι πιστευω οτι οποιος ειναι υπερ των πουστηδων, ειναι κρυφοπουστα.
Αυτο λεει και η λογικη.
Ναι. Επιλογή και μοδα.Τι μπα τυπε.Λες να ειναι απο επιλογη τους τιγκιταγκες;![]()
Ορθόν. Το λογικο είναι να σου είναι αδιαφοροι.Mπα,συνήθως αυτοί που λένε ότι τους μισούν πολύ είναι κρυφοπούστηδες !! Το λένε και οι ψυχολόγοι..πχ.Χριστόδουλος,Νικολόπουλος κλπ.
E παλι μαλακιες λες.Δηλαδη εσυ θα μπορουσες να πας με εναν αντρα αν το επελεγες; :SΝαι. Επιλογή και μοδα.
Ποιος δεν εχει δικαιώματα? Οι ομοφυλοφιλοι? Πλακα κανουμε τωρα ετσι?Tι λέει ο εθνοφασίστας Σαμαράς ? Δεν θα τους δώσει δικαιώματα ?![]()
Όχι βεβαια, αλλά τι εννοεις τωρα? Ότι ξαφνικα γεμισαμε πουστηδες επειδή αρχισε να κανει λαθη η φυση?E παλι μαλακιες λες.Δηλαδη εσυ θα μπορουσες να πας με εναν αντρα αν το επελεγες; :S
Ποιος δεν εχει δικαιώματα? Οι ομοφυλοφιλοι? Πλακα κανουμε τωρα ετσι?
Συμβίωση και γάμο εννοώ σύντροφε ! Δεν τον αφήνουν οι παπάδες ?![]()
Όχι βεβαια, αλλά τι εννοεις τωρα? Ότι ξαφνικα γεμισαμε πουστηδες επειδή αρχισε να κανει λαθη η φυση?
Ναι. Επιλογή και μοδα.
Αρχιζω να πιστευω οτι δεν τρολαρεις και τις εννοεις τις βλακειες που πετας. :SΌχι βεβαια, αλλά τι εννοεις τωρα? Ότι ξαφνικα γεμισαμε πουστηδες επειδή αρχισε να κανει λαθη η φυση?
Γιατι να εχουν γαμο? Ο γαμος είναι εξ ορισμου μεταξυ ανδρα και γυναικας. Για συμφωνο συμβιωσης το συζητάμε.Συμβίωση και γάμο εννοώ σύντροφε ! Δεν τον αφήνουν οι παπάδες ?![]()
Το ιδιο ακριβως αρχιζω να πιστευω κι εγω για σενα από τοτε που εγινες συριζα.Αρχιζω να πιστευω οτι δεν τρολαρεις και τις εννοεις τις βλακειες που πετας. :S