balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εσύ Τζωνάκυ, δεν πιστεύω να έγινες γκαιόπουλο
και να υπογράψεις σύμφωνο συμβίωσης με τον Πεταλωτή ;
Εσύ Τζωνάκυ, δεν πιστεύω να έγινες γκαιόπουλο
και να υπογράψεις σύμφωνο συμβίωσης με τον Πεταλωτή ;
φασουλληδες τους λεει ο καζακης...Σε περίπτωση που κάποιοι δεν πιστεύουν ότι ο Σιωνισμός νομοθετεί και οι ελληνόφωνοι κλόουν της Βουλής επικυρώνουν...
Το να μπορούν 2 άνθρωποι να επισημοποιούν τη σχέση τους είναι αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα.
Το σύμφωνο όμως αυτό όπως ήρθε (δεν το έχω διαβάσει ακόμα) κατατέθηκε σε χρονική στιγμή που εξυπηρετεί κομματικά οφέλη της κυβέρνησης.
Από εκεί και πέρα το κάθε λογής παπαδαριό/μισάνθρωποι/κρυφές ας κάτσουν να πνίξουν τον καημό στη μιζέρια τους...
ποιος γαμαεο ολα αυτα τα σουργελα???Σε περίπτωση που κάποιοι δεν πιστεύουν ότι ο Σιωνισμός νομοθετεί και οι ελληνόφωνοι κλόουν της Βουλής επικυρώνουν...
ποιος γαμαεο ολα αυτα τα σουργελα???
Σε περίπτωση που κάποιοι δεν πιστεύουν ότι ο Σιωνισμός νομοθετεί και οι ελληνόφωνοι κλόουν της Βουλής επικυρώνουν...
Σε περίπτωση που κάποιοι δεν πιστεύουν ότι ο Σιωνισμός νομοθετεί και οι ελληνόφωνοι κλόουν της Βουλής επικυρώνουν...
Σωστό και αυτό που λες. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης. Τώρα για τη τεκνοθεσία είναι πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία. Επίσης υπάρχουν πολλά αλλά σε αυτό.admins γιατί δεν μπαίνει ενα poll ναι ή όχι στο tread να δούμε και σε αριθμούς τι πιστεύει ο μέσος έλληνας μπουρδελιάρης για το γάμο-σύμφωνο των gay?
Σωστό και αυτό που λες. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης. Τώρα για τη τεκνοθεσία είναι πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία. Επίσης υπάρχουν πολλά αλλά σε αυτό.
Γιατί να υπάρχει σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους ;
Τι δουλειά έχει το Κράτος , αν δύο γκέύ αποφασίσουν να ζήσουν μαζί ;
Απαγορεύεται να συζούν ; ΟΧΙ .
Γιατί να ανακατευθεί το Κράτος στη συμβίωσή τους ;
Ο Γάμος σκοτώνει τον έρωτα !
Τι ειναι η τεκνοθεσία?Σωστό και αυτό που λες. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης. Τώρα για τη τεκνοθεσία είναι πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία. Επίσης υπάρχουν πολλά αλλά σε αυτό.