Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

  • Υπέρ

  • Κατά

  • Στα @@ μου


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
το μόνο που δε μας έχει πει, είναι πως θέλει να γίνει η κοινωνία;
μήπως όπως των φίλων του των σκοπιανών, των τούρκων, των αλβανών;
ή μήπως θέλει να πάμε σε κάτι ποιο ανεπτυγμένο, π.χ. ελβετών(φούντα για όλους και 17χρονα στην πορνεία ),
Η.Π.Α. με μισθοφορικούς στρατούς, καρτέλ ναρκωτικών, όπλα και πολέμους ανά 2 χρόνια
σουηδία με τους παιδεραστές να μπαίνουν μέσα μια πενταετία και μετά να βγαίνουν πάλι να περνάνε μια γύρα κανένα πιτσιρίκι.

 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
5.196
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εχει βαρεσει μπλε οθονη
θα κανει νανι, και με την επανεκκινηση αυριο το πρωι αμα τα ξαναδιαβασει θα καταλαβει
Απανταω παντα και ακριβως στο επιπεδο που μου απαντανε. Η αρμοζουσα απαντηση στο "η νομιμοποιηση των γαμων των γκευ θα μας βλαψει την πατριδα, τη θρησκεια και την οικογενεια" ειναι ακριβως η παραπανω, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο. :dunno: Οσο για το αλλο το φαιδρο χριστιανοπροβατο που ειπε να πεταξει κι αυτο την παπαρια του, πεταμενα bytes θα ειναι ο,τι και να απαντησω στον προφανη αχταρμα που εχει στο κεφαλι του και ξερασε σε 5 γραμμες ασυναρτησιων. Η αρμοζουσα απαντηση σ'αυτον λοιπον ειναι "ναι, πεταει ο γάιδαρος". Και ολοι φιλοι. :grin:
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.477
Like
21.846
Πόντοι
5.006
Πρεπει και το αστικο δικαιο εξασφαλιζει οτι μπορει. Γιατι αυτο το χαρτι θα πρεπει να ειναι ντε και καλα γαμος? Δεν ειμαι κατα του γαμου, ατομων ιδιου φυλου, απλα διερωτομαι γιατι ντε και καλα τοση πρεμουρα?
το συμφωνο συμβιωσης δεν θεωρειται γαμος παντως
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Ναι απο σενα περιμεναμε να το παιξεις εξυπνος εδω μεσα, μας λειψαν οι εκατονταδες αλλοι. :grin: :grouphug:

Κι εγω απαντησα επειδη θα μπορουσα να συμφωνησω στο ε και τι τους νοιαζει ο θρησκευτικος, αλλα οχι για τον πολιτικο γαμο.

  :tickedoff: Αααα με υποτιμάς βλέπω μικρέ 

  :2funny:  :2funny:  :2funny:
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Διοτι αμα αναγνωριστουν σαν μορφη οικογενειας, τοτε ανοιγει ο φακελος υιοθεσιες, κτλ.

Παντως αμα ειχα δυο εκατομμμυριουχους ομοφυλοφιλους γονεις, μα καθολου δε θα με χαλαγε?
Αλλο αν ηταν τιποτα φτωχομπινεδες βεβαια :grin:
 

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Μηνύματα
8.791
Κριτικές
11
Like
608
Πόντοι
376
αν ποτε αναγνωριστει ο γαμος (εστω και πολιτικος) για τους ομοφυλοφιλους, οι ιδιοι αναγνωριστουν ως συζυγοι και η ενωση τους ως οικογενεια επισημα απο το ελληνικο κρατος, θα ειναι η αρχη του τελους για την ελληνικη κοινωνια οπως τη γνωρισαμε

αν χαλάσει αυτή που έχουμε  μετά άντε να ξαναφτιάξουμε τόσο high lvl κοινωνία πάλι   :tooth:
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παντως αμα ειχα δυο εκατομμμυριουχους ομοφυλοφιλους γονεις, μα καθολου δε θα με χαλαγε?
Αλλο αν ηταν τιποτα φτωχομπινεδες βεβαια :grin:

εεε τότε δεν θα ήταν ομοφυλόφυλοι... σκατόπουστες θα ήταν  :grin:
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.274
Like
599
Πόντοι
246
Απανταω παντα και ακριβως στο επιπεδο που μου απαντανε. Η αρμοζουσα απαντηση στο "η νομιμοποιηση των γαμων των γκευ θα μας βλαψει την πατριδα, τη θρησκεια και την οικογενεια" ειναι ακριβως η παραπανω, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο. :dunno:
θα προσπαθησω να το κανω πενηνταρακια, τι πενηνταρακια δηλαδη, μονολεπτα θα το κανω
αν δεν καταστει και τωρα σαφες, παραιτουμαι, μετα ειναι αρμοδιοτητα αλλου

ΓΑΜΟΣ σημαινει σε ολες τις εποχες, σε ολη την υφηλιο και σε ολες τις ανθρωπινες κοινωνιες ενωση της ζωης ενος ανδρα και μιας γυναικας με βαση το ανθρωπινο και το θεικο δικαιο. (ΜΟΔΕΣΤΙΝΟΣ: "γάμος εστίν ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωσις του βίου παντός, θείου τε και ανθρώπινου δικαίου κοινωνία") και το στοιχειο του θεικου δικαιου ενυπαρχει διοτι απο καταβολης κοσμου μεχρι το διαφωτισμο (Γαλλια - αρχες 18ου αιωνα) καμια ανθρωπινη κοινωνια δεν διανοειτο την αθεια και ολες οι τελετες γαμου με τον ενα η τον αλλο τροπο ειχαν και το θρησκευτικο στοιχειο.
απο το διαφωτισμο και μετα οπου προεκυψε ο υλισμος, η απορριψη του υπερλογου, η αθεια και δε συμμαζευεται μας προεκυψε και ο πολιτικος γαμος δηλαδη παραλειφθηκε το θρησκευτικο στοιχειο (το θεικο δικαιο) και ο ορισμος του γαμου διαμορφωθηκε ως η ενωση της ζωης ενος ανδρα και μιας γυναικας με βαση το ανθρωπινο δικαιο. χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι το αρθρο 12 της Ευρωπαικης Συνθηκης για τα Δικαιωματα του Ανθρωπου (ΕΣΔΑ) που υπογραφηκε το 1950 και αναφερει "Αρθρo 12 - ∆ικαίωμα συvάψεως γάμoυ: Άμα τη συμπληρώσει ηλικίας γάμoυ, o αvήρ και η γυvή έχoυv τo δικαίωμα vα συvέρχovται εις γάμov και ιδρύωσιv oικoγέvειαv συμφώvως πρoς τoυς διέπovτας τo δικαίωμα τoύτo εθvικoύς vόμoυς." τη δεκαετια του '80 υπο την πιεση συνδικαλιστικων οργανωσεων των πουστηδων και δηθεν ανεξαρτητων επιστημονικων ερευνων που στην ουσια χρηματοδοτουνταν απο ομοφυλοφιλικες οργανωσεις και διεξαγωνταν απο ομοφυλοφιλους επιστημονες και στο πλαισιο της επικρατησης νεο-φιλελευθερων πολιτικων ιδιως στους αγγλοσαξωνες (θατσερ - ρηγκαν - απολυτος σεβασμος της ιδιωτικοτητας κλπ μην αναλυω τωρα γιατι βαριεμαι) η ομοφυλοφιλια βγηκε για πρωτη φορα απο τις ψυχικες νοσους και τις σεξουαλικες διαταραχες - παραφιλιες απο το αμερικανικο ινστιτουτο ψυχιατρικης και ενταχθηκε στις σεξουαλικες συμπεριφορες - επιλογες (ακολουθησαν ενα ενα και αλλα κρατη), με αποτελεσμα στο εξης η πολιτικως ορθη συμπεριφορα στο δημοσιο διαλογο απεναντι σε εναν ομοφυλοφιλο να μην ειναι "οξω πουστη απο την παραγκα" οπως ισχυε ως τοτε αλλα "εξελθετε αν επιθυμειτε κυριε ομοερωτικε".
ωστοσο επειδη η κοινωνια δεν ακολουθησε και οι πουστηδες εξακολουθησαν να ειναι παριες, δηλαδη επειδη δεν επεβαλαν τη διαφορετικοτητα τους δια της ιατρικης ή της ηθικής ή της κοινωνικής οδού, στράφηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο στα δικαστήρια και έκτοτε (δεκαετία '90) προσπαθούν να την επιβάλλουν δια της νομικής οδού. δηλαδή επικαλούμενοι μια στρεβλώς εννοούμενη ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικώς θέλουν να επιβληθούν δια της νομικής οδού και μάλιστα όχι να επιβάλλουν τη διαφορετικότητα τους η οποία σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο εχει ηδη γινει αποδεκτη τουλαχιστον στο δυτικο κοσμο, αλλα θελουν να επιβαλλουν τη δηθεν φυσιολογικοτητα τους. οτι δηλαδη ειναι φυσικο, φυσιολογικο, νορμαλ, κανονικη και προβλεπομενη ανθρωπινη συμπεριφορα οι γυναικες να γλυφουν μεταξυ τους τα μουνια τους και οι αντρες να βαζουν το κρεας τους ο ενας μεσα στον αλλο ως ΚΥΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ, επιχειρωντας μαλιστα να τα ριξουν και σε συγκεκριμενο γονιδιο (εξ ου το συνθημα "ο gay γεννιεται δε γινεται") το οποιο και φυσικα ακομα δεν εχει βρεθει και ουτε προκειται να βρεθει αφου δεν υπαρχει.
καποια κρατη με "προοδευτικες" κυβερνησεις και πιεζομενα απο το ισχυροτατο λομπυ των γκει (δε μπορω να τα πω αναλυτικα γιατι βαριεμαι) θεσμοθετησαν το γαμο, το συμφωνο συμβιωσης μεταξυ των ομοφιλοφυλων και την υιοθεσια παιδιων απο αυτους και αφου λογω διαφορων νομικων διαδικασιων που εξαντλησαν τα εγχωρια ενδικα μεσα και δικαστηρια οι υποθεσεις εφτασαν στο Ευρωπαικο Δικαστηριο των Ανθρωπινων Δικαιωματων στο Στρασβούργο (υποθεσεις Schalk & Kopf vs. Austria, M.E. vs. France κλπ.) το οποιο εχει εκδοσει σειρα αποφασεων επι των παραπανω θεματων. Το ιδιο το δικαστηριο λοιπον το οποιο εκρινε πρωτιστως πολιτικα (αναλογα με τις ισορροπιες στην ευρωπη) και δευτερευοντως νομικα εκρινε οτι οι πολιτισμικές διαφοροποιήσεις ανάμεσα στα ευρωπαϊκά κράτη (αυτο που δε μπορει να καταλαβει ο τσαμπο ντε) επιτρέπουν σε άλλες χώρες να υπάρχει γάμος ομοφύλων η υιοθεσια παιδιων, ενώ σε άλλες να μην υπάρχει. αυτο που απαγορευεται ειναι ο αποκλεισμος μεριδας πολιτων απο ενα θεσμο που επιτρεπεται για αλλους. πχ δε μπορεις να πεις οτι συμφωνο συμβιωσης θα συναπτουν μονο η ετεροφυλοι οπως προεβλεπε ο νομος χατζηγακη του 2008 στην ελλαδα αλλα οχι οι πουστηδες. ομως μπορεις να πεις οτι ο θεσμος του γαμου μετα ξυ ανδρα και γυναικας ειναι ο μονος που δημιουργει οικογενεια και συζυγους και περιβαλλον για την φυσιολογικη αναπτυξη και ανατροφη τεκνων και το δικαιωμα για τη συναψη του απονεμεται εξ ορισμου στους ετεροφυλους αφου μονο αυτοι μπορουν να αποτελεσουν μερη του. δεν τιθεται δηλαδη περιπτωση αποκλεισμου αλλα περιπτωση δικαιωματος το οποιο ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ του απονεμεται μονο σε ανθρωπους που μπορουν να το απολαυσουν. οπως πχ το δικαιωμα στην αδεια μητροτητας και λοχειας απονεμεται μονο στις γυναικες και το δικαιωμα στην παιδικη ηλικια μονο στα παιδια και το δικαιωμα για συνταξη αναπηριας μονο στους αναπηρους κλπ κλπ.
επειδη ομως οι πουστηδες βασιζομενοι στο αιωνιο σαρακι που τους τρωει μεσα τους οτι ειναι ανωμαλοι, δε θελουν απλως να γινουν αποδεκτοι ως διαφορετικοι αλλα θελουν να γινουν αποδεκτοι ως φυσιολογικοι και ισοι, παρερμηνευοντας ολα τα παραπανω επιδιωκουν και γαμο να κανουν και συζυγοι να αποκαλουνται και παιδια να υιοθετουν και γενικως να ζουν και να συμπεριφερονται μεσα στην κοινωνια ως ετεροφυλοι εστω κι αν απο πανω τους αιωρειται μια βιολογικη και φυσικη μειονεξια που επειδη παραγνωριζεται και καμονομαστε στο ονομα της ισοτητας ( ; ) οτι δεν υπαρχει να βλεπουμε μπροστα μας γελοιες μιμησεις του αλλου φυλου και παρωδιες οικογενειας (λεγε με φωτω - στελλα).
τωρα γιατι ο θεσμοθετηση του γαμου των ομοφιλοφυλων και η αποδοχη της ενωσης τους ως οικογενειας βλαπτει την πατριδα, τη θρησκεια και την οικογενεια ως συνεκτικων δεσμων της ελληνικης κοινωνιας;
το οτι βλαπτει την οικογενεια ειναι περιπου αυτονοητο, οποιος δεν το καταλαβαινει ειτε ειναι βλαξ ειτε κανει οτι δεν το καταλαβαινει για τους δικους του λογους. η οικογενεια και ο γαμος με την ιεροτητα (και εννοω τη λεξη σε ανθρωπινο επιπεδο και οχι μεταφυσικο) που τους διακρινει, δε μπορουν να ξεφτιζουν και να ξεφτιλιζονται τοσο πολυ για να ενταξουν στην εννοια τους και σχηματα του στυλ αντρας - αντρας, γυναικα - γυναικα, πρωην γυναικα - τρανσεξουαλ, πρωην αντρας - τραβεστι, κι εγω δεν ξερω τι αλλο. η επισημη κρατικη αποδοχη σημαινει σταδιακη κοινωνικη αναγνωριση και η κοινωνικη αναγνωριση καταληγει σε απαξιωση και ρεζιλεμα των θεσμων αυτων. ηδη εχουν φθαρει ολα αυτα τα τελευταια χρονια με τα τοσα διαζυγια, πρεπει να τους δωσουμε μια να τα στειλουμε στον πατο; οσες παπαριες κι αν ακουσω απο δηθεν προοδευτικους μια τρανσεξουαλ με εναν αντρα δεν ειναι οικογενεια που να βαρανε τον κωλο τους κατω. ακομα και η ετυμολογια της λεξης "οικογενεια" αναδεικνυει τη γελοιοτητα του επιχειρηματος των γκευ: οικος + γίγνομαι δηλαδη γίνομαι μεσα απο αυτο το σπιτι. τι ακριβως "γιγνεται" μεσα απο το σπιτι του αντρα και της τρανσεξουαλ που ειπαμε παραπανω; νεοι κοινωνοι - τεκνα η μονο χυσια και bareback γαμησια;
και την πατριδα ομως βλαπτει η θεσμοθετηση του γαμου αυτου. οταν ζεις σε ενα κρατος οπου ο δεικτης γεννητικοτητας εχει φτασει στο 1 (υποδιπλασιασμος των γηγενων καθε 25 χρονια αν συνεχισει ετσι χωρις αφομοιωση νεων πληθυσμων) τι μηνυμα δινεις ακριβως για την αναστροφη του κλιματος; αντι να δωσεις φορολογικα και αλλα κινητρα στα νεα ετεροφυλα ζευγαρια, αντι να πριμοδοτεις τη γεννηση πολλων παιδιων με φοροαπαλλαγες, επιδοματα, δωρεαν μεταγραφες σε πανεπιστημια, διορισμο στο δημοσιο ενος τεκνου κλπ κλπ, αντιθετα καταργεις ολα τα "προνομια" των πολυτεκνων (μειωση φοροαπαλλαγων, αυστηροποιηση κριτηριων επιδοματων, καταργηση μεταγραφων κλπ) και πας και νομιμοποιεις τους πουστηδες που στο φιναλε ουτε νεους πολιτες θα σου δωσουν, ουτε νεους εργαζομενους, ουτε νεους φορολογουμενους, ουτε νεους στρατιωτες, ουτε ΤΙΠΟΤΑ. Γιατι; γιατι εισαι ενα μπουρδελο κρατος που αντι να χαρασεις εθνικη πολιτικη αναλογα με τα συμφεροντα σου πας και αντιγραφεις ολα τα κακα των "προηγμενων" και αρνεισαι πεισματικα να εφαρμοσεις τα καλα τους. διοτι η ομοφυλοφιλια περαν της ανηθικοτητας της ειναι και αντικοινωνικη ως συμπεριφορα αφου δεν προαγει την κοινωνια μεσω της διαιωνισης της αλλα αντιθετως συμβαλλει στη γηρανση της και στην παρακμη της. να μη σχολιασω δε καθολου το κομματι των επιδοματων, συνταξεων, φοροαπαλλαγων, συνυπηρετησεων κλπ κλπ που θα προκυψουν απο τους συζυγους και τους χηρους των ομοφιλοφιλων και θα βαρυνουν τις κρατικες δαπανες με ολα αυτα να βασιζονται στην επιθυμια του βαλιανατου να νιωσει φυσιολογικος και οχι σε καποια πραγματι αξιοπροστασιας ανθρωπινο δικαιωμα.
τελος βλαπτουν και τη θρησκεια διοτι επειδη στην πλειοψηφια τους οι πουστηδες ειναι αθρησκοι και αθεοι επειδη τους ενοχλει η καταδικη του κουσουριου τους απο τις θρησκειες (ναι ολες οι θρησκειες καταδικαζουν αυτο το κουσουρι) οσο θα συμμετεχουν περισσοτερο στη δημοσια ζωη και θα εχουν λογο (εξαιτιας της νομιμοποιησης που τους παρεχει το κρατος) θα ζητουν την απομακρυνση καθε θρησκευτικου - χριστιανικου στοιχειου απο τη δημοσια ζωη (ηδη κατι βαλιανατοι και σεργουλοπουλοι το εχουν θιξει). δηλαδη οχι ορκωμοσιες δημοσιων αρχοντων, οχι ορκοι στα δικαστηρια, οχι θρησκευτικα στα σχολεια, οχι σταυροι και εικονες και παει λεγοντας.
ΟΜΩΣ ο θεοδωρος κολοκοτρωνης και οι συν αυτω οι οποιοι τελος παντων εδωσαν το αιμα τους και τη ζωη τους για να παιρνει πουτσους ελευθερα ο κωλος των πουστηδων σημερα εχουν πει μεταξυ αλλων: "Πολεμησαμε για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία". κι ακομα κι αν δεν πιστευεις η δεν αισθανεσαι πατριωτης 100%, καποια πραματα πρεπει να τα σεβεσαι. αλλωστε το να εχει καποια συνεκτικα στοιχεια η κοινωνια για να πορευεται και να εχει συνοχη ειναι απαραιτητο. αλλιως καταληγεις ενας μουλτικουλτι αχταρμας που οι κοινωνικες συγκρουσεις ειναι αναποφευκτες (βλ. προεορτια σε κεντροευρωπαικες και βορειοευρωπαικες πρωτευουσες)
αυτα τα ολιγα...
 

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Μηνύματα
2.529
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ο mindreader  που είναι ρε γμτ;;; Λείπει από τέτοιο πανηγύρι;; :grin: :grin: :grin: :grin:

Μάγκες πολύ συνοπτικά το πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου δεν έγκειται στο αν οι ομοφυλόφιλοι θα παντρεύονται και θα υιοθετούν παιδιά ή όχι. Το πρόβλημα βρίσκεται στο τι είδους κοινωνία θέλουμε. Κάθε έθνος ξεχωρίζει από τα άλλα έθνη όχι από το DNA  του αλλά από τον πολιτισμό, τα ήθη, τα έθιμα, και τις παραδόσεις του. Αυτά είναι που δημιουργούν συνεκτικούς δεσμούς σε μια κοινωνία. Πχ στην Ευρώπη και γενικά στο Δυτικό κόσμο έχουμε ως αργία την Κυριακή, στο Ισραήλ το Σάββατο και στο μουσουλμανικό κόσμο την Παρασκευή. Αυτό ισχύει για λόγους παράδοσης ανεξάρτητα από το αν οι πολίτες του κράτους είναι θρησκευόμενοι ή όχι και ανεξάρτητα από το αν το κράτος έχει επίσημη θρησκεία ή όχι.

Η κοινωνική συνοχή είναι κάτι που το θέλουμε και δε διαφωνεί κανείς επ' αυτού. Όταν μια κοινωνία έχει συνοχή προστατεύει τα αδύναμα μέλη της, προωθεί τα ικανά και γενικώς έχει πιο πολλές πιθανότητες να οδηγηθεί στην ευμάρεια. Η κοινωνική συνοχή όμως εξασφαλίζεται από συγκεκριμένους παράγοντες:

1.Από την ύπαρξη της οικογένειας όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
2.Από την ομοιογένεια του πληθυσμού, δηλαδή όχι πολλές μετακινήσεις μεμονωμένων ανθρώπων σε περιοχές που βρίσκονται άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.
3.Η ύπαρξη κρατούσας κοινωνικής ηθικής, δηλαδή να θεωρεί η πλειοψηφία ότι αυτό είναι καλό κι αυτό είναι κακό.

Ενημερώνω ότι τα 3 παραπάνω μαζί με την οικονομική ευμάρεια είναι και οι σπουδαιότεροι τρόποι αντιμετώπισης της εγκληματικότητας σύμφωνα με την κοινωνιολογία.

Προσέξτε τώρα τι συμβαίνει...

Προφανώς τα 3 παραπάνω πολλές φορές λειτουργούν καταπιεστικά στον άνθρωπο σε αφόρητο βαθμό. Η γυναίκα σε μια τέτοια οικογένεια δε μπορούσε εύκολα να δουλεύει, δε χώριζε ακόμα κι αν ήταν δυστυχισμένη, το παιδί αν ήταν ομοφυλόφιλος καταπιεζόταν αφόρητα κτλ. κτλ.

Από το 1990 και μετά έχουμε τα εξής: Αλλοιώθηκε η ομοιογένεια του πληθυσμού. Τους πρώτους Αλβανούς μπορέσαμε και τους αφομοιώσαμε επειδή είμασταν συμπαγής σαν πληθυσμός και επειδή δεν είχαμε τόσο τραγική απόσταση στην κουλτούρα μας. Τους Πάκηδες αποκλείεται να τους αφομοιώσουμε επειδή είμαστε η μέρα με τη νύχτα και επειδή δεν έχουμε την ίδια ηθική. Αυτοί θεωρούν πχ τη γυναίκα πράγμα ή ιδιοκτησία.

Για την κοινωνική ηθική δε χρειάζεται να πω κάτι είναι εμφανές νομίζω. Από εκεί που μιλούσαμε για φιλότιμο είμαστε στη φάση " δούλεψε να φας και κλέψε να 'χεις" αλλιώς θα πεθάνεις σαν το σκυλί στο αμπέλι.

Τώρα αλλοιώνουμε και την οικογένεια. Είναι ανθρώπινο δικαίωμα των ομοφυλοφίλων λέει.Λάθος μέγιστο!!!! Ο γάμος ή όπως αλλιώς ονοματίζουμε την ένωση 2 ανθρώπων είναι θεσμός όλων των κοινωνιών από καταβολής κόσμου. Γι’ αυτό και υπάρχουν κανόνες και νόμοι ακόμα και στην πιο απομονωμένη φυλή του Αμαζονίου γι' αυτό το πράγμα. Και ο λόγος που ενδιαφέρει τις κοινωνίες η ένωση αυτή είναι ότι εκεί γεννιούνται και μεγαλώνουν τα νέα μέλη τους, τα παιδιά. Μας ενδιαφέρει το πλαίσιο στο οποίο μεγαλώνουν.Γι' αυτό θεσίσαμε νόμους που προστατεύονται τα ορφανά, οι χήρες παίρνουν συντάξεις επειδή μεγάλωσαν παιδιά, οι πολύτεκνοι επιδοτούνται,τα ζευγάρια κάνουν κοινή φορολογική δήλωση ώστε να τα στηρίζουμε επειδή θα κάνουν οικογένεια κτλ.

Αν όλα τα παραπάνω καταπέσουν τότε απλά θα γίνουμε USA  όπου κανείς δεν ενδιαφέρεται για κανένα και έχουμε το φαινόμενο στην Wall Street να παίζονται εκατομμύρια δολάρια και στο δίπλα στενό άστεγοι να ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε και να πεθαίνουν από το κρύο.

Και κάτι τελευταίο...

Η διάρρηξη της συνοχής της κοινωνίας ξέρουμε πολύ καλά που οδηγεί. Μας το έχει δείξει η ιστορία άπειρες φορές. Η Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν κατέρρευσε επειδή την κατέλαβε κάποιο άλλο κράτος. Άφησε απλά να αλλοιωθεί ο πληθυσμός της από διάφορα γερμανικά φύλλα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει από μόνη της. Το αποτέλεσμα ήταν οι Σκοτεινοί Χρόνοι και ο Μεσαίωνας όπου ο κόσμος πήγε χιλιόμετρα πίσω και πέρασαν αιώνες ώσπου να ξαναφτάσει με την Αναγέννηση στο επίπεδο που βρισκόταν. Και τώρα δεν υπάρχει πλέον Αμερική για να ανακαλύψουμε και ιθαγενείς για να εκμεταλλευτούμε οικονομικά ώστε να έρθει και η πνευματική και πολιτιστική άνθηση...
 

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Μηνύματα
406
Like
70
Πόντοι
1
Τωρα που θα πέσει ο Αλέξης και θα έρθουν οι Χουντάι,
θα γίνονται οι γάμοι σε γκουλάγκ στη μακρόνησο.
Υστερα, έπιτα μετά όταν θα έθει η δημοκρατία ξαναβλέπουμε
 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
5.196
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Γιατι να γραψεις ολες αυτες τις μαλακιες για να σερβιρεις τα κλασσικα και πολυσυζητημενα τρια χαζα ακροδεξια επιχειρηματα? Αυτες οι χαζομαρες εχουν ειπωθει ξανα και ξανα και ξανα και ΞΑΝΑ. Ο,τι και να απαντηθει ειναι σα να χτυπαει σε τοιχο. Ολο τα ιδια και τα ιδια με διαφορετικες σαλτσες απο πανω. Σημερα η σπεσιαλ σαλτσα μας ειναι σοβαροφανεια με ολιγον θρησκοληψια στο πλαι για την ποικιλια. :2funny: Πραγματικα βαρετοι ειστε. Το δικο μου επιχειρημα ειναι ενα και απλο. Περιμενε να δεις οτι τιποτα απο τις βλακειες που εχεις γραψει δε θα συμβει και ηδη δε συμβαινει στον πολιτισμενο κοσμο που εχει νομιμοποιησει αυτον τον καταστροφεα κοινωνιων, το γαμο των γκευ. :grin: Τα λογια ειναι περιττα για τετοια εγκεφαλικη πορωση και νεκρωση. Μονο σκληρες αποδειξεις ισως σας σωσουν. Αυτα.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.460
Πόντοι
8.006
Τελικα ενα πραγμα χρειαζεται για να αποδομησεις τα αυτονοητα.

Τα ονομαζεις "ακροδεξια" και αμεσως ενοχοποιουνται. Και ο Κολοκοτρωνης ακροδεξιος. Γιατι οχι?

Πνευματικος καρκινος της αριστερας.
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.274
Like
599
Πόντοι
246
Γιατι να γραψεις ολες αυτες τις μαλακιες για να σερβιρεις τα κλασσικα και πολυσυζητημενα τρια χαζα ακροδεξια επιχειρηματα? Αυτες οι χαζομαρες εχουν ειπωθει ξανα και ξανα και ξανα και ΞΑΝΑ. Ο,τι και να απαντηθει ειναι σα να χτυπαει σε τοιχο. Ολο τα ιδια και τα ιδια με διαφορετικες σαλτσες απο πανω. Σημερα η σπεσιαλ σαλτσα μας ειναι σοβαροφανεια με ολιγον θρησκοληψια στο πλαι για την ποικιλια. :2funny: Πραγματικα βαρετοι ειστε. Το δικο μου επιχειρημα ειναι ενα και απλο. Περιμενε να δεις οτι τιποτα απο τις βλακειες που εχεις γραψει δε θα συμβει και ηδη δε συμβαινει στον πολιτισμενο κοσμο που εχει νομιμοποιησει αυτον τον καταστροφεα κοινωνιων, το γαμο των γκευ. :grin: Τα λογια ειναι περιττα για τετοια εγκεφαλικη πορωση και νεκρωση. Μονο σκληρες αποδειξεις ισως σας σωσουν. Αυτα.
κλασικη αντιμετωσιση οταν πεφτει συζητητικη πουτσα
παυουν τα επιχειρηματα επι της συζητησεως και αρχιζουν οι χαρακτηρισμοι για το "κοντυμα" του συζητητη
 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
5.196
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τελικα ενα πραγμα χρειαζεται για να αποδομησεις τα αυτονοητα.

Τα ονομαζεις "ακροδεξια" και αμεσως ενοχοποιουνται. Και ο Κολοκοτρωνης ακροδεξιος. Γιατι οχι?

Πνευματικος καρκινος της αριστερας.
Κλασε μας τ'αρχιδια ρε τυπε. Ψαχνεις να βρεις να πιαστεις απο καπου να μου την πεις. Οταν ενας ακροδεξιος προφερει μεταξυ πολλων αλλων τη λεξη Κολοκοτρωνης κι εγω τον αποκαλεσω ακροδεξιο για Χ λογους, σημαινει κατι αυτο? Κλασε μας τ'αρχιδια γιατι πολλα μας τα'χεις πει τελευταια.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.460
Πόντοι
8.006
Κλασε μας τ'αρχιδια ρε τυπε. Ψαχνεις να βρεις να πιαστεις απο καπου να μου την πεις. Οταν ενας ακροδεξιος προφερει τη λεξη Κολοκοτρωνης κι εγω τον αποκαλεσω ακροδεξιο, σημαινει κατι αυτο? Κλασε μας τ'αρχιδια γιατι πολλα μας τα'χεις πει τελευταια.
Πολυ πιεζεσαι.
 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
5.196
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
κλασικη αντιμετωσιση οταν πεφτει συζητητικη πουτσα
παυουν τα επιχειρηματα επι της συζητησεως και αρχιζουν οι χαρακτηρισμοι για το "κοντυμα" του συζητητη
Καλα. Πισω απο αυτα ομως ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες ακριβως τι γραφω. Το ενα και μοναδικο μου επιχειρημα που λεω. Δες παρον και μελλον και κλαψε. Read em and weep που λεν και στο χωριο μου.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom