athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
Ντουπας εχει χαλαρωσει..οι κλωνοι του πλεον αποδεκατιζονται και η αναγεννηση τους ειναι καθε φορα και μικροτερητυπε στο διορθωσα λιγο
Ντουπας εχει χαλαρωσει..οι κλωνοι του πλεον αποδεκατιζονται και η αναγεννηση τους ειναι καθε φορα και μικροτερητυπε στο διορθωσα λιγο
Ντουπας εχει χαλαρωσει..οι κλωνοι του πλεον αποδεκατιζονται και η αναγεννηση τους ειναι καθε φορα και μικροτερη
Πάντως το παιδί που έκανα με την θεία μου είναι πιο όμορφο από αυτό που έκανα με την ξαδέρφη μου. Γιατί όταν γεννήθηκε είχε ένα σεμεδάκι γύρω από τον λαιμό του.
Αιμομιξία 40αρηδων το αποτελεσμα θα ηταν τραγικο στην κυριολεξια
Φαλαφελ στην Αχαρνων οτι καλυτερο για να χεστεις πανω σου και να ψοφησεις στον δρομο,κανει παρεα με Πακια ο Ντοπας;τυπε στο διορθωσα λιγο
Θα το στειλουν οι Ρωσοι να κατακτησει το Τσερνομπιλ
Φαλαφελ στην Αχαρνων οτι καλυτερο για να χεστεις πανω σου και να ψοφησεις στον δρομο,κανει παρεα με Πακια ο Ντοπας;
Εδωσες ιδεα τυπε..να παρει την ξαδερφη και να παμε τσερνομπιλ να πιασουν παιδι.
Πιστευω μετα απο αυτο να βγει κατι δυνατο..σουπερ ανθεκτικο..και να μοιαζει λιγο σε ανθρωπο.
Εσυ γελας αλλα ο γαστρονομος της καθημερινης που ειναι και σοβαρη υποτιθεται εφημεριδα ειχε βγαλει αρθρο για εξωτικες γευσεις της αχαρνων. Εχω φαει και εγω αηδιες στην ζωη μου αλλα φαλαφελ ρε φιλε ουτε για πλακα και ειδκα απο πακικο μαγαζι. Πρεπει να ρωτησουμε τον παχουλοκομψο απο την ημερησια ενημερωση για χεσιμο να μας πει για τιποτα εμπειριες
Τυποι, παιζει να κανει την ανακαλυψη του αιωνα πηδωντα την ξαδερφη!
Εσυ γελας αλλα ο γαστρονομος της καθημερινης που ειναι και σοβαρη υποτιθεται εφημεριδα ειχε βγαλει αρθρο για εξωτικες γευσεις της αχαρνων. Εχω φαει και εγω αηδιες στην ζωη μου αλλα φαλαφελ ρε φιλε ουτε για πλακα και ειδκα απο πακικο μαγαζι. Πρεπει να ρωτησουμε τον παχουλοκομψο απο την ημερησια ενημερωση για χεσιμο να μας πει για τιποτα εμπειριες
Σαν αντιδραστηρας της Φουκοσιμα που θα βγαζει σκατα αντι για ραδιενεργειατυπε αμα φαει φαλαφελ ο τυπος παχουλοκομψος ο σεισμος θα γινει αντιληπτος μεχρι τα γιαννενα
Από ιστορικής πλευράς είναι ενδιαφέρον. Μάλιστα στο βάθος της ιστορίας θα δούμε ότι στους Πτολεμαίους της Αιγύπτου υπάρχουν και περιπτώσεις γάμου αδελφών (από τους ίδιους γονείς), πράγμα που σόκαρε τον σύγχρονο τους κόσμο (Έλληνες, Ρωμαίους...), αλλά την έβλεπαν συνεχιστές των Φαραώ στους οποίους ήταν συνήθης πρακτική.Από το 1930 τουλάχιστον φίλε, μπορούσαν να παντρευτούν
τα δεύτερα ξαδέρφια !
Μπορεί και από το 1830.
Μάλιστα στη Γαλλία και πολύ πριν μπορούσαν
να παντρευτούν και τα ΠΡΩΤΑ ξαδέρφια !
μην ξεχνάς ότι στους Φαραώ γινόταν για να μην φύγει ο τίτλος από την Οικογένεια. Τα αποτελέσματα τα είδαμε στον Τουτ - Αγχ- Αμων, που παντρεύτηκε την αδερφή τουΑπό ιστορικής πλευράς είναι ενδιαφέρον. Μάλιστα στο βάθος της ιστορίας θα δούμε ότι στους Πτολεμαίους της Αιγύπτου υπάρχουν και περιπτώσεις γάμου αδελφών (από τους ίδιους γονείς), πράγμα που σόκαρε τον σύγχρονο τους κόσμο (Έλληνες, Ρωμαίους...), αλλά την έβλεπαν συνεχιστές των Φαραώ στους οποίους ήταν συνήθης πρακτική.
Πέρα από αυτά, στο σήμερα, είναι και η νομοθεσία της κάθε χώρας που παίζει ρόλο. Σχετικά με τη Γαλλία που αναφέρεις, πχ επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ ζώντος και νεκρού, αν μπορεί να αποδειχτεί ότι υπήρχαν προετοιμασίες για γάμο πριν το θάνατο του ενός μέλους.
Το ρεπορτάζ δικό μου.πρωτη φορα χυστης του μπου θα παει και για νομπελ τυπε
Με ένα καπελάκι δε φαίνεται τίποταμην ξεχνάς ότι στους Φαραώ γινόταν για να μην φύγει ο τίτλος από την Οικογένεια. Τα αποτελέσματα τα είδαμε στον Τουτ - Αγχ- Αμων, που παντρεύτηκε την αδερφή του
Και εκτός αυτού και ο Τουταγχαμών ήταν προιόν αιμομιξίας αδερφή αδεφός.μην ξεχνάς ότι στους Φαραώ γινόταν για να μην φύγει ο τίτλος από την Οικογένεια. Τα αποτελέσματα τα είδαμε στον Τουτ - Αγχ- Αμων, που παντρεύτηκε την αδερφή του
εγω πανω απο 40ρα δε θα γκάστρωνα....οχι οτι γκαστρωνω και τις μικρες βεβαια@alex71 μέχρι τα 50 δεν γράφει η νομοθεσία ότι μπορεί να αποκτήσει μια γυναίκα παιδί με γέννα;