Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.812
- Πόντοι
- 6.536
Μπάχαλος ο μπούστης
Μπάχαλος ο μπούστης
φαινεται το θηλυκο στο ζευγαρι...θα φοραει λευκα...ο γαμπρος κλασσικα σε μαυρο....Η πλάκα είναι ότι όταν κληθούν να υπογράψουν χαρτιά για τα παιδιά που θα λένε:Υπογραφή μητέρας και υπογραφή πατέρα...ποιος/ ποια θα υπογράψει που ;;;;;
Ε ,ρε γλεντιαααααα!!!!!!
Δηλαδή εγώ που μεγάλωσα ακούγοντας την εκπομπή "Αlternative Nation" στο παλιό καλό M.T.V.ειμαι ύποπτος;εναλλακτικοι ισως???κατευθειαν και εσυ...!!!!
Μα πως μου διέφυγε αυτό.....;;;;;;;φαινεται το θηλυκο στο ζευγαρι...θα φοραει λευκα...ο γαμπρος κλασσικα σε μαυρο....
Μπάχαλος ο μπούστης
Για γάμο είναι το νήμα ρε ρέντνεκ του βορά.Η πλάκα είναι ότι όταν κληθούν να υπογράψουν χαρτιά για τα παιδιά που θα λένε:Υπογραφή μητέρας και υπογραφή πατέρα...ποιος/ ποια θα υπογράψει που ;;;;;
Ε ,ρε γλεντιαααααα!!!!!!
Να μην μπουν στο ματι και της Βασιλοχουντικης γειτόνισσας τους υιοθετώντας ένα παιδάκι;Για γάμο είναι το νήμα ρε ρέντνεκ του βορά.
Όχι για να έχουν παιδιά....
Μα κ στις εκλογές τα ρίχνω όλα τα ψηφοδέλτια μέσα στο φάκελο και ας αποφασίσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος σε ποιο κόμμα να πάει η ψηφος
Σε ευχαριστώ για την προσωνυμία...εγώ πάντως δεν ασχολήθηκα ποτέ με ξαδερφουλες μου όπως οι τυπικοί Αμερικανοί ρεντνεκς.Για γάμο είναι το νήμα ρε ρέντνεκ του βορά.
Όχι για να έχουν παιδιά....
Δίνω βάρος στην ψηφοφορία με τον τρόπο αυτόνΜπάχαλος ο μπούστης
Όχι είναι άλλο θέμα αυτό.Να μην μπουν στο ματι και της Βασιλοχουντικης γειτόνισσας τους υιοθετώντας ένα παιδάκι;
Να μην ολοκληρώσουν έτσι την...ευτυχία τους;;;
Δεν το είπα με κακή πρόθεση.Σε ευχαριστώ για την προσωνυμία...
Μα ήδη με το συμφωνο συμβιωσης έχουν νομιμοποιηθεί...τι αλλο θέλουν ;Όχι είναι άλλο θέμα αυτό.
Το αυτονόητο είναι να μπορούν νομιμοποιήσουν την σχέση τους.
Μα πράγματι νιώθω ως ένας απομονωμενος τύπος που υπερασπίζεται Θερμοπύλες μεσα στην ερημιά ...είμαι και τρομερός σκοπευτής ..με όλο μου το σώμα...έχω πετύχει σπουργίτι με ροχαλα από 2,5 μέτρα σε επίπεδο ψηλότερο από εμένα...πολύπλοκοι βαλλιστικοί υπολογισμοι έγιναν τάχιστα με το ΑΠΟΛΥΤΟ αποτέλεσμα!Δεν το είπα με κακή πρόθεση.
Γνωστό ότι δέχεσαι την πλάκα....
τι να θελουν????το ολο σκηνικο....το πακετο.....ο γαμπρος να περιμενει στην εκκλησια..το στησιμο...τα κουφετα....τις ευχες απο συγγενεις και φιλους...."να ζησετε...να ζησετε....."το γλεντι μετα τον γαμο.....την πρωτη νυχτα του γαμου....μια κλασσικη ελληνικη οικογενεια.....Μα ήδη με το συμφωνο συμβιωσης έχουν νομιμοποιηθεί...τι αλλο θέλουν ;
Έχουν τρελά απωθημένα ...τι να θελουν????το ολο σκηνικο....το πακετο.....ο γαμπρος να περιμενει στην εκκλησια..το στησιμο...τα κουφετα....τις ευχες απο συγγενεις και φιλους...."να ζησετε...να ζησετε....."το γλεντι μετα τον γαμο.....την πρωτη νυχτα του γαμου....μια κλασσικη ελληνικη οικογενεια.....
"Για τον Αντρα ποτε δεν θα ειναι ντροπη να το πει φανερα πως για εκεινη πονει...''......Έχουν τρελά απωθημένα ...
Μα χάθηκε να βρουν μια λεσβία να παντρευτούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και μετά να αλληλοαπατωνται για να γουστάρουν όπως θέλουν;
Γνωρίζω τέτοια περίπτωση...ο τύπος τελείως κραγμένη περίπτωση παντρεύτηκε με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ γάμο παρακαλώ μια άκρως εντυπωσιακή κοπελα ,ψηλά στην κοινωνία...τώρα που αφήνουν τα υγρά τους ...άγνωστο!Έχουν τρελά απωθημένα ...
Μα χάθηκε να βρουν μια λεσβία να παντρευτούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και μετά να αλληλοαπατωνται για να γουστάρουν όπως θέλουν;