Η πίπα δεν απαγορεύεται.Μου τυχε μια μερα σε ενα καλοκαιρι, η 2η ξαδερφη μου, μου γνωρησε ενα γκομενακι πολυ δυνατο...
Ετυχε εκεινη την μερα λιγο το ποτο λιγο η διασκεδαση, να με πιπωνει στο σπιτι το γκομενακι....
Την αλλη μερα μου λεει η 2η ξαδερφη μου...καλα δεν ξερεις ποια ειναι? δεν την καταλαβες? η ταδε 2η ξαδερφη σου του ταδε η κορη...(ευτυχως οταν με πιπωσε ειμασταν μονοι μας και δεν μαθευτηκε ουτε στην ιδια ξαδερφη)
Θυμαμαι τα βλεμματα μας, εγω να χαμογελαω και η αλλη να εχει τρελαθει αλλα να το κρυβει χαχα...
Το γελιο ηταν οταν μετα απο χρονια,κ πηγα στον γαμο της, και κοιταχτηκαμε και γελασαμε με τροπο χωρις να μας παρει κανεις...
το μονο που θυμαμαι ειναι οταν την φιλησα σταυρωτα να της ευχηθω στον γαμο την ειπα "εισαι τυχερη που ειμαστε μακρινο σοι"... και χαμογελασε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γάμος με ξαδέρφη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros1979
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 216
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.462
- Πόντοι
- 27.261
θελει να κανει οικογενεια αφουΈλα ρε τύπε,γιατί να την παντρευτείς αφού την γαμής και έτσι, ξαδέρφη σου δεν είπες ότι είναι...!!!
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.463
- Πόντοι
- 3.786
Είσαι από αυτούς που δεν θεωρούν την πίπα κέρατο φίλε μου;Στοματικό σεξ λέγεται,κανονικό κέρατο,όπως και το φιλί στο στόμαΗ πίπα δεν απαγορεύεται.
Ναι μόνο με την πίπα δεν κανεις παιδι και αυτό είναι το πρόβλημα με τα ξαδέρφια.Είσαι από αυτούς που δεν θεωρούν την πίπα κέρατο φίλε μου;Στοματικό σεξ λέγεται,κανονικό κέρατο,όπως και το φιλί στο στόμα
Μην βγεί γκαγκα.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.463
- Πόντοι
- 3.786
Υπό αυτήν την έννοια που το είπες,σωστόςΝαι μόνο με την πίπα δεν κανεις παιδι και αυτό είναι το πρόβλημα με τα ξαδέρφια.
Μην βγεί γκαγκα.
Και φυσικά κάνουμε λίγο χαβαλε.Ναι μόνο με την πίπα δεν κανεις παιδι και αυτό είναι το πρόβλημα με τα ξαδέρφια.
Μην βγεί γκαγκα.
Μη τα παίρνουμε και σοβαρά.
Είσαι από αυτούς που δεν θεωρούν την πίπα κέρατο φίλε μου;Στοματικό σεξ λέγεται,κανονικό κέρατο,όπως και το φιλί στο στόμα
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 2.646
Δε θα είναι δικό του το παιδί ρε τυπεΝαι μόνο με την πίπα δεν κανεις παιδι και αυτό είναι το πρόβλημα με τα ξαδέρφια.
Μην βγεί γκαγκα.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εδώ είδαμε αγγελία στο κανεσεξ που ψάχνετε άτομο να χύσει μέσα την γυναίκα να την κάνει μαμά στο Παγκράτι νομίζωΔε θα είναι δικό του το παιδί ρε τυπε
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 2.646
Εδώ είδαμε αγγελία στο κανεσεξ που ψάχνετε άτομο να χύσει μέσα την γυναίκα να την κάνει μαμά στο Παγκράτι νομίζω
Επιτέλους μαμά.. με σπέρμα δότη
Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται να προτείνει ο ειδικός την εξωσωματική με δότη σπέρματος; - για ζευγάρια και γυναίκες χωρίς σύντροφο που στρέφονται προς αυτή την εναλλακτική, - προκειμένου ν’ αποκτήσουν παιδί, - Μία γυναίκα, που επιλέγει ν’ αποκτήσει παιδί με σπέρμα δότη, μπορεί να μείνει εύκολα...
kanesex.com
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Το ξέρωΠάρε εδώ τυπεΕπιτέλους μαμά.. με σπέρμα δότη
Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται να προτείνει ο ειδικός την εξωσωματική με δότη σπέρματος; - για ζευγάρια και γυναίκες χωρίς σύντροφο που στρέφονται προς αυτή την εναλλακτική, - προκειμένου ν’ αποκτήσουν παιδί, - Μία γυναίκα, που επιλέγει ν’ αποκτήσει παιδί με σπέρμα δότη, μπορεί να μείνει εύκολα...kanesex.com
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Βασικά ας τη γκαστρωσει κ μετά αναλαμβάνει τις ευθύνες του.. μη την πάρει κ μετά δεν πιάνουν παιδί.. τσάμπα η φασαρία..
Διαγραμμένο μέλος 199447
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2020
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
Φίλε ο θείος μου με την θεία μου είναι πρωτα Ξαδέρφια και έχουν κάνει και ένα γιό υγιέστατο καλά στέφανα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.686
- Πόντοι
- 11.956
Είναι η πίπα και το φιλί κέρατο....δηλαδή με έχει απατήσει η γυναίκα μου...και μου έλεγε όχι μωρό μου δεν μετράνε αυτάΕίσαι από αυτούς που δεν θεωρούν την πίπα κέρατο φίλε μου;Στοματικό σεξ λέγεται,κανονικό κέρατο,όπως και το φιλί στο στόμα
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.853
- Πόντοι
- 9.931
Φίλε ο θείος μου με την θεία μου είναι πρωτα Ξαδέρφια και έχουν κάνει και ένα γιό υγιέστατο καλά στέφανα
Αnd the winner is...
Σωστά.Και στις θείες θα έλεγα....!!!!
northern406
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2022
- Like
- 149
- Πόντοι
- 0
12 ημέρες μετά,από τότε που άνοιξε το thrend, ο μύστης ακόμα δεν έχει πει τι αποφάσισαν με την εξαδέλφη . . . αν δεν είναι μυστικό . . .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K