Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αυτο ακριβως που γραφω ηλιθιωδως κανεις και ξαναδιαβασε το προηγουμενο ποστ μου 5 φορες να το εμπεδωσεις αν δε θες να σου μιλαω στο μελλον οπως μιλαω στα φασιστακια και λοιπα -ακια εδω μεσα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γιατι να γραψεις ολες αυτες τις μαλακιες για να σερβιρεις τα κλασσικα και πολυσυζητημενα τρια χαζα ακροδεξια επιχειρηματα? Αυτες οι χαζομαρες εχουν ειπωθει ξανα και ξανα και ξανα και ΞΑΝΑ. Ο,τι και να απαντηθει ειναι σα να χτυπαει σε τοιχο. Ολο τα ιδια και τα ιδια με διαφορετικες σαλτσες απο πανω. Σημερα η σπεσιαλ σαλτσα μας ειναι σοβαροφανεια με ολιγον θρησκοληψια στο πλαι για την ποικιλια. :2funny: Πραγματικα βαρετοι ειστε. Το δικο μου επιχειρημα ειναι ενα και απλο. Περιμενε να δεις οτι τιποτα απο τις βλακειες που εχεις γραψει δε θα συμβει και ηδη δε συμβαινει στον πολιτισμενο κοσμο που εχει νομιμοποιησει αυτον τον καταστροφεα κοινωνιων, το γαμο των γκευ. :grin: Τα λογια ειναι περιττα για τετοια εγκεφαλικη πορωση και νεκρωση. Μονο σκληρες αποδειξεις ισως σας σωσουν. Αυτα.

ξέρεις φυσικά φαντάζομαι ότι η παρατήρηση σύμφωνα με την κλασσική περί επιστήμης άποψη δεν αποτελεί απόδειξη...

και λαμβανομένου αυτού υπόψιν το ότι δεν συνέβη σε κάποιες άλλες χώρες (μέχρις στιγμής τουλάχιστον διότι ο χρόνος είναι πολύ λίγος ακόμη και για να εξαχθούν συμπεράσματα δια της παρατηρήσεως) δεν αποκλείει ότι μπορούν να συμβούν κάπου αλλού...

οπότε το επιχείρημα "ξέρετε αυτά που λέτε δεν έχουν συμβεί σε άλλους" πάει επιεικώς άπατο...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Καλα. Πισω απο αυτα ομως ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες ακριβως τι γραφω. Το ενα και μοναδικο μου επιχειρημα που λεω. Δες παρον και μελλον και κλαψε. Read em and weep που λεν και στο χωριο μου.
τυπε το πουλι μου φλογες βγαζει, λες να ειναι πετρογκαζι;
τετοια θριαμβολογια υπηρχε και απο τα πρεζακια στην ολλανδια πριν κατι δεκαετιες
δες το μελλον λεγανε στους συντηρητικους, read em and weep
μετα βεβαια απετυχε η χαλαρη πολιτικη, ηρθαν προσφατα οι αυστηροποιησεις, ακομα υπαρχει debate εκει για πληρη επαναφορα του αρχικου καθεστωτος
οταν θα διαρραγει ο κοινωνικος ιστος απο τις προοδευτικες σας μαλακιες, θα επανελθει το κοινωνικο εκκρεμες στη θεση ισορροπιας
χαρειτε τωρα γιατι αργοτερα θα ρθουν οι μελισσες

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ξέρεις φυσικά φαντάζομαι ότι η παρατήρηση σύμφωνα με την κλασσική περί επιστήμης άποψη δεν αποτελεί απόδειξη...

και λαμβανομένου αυτού υπόψιν το ότι δεν συνέβη σε κάποιες άλλες χώρες (μέχρις στιγμής τουλάχιστον διότι ο χρόνος είναι πολύ λίγος ακόμη και για να εξαχθούν συμπεράσματα δια της παρατηρήσεως) δεν αποκλείει ότι μπορούν να συμβούν κάπου αλλού...

οπότε το επιχείρημα "ξέρετε αυτά που λέτε δεν έχουν συμβεί σε άλλους" πάει επιεικώς άπατο...
Πολυ δικιο και παλι θεωρητικα (περα απο γκευ, γενικα για κοινωνικους προβληματισμους). Αλλα πρακτικα στην περίπτωσή μας τα κλασσικα τρια επιχειρηματα ειναι επιεικως χαζα (ειλικρινα αν ειχα καποιο συνεργατη οποιουδηποτε ειδους και υποστηριζε τα παραπανω χαζα επιχειρηματα θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα οτι αφου δε μπορει να εφαρμοσει κοινη λογικη στα παραπανω γιατι να μπορει να την εφαρμοσει στο αντικειμενο της συνεργασιας μας? Θα μου ηταν πραγματικο και ρεαλιστικο προβλημα, φοβος, διαρρηξη εμπιστοσυνης, κλπ...) και η πληρως επιτυχημενη εφαρμογη του καταστροφεα κοινωνιων, του γαμου των γκευ, σε δεκαδες κοινωνιες ειναι τα καρφια στο φέρετρό τους. Οχι λοιπον οτι στηριζομαι μονο στην επιτυχημενη εφαρμογη καπου αλλου. Εδωσα βαση ομως σε αυτο το ενα και μοναδικο επιχειρημα, την εμπρακτη επιτυχια, γιατι οπως ειπα σαπια και πορωμενα μυαλα δεν παιρνουν απο λογια. Μονο η πραξη μενει. Αυτα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
(μέχρις στιγμής τουλάχιστον διότι ο χρόνος είναι πολύ λίγος ακόμη και για να εξαχθούν συμπεράσματα δια της παρατηρήσεως) 
μπα,ειναι τόσο τερατωδη αυτα που υποστηριζουν που συντομα σκάνε,πολυπολιτισμός+φεμινισμός, απο τις μεγάλες ανωμαλιες που σμπρώχνανε,σκάει με κρότο

www.dailymail.co.uk/news/article-3400972/German-town-cancels-annual-carnival-fears-Cologne-style-sex-assaults-women.html]German town cancels annual carnival over fears of Cologne-style sex assaults on women
[/url] πολυπολιτισμός+φεμινισμός = Τελος οι γιορτές και σε λίγο πάμε για άλλα

Αυτα τα απόβλητα υπήρχαν πάντα σε όλες τις κοινωνίες και θα ακουγονται πάντα εφόσον ισχύει πάντα το  All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.

Απο την άλλη βέβαια οτι ειναι να γινει θα γίνει και αν οι αχαλίνωτοι πουστηδες συνεχίζουν να πιέζουν για τη διάλυση των μοναδικών κοινωνίων που τους ανέχονται η φύση θα καλύψει το κενό όπως φαίνεται και απο τις εξελίξεις και τότε θα ζησουν πολυ πιο δυνατές συγκινησεις απο το να παριστάνουν τους συζυγους
2B5C28E200000578-0-image-a-2_1439555792851.jpg

yolo bitches :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πολυ δικιο και παλι θεωρητικα (περα απο γκευ, γενικα για κοινωνικους προβληματισμους). Αλλα πρακτικα στην περίπτωσή μας τα κλασσικα τρια επιχειρηματα ειναι επιεικως χαζα (ειλικρινα αν ειχα καποιο συνεργατη οποιουδηποτε ειδους και υποστηριζε τα παραπανω χαζα επιχειρηματα θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα οτι αφου δε μπορει να εφαρμοσει κοινη λογικη στα παραπανω γιατι να μπορει να την εφαρμοσει στο αντικειμενο της συνεργασιας μας? Θα μου ηταν πραγματικο και ρεαλιστικο προβλημα, φοβος, διαρρηξη εμπιστοσυνης, κλπ...) και η πληρως επιτυχημενη εφαρμογη του καταστροφεα κοινωνιων, του γαμου των γκευ, σε δεκαδες κοινωνιες ειναι τα καρφια στο φέρετρό τους. Οχι λοιπον οτι στηριζομαι μονο στην επιτυχημενη εφαρμογη καπου αλλου. Εδωσα βαση ομως σε αυτο το ενα και μοναδικο επιχειρημα, την εμπρακτη επιτυχια, γιατι οπως ειπα σαπια και πορωμενα μυαλα δεν παιρνουν απο λογια. Μονο η πραξη μενει. Αυτα.

επαναλαμβάνω... το χρονικό διάστημα της παρατήρησης είναι απελπιστικά μικρό (περίπου μία δεκαετία) έτσι ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα...
ασφαλή συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν δια παρατηρήσεως (και αναλύσεως των σχετικών κοινωνικών παραμέτρων) μετά την παρέλευσιν τριών γενεών ή τουλάχιστον 50 ετών από την εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου... 

συνεπώς οι μέχρι σήμερα πράξεις μόνο ως καταγραφή μπορούν να χρησιμοποιηθούν και όχι για την εξαγωγή συμπερασμάτων...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
τυπε το πουλι μου φλογες βγαζει, λες να ειναι πετρογκαζι;
τετοια θριαμβολογια υπηρχε και απο τα πρεζακια στην ολλανδια πριν κατι δεκαετιες
δες το μελλον λεγανε στους συντηρητικους, read em and weep
μετα βεβαια απετυχε η χαλαρη πολιτικη, ηρθαν προσφατα οι αυστηροποιησεις, ακομα υπαρχει debate εκει για πληρη επαναφορα του αρχικου καθεστωτος
οταν θα διαρραγει ο κοινωνικος ιστος απο τις προοδευτικες σας μαλακιες, θα επανελθει το κοινωνικο εκκρεμες στη θεση ισορροπιας
χαρειτε τωρα γιατι αργοτερα θα ρθουν οι μελισσες
Πσσσσ. Λιστα εχεις τυπε με τις τοπ κλασσικες χαζομαρες? Ποια πρεζακια ρε αγορι μου? Εχεις ιδεα τι εγινε στην Ολλανδια? Παιρνεις το οτι συσφιξανε τους νομους για να κοψουν τον "ναρκοτουρισμο" και του γαμας τα ραμματα. (αγνοωντας φυσικα, επειδη δεν ταιριαζει στη χαζη κοσμοθεωρια σου, οτι παροτι εγινε στην Ολλανδια ο δυτικος κοσμος αποποινικοποιει τα ναρκωτικα με ραγδαιους ρυθμους ... ποσο χαζοι ειναι και δε βλεπουν τι εγινε στην Ολλανδια, ε? ή μηπως αυτοι βλεπουν, αλλα εσυ δε βλεπεις?) Και μετα εγω ειμαι ο μαλακας που δε θελω να συζητησω. Τι να συζητησω? Με τον τοιχο? :jerking: Αστο. Ή μαλλον συνεχισε να γραφεις. Οπως φαινεται, οι τοσες μαλακιες που εχεις ακομα να πεταξεις στο μελλον θα σε εκθετουν πιο πολυ απο οτιδηποτε θα μπορουσε ποτε καποιος να γραψει. :hi: Keep up the good work.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
σαπια και πορωμενα μυαλα δεν παιρνουν απο λογια. Μονο η πραξη μενει. Αυτα.
τυπε ασε τις φιλοσοφιες περι πραξης γιατι μπορει να σε ρωτησω κανενα "ο γαμος και η οικογενεια ηταν πιο πετυχημενα στην πραξη πριν η μετα το φεμινισμο και τη χειραφετηση της γυναικας στο δυτικο κοσμο;" και να κρασαρει ο σκληρος σου.
το τι γινεται στην πραξη ειναι μεγαλη κουβεντα...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πσσσσ. Λιστα εχεις τυπε με τις τοπ κλασσικες χαζομαρες? Ποια πρεζακια ρε αγορι μου? Εχεις ιδεα τι εγινε στην Ολλανδια? Παιρνεις το οτι συσφιξανε τους νομους για να κοψουν τον "ναρκοτουρισμο" και του γαμας τα ραμματα. Και μετα εγω ειμαι ο μαλακας που δε θελω να συζητησω. Τι να συζητησω? Με τον τοιχο? :jerking: Αστο. Ή μαλλον συνεχισε να γραφεις. Οπως φαινεται, οι τοσες μαλακιες που εχεις ακομα να πεταξεις στο μελλον θα σε εκθετουν πιο πολυ απο οτιδηποτε θα μπορουσε ποτε καποιος να γραψει. :hi: Keep up the good work.
η αυστηροποιηση στην αδεια των καφε, το κλεισιμο οσων ειναι σε αποσταση μικροτερη απο 200 μετρα απο σχολεια κλπ ειναι για το ναρκοτουρισμο;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ειδικά αυτό το βρίσκω τελείως παράλογο και είμαι φανερά αντίθετος....

αντί ο δήμαρχος της πόλης να αυξήσει τα μετρα ασφαλείας, τους αστυνομικούς στους δρόμους, την αστυνόμευση και να εισάγει κάποιους κανονισμούς παραδειγματικής τιμωρίας των τυχόν δραστών που θα συλλαμβάνονται, οπισθοχωρεί και ακυρώνει τους εορτασμούς...

μου θυμίζει τις μαλακίες των δικών μας με τις παρελάσεις που τις κλείσανε για τον κόσμο, αντί να εντείνουνε την αστυνόμευση και να διατάξουν την αστυνομία να σπάει το κεφάλι οποιουδήποτε πήγαινε να διαταράξει την ομαλή διεξαγωγή τους (ακόμη και ένα πανώ να σηκώνανε) ...

σήμερα λοιπόν οι εορτασμοί του καρναβαλιού, αύριο οι εορτασμοί του Πάσχα, μεθαύριο οι εορτασμοί των Χριστουγέννων... για τον φόβο των....

τσάκισμα επί τόπου ... λιώσιμο κάθε κατσαρίδας που ξεπροβάλλει πριν μολύνει...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τσάκισμα επί τόπου ... λιώσιμο κάθε κατσαρίδας που ξεπροβάλλει πριν μολύνει...
καμμια σχεση τα δικά μας,οι παρελάσεις γινανε με κάγκελα και  οι ελάχιστοι μαλάκες συριζεοι περιοριστηκαν για το τέλος των παρελάσεων.
δεν ειναι όμως ιδιο μεγεθος το πρόβλημα με της Γερμανίας και η καταστολή του γενικα στην Ευρώπη δε θα ειναι καθόλου απλή υπόθεση

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
καμμια σχεση τα δικά μας,οι παρελάσεις γινανε με κάγκελα και  οι ελάχιστοι μαλάκες συριζεοι περιοριστηκαν για το τέλος των παρελάσεων.
δεν ειναι όμως ιδιο μεγεθος το πρόβλημα με της Γερμανίας και η καταστολή του γενικα στην Ευρώπη δε θα ειναι καθόλου απλή υπόθεση

και αυτό ήττα της νομιμότητας είναι... δεν χρειαζόταν κάγκελα... χρειαζόταν μερικές διμοιρίες των ΜΑΤ με σαφείς εντολές (οι οποίες να έχουν μάλιστα δημοσιοποιηθεί εκ των προτέρων για να μην λένε μετά "δεν ήξερα") να τσακίσουν πλευρά και να ανοίξουν κεφάλια όποιων προσπαθούσανε να χαλάσουν την παρέλαση... ανεξάρτητα από το ποιός και τι είναι αυτός (γέρος-νέος, άντρας-γυναίκα, απλός πολίτης-βουλευτής κλπ κλπ κλπ) ...

η νομιμότητα πρέπει να επιβάλλεται έστω και δια της βίας...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
η αυστηροποιηση στην αδεια των καφε, το κλεισιμο οσων ειναι σε αποσταση μικροτερη απο 200 μετρα απο σχολεια κλπ ειναι για το ναρκοτουρισμο;
Υποστηριξε ποτε κανεις οτι η μαριχουανα ειναι ασφαλης προς καταναλωση απο ανηλικους? Λενε κατι για τη συνεχιζομενη με ραγδαιους ρυθμους αποποινικοποιηση και τα θετικα της οι αδειες των καφε στην Ολλανδια? Ειπα εγω πουθενα ποτε οτι η λειψη πολιτικη των καφε στην Ολλανδια ειναι παραδειγμα προς μιμηση? Πραγματικα λοιπον δεν εχεις ιδεα τι επαιζε και παιζει στην Ολλανδια? Απλα πιανεσαι για αλλη μια φορα απο ασχετα γεγονοτα για να υποστηριξουν τη χαζη κοσμοθεωρια σου? Ξερεις οτι οι Ολλανδοι εδωσαν αδειες στα καφε αλλα ποτε δεν νομιμοποιησαν την καλλιεργεια ή το εμποριο? Ποτε δε νοιαστηκαν για το απο που θα προμηθευονται τα καφε την μαριχουανα? Που σημαινει κοινως οτι καποιοι (προφανως οι περισσοτεροι, οποιοι δεν εχουν τα κοτσια να καλλιεργησουν παρανομα) θα την προμηθευονται απο τα ιδια καρτελ και μαφιες που ειναι το προβλημα? Κατι με το οποιο προσκαλουν με ανοιχτες αγκαλες περαιτερω προβληματα εγκληματικοτητας? Ειδικα στις πολεις των συνορων τους που ειχαν τα προβληματα ναρκοτουρισμου, οχι μονο με μαριχουανα, που γραφω? Ξερεις οτιδηποτε? Σταματαω εδω. Απλα χανω το χρονο μου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Υποστηριξε ποτε κανεις οτι η μαριχουανα ειναι ασφαλης προς καταναλωση απο ανηλικους? Λενε κατι για τη συνεχιζομενη με ραγδαιους ρυθμους αποποινικοποιηση και τα θετικα της οι αδειες των καφε στην Ολλανδια? Ειπα εγω πουθενα ποτε οτι η λειψη πολιτικη των καφε στην Ολλανδια ειναι παραδειγμα προς μιμηση? Πραγματικα λοιπον δεν εχεις ιδεα τι επαιζε και παιζει στην Ολλανδια? Απλα πιανεσαι για αλλη μια φορα απο ασχετα γεγονοτα για να υποστηριξουν τη χαζη κοσμοθεωρια σου? Ξερεις οτι οι Ολλανδοι εδωσαν αδειες στα καφε αλλα ποτε δεν νομιμοποιησαν την καλλιεργεια ή το εμποριο? Ποτε δε νοιαστηκαν για το απο που θα προμηθευονται τα καφε την μαριχουανα? Που σημαινει κοινως οτι καποιοι (προφανως οι περισσοτεροι, οποιοι δεν εχουν τα κοτσια να καλλιεργησουν παρανομα) θα την προμηθευονται απο τα ιδια καρτελ και μαφιες που ειναι το προβλημα? Κατι με το οποιο προσκαλουν με ανοιχτες αγκαλες περαιτερω προβληματα εγκληματικοτητας? Ειδικα στις πολεις των συνορων τους που ειχαν τα προβληματα ναρκοτουρισμου, οχι μονο με μαριχουανα, που γραφω? Ξερεις οτιδηποτε? Σταματαω εδω. Απλα χανω το χρονο μου.
εγω λεω οτι αργησες να απαντησεις γιατι τονωσες την αγνοιαρα σου με λιγη βικιπαιδεια και τωρα λες ασχετες πιπες απλα γιατι δε μπορεις να αντεξεις το ρουμπωμα (ειμαι κακουλης)  :S

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εγω λεω οτι αργησες να απαντησεις γιατι τονωσες την αγνοιαρα σου με λιγη βικιπαιδεια και τωρα λες ασχετες πιπες απλα γιατι δε μπορεις να αντεξεις το ρουμπωμα (ειμαι κακουλης)  :S
Καλα, οταν τελειωσεις το "Λολα να ενα μηλο", ξανακανε τον κοπο να διαβασεις τις "ασχετες πιπες" μου οι οποιες απαντανε ακριβως και αναλυτικα στις χαζομαρες σου. Μεχρι τοτε :hi:.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Όποιος γεννήθηκε κουτσός, μπορεί να μας πει
ότι είναι το ίδιο, με κάποιον που γεννήθηκε χωρίς
αυτό το πρόβλημα  ;

Η ομοφυλοφιλία είναι μια   βιολογικά  προβληματική κατάσταση .
Μπορεί καποιοι ομοφυλόφιλοι να ήταν  μεγάλοι καλλιτέχνες
όπως ο Τσαϊκόφσκυ, ο Μικελάντζελο, ο Νουρέγιεφ
ο Όσκαρ Ουάϊλντ  κτλ,
μεγάλοι επιστήμονες ,όπως ο Άλαν Τούρινγκ ,
μεγάλοι επιχειρηματίες , όπως ο Μπράνσον,
μεγάλοι πολιτικοί, όπως ο Κεμαλ Ατατουρκ κτλ. , αλλά αυτό δεν σημαίνει
ότι δεν είχαν  βιολογικό πρόβλημα  .

Υπάρχουν οι ομοφυλόφιλοι που
δεν μπορούν να κάνουν σεξ με το αλλο φύλο ,
και υπάρχουν και οι μπαϊσέξουαλ, που κάνουν σεξ
ευχάριστα και με τα δύο φύλα .
Η ομοφυλοφιλία κληρονομείται κυρίως  από τα παιδιά
των μπαϊσέξουαλ.
ΔΕΝ είναι το ίδιο ο "καθαρός " γκέϋ με τον μπαϊσέξουαλ,
και ΔΕΝ μετατρέπεται ο ένας στον άλλον.Ένας μπαϊσέξουαλ μπορεί
να μην έχει εκδηλώσει την ομοφυλοφιλία του μέχρι καποια ηλικία,
αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο μπαϊσέξουαλ μετατρέπεται σε γκέϋ
αφού είναι διαφορετικοί βιολογικά μεταξύ τους .
Η γυναίκα από τον άνδρα έχει  διαφορές στον εγκέφαλο
που αφορούν την σεξουαλική ταυτότητα ,
και , χονδρικά, ένας γκέύ άνδρας είναι ένας γυναικείος εγκέφαλος σε
ανδρικό σώμα .Ο μπαϊσέξουαλ έχει εγκεφαλικά χαρακτηριστικά
που αφορούν την σεξουαλική ταυτότητα , που προέρχονται και από
τα δύο φύλα, όπως, περίπου,  ένας ερμαφρόδιτος έχει κλειτορίδα μεγάλη σχεδόν
σαν πέος , αλλά έχει και κόλπο .

Είναι γενετικό το ζήτημα, και δεν έχετε παρά
να ρωτήσετε τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους .
Δεν " παρασύρθηκαν " στην ομοφυλοφιλία, το ένστικτό τους
τους οδήγησε σε αυτή .

Είναι  εκ γενετής βιολογικά προβληματική κατάσταση  η ομοφυλοφιλία
αλλά το λόμπυ των ομοφυλοφίλων θεωρεί ότι δεν συμφέρει
τους ομοφυλόφιλους η διαπίστωση αυτή .

Ένας ομοφυλόφιλος ειδικός στην νευροεπιστήμη  , ο LeVay , σε άρθρο
του στο κορυφαίο περιοδικό Science, παρουσίασε μελέτη
του στους υποθαλάμους ομοφυλοφίλων και υποστήριξε ότι
η βιολογική διαφορά εμφανίζεται εκεί .
Οι μελέτες του αμφισβητήθηκαν .
Όμως αυτό που παραμένει αδιαμφισβήτητο είναι ότι
η ομοφυλοφιλία παρουσιάζεται με σταθερό κατά προσέγγιση  ποσοστό
παγκόσμια  και αυτό είναι σαφής ένδειξη ότι έχει γενετική βάση .
Επίσης από τις μελέτες των διδύμων προκύπτει η γενετική βάση
της ομοφυλοφιλίας.

Επίσης ένας διάσημος ομοφυλόφιλος επιστήμονας
ο Magnus Hirschfeld ,πριν πολλά χρόνια, το 1922 , στο βιβλίο
του Homosexuality of Men and Women
είχε υποστηρίξει ότι η ομοφυλοφιλία είναι γενετική .
Έκανε μελετες σε οικογένειες και είχε μελετήσει πάρα πολλούς
ομοφυλόφιλους .Κανενας δεν "θεραπευόταν " από την ομοφυλοφιλία
και έτσι δεν είναι " ασθένεια ",όπως συνεπέρανε.
Ούτε βέβαια " επιλογή " .
Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες θέλουν να αποκτήσουν σώμα σαν γυναικείο
και κάνουν ειδικές εγχειρήσεις .Αλλάζουν τη φωνή τους κτλ.
Δεν μπορεί να είναι " επιλογή " , τέτοια ταλαιπωρία .

Οι ομοφυλόφιλοι, χρειάζονται κατανόηση από την κοινωνία, σαν μειονότητα .
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα εξισωθεί η βιολογική προβληματική κατάσταση  με την
έλλειψη βιολογικού προβλήματος .
Αφού από την ένωση δύο ομοφυλοφίλων δεν μπορεί
να προκύψει γέννηση νέου ανθρώπου, σημαίνει ότι είναι μια βιολογικά
προβληματική κατάσταση .
Επίσης από το γεγονός ότι ο ομοφυλόφιλος θέλει να γίνει το σώμα του
σαν το σώμα του άλλου φύλου, και από το γεγονός ότι δεν είναι φτιαγμένο το σώμα
για ομοφυλόφιλο σεξ, προκύπτει ότι η ομοφυλοφιλία είναι ένα
βιολογικό πρόβλημα .

Κατανόηση χρειάζεται .Ούτε ανάθεμα, όπως κάνουν οι παπάδες,
ούτε τιμωρία, όπως έκαναν και κάνουν σε Κράτη, αλλά
πραγματική κατανόηση του προβλήματος .
Όπως για  ένα κουτσό εκ γενετής .
Ενας κουτσός εκ γενετής μπορεί να γίνει μεγάλος επιστήμονας,
μεγάλος καλλιτέχνης ( βλ. Τουλουζ Λωτρεκ ) ,κτλ.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κουτσός είναι το ίδιο
με τον μη κουτσό ΣΕ ΟΛΑ .

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Το ανεβάζω εδώ!  :grin:

[size=20pt]
Ο Γιάννης Μπέζος Στα «Καλημερούδια»
«Καλύτερα ένα παιδί να έχει κακούς, παρά gay γονείς»[/size]

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στα «Καλημερούδια», το πρωί της Δευτέρας.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την τύχη της σειράς «Μη Με Σκας» στον Alpha, με θέμα ένα gay ζευγάρι ανδρών που ενσάρκσωσε ο ίδιος και ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά και την πρόσφατη μεγάλη συζήτηση γύρω από τα ομόφυλα ζευγάρια και τα δικαιώματά τους.

Τι πήγε λάθος με τη σειρά;
«Ήταν μια λάθος εκτίμηση. Πέρα από την ευθύνη τη δική μας, των ηθοποιών δηλαδή, ίσως ήταν οι καιροί. Υπάρχουν οι δυσκολίες της παραγωγής και το θέμα ήταν λίγο περίεργο. Η συμβίωση δύο ανδρών σαν θέμα ήταν περίεργο βεβαίως. Όταν κάτι προβάλλεται στην τηλεόραση, επισημοποιείται κάπως με ανθρώπους τόσο γνωστούς».

Ο ρόλος του gay ζευγαριού, ως πρωταγωνιστικό δίδυμο:
«Σε καμία σειρά δεν έχουμε δει ζευγάρι... Ας πούμε στου Παπακαλιάτη τη σειρά εκεί ήταν παραπληρωματικό. Εδώ ήταν βασικό ζευγάρι. Αυτό, λοιπόν, έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Ορισμένοι ενοχλήθηκαν – από ό,τι ξέρω κι από τον σταθμό, γιατί εγώ δεν ασχολήθηκα και πολύ. Τους φάνηκε προχωρημένο. Ο κόσμος το πρωί μπορεί να δει ό,τι θέλει, το βλέπει πιο light. Όταν το βλέπει το βράδυ, το πράγμα επισημοποιείται. Ήταν λίγο περίεργο. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα. Νομίζω και ο σταθμός (έχει ευθύνη), μπορούσαμε να το χειριστούμε διαφορετικά. Ίσως κινηθήκαμε λίγο βεβιασμένα».

Ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα;
«Δεν ήμουν ικανοποιημένος, αλλά αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί. Δεν ήταν κάτι που δεν γίνεται. Αυτό εννοώ και σαν ευθύνη δική μας. Σταμάτησε μετά για 15 μέρες, υπήρχε και η στάση του σταθμού που ήταν επιφυλακτική. Έτσι είπαμε να το αφήσουμε. Όταν παίζονται τρία επεισόδια, είναι κάτι μη γενόμενο σχεδόν».

Ποια είναι η θέση του απέναντι στην επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης;
«Κοιτάξτε, όταν η κατάσταση επισημοποιείται δεν την αντέχει εύκολα ο άλλος. Όταν είναι... στον αστερισμό της πλάκας, τη δέχεται. Όταν δηλαδή μπορεί να χλευάσει κάτι, είναι ανώδυνο. Όταν επισημοποιείται είναι επώδυνο. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά και δεν μπορεί να το δεχθεί και δεν είναι εύκολο. Νομίζω σωστά η πολιτεία κινήθηκε με αυτό το Σύμφωνο Συμβίωσης. Δεν το συζητώ, πολύ σωστά κινήθηκε. Και καλά θα κάνουν και οι εμπλεκόμενοι, οι ομοφυλόφιλοι δηλαδή, να κρατήσουν κι αυτοί μια σοβαρή στάση. Δεν το λέω για περιστατικά που έγιναν τώρα, μιλάω γενικότερα. Δεν είναι στιλ, είναι τρόπος ζωής. Είναι προσωπική υπόθεση. Αυτό, το προσωπικό θέμα γίνεται δημόσιο. Δεν πρέπει να γίνεται... Τι νόημα έχει;».

Πώς είδε τις αντιδράσεις της Εκκλησίας;
«Η Εκκλησία κάνει τη δουλειά της. Δένεται με τη ρίζα, το παρελθόν, και λέει αυτά που έχει να πει. Αυτοί που είπαν αυτά που είπαν είναι ανόητοι. Στην Εκκλησία υπάρχουν και ακρότητες. Οι ακραίες φωνές είναι ανόητες. Οι ακραίες φωνές των ομοφυλοφίλων είναι επίσης ανόητες. Φυσικά, δεν είναι; Εγώ ξέρω ανθρώπους, πάρα πολύ σημαντικούς, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι ή υπήρξαν στο παρελθόν. Δεν τους χαρακτήρισε αυτό, αλλά το έργο τους ή η στάση τους δημόσια. Ο δημόσιος λόγος και όχι η συμπεριφορά. Αλλιώς παγιδεύεται ο θεατής και ο αναγνώστης και μένει σε αυτό. Ενώ δεν πρέπει να μείνει σε αυτό».

Είναι σύμφωνος με το ενδεχόμενο υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;
«Σε αυτό δεν συμφωνώ, προς το παρόν τουλάχιστον. Η άποψή μου είναι αυτή, η εκτίμησή μου. Ακούω το επιχείρημα “ένα παιδί από το να μην έχει καθόλου οικογένεια, ας έχει αυτό”. Ακόμα και αν υπάρχει διαλυμένη οικογένεια, το παιδί είναι καλύτερο να έχει ένα κακό πατέρα και μια κακή μητέρα, παρά δύο καλούς πατεράδες ή δυο καλές μαμάδες. Αυτό πιστεύω εγώ. Δεν είναι αντιμετωπίσιμο».

Θεωρεί ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν δικαίωμα να υιοθετήσουν παιδιά;
«Όχι, γιατί να έχουν το δικαίωμα; Τι θα πει δικαίωμα; Ας το έχουν – δεν θα το αποφασίσω εγώ αυτό. Θέλω να πω ότι κανονικά κάπου αναφέρεσαι. Όταν έχεις έναν πατέρα, κάπου αναφέρεται. Όταν έχει μια μητέρα, κάπου αναφέρεται. Ο καθένας έχει άλλο ρόλο. Όταν έχει δύο ίδια πρότυπα, τα οποία δεν είναι και φυσικοί του γονείς, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εγώ εκτιμώ ότι είναι έτσι. Μακάρι να πέφτω εγώ έξω και να είναι αλλιώς». 

Δείτε και το video εδώ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Ορίστε !

Υιοθετημένη από λεσβίες η ίδια,
μιλάει εναντίον του "γαμου " ομοφυλοφίλων.

Katy Faust ,who  is the daughter of lesbian parents , is against gay marriage.

Ακου...γάμος ομοφυλοφίλων !

Η βίδα χρειάζεται παξιμάδι !

http://[URL unfurl="true"]www.scootershop.gr/images/06887.jpg[/img[/URL]]

Δυο παξιμάδια ,δεν δένουν μεταξύ τους  !

[img]http://[URL unfurl="true"]www.atalasidis-tools.gr/prd_images/PA-001-1.jpg
URL]]

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
[size=20pt]
Ο Γιάννης Μπέζος Στα «Καλημερούδια»
«Καλύτερα ένα παιδί να έχει κακούς, παρά gay γονείς»[/size]
Παντα τον ειχα σε εκτιμηση τον Μπεζο, αλλα μετα απ αυτη τη δηλωση τον εχω σε πελωρια εκτιμηση :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom