Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το είπα και στον προηγούμενο μην ρωτάμε τα ίδια. Τυχαία αναφορά ήταν. Μεμονωμένο περιστατικό.

Οι παπάδες, οι καλόγεροι, ο αρχιμανδρίτες προασπίζουν την έννοια της οικογένειας και της ηθικής.
να σου πω κατι
ο γιατρος μου ειναι 140 κιλα, καπνιζει 3 πακετα πρινς μαλακο την ημερα και κατεβαζει ενα τζονυ κολα στην καθισια του
προασπιζει την υγειηνη διατροφη και το κοψιμο του καπνισματος οπως με συμβουλευει η οχι;
αμα πιασεις το υπονοουμενο απαντα μου

vatomouro

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
να σου πω κατι
ο γιατρος μου ειναι 140 κιλα, καπνιζει 3 πακετα πρινς μαλακο την ημερα και κατεβαζει ενα τζονυ κολα στην καθισια του
προασπιζει την υγειηνη διατροφη και το κοψιμο του καπνισματος οπως με συμβουλευει η οχι;
αμα πιασεις το υπονοουμενο απαντα μου

άλλαξε γιατρό. άμα πιάνεις το δικό μου.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πρεπει και το αστικο δικαιο εξασφαλιζει οτι μπορει. Γιατι αυτο το χαρτι θα πρεπει να ειναι ντε και καλα γαμος? Δεν ειμαι κατα του γαμου, ατομων ιδιου φυλου, απλα διερωτομαι γιατι ντε και καλα τοση πρεμουρα?
Επειδη το συμφωνο συμβιωσης στην Ελλαδα ειναι ενα απλο κωλοχαρτο? Μη με βαλεις να γουγλαρω το αρθρο που ειχα ανεβασει παλια που πηγε το ανδρογυνο με το συμφωνο συμβιωσης να βγαλει η γυναικα βιβλιαριο (ή κατι παρομοιο) απο την ασφαλιση του αντρα και της ειπαν παρε πουλο. Γιατι βαριεμαι. :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
άλλαξε γιατρό. άμα πιάνεις το δικό μου.
ξερω κι εναν αλλον 1.90 85 κιλα πρωταθλητη στο κροσφιτ που κανει τα 0-100 σε 11 δευτερα αλλα εχει τελειωσει βουλγαρια με πεσκεσια στους καθηγητες ντενεκεδες λαδι απο το χωριο και μετρησε την πιεση ενος θειου μου και τη βρηκε 15 τη μικρη και 30 τη μεγαλη
ο χοντρος παλι ειναι κορυφη στο ερρικος ντυναν
ομως θα σε ακουσω και θα εμπιστευτω την υγεια μου στον κλαρινογαμπρο απο το μπανσκο να μη σου χαλασουμε και τη σουπα με τους γκευ που θελουν παντρολογηματα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Επειδη το συμφωνο συμβιωσης στην Ελλαδα ειναι ενα απλο κωλοχαρτο? Μη με βαλεις να γουγλαρω το αρθρο που ειχα ανεβασει παλια που πηγε το ανδρογυνο με το συμφωνο συμβιωσης να βγαλει η γυναικα βιβλιαριο (ή κατι παρομοιο) απο την ασφαλιση του αντρα και της ειπαν παρε πουλο. Γιατι βαριεμαι. :grin:
Σιγουρα παντως δεν ειναι και γαμος.
Με μια απλη αναζητηση βρηκα το παρακατω.
[URL unfurl="true"]http://elawyer.blogspot.gr/2010/08/blog-post_13.html[/url]

Εντιτ.
Παλιο το αρθρο δεν γνωριζω αμα εχουν γινει αλλαγες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δε το πα για να το παιξω εξυπνος η να αμφισβητησω, απλα ρωταω οντως τι ισχυει. Αν ο γαμος κατοχυρωνει οντως καποια περαιτερω αστικα δικαιωματα, καλως να δοθει φυσικα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αν ποτε αναγνωριστει ο γαμος (εστω και πολιτικος) για τους ομοφυλοφιλους, οι ιδιοι αναγνωριστουν ως συζυγοι και η ενωση τους ως οικογενεια επισημα απο το ελληνικο κρατος, θα ειναι η αρχη του τελους για την ελληνικη κοινωνια οπως τη γνωρισαμε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αν ποτε αναγνωριστει ο γαμος (εστω και πολιτικος) για τους ομοφυλοφιλους, οι ιδιοι αναγνωριστουν ως συζυγοι και η ενωση τους ως οικογενεια επισημα απο το ελληνικο κρατος, θα ειναι η αρχη του τελους για την ελληνικη κοινωνια οπως τη γνωρισαμε
Σε 10 η παραπανω χρονια θεωρεις πως η κοινωνια θα ειναι ιδια; Παραμενει ιδια απο το 80 η το 60;
Δεν υπαρχει ΑΝ, λοιπον. Ποτε υπαρχει.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δε το πα για να το παιξω εξυπνος η να αμφισβητησω, απλα ρωταω οντως τι ισχυει. Αν ο γαμος κατοχυρωνει οντως καποια περαιτερω αστικα δικαιωματα, καλως να δοθει φυσικα.
Ναι απο σενα περιμεναμε να το παιξεις εξυπνος εδω μεσα, μας λειψαν οι εκατονταδες αλλοι. :grin: :grouphug:

Κι εγω απαντησα επειδη θα μπορουσα να συμφωνησω στο ε και τι τους νοιαζει ο θρησκευτικος, αλλα οχι για τον πολιτικο γαμο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Ρε πουλί, επειδή γενικά εισαι σοβαρός σχολιαστής, πως θα αλλάξει η ελληνική κοινωνία επειδή οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούν να παντρεύονται μεταξύ τους; Τι σε χαλάει σε αυτο;

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
[size=35pt]Μακάρι.[/size] :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε πουλί, επειδή γενικά εισαι σοβαρός σχολιαστής, πως θα αλλάξει η ελληνική κοινωνία επειδή οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούν να παντρεύονται μεταξύ τους; Τι σε χαλάει σε αυτο;
Διοτι αμα αναγνωριστουν σαν μορφη οικογενειας, τοτε ανοιγει ο φακελος υιοθεσιες, κτλ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε αμα διαβασεις το "ημερησια ενημερωση για χεσιμο" θα χασεις πασα ιδεα για μενα  :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
[size=35pt]Μακάρι.[/size] :rockon:
και ομως τυπε
η ελληνικη κοινωνια ως κοινωνια και οχι ως πολιτικη εκφραση ειναι 1000 φορες καλυτερη απο πολλες πιο προηγμενες υποτιθεται κοινωνιες του δυτικου κοσμου
οι οικογενειακες σχεσεις, οι κοινωνικοι δεσμοι κλπ ειναι πολυ πιο ισχυροι στο ελλαδισταν απο τους ξενους που σουταρουν τα παιδια τους στα 18 και ψοφαει ο αλλος διπλα τους στη μεση του δρομου και ουτε καν σταματανε να δουν τι συμβαινει
εχουμε τα στραβα μας αλλα εχουμε και τα καλα μας
αμα το κανουμε μουλτικουλτι κι εδω περα με καθε καρυδιας καρυδι απο ολη την υφηλιο, γκευ γαμους, υιοθεσιες απο τραβεστι και δε συμμαζευεται
ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ τυπε

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν εχω ιδεα για τι μιλας. Πραγματικα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
και ομως τυπε
η ελληνικη κοινωνια ως κοινωνια και οχι ως πολιτικη εκφραση ειναι 1000 φορες καλυτερη απο πολλες πιο προηγμενες υποτιθεται κοινωνιες του δυτικου κοσμου
οι οικογενειακες σχεσεις, οι κοινωνικοι δεσμοι κλπ ειναι πολυ πιο ισχυροι στο ελλαδισταν απο τους ξενους που σουταρουν τα παιδια τους στα 18 και ψοφαει ο αλλος διπλα τους στη μεση του δρομου και ουτε καν σταματανε να δουν τι συμβαινει
εχουμε τα στραβα μας αλλα εχουμε και τα καλα μας
αμα το κανουμε μουλτικουλτι κι εδω περα με καθε καρυδιας καρυδι απο ολη την υφηλιο, γκευ γαμους, υιοθεσιες απο τραβεστι και δε συμμαζευεται
ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ τυπε

Η οικογενεια ειναι η κατάρα της Ελλάδας τύπε, εξαιτίας αυτών των δεσμών που περιγράφεις έχουμε καταστάσεις όπου ο συνταξιούχος μπαμπας των 1500 κόβει χαρτζιλίκι στο γιο που δουλεύει δεκάωρο για να παιρνει 600 ευρω και αγοράζει αμάξι στην κόρη που ειναι αιώνια φοιτήτρια...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν εχω ιδεα για τι μιλας. Πραγματικα.
μιλαω για το γεγονος οτι η ελληνικη κοινωνια εχει ισχυρους δεσμους αναμεσα στα μελη της οση φραπεδοποιηση και μακντοναλντοποιηση κι αν εχει επελθει στη νεολαια της τα τελειταια 20 χρονια και αυτοι οι ισχυροι δεσμοι βασιζονται στο ομογλωσσο το ομοθρησκο το ομοτροπο, στους βασικους θεσμους που εχουν ως σημειο αναφορας ολοι οι ελληνες τους τελευταιους αιωνες, τη θρησκεια, την πατριδα, την οικογενεια.
αμα αρχισεις ενα ενα και τα ξεφτιζεις βλεπε χωρισμος εκκλησιας κρατους, βλεπε γελοιοποιηση της οικογενειας η οποια οριζεται πλεον εξ αρχης και θα αποτελουν οικογενεια ο μητσος και ο μεμας με ενα απλο συμβολαιο, βλεπε πληθυσμιακη αλλοιωση λογω υπογεννητικοτητας και ανεξελεγκτης λαθρομεταναστευσης, θα καταληξεις τυπε μου να εχεις μια κοινωνια αχταρμα σαν αυτη που εχουν δυστυχως αποκτησει πολλες ευρωπαικες πολεις
προσωπικα δε θελω να δω την ελλαδα ετσι σε επιπεδο κοινωνιας (σε επιπεδο πολιτικης και οικονομιας αλλαζει το πραμα)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
:tired: παω να την πεσω γιατι το κουρασαμε το θεμα :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
5 λέξεις ανά ανάρτηση,
τα μισά δεν τα καταλαβαίνεις...
πρέπει να έχεις κουραστεί

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
5 λέξεις ανά ανάρτηση,
τα μισά δεν τα καταλαβαίνεις...
πρέπει να έχεις κουραστεί
εχει βαρεσει μπλε οθονη
θα κανει νανι, και με την επανεκκινηση αυριο το πρωι αμα τα ξαναδιαβασει θα καταλαβει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom